2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

hakkında ne hayırlı ise o olsun cnm benim..
durumdan bizleride haberdar etmeyi unutma cnm

Allah Allah ben de ilk kez bir hamileden mide ağrıması duyyorum.mideni üşütmüş olabilirsin belki canım.geçmiş olsun

bende mide bulantisinden geberiyom yahuu

dramamine ve parol ile ayakta duruyorum..

efulim profilime gir actigim konularima bak anlarsin canim

bu arada avatardaki benim kizim.. dun dogum gununu kutladik 3 yasini bitirdi dilerim Rabbim nefesimi nefesinden uzun etmez..birdaha aci yasatmaz.. oglum vefat edeli 7 ay oldu.. 5 aylikti yigitim.. kizimla ikisi subatta dogmustu.. biri 15 subat biri 24 subat.. ikisinin dogum gununu bir kutluyacaktim ama nasip olmadi..

Rabbim bu yavrumu saglikli sihhatli kucagima aldirsin ins.

kizlar durun daha cok yenisiniz.. mide bulantilariniz basliyacakkkkkkkk kafanizi lavobadan cikaramiyacaksiniz

ohh maşallah ileride gümbür gümbür duyacan o kalp atışlarını inşallah:)

inşallah canım 11. haftada gidicez bir dahakine.O zaman ikili tarama testi için yine gidicez ohh üst üste hep görücem bebeğimin :)
Ablam yeni girdi ikili teste gözünde katarakt var mı yok mu ona bile bakıyor doktor dedi bütün damarlarını parmaklarını inceliyor dedi ay ben onları görünce napıcam acaba hüngür hüngür ağlarım herhalde :))

Ilk çocuk,son adet:28 Aralık İstanbul yaş:30 ZeynepRunya 5 Ekim

Son düzenleme:
Bugün sabah biz de doktora gittik. Kuzunun kalp atışlarını gördük görmesine de doktor "ritmi zayıf, böyle devam ederse gebelik sonlanabilir. Bu değerlerde %40 gebelik biter, haftaya tekrar bakalım" dedi. Yeniden beta istedi değerlerimin ne durumda olduğunu görmek için

kızlar kimsede mide ağrıması olmadı mı
acaba gaz sancısımıydı o çektiklerim
gaz sancısı olan var mı?

canım hiç moralini bozma yaa bende 7. haftamdayım bugün gittik çok zor duyduk sesini.
Kalbi böyle pır pır hareket etmiyor muydu? Gördünüz mü kalp hareketini ?

aynen öyle canımm
biraz önce biri türk kahvesiyle önümden geçti kokusundan nasıl midem bulandı..
Mide yanması bende de oluyor (

Bilirimmm

Ben mutfaga giremiyorum kendi yemegimi yapinca yiyemiyorumm.. Allahtan kaynanam var da gelip yemegimi yapiyor.. Birazdanda kuzenlerim caya gelecekler aksam yemegine kalacaklar esleri falan gelecek.. Bugunki Yemegide onlara yaptirrim ohhh

ayy ne heyecanlı olur o parmak saymalar filan:) hamile kaldıktan sonra zaman çok mu yavaş ilerliyor ne..:)

MasAllah canim sana da bebegine de :) Evet canim ya benimkini ancak doktor ultrasonda belirleyecek oyle gorunuyor :)

ewt minnacık onlar daha..:) doktordan hayırlı güzel haberler alırsın canım inşallah

Amin canim insaAllah..

Canim ya Allah sabir versin musait bi animda mutlaka okuyacagim konunu.. Bundan sonra insaAllah hersey guzel olur.. Cennet bahcelerinde kavusursunuz insaAllah

Hatneva da 6 tup kan vermis ay ben nasil dayancam igneleri pek haz etmiyorum :))
Anladim canim masAllah saglicakla buyusun bebegin insaAllah darisi basima :)

Merhaba seni forumda mi yorunlarindan taniyorum daha dogrusu kullanici adin goz agsinaligim var :))
Hamile olduguna cok sevindim.
InsaAllah saglikli sihatli bir gebelik olur.
Bende insaAllah bu hafta ilk kontrolume gidecegim :)
Acikcasi bende pek bisey hiss etmedigim icin hamilelik duygusuna cok adapte olamadim.
InsaAllah bizdr kalp atislarini duyunca herseye farkli bakacagiz eminim :)

Ezan okundu namaz vakti kizlar ben kactim :)

böyle pat diye korkutan doktorlara da ayrıca gıcık oluyorum..hiç bişey söylemeden 2 hafta sonra gel de dimi..hiç korkma canım benim ilk gebeliğimde de doktor ilk kalp atışlarını dinletirken çok zorlanmıtı ama sonraki haftalarda net duyduk.moralini bozma inşallah Rabbim korur bebeğini

İğneyi bi kere batırıyor. Sonra tüpleri tek tek çıkarıp takıyor:)
Yani bi kere acıyacak:)

Ben çok korktuğum için bi kolumdan kan gelmedi. Hemşire bana sen nasıl doğum yapacaksın diyor :))))))))

Korkutma kız milleti :)))
Benim hiç de abartılı midem bulanmıyor bi kerem

puhahaha ne kadar kotuyum demi

ama mide bulantim yok diye sikayetlenenler var...

togbe yarebbimm yat kalk dua ette olmasin

valla ben ne cekiyorum Allahtan hap kullaniyorumda gunluk hayatima devam ediyorum

Sakın moralini bozma canım.
Daha yeni olduğu için yavaş atıyordur belki. Sonradan capcanlı atar inşallahhhhh..
Allahım bi dahaki sefere güzel haberler almanı nasip etsin. AMİN.

Eşim de korkmamalı söylüyor ama kalbi yavaş atıyor, böyle olursa bitebilir dedi ya bittim resmen. O kadar uzun zamandır istiyorum ki ben kuzumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…