2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bak şimdi sen böyle yazınca umut hastanesinden alayım günümü diyorum. Ama benim umuttaki doktorum eğer ki eşi önde olsa da seni normal doğurturum derse bunu kabul etmem. Bunu göze alamam.

Normal doğum da çok riskli canım ikisi de aynı aslında. Ben zaten tamamen uyutulurum ben korkarım öyle belden iğne vurulmasından ayık olmaktan.. Benim kuzenim öyle belden vurmalı sezeryan oldu, kızı 4 aylık hala beli ağırıyor. Bi de doğumu 2500'e yaptı... Aslında doktorun el becerisi olması önemli. Onu da bilemiyorsun ki işte. Ben umuttaki doktorum zorunlu sezeryan derse umutta yapayım. Ama eşi önde olsa da doğurturum derse verada yapıcam.

Canım bende de gebelik şekeri var ve ben de sıkı diyetteyim.Ama protein ağırlıklı besleniyorum.Bebeğe en fazla kilo aldıran şey proteinmiş.Vajinada baskı bende de var ama ara ara oluyor.Fazla ayakta kaldığımda ve yorulduğumda oluyor.Dikkat et kendine canım, bol bol dinlen ve proteinini eksik etme.

Tatlım bebeğe kilo yapan şey protein.Sen kilo versen de bebek kilo alabiliyor.Ben gebelik diyabetinden sonra kilo verdim ama bebeğin kilo almasına engel olmadı bu durum.

merhaba arkadaşlar,

bizim de bugün kontrolümüz vardı. Bebeğimin başı iyice aşağı inmiş ama erken doğum riskim yok sadece çok hareketli olduğum için olabilirmiş.13 günde 500gr almış bebeğim 2500gr olmuş. ben de şimdiye kadar 9 kg aldım. maksimum 12 kg ile kapatırım diye düşünüyorum son aylarda bir iştahsızlık gelmezse.
Bunun dışında bebeğin her şeyi tamam gibi çok kısmetli bir bebek bir çok şeyi arkadaşlarım getirdi,bazıları hiç kullanılmamış bile .odasını saymazsam 300tl ancak harcamışımdır ama kısmetiyle geliyor oğlum 8 ayda parasal anlamda dünyaları getirdi bize ,ama çok az bir miktar harcadı ,1000 verip 1 alıyor maş.
Sizlerin nasıl gidiyor ?

Bak sen ne yap biliyormusun? Biz oyle yaptık. Fıtık filmini istiyorlardı benden bende nerden bulayım seneler once cektirmiştim çektirdiğim hastanede de sistem değilmiş baska birileri işletmeye başlamış mr bölümünü o yüzden hiç bir sekilde kanıtlayamadım fıtık olduğunu. Ama bu şekilde normal yapsam fıtık derecem artabildiği için eşim doktorla konuştu. Sonucta isteğe bağlı sezeryan zorunlu sezeryandan 1000 tl daha fazla. Eşim aynen söyle dedi. Bakın biz sizi beğendik ama bizim fıtık filmimiz yok. EŞimde fıtık car ama riske atıp mr cektiremeyiz. Eğer bizi sezeryana alırsanız doğumumuzu siz yapın ama yok illa film derseniz sizde biz kendimize baska hastane arayacağız dedi. Doktor da tabiki yaparım hastamın hamile halinde mr çekmesine bende razı gelmem dedi ve orada bitti o iş. Bence eşin desin ki %50 tehlikesi olması bile bizim canımızı sıkıyor. Kesinlikle sezeryan istiyoruz ama yok ben normal denetim olmazsa sezerybana alırım derseniz başka hastanede doğumumuzu yaptıracağız desin sonra eminim kabul eder doktorun. Ama benim doktorum da 35 yaslarında falan 8 yıllık falan tecrübesi vardır henüz ama okadar iyiki ve okadar herkes memnun ki başka doktor aramıyorum bile. Yaşa bakma onda doğum yapan bir kac kişinin yorumunu al snowun dediği gibi hemşirelere sor hatta kadın doğumda görev yapan bazen kadınlar oluyor müdavimler onlar hastanenin müdürü gibi oluyor onlara sor iyiliğini sonra kadar ver. Bence 200, 200 liradır. Iyise burası da burda yapabilirsin. Bide hastanenin anestezi doktorunu araştır canım sonucta iğneyi yapacak olan o doktor sana.

Bak şimdi sen böyle yazınca umut hastanesinden alayım günümü diyorum. Ama benim umuttaki doktorum eğer ki eşi önde olsa da seni normal doğurturum derse bunu kabul etmem. Bunu göze alamam.

Hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun canım ama esi ondeyse hicbir doktor bu riski göze almaz diye dusunuyorum olmazsa eski doktorunada bi muayene ol bakalım o nedicek ondan sonra kararini verirsin

Merhaba kızlar sizde de et beni çıkıyor mu özellikle karın ve göğüs bölgemde arttı. Biraz araştırdım doğum sonrası gidebilirmiş ancak kaladabilirmiş..
Sizde ben durumları nedir?

canım ben yüzerken sıklıkla giriyordu .doktorum magnezyum verdi 3 günde bir alıyorum .artık hiç kramp girmiyor .magnezyum kullanıyor musun canım ?
HAYIR DOKTORUM NORMAL DEDİ AMA ALIŞVERİŞE ÇIKACAĞIZ DERKEN ARABAYA BİNMEDEN TUTUYOR KRAMP NAPICAM BİLMİYORUM?

canım kusura bakma dün bi türlü yazamadım. Doğumgünün kutlu olsun bebişin de iyi olmasına çok çok sevindim gözünüz aydın

teşekkür ederim canım önemli değil düşünmen yeter sağolasın. evet bebiş çok mutlu etti bizi teyzesi içimdeki korkularım bitti Allahıma binlerce şükürler olsun...

Süper görünüyorsun benim bebek 5 aylıkken senin gibiydim.Şimdi öyle büyüdü ki sanki ikiz taşıyorum

Canım benim 5 aylıkken hiç yoktu göbeğim iç karnım çok geniş sanıyorum .Şuanda benim 5-6 aylık hamile olduğumu düşünüyorlar

aynı haftayız ama maşallah benim göbek seninkinin iki katı maşallah çok güzelsin, çok yakışmış hamilelik..

Çok teşekkür ederim canım, dediğim gibi benim iç karnım genişmiş bir de boyum 178cm belki ondan çok çıkmamıştır .Eminim sen de çok güzel bir hamilesindir.
benim face hesabım yok o yüzden sizleri göremiyorum ,sizde koysanız ne güzel olur .Ayrıca bu İstanbul buluşmanıza çok özendim keşke biz de izmir' de yapsak böyle bir buluşma

HAYIR DOKTORUM NORMAL DEDİ AMA ALIŞVERİŞE ÇIKACAĞIZ DERKEN ARABAYA BİNMEDEN TUTUYOR KRAMP NAPICAM BİLMİYORUM?
tabiki normal hepimizde bu aylarda kramp oluyor ama bir çoğumuza magnezyum verdi doktor. benim magnezyum ilacım magvital doktoruna sor istersen belki sana da yazarlar .çünkü bol yürüyüş yapmalıyız canım kramptan sonra bacakta bir süre ağrı kalıyor ,bu durumda yürüyemezsin .Yürümenin fiziksel katkılarını geçtim psikolojik olarak o kadar iyi geliyor ki .

zayıf hamile kalmışsın bir de anladığım kadarı ile. Ben tarihimin en yüksek kilosuyla hamile kaldım

valla kimse gelmiyor ki canım buluşmaya :/ benimle birlikte 4 kişiden ses çıktı sadece o kadar..

İyi tahmin etmişim cidden 5-6 aylık hamile gibisin maşallah benim de boy 170 de sanırım iç karnım çok küçük
Herkes buluşmaya ,mreniyorda katılım bir türlü olamıyor. Sannırım bu buluşma olamıcak gibi

zayıf hamile kalmışsın bir de anladığım kadarı ile. Ben tarihimin en yüksek kilosuyla hamile kaldım

valla kimse gelmiyor ki canım buluşmaya :/ benimle birlikte 4 kişiden ses çıktı sadece o kadar..
Olsun canım çok hızlı veriliyormuş doğumdan sonra .Ben biraz zayıftım sanırım hamile kalmadan önce keşke popom ve bacaklarım böyle kalsa çok sevdik onların yeni hallerini:)ama gider sanırım.
Aa neden kimse gelmiyor herkes çok istekliydi ,sonuçta illaki bir şeyler çıkacaktır ,herkes işini ertelesin bakimm :)bence buluşun doğum sonrası da çok destek olabilirsiniz birbirinize .

Biz diğer şehirlerden olanların gözü kalmış olabilir ,nazardan yani:) 4 kişi 5 kişi de olsa buluşun zaten daha çok olunca herkes yanındaki ile kaynaşır az olursanız herkesle konuşma imkanınız olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…