Tamam canım teşekkür ederimArtık heran herşey olabilir.. Ben hazırlayalı 2 hafta oluyor içim rahat oturup bekliyorum şimdi. Bence sende geç kalma derim :)
İstege baglı sezeryan fiyatı farklı mı canım? Bayrama denk gelsin nolurki.:)
Evet hersey hazır olduktan sonra rahat olur teşekkür ederimCanim ben yikadim utuledim hastaneye goturceklerimi misafir odana koydum hem benim hemde bebegin ebete verilecekleride ayrı koydum üzerinide orttum toplanmasin diye cantaya simdiden koymak istemedim kirisir diye zaten hersey hazir gerisi kolay.
maşallah size Allah hep böyle iyi haberlerle gelmeyi nasip etsin..Şimdiden arkadaşları var ohh:)Merhaba arkadaslar... insallah herkes iyidir...
bizde bugun kendi doktorumuza kontrole gittik cok sukur guzel gecti 1630kg oglusumuz maasallah haftasiyla uyumlu suyumuz guzel cok sukur bi sikinti yok dedidoktorumuz z.kamilde ywptirdigim testleri gosterdim guzel dedi tuz konusunda tekrar uyardi ellerin falan cok sismis bugunden itibaren tuzu kesiyosun dedi uyusmalar falan ilerleyen gunlerde asiri olursa eline aparat takariz dedi iki hafta sonra cagirdi kontrole artik daha sik gorucem insallah oglusumu... bu arada arkadasimla birlikte gitmistik onun 5 yasinda bi kizi var su an 4 aylik hamis yeni gelen bebisimizde erkek mis bizim oglana arkadas geliyo insallah arkadasimla birlikte tum hastaneyi dolastik odalari falan mis gibi hersey sonra muasebeyle gorustuk damla ninda dedigi gibi ekstra olarak bi ihtimal kan takilabilir o cikar baska bisey cikmaz dedi yenidogan yogunbakim ve yenidogana yapilan mudahaleler kanunen ucretsiz zaten ama ben yinede teyidini aldim via kart icinde basvuruda bulunduk indirimle birlikte 1000 tl sezeryan ucreti...
Çok sağol canım öğrenmiş oldum bende bizimde bebişler doğunca kapılar süslü olacak günler azaldikça heyecan yaptım :)Canım merhaba ben bugün hastanenin doğum katını gezdim ve çok beğendim. Çok temiz , düzenli odalar çok ferah. Doğumhaneye girişi bile süslemişler çok hoş. Doğumhanenin yanında bir bölme var camlı, bebek doğunca bebeği hazırlarken perdelerini falan açıyorlarmış aile bebeği görüyormuş camdan. Düşündüğümden çok daha iyiydi. Fiyatlar aynı 2000-2500 arası. Bazı odaların kapıları balonlarla süslerle doluydu:)
Ne kadar güzel bir hediye olmuş sana :) doğum günün kutlu olsun.. benimde çarşamba günü doğum günüm ve kontrolümüz var inşallah benimde oğlum dönüp annesine güzel bir hediye verir hayırlısıylakızlar bugün benim doğum günüm ve bebeğimin kalbındeki delik için randevumuz vardı veeee deliğimizde kapanmış geçen hafta beynındeki boşluğunda normal olduğunu söylemişti ve hiçbir sorunumz kalmadı bu bana hayatımda aldığım en güzel en mutlu olduğum hediye oldu. rabbim herkese sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. hepinizi öpüyoruzzz
Güzel haberlerle gelmişsin sen de... Herşeyin yolunda olmasına sevindim. Ayrıca sezeryan için ücret bence çok iyi..Yenidoğana yapılan müdahalelerin ücretsiz olduğunu bilmiyordum senden öğrendiğim iyi oldu sevindim :)
bayramda doktorum olmaz, acilde kim olduğunu bilmediğim bir doktorda doğum yapmaya korkarım,
isteğe bağlı sezeryan farkını bilmiyorum ama doçent sezeryan yapacağı için fark alacaklar
Evet Hastaneler herşeyden yararlanabilir. Bilinçli olmamız lazım..Cok sagol arkadasim cok sukur insanin ici rahat olunca hersey baska oluyo Rabbim ize cok sukur bize bugunleri nasip etti evet hastaneye gore fiyat gercekten iyi ben ekstralar cikarmi diye dusunuyodum o ko uda icim rahatladi cok sukur ... evet canim ozellikle bilmeyenler varsa diye yazdim bende hatta tupbebek topigimizden bi kardesimizin ikizleri cok erken dogdu ankarada ozel bi hastanede yattilar biri 1200 digeri 720 gr dogdu aylarca hastanede yattilar sadece ufakligin bi ameliyat gecirmesi gerekti onun icin 1000 tl odediler onun disinda tek kurus bile odemediler bizler bilincli olmazsak kanunlari bilmezsek kandirmaya calisabilirler...
Canim sana nedicem hatta bu msj peritans'ada gelsin medipol un odalarını gordunuzmu gezdinizmi hic ben cok merak ediyorum kac aydir gidiyorum ama bi gezmek nasip olmadı sizler gordunuzmu ayrica kapı süsü varmis ve lohusa şerbeti veriyorlarmis öyle duydum siz böyle şeyler duydunuzmu
canim bence hazrlamalısn ben 32.haftada hazrladm simdi kafam rahat hem ne zman bebişlermizn gelecegi belli olmaz eger guzelce yerleştrirsen kırışmaz ben ogluşumun eşyalarnı kuçk bi hurca koyup yerlestrdim benimkilerle de karısmasn diyeKızlar 34 haftalik oldum artik kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim ama çantayi şimdi mi hazırlasam yoksa bi iki hafta daha bekleyim mi kıyafetler kırışır mı çantada
Tamam canım sağolcanim bence hazrlamalısn ben 32.haftada hazrladm simdi kafam rahat hem ne zman bebişlermizn gelecegi belli olmaz eger guzelce yerleştrirsen kırışmaz ben ogluşumun eşyalarnı kuçk bi hurca koyup yerlestrdim benimkilerle de karısmasn diye
Kızlar biz geldik doktordan.Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü bu sefer sizin de ölçülmüş müydü? erken doğum riski ile ilgili değil mi? Bu arada haftaya nst ye gircekmişim erken mi kızlar sizce? Haftaya 32. haftamda olucam tam, çalışamaz raporu almaya gitiiğimde nst ye gir dedi bana. Nasıl bir şey bu nst? giren var mı kızlar?
Merhaba arkadaslar... insallah herkes iyidir...
bizde bugun kendi doktorumuza kontrole gittik cok sukur guzel gecti 1630kg oglusumuz maasallah haftasiyla uyumlu suyumuz guzel cok sukur bi sikinti yok dedidoktorumuz z.kamilde ywptirdigim testleri gosterdim guzel dedi tuz konusunda tekrar uyardi ellerin falan cok sismis bugunden itibaren tuzu kesiyosun dedi uyusmalar falan ilerleyen gunlerde asiri olursa eline aparat takariz dedi iki hafta sonra cagirdi kontrole artik daha sik gorucem insallah oglusumu... bu arada arkadasimla birlikte gitmistik onun 5 yasinda bi kizi var su an 4 aylik hamis yeni gelen bebisimizde erkek mis bizim oglana arkadas geliyo insallah arkadasimla birlikte tum hastaneyi dolastik odalari falan mis gibi hersey sonra muasebeyle gorustuk damla ninda dedigi gibi ekstra olarak bi ihtimal kan takilabilir o cikar baska bisey cikmaz dedi yenidogan yogunbakim ve yenidogana yapilan mudahaleler kanunen ucretsiz zaten ama ben yinede teyidini aldim via kart icinde basvuruda bulunduk indirimle birlikte 1000 tl sezeryan ucreti...
Ben ilk zamanlar aparatif birşeyler alır ikram ederim diye planlıyordum ama hamilelil ilerledikçe ikram konusunda hevesim kaçtı.Bir de gelen oturup gitmezse, sıkıntı yaşayabilirim diye düşünüyorm.Bir de onları servis edecek kimsem yok,eşim zaten benle ilgilenecek, ekstra iş çıkarmayım diyorum.Ama odayı süsleyeceğim, şeker,çikolata vs. koyacağım.
Bizde adet gelen getirir şeklinde...Ben çikolata ve kolonyasını hazırladım..Sanırım biaz abur cubur da gerekebilir de onu da eşim ogün ayarlar diye düşündüm..
Canim hic gerek yok çikolatan yada lokumun olsun yeter hasta ziyareti kisa ve oz olur.ayrica benim cok isime yaratmıştı sana ve diger arkadaşlarıma tavsiyem olsun eğer hastaneye geleniniz coksa ketil goturmenizi tavsiye erderim gelenlere cay yada nescafe ikram edebilirsiniz cok iyi oluyor ilk dogumumda goturmustum simdide goturmeyi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?