Pırt diye çıkaranlar ne güzel oluyor :)) Yarım saatte çıkıyormuş bazıları doğumdan. Darısı başımıza :))
Gel tezkere gel yani:)Sıcaklardan bunalma dışında yazın hamileliğin farkı yok işte sıcaklar var. Yelpazem eksik olmuyor elimden:)) Mide yanmasına soğuk süt iyi geliyormuş.
Allahım kavuştursun bizi inşallah ama doğumdan sonra da bi süre kavuşamıcaz:))
Paylaşımın için teşekkür ederim.. Nasıl ağlaya ağlaya okudum anlatamam.. Hele dedi ya odada bebek yatağı var kalbim titredi resmen...Çok heyecanlıyım zaten..
Doğum sonrası karnımızdaki boşluk biraz buruk yapacaksa da kucağımızda olacak meleğimiz çok daha büyük bir duygu yaşatacak bize :))
ayy nasıl agladımm yaa cok güzeldi:)
Ayyyy nasıl ağlattı beniiiiii. Hem de işyerinde. Biri görse ne oldu sana der :/ Açıklayamam da :/ Ne kadar güzel bir doğum. Allahım bize de nasip et, hep dua ediyorum kendime de buradaki yol arkadaşlarıma da. Allahım bize de yaşatsın inşallah. Kolay doğum dediğin budur işte, inşallah biz de bu şekilde doğururuz. Ne diyim bilmiyorum çok duygulandım. Ben eminim ki o doğumhaneye girerken çok ama çok ağlıcam. Orada eşimi annemi babamı kardeşlerimi görünce beni yolcularken çok ağlıcam... Allahım yardım etsin hepimize....
Herkese tek tek teşekkür edemedim ama burdan toplu olarak teşekkür ediyorum ki iyiki varsınız diyorum. Ve iyiki burası var ki derteleşebiliyorum sizinle.
Azure o nasıl bir yazıydı oyle ya oturdum ağladım sağol valla :)
okurken çok kötü oldum gözlerim doldu kendimi zor tuttum iş yerinde olmasam deli gibi ağlardım.. Ama maalesef bunları yapmak için geç kaldık sanırım :/ herkese böyle güzel doğum nasip olmaz, maşallah. Ben şimdiden 14 kilo aldım bile. Yürüyüş falan da hak getire.. Nasıl doğuracaksam artık
Azure çok teşekkür ederim bu yazıyı bizimle paylaştığın için gözlerim doldu okurken .hemen yazdırdım eşime de okutucam.
Normal doğumu çok istiyorum,ben de çok mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiriyorum, kendimi çok iyi hissediyorum, kutsanmış gibi...Allah herkese nasip etsin inş.
Şimdiler geceleri bir kez kalkıyorum ben de wc ye .Bol su içiyorum her gün yürüyorum ,vitaminlerimi de düzenli aldığım için sanırım bir enerji problemim yok.36.haftadan sonra da inş. perine masajına başlayacağım şimdi aklıma geldikçe kegel egzersizlerini yapıyorum .Kegel egzersizlerini sen de yapıyor musun ?
İnşallah canım ya. Yerim ben hepsini.Maşallah bebeğine. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız. Bu arada evet tombik yanaklar çok bi şeker görünüyor. Bizimkinin yandan sanki yanakları sarkmış gibiydi en son :)
maşallah canım.
ben 30 lu haftalarda gitmiştim ama dr un cihazı öyle yeni teknoloji olmadığı için yine öncekiler gibi gösteriyordu. neyse hayırlısı olsun. önceden onlar da yoktu.. diye kendimi teselli ediyim. iyi olsunlarda az kaldı..
Gel tezkere gel yani:)
Beğenmenize çok sevindim, ben de gözlerim dolu dolu okudum ve hemen eşime de okutmak istedim, onlar bizim kadar dışa vuramıyor hislerini ama eminim eşlerimiz de bizim kadar heyecanlı ve meraklıdır. Suyu hiç yanımdan ayırmıyorum, cam bi şişem var nereye gitsem yanımda götürüyorum. Doktoruma güveniyorum, onun verdiği ilaçlar kullanıyorum onun dışında 2 saatte bir meyve veya hurma yiyerek ani tatlı krizlerini önlemeye çalışıyorum.
Kegel egzersizlerine henüz başlamadım canım, açıkçası o kasmalar doğumu tetikler mi emin olamadım henüz, malum kan sulandırıcı kullanıyorum ve coraspini daha bugün bırakıyorum, yine de yarın doktoruma sorarım.
Snowcum ben de bu hafta başladım düzenli yürüyüşe ama zaten son ay yürümek çok önemliymiş, sen de bundan sonra yaparsın:)
azure nerde doğum hikayesi ben okumadımGel tezkere gel yani:)
Beğenmenize çok sevindim, ben de gözlerim dolu dolu okudum ve hemen eşime de okutmak istedim, onlar bizim kadar dışa vuramıyor hislerini ama eminim eşlerimiz de bizim kadar heyecanlı ve meraklıdır. Suyu hiç yanımdan ayırmıyorum, cam bi şişem var nereye gitsem yanımda götürüyorum. Doktoruma güveniyorum, onun verdiği ilaçlar kullanıyorum onun dışında 2 saatte bir meyve veya hurma yiyerek ani tatlı krizlerini önlemeye çalışıyorum.
Kegel egzersizlerine henüz başlamadım canım, açıkçası o kasmalar doğumu tetikler mi emin olamadım henüz, malum kan sulandırıcı kullanıyorum ve coraspini daha bugün bırakıyorum, yine de yarın doktoruma sorarım.
Snowcum ben de bu hafta başladım düzenli yürüyüşe ama zaten son ay yürümek çok önemliymiş, sen de bundan sonra yaparsın:)
Herseyi anladım da bu nedemek çözemedim "Rahim kasılmalarının başlaması ile birlikte artacak olan kanama riskinden dolayı önceden sezaryen tarihi planlanır."İnternette böyle yazıyor.
Plasenta previa’da kesin doğum şekli sezeryandır. Ancak plasentanın doğum kanalını tam olarak kapatmadığı marjinal ve alt segment yerleşimli plasentalarda normal doğum denebilir.
Eğer 34 haftanın sonunda plasentanın konumu değişmemişse, bundan sonra da yukarıya doğru çekilmesi pek artık beklenilen bir durum değildir. Rahim kasılmalarının başlaması ile birlikte artacak olan kanama riskinden dolayı önceden sezaryen tarihi planlanır.
Heryerde son haftalarda yukarı çıkması beklenmez diyor.
Canım bu plesentanın önde olması önceki aylarda oluyormuş ve kanama şikayetiyle kişi doktora gidiyormuş, öyle anlaşılıyormuŞ. Ama benim doktorum gördü de önemsemedi mi yoksa böyle bir şey 32. haftada mı çıktı anlamadım ben. Genelde kanamaya sebep oluyormuş yani. Ve kanama da rahim kasılmasıyla olabileceği için kasılmalar başlamadan sezeryan olun diyor.Herseyi anladım da bu nedemek çözemedim "Rahim kasılmalarının başlaması ile birlikte artacak olan kanama riskinden dolayı önceden sezaryen tarihi planlanır."
vallahi baya çile çektin ama iyi yönden bakarsak her şey iki defa kontrol edilmiş oldu böylece en önemli iki organının tamamen sağlıklı olduğunu biliyorsun artık hamileliğinin tadını çıkar .
Elif inşallah annenin bakımıyla oğluşun kilo almıştır:) Yarın ikimiz de güzel haberler getirelim buraya :)
Biz de kontrolden sonra annemlere gidicez kahvaltıya. Yolda yazarım buraya haberlerimi inşallah :)
Bi de ben çikolata yiyip süt içicem doktora giderken, sen de öyle yap:) Çok hareketli oluyorlar o zaman :)
Perine masajı neydi? Ben bi araştırayım onu.
Araştır sen de yapabiliyormuşsun, başkası da yapabiliyormuş ama vajinal bir masaj olduğu için kendim yapmayı tercih ederim. Gelecek cuma kontrole gittiğimde doktorumun da fikrini alacağım zaten bu konuda:)
Bende hiç öyle şeyler görünmüyor, sen de potansiyel gördüler sanırım:) bu hatun sever böyle iç çamaşırlarını gibi:)))
Bak ya, rezaletKullan at donları araştırmıştım oysaki, ağsız donları değil. Lohusalıkta pek işe yaramaz ağsız poposuz donlar. Biri bunlara hatırlatmalı :)
kızlar benim karnım sanki birazcık aşağı indi.. Sizin de oldu mu?
canım galiba benim de biraz asagıya indi
ayy ne biliyim cnm yaa bana erken gibi geliyoay korktum sankiaslında normal sanırım inmesi ama erken değildir dimi?
ayy ne biliyim cnm yaa bana erken gibi geliyobiz şimdi bu pazar 8 ayı bitirmiş mi oluyoruz?
Anladım canım ee sezeryan günü al ozaman artık canım maşallah bizi olmasın sonra.Canım bu plesentanın önde olması önceki aylarda oluyormuş ve kanama şikayetiyle kişi doktora gidiyormuş, öyle anlaşılıyormuŞ. Ama benim doktorum gördü de önemsemedi mi yoksa böyle bir şey 32. haftada mı çıktı anlamadım ben. Genelde kanamaya sebep oluyormuş yani. Ve kanama da rahim kasılmasıyla olabileceği için kasılmalar başlamadan sezeryan olun diyor.
Benimde aşağı da hemde o haftalarda indi sanırım aşağı yakızlar benim karnım sanki birazcık aşağı indi.. Sizin de oldu mu?
aaa öyle mi canım? Gerçi hiç araştırmadım hangi haftada iner diye ama, normal o zamanBenimde aşağı da hemde o haftalarda indi sanırım aşağı ya
neyse kuruntu yapmayalımaynen canım 8 bitiyor :) şaka gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?