Ramazandaydi yastigina yatirdim ters donmus kafasini kaldirmamis.. oyle iste.....Rabbim isterse o cocuk kafasini kaldirirdi.. cok hareketliydi cunku donuyordu ediyordu yani.. Ama digerlerinede sebep olacak ya....
Cenazeden donustede annemi gorumcemi kaynimi kaybettim.. Gecen sene temmuzdaydi.. Kiyamet koptu sandim o gun.. 17 temmuzda oglumu kaybettim 23 temmuzdada annemi ve digerlerini..
Aminnn Rabbim sabrimida sukrumude bol versin.. Cok sukur bir kizim var o benim yasama sevincim oldu..
Neyse hadi konuyu kapatalim.. buraya kafa dagitmak icin giriyorum.. :44:
ay aynı şeyi arkadaşlarım da dedi ama gerçeklik payı yoktur sanmıyorum..ilk bebeğim erkek:) keşke dediğiniz gibi olsa kız olsa hiç fena olmaz yanii:))
moralini bozma cnm , düşünmemeye çalış bebeğini üzme etkilemesin onu istersen başka bir dr görün
Amin cümlemize..Inşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar, sağlıklı çocuklar nasip eder
naboo canim kac haftalikken gitmistin doktora ?
ben adet tarihime gore 7+3 ultrasonda 6+3 cikti.. sen ne kadarliktin ?
moralini bozma cnm , düşünmemeye çalış bebeğini üzme etkilemesin onu istersen başka bir dr görün
Allah sabır versin, onlardan aldığı ömrü senin kuzularına ve size versin. Yazdıklarını okuyunca kendi derdimden utandım. Rabbim hep neşeli, sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir yaşam nasip eylesin arkadaşım
Ben de erkek istiyorum bak benim midem bulanmıyor kız mı yoksaaa :))))))))
Şaka yapıyorum canım :)))))
Kızlar cinsiyetlerini öğrenince de tabloda yazacak dimi ne güzellllllllll :)))))))
Bakalım ilk kim öğrenecek :)
Berkandamla herkesten ilerde gibi o öğrenir herhalde :))))))))))))))))
Benim de adet tarihime göre 6+2. Doktor ultrason için birşey demedi, geride ya da ileride diye.
Yani demek istedigim beterin beteri var.. Rabbim beterinden korusun bizleri..Guzel yurekli arkadasim bol bol tesbih cek.. Tedbir bizden Takdir Allahtan..
Seninki kurtarmış kendini benimki doğduğunda seninkinin şimdiki hâli gibi olcak inşallah gazlı olmazlar yaa o zaman Yandık4 gün sonra 15 ayını dolduracak inşallah canım..aminn canım inşallah
Kıskanmak duygusu olur mu acaba canım hayatında hep varmış gibi mi olur inşallah ikincisi olur :)Maşallah erken davranmışsın :)))
Kıskanacak diğer bebeğin yeni bebişini :)))
Gözün aydınselam kızlar ben geldimm
günlerdir giremedim topiğe çok özleştim sizinle :)
biz bugün doktora gittiikkk ve kalp atışlarını gördükk miniğimin.Çok derinlerden de kalp atışının sesi geliyordu.
Çok başka bir duyguymuşş yaa asıl şimdi hamile olduğumun farkına vardım :)
Sizlerde ne var ne yok :)
Allahım aynı şeyleri yaşatmasin başın sağ olsun bebeklerine ve size uzun ömürler versinbende mide bulantisinden geberiyom yahuu
dramamine ve parol ile ayakta duruyorum..
efulim profilime gir actigim konularima bak anlarsin canim
bu arada avatardaki benim kizim.. dun dogum gununu kutladik 3 yasini bitirdi dilerim Rabbim nefesimi nefesinden uzun etmez..birdaha aci yasatmaz.. oglum vefat edeli 7 ay oldu.. 5 aylikti yigitim.. kizimla ikisi subatta dogmustu.. biri 15 subat biri 24 subat.. ikisinin dogum gununu bir kutluyacaktim ama nasip olmadi..
Rabbim bu yavrumu saglikli sihhatli kucagima aldirsin ins.
Ahh bu doktorlar üzme kendini emin ol tekrar gittiğinde hersey normal olcakBugün sabah biz de doktora gittik. Kuzunun kalp atışlarını gördük görmesine de doktor "ritmi zayıf, böyle devam ederse gebelik sonlanabilir. Bu değerlerde %40 gebelik biter, haftaya tekrar bakalım" dedi. Yeniden beta istedi değerlerimin ne durumda olduğunu görmek için
almehze
Ay delimisin yaaa... bulandiktan sonra o hamilelikten ne anliycankii.. bosver oyle kal dogumdan sonra veririz hep beraber.. yavrucaklar saglikli saglikli dogsunlarda..
Çekiyorum çekmem mi! 70.000 Sübhanallah'ım var. Kayınvalidem söyledi 12. Haftaya kadar çekmek icap edermiş. Bebeciklerimizin sağlıkla doğması ve büyümesi için.
Mal mi bu Dr ? Sen bence baska doktora gorun canimGeride ileride demese bile.. Kese nin durumunu bebegin durumunu boyunu falan soylemesi lazimdi..
Benimki o zaman 6 mm olmustu.. ama benim yavruda gec dollenmis.. zavallim ne kadar ugrastiysa artikin
MasaallahYardim lazimsa edebilirim bende..
Bende tefriciyeye basladim bitiremedim daha
Seninki kurtarmış kendini benimki doğduğunda seninkinin şimdiki hâli gibi olcak inşallah gazlı olmazlar yaa o zaman Yandık
Çatlamıştır annesi :))))))))))))))ewt yazacak canım:) Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah..
bizim bi tanıdık tam 8.ayında öğrenmiş cinsyetini bebeğin göstermemiş bücür:) bizimkiler tez gösterir inşallah
kaç günden beri bende başlamıştı ama çok sık olmuyor ya akşam ve sabah erken saatlerde oluyor dayanıyorum bebeğim için kabızlık hele gögüslerim kocaman oldu kasık ağrılarım ilk haftalar çok oluyordu ama şimdi arada oluyor rabbim bebişlerimizi korusun işallahhh bu kabızlığın çözümünü bilen varmıya kızlarr:26::26:
kizlar durun daha cok yenisiniz.. mide bulantilariniz basliyacakkkkkkkkkafanizi lavobadan cikaramiyacaksiniz
melek anneler bulantı bende de yok. bende bir mide ağrısı vardı 5 gün önce başladı bugün yeni yeni azalıyor 1 hafta yıllık izin aldım o kadar ki derin nefes alamıyordum yürüyemiyordum. sanki midemle karnım arasında bi kas yumagı azıcık dik dursam ağrıyordu , kimsenin midesi ağrımamış sorduğum tüm hamilelerde öle bişey yokmuş. telefonda doktoruma sordum midenin ağrıdığından emin misin dedihemde kasılma tarzında ağrıyor. kızlar bide ben bu ağrı şikayetiyle acile gittim adetime 4 gün vardı bhcg 118 çıktı sizce çoğul mudur? aşılama ile oldu.
Aynen canım zor olacak ne yapalım canlari sağolsun :)beni şuan okadar yoruyor ki yürümesi tam pekişmedi sürekli arkasındayım.uyku desen gece 1 2 den aşşağı uyumuyor.bi de en meraklı oldukları dönem heralde her yeri karıştırıyor inşallah küçük doğana kadar birazcık akıllanır ne diyelim.zor bi dönem bizi bekliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?