2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Allah sabır versin, onlardan aldığı ömrü senin kuzularına ve size versin. Yazdıklarını okuyunca kendi derdimden utandım. Rabbim hep neşeli, sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir yaşam nasip eylesin arkadaşım

ay aynı şeyi arkadaşlarım da dedi ama gerçeklik payı yoktur sanmıyorum..ilk bebeğim erkek:) keşke dediğiniz gibi olsa kız olsa hiç fena olmaz yanii:))

Ben de erkek istiyorum bak benim midem bulanmıyor kız mı yoksaaa :))))))))
Şaka yapıyorum canım :)))))

Kızlar cinsiyetlerini öğrenince de tabloda yazacak dimi ne güzellllllllll :)))))))
Bakalım ilk kim öğrenecek :)
Berkandamla herkesten ilerde gibi o öğrenir herhalde :))))))))))))))))

moralini bozma cnm , düşünmemeye çalış bebeğini üzme etkilemesin onu istersen başka bir dr görün

Yani demek istedigim beterin beteri var.. Rabbim beterinden korusun bizleri.. Guzel yurekli arkadasim bol bol tesbih cek.. Tedbir bizden Takdir Allahtan..

ewt yazacak canım:) Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah..

bizim bi tanıdık tam 8.ayında öğrenmiş cinsyetini bebeğin göstermemiş bücür:) bizimkiler tez gösterir inşallah

Benim de adet tarihime göre 6+2. Doktor ultrason için birşey demedi, geride ya da ileride diye.

Mal mi bu Dr ? Sen bence baska doktora gorun canim Geride ileride demese bile.. Kese nin durumunu bebegin durumunu boyunu falan soylemesi lazimdi..

Benimki o zaman 6 mm olmustu.. ama benim yavruda gec dollenmis.. zavallim ne kadar ugrastiysa artikin

Yani demek istedigim beterin beteri var.. Rabbim beterinden korusun bizleri.. Guzel yurekli arkadasim bol bol tesbih cek.. Tedbir bizden Takdir Allahtan..

Çekiyorum çekmem mi! 70.000 Sübhanallah'ım var. Kayınvalidem söyledi 12. Haftaya kadar çekmek icap edermiş. Bebeciklerimizin sağlıkla doğması ve büyümesi için.

4 gün sonra 15 ayını dolduracak inşallah canım..aminn canım inşallah
Seninki kurtarmış kendini benimki doğduğunda seninkinin şimdiki hâli gibi olcak inşallah gazlı olmazlar yaa o zaman Yandık
Maşallah erken davranmışsın :)))
Kıskanacak diğer bebeğin yeni bebişini :)))
Kıskanmak duygusu olur mu acaba canım hayatında hep varmış gibi mi olur inşallah ikincisi olur :)

Gözün aydın
Allahım aynı şeyleri yaşatmasin başın sağ olsun bebeklerine ve size uzun ömürler versin

Ahh bu doktorlar üzme kendini emin ol tekrar gittiğinde hersey normal olcak

almehze

Ay delimisin yaaa... bulandiktan sonra o hamilelikten ne anliycankii.. bosver oyle kal dogumdan sonra veririz hep beraber.. yavrucaklar saglikli saglikli dogsunlarda..

demi aynen öyle:) o zaman bundan sonra ayy inşallah böyle devam eder midem bulanmıyor bugün de devri başlamıştır:))

Çekiyorum çekmem mi! 70.000 Sübhanallah'ım var. Kayınvalidem söyledi 12. Haftaya kadar çekmek icap edermiş. Bebeciklerimizin sağlıkla doğması ve büyümesi için.

Masaallah Yardim lazimsa edebilirim bende..

Bende tefriciyeye basladim bitiremedim daha

Valla sadece en son bi ara 5 mm olduğunu söyledi. Benim doktorum gerekli görmediği hiçbir şeyi paylaşmaz. Senelerdir alıştım sanırım tavrına. Bir gittiğimde normal der, bir sonrakinde pko'ların düzelmiş der. Benim haberim bile yoktur halbuki kistlerden. Ama bebeğim için bir başkasına da gideyim en iyisi

Masaallah Yardim lazimsa edebilirim bende..

Bende tefriciyeye basladim bitiremedim daha

Bunun yardımsız sadece anne tarafından çekilmesi lazımmış. Ama kolay gidiyor. Allah razı olsun, sana da okuma ve bitirme kolaylığı versin. Tefriciyeye ben de başladım ama herhalde onu doğuma kadar ancak bitiririm

Seninki kurtarmış kendini benimki doğduğunda seninkinin şimdiki hâli gibi olcak inşallah gazlı olmazlar yaa o zaman Yandık

beni şuan okadar yoruyor ki yürümesi tam pekişmedi sürekli arkasındayım.uyku desen gece 1 2 den aşşağı uyumuyor.bi de en meraklı oldukları dönem heralde her yeri karıştırıyor inşallah küçük doğana kadar birazcık akıllanır ne diyelim.zor bi dönem bizi bekliyorr

ewt yazacak canım:) Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah..

bizim bi tanıdık tam 8.ayında öğrenmiş cinsyetini bebeğin göstermemiş bücür:) bizimkiler tez gösterir inşallah
Çatlamıştır annesi :))))))))))))))

Şuraya bak bebelerinin fotoğraflarını koymuşlar
Olan var olmayan var

Bana ananas iyi geldi hamilelikte çok faydalıymış göğüslerimin acısı ile uyanıyorum sabahları
kizlar durun daha cok yenisiniz.. mide bulantilariniz basliyacakkkkkkkk kafanizi lavobadan cikaramiyacaksiniz

Canım ne diyosun olsun bebeğim iyi olsunda wc de yatarım.

Kızlar ben şükür için 526 kere günde ya şekur çekiyorum
Subanallahı günde kaç kere çekmek lazım

Canım ben de mide bulantısı yoktu ya da çok hissetmiyordum. ama bugün oldukça hissettim..

mide ağrısı bende de var. büyük ihtimal coraspirin kullandığımdan oluyor. çünkü ben de gastrit var. test yaptırana kadar kullanacağım sonra duruma göre dr ne söylerse..

diğer sorun hakkında maalesef canım hiç bilgim yok.

Aynen canım zor olacak ne yapalım canlari sağolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…