2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canim ben yikadim utuledim hastaneye goturceklerimi misafir odana koydum hem benim hemde bebegin ebete verilecekleride ayrı koydum üzerinide orttum toplanmasin diye cantaya simdiden koymak istemedim kirisir diye zaten hersey hazir gerisi kolay.
Evet hersey hazır olduktan sonra rahat olur teşekkür ederim

maşallah size Allah hep böyle iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin..Şimdiden arkadaşları var ohh:)

Çok sağol canım öğrenmiş oldum bende bizimde bebişler doğunca kapılar süslü olacak günler azaldikça heyecan yaptım :)

Ne kadar güzel bir hediye olmuş sana :) doğum günün kutlu olsun.. benimde çarşamba günü doğum günüm ve kontrolümüz var inşallah benimde oğlum dönüp annesine güzel bir hediye verir hayırlısıyla

Cok sagol arkadasim cok sukur insanin ici rahat olunca hersey baska oluyo Rabbim ize cok sukur bize bugunleri nasip etti evet hastaneye gore fiyat gercekten iyi ben ekstralar cikarmi diye dusunuyodum o ko uda icim rahatladi cok sukur ... evet canim ozellikle bilmeyenler varsa diye yazdim bende hatta tupbebek topigimizden bi kardesimizin ikizleri cok erken dogdu ankarada ozel bi hastanede yattilar biri 1200 digeri 720 gr dogdu aylarca hastanede yattilar sadece ufakligin bi ameliyat gecirmesi gerekti onun icin 1000 tl odediler onun disinda tek kurus bile odemediler bizler bilincli olmazsak kanunlari bilmezsek kandirmaya calisabilirler...

Kızlar bebişlerin havlularını kıyafetleriyle mi yikadiniz ayrı yıkasam iki tane şey için makine acmiyim diyorum ama

bayramda doktorum olmaz, acilde kim olduğunu bilmediğim bir doktorda doğum yapmaya korkarım,
isteğe bağlı sezeryan farkını bilmiyorum ama doçent sezeryan yapacağı için fark alacaklar

Canim sana nedicem hatta bu msj peritans'ada gelsin medipol un odalarını gordunuzmu gezdinizmi hic ben cok merak ediyorum kac aydir gidiyorum ama bi gezmek nasip olmadı sizler gordunuzmu ayrica kapı süsü varmis ve lohusa şerbeti veriyorlarmis öyle duydum siz böyle şeyler duydunuzmu

Evet Hastaneler herşeyden yararlanabilir. Bilinçli olmamız lazım..
Benimde teyzemin ikizleri çok erken doğmuştu. Uzun süre küvezde kaldılar. Maddi durumu da pek iyi değildi. Nasıl karşıladılar diye merak etmiştim açıkçası :)Buradan çok şey öğreniyorum çok güzel :)

hiç gezmedim çünkü ben suit istiyordum, suit vermiyoruz dediklerinde sinir oldum çıktım,duyduğum kadarıyla odalar farklıymış, küçük ve büyük olan varmış ve şansına ne düşüyorsa onu veriyorlarmış

Kızlar 34 haftalik oldum artik kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ama çantayi şimdi mi hazırlasam yoksa bi iki hafta daha bekleyim mi kıyafetler kırışır mı çantada
canim bence hazrlamalısn ben 32.haftada hazrladm simdi kafam rahat hem ne zman bebişlermizn gelecegi belli olmaz eger guzelce yerleştrirsen kırışmaz ben ogluşumun eşyalarnı kuçk bi hurca koyup yerlestrdim benimkilerle de karısmasn diye

Tamam canım sağol

bende 32. haftadamda grdim canım nst ye karnına 2 tane kablolu bi alet baglyorlar biri bebişn kalbini dinliyo digeri sancın varmı diye ölcüyo ortalama 10-15 dk falan sürüyo sende bebisnin kalbinın sesini duymus oluyosun :) benim şimdye kadar hç ölçmedler canim bnada erken dogum dyolardı ama o şekilde bi olçme yda muayne etmedler

gözün aydın, ne güzel bebişlerin iyi haberlerini duymak çok güzel :)

Canım aslında gelenlerden ziyade aileler için şeettim ben, yemek işi nasıl halloluyor hastanede acaba? Kaç gece kalacağımıza da bağlı tabi de.. Ben de süsleyip çikolata falan koyucam canım gerçi bayramda doğarsa kimse gelemez de

Bizde adet gelen getirir şeklinde...Ben çikolata ve kolonyasını hazırladım..Sanırım biaz abur cubur da gerekebilir de onu da eşim ogün ayarlar diye düşündüm..

Kolonya şart mı? Ben de çikolatayı hallettim canım. Benim hiç akrabam yok burda o yüzden adetler falan olmayacak.. Zaten bizimiçin ceviz meviz almamız lazım

Evet canım kettle olabilir gerçekten bakalım bi belki hastanede de vardır bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…