2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
9.Ay = " Ağrımayan bi yeriniz kaldı mı?"
Selam herkese, hamileliğin son ayına geldik çok şükür, her ayın kendine has bir doğası varmış, sırayla yaşadık gördük çok şükür ve 9. ay ağrı ayıymış onu anladım. Başta sırtım ve kasıklarım olmak üzere, bileklerim ayaklarım, omuzlarım.. heryerim ağrıyor artık, hele sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum:) Yarın doktora gidince "ağrıması normal olmayan bir yerim varsa söyleyin" diyecem sadece.
Yine de bunun doğal sürecin bi parçası olduğunu bilmek güç veriyor bana, Allah bizi artık uykusuz gecelere ve yorgun bedenlere de alıştırıyor biraz.Yani "All is well:)"

o biraz agrı eşigimize baglı heralde cnm ...ben epiduralsiz istiyorum şimdilik ama sancılar baslayınca ne isterim Allah kerim:)

Kızlar bazen yazmaya fırsatım olmuyor. Böyle toplu olarak yazayım.

naboo, perine masajını araştırdım da ben kendime yapamam onu. Eşime söyliyim yapsın olmazsa :/ Çok faydalıymış normal doğum için, haklısın..

melodika85, dediğin gibi normal doğumu olağan bir süreç olarak düşünmemiz lazım. Yani başka çaremiz yokmuş gibi düşünelim. Eğer doktor sezeryan derse de sezeryana konsantre olucaz:))

azure, sen de inşallah güzel haberlerle dönersin yarın kontrolden. Dediğin gibi sancılar bazen kesiliyormuş sonra bi anda vuruyormuş. İnşallah doğumlarımız kolay olur. Allahın izniyle olur ya. Südyen de dediğim gibi bi tane aldım hastane için. 15 liraya almıştım ben de.

Azure, bende ne sırt ağrısı var ne kasık ağrısı.. Yahu ben anormal mıyım neyim. Benim bedenim kendini normal doğuma programlamamış gibi sanki. Hiçbir yerim ağrımıyor. Geceleri tuvalete çok kalkıyormuşsunuz siz mesela. Ben bir defa kalkıyorum. Onda da dolu dolu idrar çıkıyor yani.Kasılma desen o kadar rahatsız edici değil. Sadece bebeğim tırmalıyor gibi oluyor içerde karnımı :))))
Yalnız bende iki defa baş dönmesi oldu. Tansiyonumu ölçtüm, büyük 10-11, küçük de 7-8 çıkıyor. Yarın bu baş dönmesini sorucam doktoruma. Yalnız bu normalmiş internetten baktığım kadarıyla. Kan akımlarından, rahimdeki baskıdan kaynaklanıyormuş.
Bi de benim telefondaki hamilelik takvimimde cinsellik azalır diyor, tam tersi, isteğim çok. Eşim de çok korkuyor, bi de benim bebeğimin eşinin önde olduğunu duyduğundan beri yasakladı bize :/ Bi ilginç kadınım ya.

hayırlı cumalar herkese,
inşallah tüm anneler için herşey yolunda gidiyordur, bebişler iyidir,
bende yarın sabah doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım,bu hafta çok iyi beslenemedim ama geçen hafta annem iyi baktı ,inşallah oğluşum normal olması gereken kiloya ulaşmıştır,

Kızlar bu doğum hikaesini okumanızı canı gönülden diliyorum. ÖZellikle normal doğum düşünenenlere ama benim gibi planlı sezaryan olacaklara bile çok faydalı olacaktır, çünkü o an ne olur ne olmaz ancak Allah bilir. Hepimizin hereşye hazır olması gerekir. Bu yazıyı okuduğumdan beri her gün daha bi içten şükrediyorum Rabbime. Allah hepimize böyle güzel ve kutlu bir doğum nasip etsin...

Elif inşallah annenin bakımıyla oğluşun kilo almıştır:) Yarın ikimiz de güzel haberler getirelim buraya :)
Biz de kontrolden sonra annemlere gidicez kahvaltıya. Yolda yazarım buraya haberlerimi inşallah :)
Bi de ben çikolata yiyip süt içicem doktora giderken, sen de öyle yap:) Çok hareketli oluyorlar o zaman :)

Maşallah sana Kamuran Ben de bir haftadır güçlü bir bel ağrısı başladı ama karnımız büyüdü artık, yerçekiminin de etkisiyle omurgamızın yükü artıyor, o yüzden ikimizde normaliz aslında ama senin belin daha sağlammış demek:)
Son 3 ay azap gibi, yaz hamileliği çekilmez gibi yorumlara çok kanaat etmedim ben, önümüzde ne varsa yaşayıp görecez dedim ve bu aya kadar çok sıkıntı yaşamadım çok şükür. Mide yanmalarım da başladı ama 3-4 günde bir kez bir kaşık içiyorum şurubudan, ki 3 günde bir şişe şurup bitirenleri duyuyorum. Onların da midesi hassastır belki, Allah yardımcıları olsun ama hep iyi olduğum tarafları düşünüp şükrediyorum, çünkü psikoloji ve motivasyon gerçekten çok önemli.Seni de çok pozitif görüyorum mesela, bi nazar boncuğu da ordan takayım sana
Bu arada o konu bende de sekteye uğramadı ama işte temkinli bir gebelik geçirdiğim için rafa kaldırdık biz onu, bir süredir flört ediyoruz biz, Allah kavuştursun bizi ne diyelim:)
QUOTE="elifsen1975, post: 36597131, member: 598857"]hayırlı cumalar herkese,
inşallah tüm anneler için herşey yolunda gidiyordur, bebişler iyidir,
bende yarın sabah doktora gidicem inşallah güzel haberler alırım,bu hafta çok iyi beslenemedim ama geçen hafta annem iyi baktı ,inşallah oğluşum normal olması gereken kiloya ulaşmıştır,[/QUOTE]

Yarına bi randevu daha çıktı, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Sıcaklardan bunalma dışında yazın hamileliğin farkı yok işte sıcaklar var. Yelpazem eksik olmuyor elimden:)) Mide yanmasına soğuk süt iyi geliyormuş.
Allahım kavuştursun bizi inşallah ama doğumdan sonra da bi süre kavuşamıcaz:))

Paylaşımın için teşekkür ederim.. Nasıl ağlaya ağlaya okudum anlatamam.. Hele dedi ya odada bebek yatağı var kalbim titredi resmen...Çok heyecanlıyım zaten..
Doğum sonrası karnımızdaki boşluk biraz buruk yapacaksa da kucağımızda olacak meleğimiz çok daha büyük bir duygu yaşatacak bize :))

ayy nasıl agladımm yaa cok güzeldi:)

Ben yıkadım. Aldığım yerdeki satıcı da yıkamam gerektiğini söyledi sonuçta tekstil tozu olabilir üzerinde dedi..Bende bebeğimin elbiselerini yıkadığım deterjanla yıkadım hiçbirşey olmadı.İçim de rahat...
Umarım kızınla ilgili güzel haberler alırsın...

Ayyyy nasıl ağlattı beniiiiii. Hem de işyerinde. Biri görse ne oldu sana der :/ Açıklayamam da :/ Ne kadar güzel bir doğum. Allahım bize de nasip et, hep dua ediyorum kendime de buradaki yol arkadaşlarıma da. Allahım bize de yaşatsın inşallah. Kolay doğum dediğin budur işte, inşallah biz de bu şekilde doğururuz. Ne diyim bilmiyorum çok duygulandım. Ben eminim ki o doğumhaneye girerken çok ama çok ağlıcam. Orada eşimi annemi babamı kardeşlerimi görünce beni yolcularken çok ağlıcam... Allahım yardım etsin hepimize....

Kızlar sütle ilgili sorumu kimse görmedi mi ciddiye mi almadı acaba
Sizin memişlerde de benimki gibi tık yok mu yoksa durumları iyi mi ben sütüm olmaz diye korkuyorum. tamam birazcık büyüdüler ama o kadar bir süt belirtisi yok acaba çok mu erken daha..

Teşekkürler canım ilgin için bende yıkayayım o halde inşallah canım bugün pek bi oynak benim meleğim bakalım dr ne dicek birazdan gidicez

Ucundan sıvı geliyor mu? Bende hamileliğimin 5. ayından sonra falandır sıvı geliyor. O ilk sıvı çok önemliymiş bebek için. Onu emdikten sonra süt gelecek.

Canim şimdiden bunları dusunupte strese girme bazı anne adaylarinda biraz sarimsi sivi gelir ama asil sut dogumdan sonra bebek cektikce gelir benim iki cocugumdada hamileligimin son ayinda nohut kadar sari sivi geldi asil sutum ise dogumdan sonra geldi simdiden kafana takma insallah sutunde olcak hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…