Ayy hiç işim olmazzz valla bi çikolata alırım yeter bide börek çörekle ugrasamam gün mü yapıyoruz arkadass
Bende öyle yapıcam artık hayırlısı Allah'tan.Sağol desteğin için.Bu arada eğer sezeryan olursa hastaneye pasta çörek iyi oluyor.Ablamda yapmıştık gelen doktora bile verdik yiyorlar:)normalde tek gece belki ufak birşey olabilir..
sağol canım.Bencede başka doktora gitmek lazım ben sezaryen derlerse devlete de gidip sorucam sende öyle yap bnce.. doktorlarda değişti artık kolaycı oldular.
ben birlikte yıkadm canım ayirmana gerek yok benceKızlar cevap vermediniz bebişlerin havlularini elbiseleriyle mi yikadiniz
Merhaba arkadaslar... insallah herkes iyidir...
bizde bugun kendi doktorumuza kontrole gittik cok sukur guzel gecti 1630kg oglusumuz maasallah haftasiyla uyumlu suyumuz guzel cok sukur bi sikinti yok dedidoktorumuz z.kamilde ywptirdigim testleri gosterdim guzel dedi tuz konusunda tekrar uyardi ellerin falan cok sismis bugunden itibaren tuzu kesiyosun dedi uyusmalar falan ilerleyen gunlerde asiri olursa eline aparat takariz dedi iki hafta sonra cagirdi kontrole artik daha sik gorucem insallah oglusumu... bu arada arkadasimla birlikte gitmistik onun 5 yasinda bi kizi var su an 4 aylik hamis yeni gelen bebisimizde erkek mis bizim oglana arkadas geliyo insallah arkadasimla birlikte tum hastaneyi dolastik odalari falan mis gibi hersey sonra muasebeyle gorustuk damla ninda dedigi gibi ekstra olarak bi ihtimal kan takilabilir o cikar baska bisey cikmaz dedi yenidogan yogunbakim ve yenidogana yapilan mudahaleler kanunen ucretsiz zaten ama ben yinede teyidini aldim via kart icinde basvuruda bulunduk indirimle birlikte 1000 tl sezeryan ucreti...
Kızlar cevap vermediniz bebişlerin havlularini elbiseleriyle mi yikadiniz
Kolonya şart değil elbette..Gelenlerden biri de getirebilir zaten..Bizde hastaneye eli boş gidilmez elde tatlı,kurabiye,meyve suyu,süt fln tutulur ya da kolonya :) Ablamdan hatırlıyorum oda abur cubur dolmuştu. Çikolata yeter yani..Kolonya şart mı? Ben de çikolatayı hallettim canım. Benim hiç akrabam yok burda o yüzden adetler falan olmayacak.. Zaten bizimiçin ceviz meviz almamız lazım
Bence de gelen getirsin canım ya bi çikolta veya lokumuyeterli olur, hem Coolun dediği gibi ikramdı çaydı derken gelen gitmez sonra.Zaten altı üstü 2 gün kalacaz kafamızı dinleyelim orda:)Kızlar hastane için börek çörek götürecek misiniz? Gelenlere ikram etmek için ya da aileler için?
Maşallah barekallah canım, çok güzel bir hediye vermiş sana Allah:) Sana da sağlıklı mutlu nice yıllar diliyorum..kızlar bugün benim doğum günüm ve bebeğimin kalbındeki delik için randevumuz vardı veeee deliğimizde kapanmış geçen hafta beynındeki boşluğunda normal olduğunu söylemişti ve hiçbir sorunumz kalmadı bu bana hayatımda aldığım en güzel en mutlu olduğum hediye oldu. rabbim herkese sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin. hepinizi öpüyoruzzz
Kızlar biz geldik doktordan.Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü bu sefer sizin de ölçülmüş müydü? erken doğum riski ile ilgili değil mi? Bu arada haftaya nst ye gircekmişim erken mi kızlar sizce? Haftaya 32. haftamda olucam tam, çalışamaz raporu almaya gitiiğimde nst ye gir dedi bana. Nasıl bir şey bu nst? giren var mı kızlar?
Merhaba arkadaslar... insallah herkes iyidir...
bizde bugun kendi doktorumuza kontrole gittik cok sukur guzel gecti 1630kg oglusumuz maasallah haftasiyla uyumlu suyumuz guzel cok sukur bi sikinti yok dedidoktorumuz z.kamilde ywptirdigim testleri gosterdim guzel dedi tuz konusunda tekrar uyardi ellerin falan cok sismis bugunden itibaren tuzu kesiyosun dedi uyusmalar falan ilerleyen gunlerde asiri olursa eline aparat takariz dedi iki hafta sonra cagirdi kontrole artik daha sik gorucem insallah oglusumu... bu arada arkadasimla birlikte gitmistik onun 5 yasinda bi kizi var su an 4 aylik hamis yeni gelen bebisimizde erkek mis bizim oglana arkadas geliyo insallah arkadasimla birlikte tum hastaneyi dolastik odalari falan mis gibi hersey sonra muasebeyle gorustuk damla ninda dedigi gibi ekstra olarak bi ihtimal kan takilabilir o cikar baska bisey cikmaz dedi yenidogan yogunbakim ve yenidogana yapilan mudahaleler kanunen ucretsiz zaten ama ben yinede teyidini aldim via kart icinde basvuruda bulunduk indirimle birlikte 1000 tl sezeryan ucreti...
Benim eşim girecek canım, o kadar hevesli ki ben izlemezken o normal doğum videoları izledi oturupKızlar dün kayınvalidemdeydik. Kayınvalidem ebe, normal istemiyorum deyince hiç baskı falan yapmadı normal iyidir, sezeryan yapma gibisinden. Zaten o yalancı sancılardan sonra normalin bana göre olmadığını anladım Kamuran'ın dediği gibi. Kapıda karşılarken aman da aman torunum gelmiş dedi. Karnımı falan sevdi. Benim annem hiç böyle şeyler yapmaz. Üstelik kayınvalidemin diğer çocuklarından torunları da var, ilk değil yani bizimki. Bu arada kayınvalidem köyde görevliyken çocuklarını da götürürmüş gece acil doğumlara. Siz dönün arkanızı bakmayın dermiş. Ama tek göz oda sonuçta, herşeye şahit olurlarmış. Eşime diyorum acil durumda doğurtursun sen beni, bilinçaltında kalmıştır diye :)
Bir de aklımda bir konu var. Eşleriniz doğuma girecek mi? Normal doğuma dayanamazlar belki ama sezeryanda olabilir diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşım o kadar çaresiz hissetmiş ki kendini sondayı takan erkek hastabakıcının elini tutuvermiş ameliyatta. Kardeşim eşinin doğumuna girdi. Bir elini anestezi uzmanı, diğer elini ben tuttum. Mutlaka girmeli eşin diyor. Oturtmuşlar kardeşimi eşinin yanına, destek olmuş. Eşim de girmek istiyor. Ama yanlış birşey yapıp, seni kızdırırır mıyım acaba o halde diye de düşünüyor. Doktorum izin verir mi gerçi onu da bilmiyorum.
Valla ben sadece çikolata alıcam yanıma, poğaça vs zor normal doğum beklediğim için. Zaten olur da sezaryen olacaksam da yine sancılarımı beklemek istiyorum, yine sürpriz olacak Defnemin gelişi :)Hastaneye götürmek için bende çikolata almayı düşünüyorum. Doğum öncesi poğaça vs yapmak iyi fikir. Bende yapıyım öncelikli işlerimi toparlayım da.. bardak süsleme fikride güzel ama onu yapamam sanırım... herşeyleri çok güzel olacak inşallah kendileri gibi
Rüyaların tersi çıkar derler ama benim rüyalarım bazen çıkıyobebeklerimiz için hangisi gerekiyorsa başımız üstüne iki türlüde hayırlısı olsun...
Ben yeni yeni sırt üstü yatamaz oldum, ama tamamen de sola dönüp yatmıyorum. Azıcık ondan azıcık bundan. Dr da zaten akışına bırak vücudun ne tapmadı gerektiğini bilir demişti.Günaydın tatlı anne adayları :)
Dün bütün gün dışarıdaydık eşimle haliyle dışarıdan beslendim ve hiç sağlıklı olmadı. Yatmadan mide yanması için renny içmeme rağmen gece midem boğazım öyle yandıki uyandım...Tekrar ilaç içtim yatmadan önce çok az içmiştim zaten..
minderi ikiye katladım resmen yarı oturur pozisyanda yattım.Gece eşimin söylediğine göre serinmiş ama ben alev aldım...
Arasıra sırtüstü yatıyorum eşim resmen nöbette uyarıyor. Ama sağ ya da soldan daha rahat geliyor bana...
Sırtüstü yatanlar var mı
Ah unutur muyuz hiç, iyi haberlerini aldığıma sevindim. Eh artık sen tekrar yazana kadar doğum yapmış mı olacağız?yine yine yine uzun bi aradan sonra merhaba :) umarım unutulmamısımdır gerçi bbu biraz zor ama neyseeoğlumla biz sanırım iyiyiz 1 aydır dr gidemedik eşim yurt dışından yeni geldi haliyle iş bitti sigortada bitti bu ayın başında yeni işe başlıcak inşallah bakalım hayırlısı o zman dr ziyaretlerine tam gaz devam kısaca neler yaptığımdn aldığımdan bahsetmek isterim oğlumun mobilyasını aldık suan yapım aşamasında haftaya inşallah evimizde olacak biz bebeksi bişe almadık buyuyebilen takımlardan tercih ettik umarım pişman olmayız diğer eksiklere gelince oğluma kıyafetler ciciler aldık hastane cıkışı zıbın battaniye şapka eldiven vs vs iste bakalım eskikler bitmiyo ama hala almaya devam halısını english home dan alıcam inşallah bugun perdeye karar veremedm ya perdeciden ya ikea dan ona da bugun karar vermeyi düşünüyorum çantasını önceden beğendim ama sırt çantası istiyodum aslında gönlüme göre bulamadm sanırım bu beğendiğim benm olacak hayırlısı son bi kez bugunde bakıcam lohusa gecelik ve sabahlığımı spor tercih edenlerdenim eykek annesine yakısır neyse var tabi bayağı eksik almaya koşturmaya devam bu arada bende çok kalp çarpıntısı oluyo drum kardiyolojiye görün sonucunu bana getr demisti4ünde kısmetse görüncem umarım ters bişe cıkmaz bide benim bebiş epey aşağılarda yürüyüşümden tutun oturp kalkmm bile o kadr zorlaitıki anlatamam ama yuruyuse devam ben zaten tombiş bi kıxdım ama allahtan fazla kilo almadım en sevindiğim hallerimden biri de bu bide şu doğum korkusu yok mu artk bu ay başladı herşeyi ona yorar oldum allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar hepimiz bi sancıda dğuralım inşallah çok konuştm kendinize iyi bakın allaha emanet olun :)
Ah yaa annem geliyor ctesi Mersin'den. Bu hafta imkansız benim için. Artık kısmette bir dahakinetamam tatlım yapalım bi organizasyon o zaman. Bu cumartesi uyar bana.
Buradan yazıyorum o zaman. Gelmek isteyenler bana yazsın arkadaşlar. Duymadık görmedik demeyin. Planımızı yapıp buluşalım
Tamam canım sağolben birlikte yıkadm canım ayirmana gerek yok bence
Tamam canım sağol doğru kısa programda bi sorun olmazCanım ben nevresimlerle yıkadım ama öyle ayırma kaygım olmadı.. Zaten kısa programda tekstil tozu gitsin diye yıkıyoruz
Canım ben yeni inci nin aldım kuşak gibi olandan veriyolar çamaşır gibi olanı dikişlerden dolayı giyemezsin dedi satan bayan. Bu arada ben de medipol Koşuyolu na gidiyorum oranın muhasebesi ile görüşen odaları gezen var mıKızlar işyerimde son haftam çok yoğun geçiyor. Kayıt dönemi.. İşte yazamıyorum. Kocişle gittik alışveriş yaptık biraz. Bebeğimin alezi eksik kalmıştı, onu da aldık İdil baby'den. Bir de doğumdan sonra karnımı toparlamak için pentiye korse sordum. Doğumdan sonraya özel bir korse yokmuş ama normal iç çamaşırı korse var. Sizce onu mu almalıyım. Size bi sorayım dedim. Nereden aldınız siz???
Dagi ile la senza'Da yokmuş korse. Beni bi aydınlatın..
Geceki sancıları da Allahım yaşatmasın dicem ama en iyisi Allah normal doğum yapacaklara güç kuvvet versin diyim. Onu yaşayınca göreceksiniz anne olmanın ne kadar zor başladığını. Benim nefesim kesildi sancı vurduğu anda, sonra sancıtıp geçiyor ve o ara nefes alıyorsunuz. Sonra bir daha vuruyor. Yine nefesiniz kesiliyor. Geçince yine nefes alıyorsunuz. Allahım sen yardım et yarabbim. Ben umuttaki doktoruma da gidiyim de sezeryana gün alayım ona göre. Çarşamba günü de devletteki doktora söylicem bu sancıyı tarif edicem. Beni bi nst'Ye alsın.
Hastaneye götürmek için bende çikolata almayı düşünüyorum. Doğum öncesi poğaça vs yapmak iyi fikir. Bende yapıyım öncelikli işlerimi toparlayım da.. bardak süsleme fikride güzel ama onu yapamam sanırım... herşeyleri çok güzel olacak inşallah kendileri gibi
Rüyaların tersi çıkar derler ama benim rüyalarım bazen çıkıyobebeklerimiz için hangisi gerekiyorsa başımız üstüne iki türlüde hayırlısı olsun...
10 gün demiyorlar canım , ikinci muanen ne zaman olursa 12 Tl alıyorlar2. muayeneyi ilk muayeni olduktan 10 gün içinde mi oluyorsun?
Korkutmayım canım , elleri ile baya içeride bakıyormuş larnasılmış canım anlatsana bende çekiniyorum yaa ooff
canım günaydın, kusura bakma yeni cevap verebiliyorum.. fazla ışıklı ve hareketli dönenceler ileride çocuğun otistik olmasına neden oluyormuş canım, alınacaksa soft renklerde ve basit dönenceler alınabilirmiş.
Kamuran'cım yani senin park yataktaki dönencenin sorun olacağını sanmam yeterki hareket etmesin
Benim doktorum bir tanıdığıma çarşaf önermiş , öyle yapıcam bendeKızlar işyerimde son haftam çok yoğun geçiyor. Kayıt dönemi.. İşte yazamıyorum. Kocişle gittik alışveriş yaptık biraz. Bebeğimin alezi eksik kalmıştı, onu da aldık İdil baby'den. Bir de doğumdan sonra karnımı toparlamak için pentiye korse sordum. Doğumdan sonraya özel bir korse yokmuş ama normal iç çamaşırı korse var. Sizce onu mu almalıyım. Size bi sorayım dedim. Nereden aldınız siz???
Geceki sancıları da Allahım yaşatmasın dicem ama en iyisi Allah normal doğum yapacaklara güç kuvvet versin diyim. Onu yaşayınca göreceksiniz anne olmanın ne kadar zor başladığını. Benim nefesim kesildi sancı vurduğu anda, sonra sancıtıp geçiyor ve o ara nefes alıyorsunuz. Sonra bir daha vuruyor. Yine nefesiniz kesiliyor. Geçince yine nefes alıyorsunuz. Allahım sen yardım et yarabbim. Ben umuttaki doktoruma da gidiyim de sezeryana gün alayım ona göre. Çarşamba günü de devletteki doktora söylicem bu sancıyı tarif edicem. Beni bi nst'Ye alsın.
Gelen misafirlere çikolata yeterli canım o halde yormayın kendinizi . Evde istediğimiz gibi karşılayabiliriz ama hastanede olmaz bence . Dolaba bardak sular alınabilirBen ilk zamanlar aparatif birşeyler alır ikram ederim diye planlıyordum ama hamilelil ilerledikçe ikram konusunda hevesim kaçtı.Bir de gelen oturup gitmezse, sıkıntı yaşayabilirim diye düşünüyorm.Bir de onları servis edecek kimsem yok,eşim zaten benle ilgilenecek, ekstra iş çıkarmayım diyorum.Ama odayı süsleyeceğim, şeker,çikolata vs. koyacağım.
Kızlar işyerimde son haftam çok yoğun geçiyor. Kayıt dönemi.. İşte yazamıyorum. Kocişle gittik alışveriş yaptık biraz. Bebeğimin alezi eksik kalmıştı, onu da aldık İdil baby'den. Bir de doğumdan sonra karnımı toparlamak için pentiye korse sordum. Doğumdan sonraya özel bir korse yokmuş ama normal iç çamaşırı korse var. Sizce onu mu almalıyım. Size bi sorayım dedim. Nereden aldınız siz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?