2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yani belki yapılabilir bakalım annemle bi konuşayım bu konuyu..

Maşallah canım ne güzel haberler :) tuzu kes canım bol bol su iç biraz olsun iner şişler

Kolonya şart mı? Ben de çikolatayı hallettim canım. Benim hiç akrabam yok burda o yüzden adetler falan olmayacak.. Zaten bizimiçin ceviz meviz almamız lazım
Kolonya şart değil elbette..Gelenlerden biri de getirebilir zaten..Bizde hastaneye eli boş gidilmez elde tatlı,kurabiye,meyve suyu,süt fln tutulur ya da kolonya :) Ablamdan hatırlıyorum oda abur cubur dolmuştu. Çikolata yeter yani..
Benim yanında da ceviz,fındık ve badem olacak. Su ısıtıcı mantıklı bence de ama onca eşya onca telaş ne kadar kalacağın belli değil. Hastane yakınsa gerekirse bir yakının getirir.
Biz doğum yapıcaz bebeğimizi düşünmeliyiz gerisi ayrıntı. Onları da yakınlarımızın düşünmesi gerek bence..

Kızlar hastane için börek çörek götürecek misiniz? Gelenlere ikram etmek için ya da aileler için?
Bence de gelen getirsin canım ya bi çikolta veya lokumuyeterli olur, hem Coolun dediği gibi ikramdı çaydı derken gelen gitmez sonra.Zaten altı üstü 2 gün kalacaz kafamızı dinleyelim orda:)
Maşallah barekallah canım, çok güzel bir hediye vermiş sana Allah:) Sana da sağlıklı mutlu nice yıllar diliyorum..

Gözün aydın canım, benim de son iki kontrolde baktı rahimağzına, artık herşeyi kontrol etmeleri gerekiyor, normal yani. Nst de karnına iki bantla iki cihaz takılıyor, biri rahmini biri bebeğin kalp atışlarını takip ediyor. Gitmeden en az iki saat önce yemek yemiş olman gerekiyor hatta tatlı birşeyler de yersen daha iyi olur, bebek hareket ettikçe tuşa basıyorsun işte ama bazı cihazlarda tuşa basmıyormuş anneler kendi takip ediyormuş sanırım. bu arada 10-20 dk arası sürüyor, randevu saatinizden önce gitmeniz lazım.

Maşallah canım, Allah esirgesin bütün miniklerimizi. Tuzu kesmenin yanında yürümek de iyi geliyor şişlere canım, benim son 10 gündür akşamları belirgin şişmeye başlası ayakalrım hatta merdiven inerken acıyor ama yürüyünce hemen rahatlıyyor ve 10-15 dk bile yeterli oluyr, sen de arada yürü nemce. Hastanenin fiyatı da çok iyiyimiş, sizin için çok sevindim, ben de önünden geçerken gördüm o hastaneyi, dıştan da güzel temiz bir yere benziyor.

Benim eşim girecek canım, o kadar hevesli ki ben izlemezken o normal doğum videoları izledi oturup

Valla ben sadece çikolata alıcam yanıma, poğaça vs zor normal doğum beklediğim için. Zaten olur da sezaryen olacaksam da yine sancılarımı beklemek istiyorum, yine sürpriz olacak Defnemin gelişi :)
Ben yeni yeni sırt üstü yatamaz oldum, ama tamamen de sola dönüp yatmıyorum. Azıcık ondan azıcık bundan. Dr da zaten akışına bırak vücudun ne tapmadı gerektiğini bilir demişti.
Ah unutur muyuz hiç, iyi haberlerini aldığıma sevindim. Eh artık sen tekrar yazana kadar doğum yapmış mı olacağız?

tamam tatlım yapalım bi organizasyon o zaman. Bu cumartesi uyar bana.

Buradan yazıyorum o zaman. Gelmek isteyenler bana yazsın arkadaşlar. Duymadık görmedik demeyin. Planımızı yapıp buluşalım
Ah yaa annem geliyor ctesi Mersin'den. Bu hafta imkansız benim için. Artık kısmette bir dahakine

Kızlar işyerimde son haftam çok yoğun geçiyor. Kayıt dönemi.. İşte yazamıyorum. Kocişle gittik alışveriş yaptık biraz. Bebeğimin alezi eksik kalmıştı, onu da aldık İdil baby'den. Bir de doğumdan sonra karnımı toparlamak için pentiye korse sordum. Doğumdan sonraya özel bir korse yokmuş ama normal iç çamaşırı korse var. Sizce onu mu almalıyım. Size bi sorayım dedim. Nereden aldınız siz???
Dagi ile la senza'Da yokmuş korse. Beni bi aydınlatın..

Geceki sancıları da Allahım yaşatmasın dicem ama en iyisi Allah normal doğum yapacaklara güç kuvvet versin diyim. Onu yaşayınca göreceksiniz anne olmanın ne kadar zor başladığını. Benim nefesim kesildi sancı vurduğu anda, sonra sancıtıp geçiyor ve o ara nefes alıyorsunuz. Sonra bir daha vuruyor. Yine nefesiniz kesiliyor. Geçince yine nefes alıyorsunuz. Allahım sen yardım et yarabbim. Ben umuttaki doktoruma da gidiyim de sezeryana gün alayım ona göre. Çarşamba günü de devletteki doktora söylicem bu sancıyı tarif edicem. Beni bi nst'Ye alsın.

Canım ben yeni inci nin aldım kuşak gibi olandan veriyolar çamaşır gibi olanı dikişlerden dolayı giyemezsin dedi satan bayan. Bu arada ben de medipol Koşuyolu na gidiyorum oranın muhasebesi ile görüşen odaları gezen var mı

İnşallah canım çok özenle yapıyoruz . Rabbim hayırlısını versin her şeyin Amin
2. muayeneyi ilk muayeni olduktan 10 gün içinde mi oluyorsun?
10 gün demiyorlar canım , ikinci muanen ne zaman olursa 12 Tl alıyorlar

nasılmış canım anlatsana bende çekiniyorum yaa ooff
Korkutmayım canım , elleri ile baya içeride bakıyormuş lar

Ne kusuru canım , teşekkürler cevabın için .

Benim doktorum bir tanıdığıma çarşaf önermiş , öyle yapıcam bende

Gelen misafirlere çikolata yeterli canım o halde yormayın kendinizi . Evde istediğimiz gibi karşılayabiliriz ama hastanede olmaz bence . Dolaba bardak sular alınabilir

Geçmiş olsun canım anlatmandan belli nekadar aci çektiğin inanki iki dogumumda rahat gecti dogum sancısı nasıldır hiç bilmedim ama bu hamileligimde evdeki yukum de agir olduğundan çok zorlanıyorum dun disaridaydik inanki yürümek bile nasil sancı yaptı arada kasiklarim adet olcakmisim gibi ağrıyor galiba bu dogumumda sanci cekicem gibime geliyor Allah çalışanların yardımcısı olsun valla sende bol bol istirahat et

Yol arkadaslarim bana akil verirmisiniz? bildiginiz üzere benim Allah izin verirse üçüncü cocugum olcak iki kızım var buda erkek.ayrica artik çocuk dogurmamda yasak Rabbim olmayana ve isteyene versin.sizlere demek istedigim esimle akşam konustuk esim kordonlarimi bağlatmami istiyor ama günah diye biliyorum ayrica doktorumda baglatmamdan yana kafam cok karıştı ne yapsam acaba ve başka birisinden duymuştum erken yaşta kordonlari baglatmak erken menapoza neden oluyormuş böyle bişey duyan varmi ne yapsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…