Merhaba yine bir Ekim annesi olacağım Allah kısmet ederse...2009 Ekim anneleri torpilinde coookzaman geçirdim .Cok güzel şeyler paylaşıyor insan burda.Benim sat 31.12.2013muhtemel doğum 7ekim inşallah.Bu kadar tesadüf olur oğlumla aynı tarih...ben de coookheyecanlıyım.Herkese güzel bir hamilelik ve doğum diliyoruuum....
Hayirli gunler hayirli haftalar ekim anneleri :)
Nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sukur.
Bugun ilk defa goguslerimde bir degisiklik oldugunu fark ettim
Ben cok fazla belirti yasamayanlardanim.
Hatta hic diyebilirim.
Ama bugun bir fark gordum ve hiss ettim
Arkadaslar merakimdan soruyorum:
Sizler ya da kimler ozele ve kimler devlete gidiyor muayeneleri icin?
Bizde insaAllah bu hafta ilk muayenemize gidecegiz esimle birlikte
merhabalarr sayfalar çok hızlı ilerliyor geçmişte hangi sayfada kaldığımı bile bulamıyom bazen:) bebişini görenler ne mutlu size ben daha göremedim.hastalarr Rabbim acil şifalar versin sizlere de..
benim hala bulantım yok belki de hiç bulanmaz..
Benim bebeğime bakın teyzeleri
Gizun aydin canim :) Senin sat ne zamandi? Su yuzden soruyorum benim sat 04 Ocak ama duzensiz adet oldugum icin son aylarda bat tarihimi bilmiyorum. 34 uncu gunumde yaptigim ikinci idrar testi pozitif cikinca kan tahlili yaptirdim 4705 cikmisti hcg degerim. InsaAllah bu hafta ne kadarlik oldugunu ogrenicez bebegimizin.kızlar sonuçlarım çıkmış değer 275 den 1190 a çıkmış cuma günü kese muayenemiz var inşaAllah görürüz bebişi yada bebişleri
Canım ilk başlarda belirtim yoktu benim de.Hayirli gunler hayirli haftalar ekim anneleri :)
Nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sukur.
Bugun ilk defa goguslerimde bir degisiklik oldugunu fark ettim
Ben cok fazla belirti yasamayanlardanim.
Hatta hic diyebilirim.
Ama bugun bir fark gordum ve hiss ettim
Arkadaslar merakimdan soruyorum:
Sizler ya da kimler ozele ve kimler devlete gidiyor muayeneleri icin?
Bizde insaAllah bu hafta ilk muayenemize gidecegiz esimle birlikte
Hoşgeldin :)Nasılsıniz.
Bende ekim annesi olacağım inşallah 2013 temmuz annesi olmuştum biraz erken oldu kan testinde çıktı doktora gitmedim haftaya perşembe gideceğim inşallah kalp atışı kese bebek ne varsa görelim dedik ilkine hemen gitmiştim kısmet artık
Afyon sat 8 temmuz 2. Bebek
Canım ilk başlarda belirtim yoktu benim de.
Ama şimdi sabahları 15 dakika mide bulantım oluyor.
Sonra geçiyor. Çıkarmıyorum sadece bulanıyor.
Arada bir de alt bölgem ağırıyor o kadar. Bazıları çok şiddetli yaşıyor bulantıyı. Ama senin belli ki benim gibi az olacak :))))
Ben özele gidiyorum. İlk devlete gitmiştim çok pisti ve hiç ilgilenmediler :/
O yüzden artık özele gidiyorum:)
ayy bugun ilk kez bu kadar kötüyüm midem felaket ama bebeğim iyi olsunda ben çekerim sorun değil
rabbim bizede duymayı nasip etsin maşşalah bebeğine cumartesi için gün sayıyorum bende
ben bide kabızım varya patlıcam ondan korkuyorum
kaç günden beri bende başlamıştı ama çok sık olmuyor ya akşam ve sabah erken saatlerde oluyor dayanıyorum bebeğim için kabızlık hele gögüslerim kocaman oldu kasık ağrılarım ilk haftalar çok oluyordu ama şimdi arada oluyor rabbim bebişlerimizi korusun işallahhh bu kabızlığın çözümünü bilen varmıya kızlarr:26::26:
Kayisi öneririm. Ya komposto seklinde yada kuru kayisiyi sabah ac karinla yedikten sonra ilik su icmek ise yariyormus.dene istersen
selam kizlar...
benim bebek ekim bebegi olamkta kararli sanirim....
persembe gunu tip fakultesinde randevumuz var bakalim ne durumdayiz..
eFuLim
Ben devlet hastanesine basliyorum canim.. zaten gecen seneden kalma dosyam var..
bu arada ben melek annesiyim..
mrb ben geçen perşembe kan testi yaptırmıştım özelde 1200 çıkmıştı
ertesi gün cuma günü ise devlette 400 çıktı , doktor keseyi göremedi dış gebelikten şüphelendi, 1 haftadır fala karın ağrım ve
2 haftadır falan da göğüs ağrım var, yarın bir daha kan testi yaptırcam ama korkuyorum, hamile değilsem adet de olmadım daha.
Hoşgeldin :)
Tecrübelerinden faydalanırız :)
mrb ben geçen perşembe kan testi yaptırmıştım özelde 1200 çıkmıştı
ertesi gün cuma günü ise devlette 400 çıktı , doktor keseyi göremedi dış gebelikten şüphelendi, 1 haftadır fala karın ağrım ve
2 haftadır falan da göğüs ağrım var, yarın bir daha kan testi yaptırcam ama korkuyorum, hamile değilsem adet de olmadım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?