Ah yasasin benim gibi birini buldum :))
Bende bu hafta insaAllah gorecegim bebegimi ve benimde migdem bulanmiyor :)) Senin sat ne zamandi acaba? Benim 04 Ocak.
Hoşbuldum çok taze tecrübelerim geçen sene bu zamanlarda yine hamleydim rahat geçecek 8 ay var diyorum sonrası 2 küçük bebek olacak inşallah
ama ben midemin bulanmasını istiyoruum :)) benim sat 8 ocak canım
Nasılsıniz.
Bende ekim annesi olacağım inşallah 2013 temmuz annesi olmuştum biraz erken oldu kan testinde çıktı doktora gitmedim haftaya perşembe gideceğim inşallah kalp atışı kese bebek ne varsa görelim dedik ilkine hemen gitmiştim kısmet artık
Afyon sat 8 temmuz 2. Bebek
Adet tarihine bak sen :)Bende hangi tarihi baz alsam bilemedim. Ultrasonda geriden adet tarihine göre ilerden :)
Amiinnnnn cümlemiza nasip etsin Allahım :)Canim telefondan baglandigim icin goremiyorumAma yine de masAllah subhanAllah diyeyim Rabbim saglicakla kucaginda gormeyi de nasip etsin insaAllah :)
Bizde öyle düşünüyorduk ekimde hamile kaldım ilkine bu ekimde hamile kalsam tam 2 yaş olacaktı kısmet artık 15 ay olacak aralarında tabi ilk gebeliğim gibi boş gebelik olmazsaHakkinda hayirlisi boyleymis canim olsun ben ve esimde aslinda arayi cok uzatmaktan yana degiliz. 1,5-2 sene ara olsun diye dusunmekteyiz. Ama en dogrusunu Rabbim bilir :) Hayirlisiyla bir ilkini kucagimiza alalimda insaAllah :)
mrb ben geçen perşembe kan testi yaptırmıştım özelde 1200 çıkmıştı
ertesi gün cuma günü ise devlette 400 çıktı , doktor keseyi göremedi dış gebelikten şüphelendi, 1 haftadır fala karın ağrım ve
2 haftadır falan da göğüs ağrım var, yarın bir daha kan testi yaptırcam ama korkuyorum, hamile değilsem adet de olmadım daha.
Muhtemelen sen benden bira kac gun geridesin canim yani daha 5+ lardasin sanirim degilmi? Hihi bide bakmissin bir gun buraya 'ben artik migde bulantilarindan biktim' yaziyormussun :))
anamm benim bebiş küçük diyodum senin daha küçükmüş:) bu arada Rabbim tamamına erdirsin canım..
Seninki ne kadarlık canım amin hepimizin hayırlısı ile kucagimiza almak nasip olsun
Adet tarihine göre 7+3'üm canım:) Ultrasona göre 7+6 :)Sen suan 8+ misin yoksa 7+ mi :)
Ben suan 6+2 galiba ama dedigim gibi kesin degil benim ki.
Yani biseyler hiss etmem icin zaten daha cok erken diye dusunuyorum?
Evet canim senin yasadigin kotu olaylari hatirliyorum. :/
Tahlillerini de ozelde mi yaptiriyorsun?
Maşallah erken davranmışsın :)))Hoşbuldum çok taze tecrübelerim geçen sene bu zamanlarda yine hamleydim rahat geçecek 8 ay var diyorum sonrası 2 küçük bebek olacak inşallah
Amiinnnnn cümlemiza nasip etsin Allahım :)
Bizde öyle düşünüyorduk ekimde hamile kaldım ilkine bu ekimde hamile kalsam tam 2 yaş olacaktı kısmet artık 15 ay olacak aralarında tabi ilk gebeliğim gibi boş gebelik olmazsa
ewt canım 5+5 deyim bugün..ayy her sabah onu yazmak için hyecanla yataktan kalkıyorum ama yok bulanmıyor
mrh cnm benim dr konturele çağirmadımı seni neden düşmüş böyle değerin ya rabbim korusun yavrunuyarın tekrarla değerin işallah yükselmiştir bebeğin seninledir işallahh
çok tşk ederim canım, bu hafta belli olur bakalım yükselir inş.Canim hos geldin yani 1200 den 400 e mi dustu hcg degerin? InsaAllah Rabbim korktuklarindan seni emin eylesin.
canım benim inşallah korktuğun gibi olmaz inşallah değerlerin tekrar yüksek çıkar.Rabbim yardımcın olsun
Gizun aydin canim :) Senin sat ne zamandi? Su yuzden soruyorum benim sat 04 Ocak ama duzensiz adet oldugum icin son aylarda bat tarihimi bilmiyorum. 34 uncu gunumde yaptigim ikinci idrar testi pozitif cikinca kan tahlili yaptirdim 4705 cikmisti hcg degerim. InsaAllah bu hafta ne kadarlik oldugunu ogrenicez bebegimizin.
Olsun canim ya daha kucuck mucizelerimiz zamanla hiss ettirecekler kendilerini :) Aslinda bende tam gunumu bilmiyorum doktora gidince belli olacak belki seninle ayniyizdir :)
selam kızlar ben geldimm
günlerdir giremedim topiğe çok özleştim sizinle :)
biz bugün doktora gittiikkk ve kalp atışlarını gördükk miniğimin.Çok derinlerden de kalp atışının sesi geliyordu.
Çok başka bir duyguymuşş yaa asıl şimdi hamile olduğumun farkına vardım :)
Sizlerde ne var ne yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?