Günaydın,Hayırdır neden böyle düşündün..günaydınlar,
iyi günler olsun..
benim canım sıkkın. eşimin sorumsuzluğu yüzünden.. nasıl aile olacağız bilmiyorum.
Günaydın,ablam sezeryan olduğu halde hemen korse taktı ama belden bağlamalı olanlardan sanırım bizde o şekilde hemen takabiliriz.ayarlanabilir olduğu için ilk başta hafif sıkılıkta olur sonra sonra daha sıkı yaparız artık.günaydın anneler ve bebişleri :)
ben bişey sorucaktim size allah nasip edrse normal dogum yaparsak kaçıncı gün korse giyebilrz göbişi toparlaması için .
Güzel haberlerle gel inşallah:)Herkese Günaydın kizlar :) bugun.kizimi gorcez çok özlüyorum simdiden bnm icin dua edin ins hersey yolundadir :)))
Benimle senin aranda 10 gün var dün doktor benim bebeğime 1900 dedi bence seninkinin kilosu gayet iyi takma hiçç..kızlar 32 haftanın içindeyim bebis 1800gr olmuş sizce nasıl iyimi..iri bebek olmaz dedi tam anlamadım neden öyle dedi..
Sagol şekerim ins :) gelince yazcam.mutlaka ...Günaydın,Hayırdır neden böyle düşündün..
Günaydın,ablam sezeryan olduğu halde hemen korse taktı ama belden bağlamalı olanlardan sanırım bizde o şekilde hemen takabiliriz.ayarlanabilir olduğu için ilk başta hafif sıkılıkta olur sonra sonra daha sıkı yaparız artık.
Güzel haberlerle gel inşallah:)
Benimle senin aranda 10 gün var dün doktor benim bebeğime 1900 dedi bence seninkinin kilosu gayet iyi takma hiçç..
Herkese de günaydın:)
bol bol dua edicez artık :)
bakalım bana normal mi sezeryan mı diyecek. sezeryan olursa sorun olmaz kendi olduğu tarihi verir zaten ama normal olursa sıkıntınöbetçi doktor ellerinde kalmak istemiyorum
Herkese Günaydın kizlar :) bugun.kizimi gorcez çok özlüyorum simdiden bnm icin dua edin ins hersey yolundadir :)))
günaydın kızlar hayırlı sabahlar kan ilaçı ishal yaptı çok kötüyüm
hayırlısı canım.. inşallah herşey yolunda gider..bakalım bana normal mi sezeryan mı diyecek. sezeryan olursa sorun olmaz kendi olduğu tarihi verir zaten ama normal olursa sıkıntınöbetçi doktor ellerinde kalmak istemiyorum
Valla ben sadece çikolata alıcam yanıma, poğaça vs zor normal doğum beklediğim için. Zaten olur da sezaryen olacaksam da yine sancılarımı beklemek istiyorum, yine sürpriz olacak Defnemin gelişi :)
Ah yaa annem geliyor ctesi Mersin'den. Bu hafta imkansız benim için. Artık kısmette bir dahakine
Ben böylee işinee gelldiği gibi davranan bi gelinim işte:) saka bi yana o telasta hic ugrasamam pasta börekle laf aramızda kısırı da cok ii yaparım canımı cektirdin gece gece
Canım böyle bişeye ne gerek var ki yaa bisürü korunma yöntemi var korunun tüp baglatmak nerden cıktı
maşallahı var bebeğinin canım. gerisini boşver..kızlar 32 haftanın içindeyim bebis 1800gr olmuş sizce nasıl iyimi..iri bebek olmaz dedi tam anlamadım neden öyle dedi..
Günaydın,Hayırdır neden böyle düşündün..
Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
Evet canım mersinliyim. Hayırdır eşin mi mersinli? Ben de bayılırım poğaça böreğe, hiç de hayır diyemem ama zaten hastane kalabalık olacak eş dost akraba pek meraklı doğuma gelmeye. Odada bir de yeme içme muhabbetine girerlerse fenalık da gelir sanırım. Kayınvaldemlerin bazı eşrafı hep kayınvaldemden bekler çünkü, yedirsin içirsin hazırlasın diye. Ona da yazık, gerçi ben böyle diyorum ama Kayınvaldem ablamın nikahına gelirken bile kutu içinde börek getirmişti acıkırız diye belli de olmaz yanibi pis boğaz ben varım sanırımşimdiden hastanede yiyeceğim pastanın poğaçanın derdine düştüm :)
canım ben de normal istiyorum ve senin gibi sezaryen olacaksa da sancı beklemek istiyorum :) bizim de sürpriz olacak bakalım şimdilik öyle görünüyor.
aa mersinli misin? fahri mersinli sayılırım ben de
Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
Hayırlı olsun damla, 2 haftan var resmen kavuşmana, sağlıkla afiyetle inşallah :)Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
Evet canım mersinliyim. Hayırdır eşin mi mersinli? Ben de bayılırım poğaça böreğe, hiç de hayır diyemem ama zaten hastane kalabalık olacak eş dost akraba pek meraklı doğuma gelmeye. Odada bir de yeme içme muhabbetine girerlerse fenalık da gelir sanırım. Kayınvaldemlerin bazı eşrafı hep kayınvaldemden bekler çünkü, yedirsin içirsin hazırlasın diye. Ona da yazık, gerçi ben böyle diyorum ama Kayınvaldem ablamın nikahına gelirken bile kutu içinde börek getirmişti acıkırız diye belli de olmaz yani
Allah yardımcımız olsun, inşallah herşey yolunda giderde acille nöbetçi doktorla uğraşmayız
Yani yazarken benim de içime bir şüphe düşmedi değilyok canım eşim mersinli değil ama yazlığımız var orda, ilkokuldan beri tüm yazlarım orda geçti ve çok yakın arkadaşlarım Mersin'li.. Mersin'i iyi bilirimbizim hastane çok kalabalık olmaz kimse yok burada akraba.. Bizim arkadaşlarımız var sadece onlar da oturabilir sorun yok :) haha kayınvaliden iyiymiş ya çok güldüm o kesin yapar o zaman
ay damlacım heyecan yaptım valla senin yerine :) hayırlarla güzelliklerle gelir inşallahAnnişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?