2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hoşbuldum çok taze tecrübelerim geçen sene bu zamanlarda yine hamleydim rahat geçecek 8 ay var diyorum sonrası 2 küçük bebek olacak inşallah

Hakkinda hayirlisi boyleymis canim olsun ben ve esimde aslinda arayi cok uzatmaktan yana degiliz. 1,5-2 sene ara olsun diye dusunmekteyiz. Ama en dogrusunu Rabbim bilir :) Hayirlisiyla bir ilkini kucagimiza alalimda insaAllah :)

ama ben midemin bulanmasını istiyoruum :)) benim sat 8 ocak canım

Muhtemelen sen benden bira kac gun geridesin canim yani daha 5+ lardasin sanirim degilmi? Hihi bide bakmissin bir gun buraya 'ben artik migde bulantilarindan biktim' yaziyormussun :))

anamm benim bebiş küçük diyodum senin daha küçükmüş:) bu arada Rabbim tamamına erdirsin canım..

Hakkinda hayirlisi boyleymis canim olsun ben ve esimde aslinda arayi cok uzatmaktan yana degiliz. 1,5-2 sene ara olsun diye dusunmekteyiz. Ama en dogrusunu Rabbim bilir :) Hayirlisiyla bir ilkini kucagimiza alalimda insaAllah :)
Bizde öyle düşünüyorduk ekimde hamile kaldım ilkine bu ekimde hamile kalsam tam 2 yaş olacaktı kısmet artık 15 ay olacak aralarında tabi ilk gebeliğim gibi boş gebelik olmazsa

canım benim inşallah korktuğun gibi olmaz inşallah değerlerin tekrar yüksek çıkar.Rabbim yardımcın olsun

Muhtemelen sen benden bira kac gun geridesin canim yani daha 5+ lardasin sanirim degilmi? Hihi bide bakmissin bir gun buraya 'ben artik migde bulantilarindan biktim' yaziyormussun :))

ewt canım 5+5 deyim bugün..ayy her sabah onu yazmak için hyecanla yataktan kalkıyorum ama yok bulanmıyor

Adet tarihine göre 7+3'üm canım:) Ultrasona göre 7+6 :)
Tahlillerimi devlette yaptırdım, özeldeki doktoruma gösterim. Şükür her şey normalmiş.
Sen hastaneye git bak göreceksin. Benden 6 tüp kan aldılar :)))))
4 sayfa dolusu tahlil sonucu gösterdim doktora:)

Hoşbuldum çok taze tecrübelerim geçen sene bu zamanlarda yine hamleydim rahat geçecek 8 ay var diyorum sonrası 2 küçük bebek olacak inşallah
Maşallah erken davranmışsın :)))
Kıskanacak diğer bebeğin yeni bebişini :)))

selam kızlar ben geldimm

günlerdir giremedim topiğe çok özleştim sizinle :)

biz bugün doktora gittiikkk ve kalp atışlarını gördükk miniğimin.Çok derinlerden de kalp atışının sesi geliyordu.
Çok başka bir duyguymuşş yaa asıl şimdi hamile olduğumun farkına vardım :)
Sizlerde ne var ne yok :)

Amiinnnnn cümlemiza nasip etsin Allahım :)

Amiin insaAllah :)

Bizde öyle düşünüyorduk ekimde hamile kaldım ilkine bu ekimde hamile kalsam tam 2 yaş olacaktı kısmet artık 15 ay olacak aralarında tabi ilk gebeliğim gibi boş gebelik olmazsa

InsaAllah canim iyi duyun iyi olsun saglikli sihatli bir gebelik olsun insaAllah. Zor olacak senin icin belki ama beraber buyuyecekler 5-6 yasina geldilermi senin icin hersey daha kolay olacak insaAllah.

ewt canım 5+5 deyim bugün..ayy her sabah onu yazmak için hyecanla yataktan kalkıyorum ama yok bulanmıyor

Olsun canim ya daha kucuck mucizelerimiz zamanla hiss ettirecekler kendilerini :) Aslinda bende tam gunumu bilmiyorum doktora gidince belli olacak belki seninle ayniyizdir :)

mrh cnm benim dr konturele çağirmadımı seni neden düşmüş böyle değerin ya rabbim korusun yavrunuyarın tekrarla değerin işallah yükselmiştir bebeğin seninledir işallahh

devlet hastanesi çok kalabalıktı o yüzden çıktım ordan hemen bi de düşük çıkınca canım sıkıldı... evde idrar testi yok ama ben dün ovulasyon testi yaptım 2. çizgi çok koyu çıktı , hayırlısı bakalım

Canim hos geldin yani 1200 den 400 e mi dustu hcg degerin? InsaAllah Rabbim korktuklarindan seni emin eylesin.
çok tşk ederim canım, bu hafta belli olur bakalım yükselir inş.

canım benim inşallah korktuğun gibi olmaz inşallah değerlerin tekrar yüksek çıkar.Rabbim yardımcın olsun

saol canım hayırlısı olsun inşallah...

sağol tatlımm hmm anladım canım benim sat 17 ocak battan 4-5 gün önce kan testinde 275 çıktı bugünde bat günüm 1190 çıktı işte değer.. senin ultrasyona göre belirlenir o zaman değerin baya yüksek çıkmış maşaAllah

melek anneler bulantı bende de yok. bende bir mide ağrısı vardı 5 gün önce başladı bugün yeni yeni azalıyor 1 hafta yıllık izin aldım o kadar ki derin nefes alamıyordum yürüyemiyordum. sanki midemle karnım arasında bi kas yumagı azıcık dik dursam ağrıyordu , kimsenin midesi ağrımamış sorduğum tüm hamilelerde öle bişey yokmuş. telefonda doktoruma sordum midenin ağrıdığından emin misin dedi hemde kasılma tarzında ağrıyor. kızlar bide ben bu ağrı şikayetiyle acile gittim adetime 4 gün vardı bhcg 118 çıktı sizce çoğul mudur? aşılama ile oldu.

Olsun canim ya daha kucuck mucizelerimiz zamanla hiss ettirecekler kendilerini :) Aslinda bende tam gunumu bilmiyorum doktora gidince belli olacak belki seninle ayniyizdir :)

ewt minnacık onlar daha..:) doktordan hayırlı güzel haberler alırsın canım inşallah

ohh maşallah ileride gümbür gümbür duyacan o kalp atışlarını inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…