2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gel tezkere gel yani:)

ayy nasıl agladımm yaa cok güzeldi:)

Beğenmenize çok sevindim, ben de gözlerim dolu dolu okudum ve hemen eşime de okutmak istedim, onlar bizim kadar dışa vuramıyor hislerini ama eminim eşlerimiz de bizim kadar heyecanlı ve meraklıdır. Suyu hiç yanımdan ayırmıyorum, cam bi şişem var nereye gitsem yanımda götürüyorum. Doktoruma güveniyorum, onun verdiği ilaçlar kullanıyorum onun dışında 2 saatte bir meyve veya hurma yiyerek ani tatlı krizlerini önlemeye çalışıyorum.
Kegel egzersizlerine henüz başlamadım canım, açıkçası o kasmalar doğumu tetikler mi emin olamadım henüz, malum kan sulandırıcı kullanıyorum ve coraspini daha bugün bırakıyorum, yine de yarın doktoruma sorarım.
Snowcum ben de bu hafta başladım düzenli yürüyüşe ama zaten son ay yürümek çok önemliymiş, sen de bundan sonra yaparsın:)

Maşallah bebeğine. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız. Bu arada evet tombik yanaklar çok bi şeker görünüyor. Bizimkinin yandan sanki yanakları sarkmış gibiydi en son :)
İnşallah canım ya. Yerim ben hepsini.

Olsun cnm ya. Kısa süre sonunda kucağımıza alacağız inşallah. O zaman bol bol bakarız nur yüzlerine.

öyle mi diyorsun canım? akşamları 7:30da geliyorum eve yemek falan derken 9 oluyor, sonra da çıkamıyorum yürümeye halim kalmıyor haftasonları yürümeye çalışıyorum.. Bundan sonra ben de yürümeye çalışırım ama..

azure nerde doğum hikayesi ben okumadım bende okucammm cook merakettim

Herseyi anladım da bu nedemek çözemedim "Rahim kasılmalarının başlaması ile birlikte artacak olan kanama riskinden dolayı önceden sezaryen tarihi planlanır."

Herseyi anladım da bu nedemek çözemedim "Rahim kasılmalarının başlaması ile birlikte artacak olan kanama riskinden dolayı önceden sezaryen tarihi planlanır."
Canım bu plesentanın önde olması önceki aylarda oluyormuş ve kanama şikayetiyle kişi doktora gidiyormuş, öyle anlaşılıyormuŞ. Ama benim doktorum gördü de önemsemedi mi yoksa böyle bir şey 32. haftada mı çıktı anlamadım ben. Genelde kanamaya sebep oluyormuş yani. Ve kanama da rahim kasılmasıyla olabileceği için kasılmalar başlamadan sezeryan olun diyor.

vallahi baya çile çektin ama iyi yönden bakarsak her şey iki defa kontrol edilmiş oldu böylece en önemli iki organının tamamen sağlıklı olduğunu biliyorsun artık hamileliğinin tadını çıkar .

AYNEN ÖYLE OLDU CANIM SÜREKLİ DOKTOR ARADIM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ SORUN YOK. ŞİMDİDEN SONRA TADINI ÇIKARIYORUUMM :)

Amin inşallah güzel haberlerle geliriz zaman yaklaştıkça heyecan artıyor, artık alışveriş olayına ağırlık verdik, bugün eşim havuzlu hana gitti iyice kafası karışmış, bir sürü ürünü birarada görünce ne alacağına karar veremedi :) sadece ana kucağını aldı . bu arada maalesef şekerli şeyler yiyemiyorum, şekerim yüksek çıktı meyve yemeyi bile bıraktım doğumdan sonra inşallah oturup 1 bütün karpuz yicem :)

bugün oğluşumun bezi felan geldi, internet üzerinden almıştım, kendimede lohusa pedi almıştım görünce çok komik geldi, bebek bezi kadar var, korktum açıkçası o kadar çokmu kanamamız olacak? oğluşumun poposunu silmek için bile organik pamuktan aldım, sanırım biraz görmemişlik yapıyorum ama ne yapayım artık herşey oğlum için :)

yarın görüşürüz,

Perine masajı neydi? Ben bi araştırayım onu.

Araştır sen de yapabiliyormuşsun, başkası da yapabiliyormuş ama vajinal bir masaj olduğu için kendim yapmayı tercih ederim. Gelecek cuma kontrole gittiğimde doktorumun da fikrini alacağım zaten bu konuda:)
Bende hiç öyle şeyler görünmüyor, sen de potansiyel gördüler sanırım:) bu hatun sever böyle iç çamaşırlarını gibi:)))

Bak ya, rezalet Kullan at donları araştırmıştım oysaki, ağsız donları değil. Lohusalıkta pek işe yaramaz ağsız poposuz donlar. Biri bunlara hatırlatmalı :)

Bak ya, rezalet Kullan at donları araştırmıştım oysaki, ağsız donları değil. Lohusalıkta pek işe yaramaz ağsız poposuz donlar. Biri bunlara hatırlatmalı :)

internet tarayıcıları neyi araştırdıysan onun reklamlarını getiriyor sürekli kullan at olarak bunları algılamış olabilir:) eczaneden alınıyormuş istediğin pedler ben de alacağım.

Anladım canım ee sezeryan günü al ozaman artık canım maşallah bizi olmasın sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…