Bak şimdi sen böyle yazınca umut hastanesinden alayım günümü diyorum. Ama benim umuttaki doktorum eğer ki eşi önde olsa da seni normal doğurturum derse bunu kabul etmem. Bunu göze alamam.Canim sakin doktoruna öyle bir soru sorma ve senin içine hangi doktor sindiyse ona karar ver varsin 200..300 fazla olsun bak benim evimin 20 mt ilerisinde özel hastane var sezeryan 550 diye duydum ana sirf doktorumdan memnunum diye 2000 e yakın bi para oducem herseyin başı saglik sezeryanda bir ameliyat sonucta güvenli ellerde olmakta fayda var
Normal doğum da çok riskli canım ikisi de aynı aslında. Ben zaten tamamen uyutulurum ben korkarım öyle belden iğne vurulmasından ayık olmaktan.. Benim kuzenim öyle belden vurmalı sezeryan oldu, kızı 4 aylık hala beli ağırıyor. Bi de doğumu 2500'e yaptı... Aslında doktorun el becerisi olması önemli. Onu da bilemiyorsun ki işte. Ben umuttaki doktorum zorunlu sezeryan derse umutta yapayım. Ama eşi önde olsa da doğurturum derse verada yapıcam.Doktoru internette araştır canım hastaları memnun kalmışsa orda yaptırabilirsin tabi. Tecrübe olayını sorarsan bence herkes kendisine göre iyidir. Sezeryan bence normal doğumdan cok daha riskli. Direk bele iğne yapıyorlar önümüzden sezeryanda mutlaka doktorun işinin ehli olmadı gerekiyor ben oyle düşünüyorum en azından aman dikkat canım
Kızlar bugün doktora gittik. 32+6da 1800gr çıktı. Kilosu düşük biraz 30+5te 1600 dü. Bende üzüldüm gebelik şekeri var yiyemiyorum. 2 aydır 2 kilo verdim kilo almadım. Ne yapsamda kilo alsa... İnşallah sağlık sorunu olmaz prensesimin. Bugün doktorumdan ısrar ettim 2 doz ciğer geliştirici vurdu... Bende 2 gündür hem popoda hem vajinada acayip bir baskı var... Yürürken çıkçak gibi oluyor... Sizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
merhaba, benim bebeğimin kilosuda iki hafta geriden geliyormuş, bende de şeker olduğu için kilo yapacak şeyler yiyemiyorum, doktorum bebeğimiz biraz narin olacak diyor, protein ağırlıklı beslen dedi, bizde erken doğum riski yokmuş çok şükür, iğne için neden ısrar ettin ? bizimki iğne felan vermedi, ben doğum 30 eylülde olsun istedim doktor 2 ekim daha iyi olur ne kadar ciğerleri gelişse kardır dedi,2 hafta sonra tekrar muayenemiz var
Bak sen ne yap biliyormusun? Biz oyle yaptık. Fıtık filmini istiyorlardı benden bende nerden bulayım seneler once cektirmiştim çektirdiğim hastanede de sistem değilmiş baska birileri işletmeye başlamış mr bölümünü o yüzden hiç bir sekilde kanıtlayamadım fıtık olduğunu. Ama bu şekilde normal yapsam fıtık derecem artabildiği için eşim doktorla konuştu. Sonucta isteğe bağlı sezeryan zorunlu sezeryandan 1000 tl daha fazla. Eşim aynen söyle dedi. Bakın biz sizi beğendik ama bizim fıtık filmimiz yok. EŞimde fıtık car ama riske atıp mr cektiremeyiz. Eğer bizi sezeryana alırsanız doğumumuzu siz yapın ama yok illa film derseniz sizde biz kendimize baska hastane arayacağız dedi. Doktor da tabiki yaparım hastamın hamile halinde mr çekmesine bende razı gelmem dedi ve orada bitti o iş. Bence eşin desin ki %50 tehlikesi olması bile bizim canımızı sıkıyor. Kesinlikle sezeryan istiyoruz ama yok ben normal denetim olmazsa sezerybana alırım derseniz başka hastanede doğumumuzu yaptıracağız desin sonra eminim kabul eder doktorun. Ama benim doktorum da 35 yaslarında falan 8 yıllık falan tecrübesi vardır henüz ama okadar iyiki ve okadar herkes memnun ki başka doktor aramıyorum bile. Yaşa bakma onda doğum yapan bir kac kişinin yorumunu al snowun dediği gibi hemşirelere sor hatta kadın doğumda görev yapan bazen kadınlar oluyor müdavimler onlar hastanenin müdürü gibi oluyor onlara sor iyiliğini sonra kadar ver. Bence 200, 200 liradır. Iyise burası da burda yapabilirsin. Bide hastanenin anestezi doktorunu araştır canım sonucta iğneyi yapacak olan o doktor sana.Normal doğum da çok riskli canım ikisi de aynı aslında. Ben zaten tamamen uyutulurum ben korkarım öyle belden iğne vurulmasından ayık olmaktan.. Benim kuzenim öyle belden vurmalı sezeryan oldu, kızı 4 aylık hala beli ağırıyor. Bi de doğumu 2500'e yaptı... Aslında doktorun el becerisi olması önemli. Onu da bilemiyorsun ki işte. Ben umuttaki doktorum zorunlu sezeryan derse umutta yapayım. Ama eşi önde olsa da doğurturum derse verada yapıcam.
Bak şimdi sen böyle yazınca umut hastanesinden alayım günümü diyorum. Ama benim umuttaki doktorum eğer ki eşi önde olsa da seni normal doğurturum derse bunu kabul etmem. Bunu göze alamam.
canım ben yüzerken sıklıkla giriyordu .doktorum magnezyum verdi 3 günde bir alıyorum .artık hiç kramp girmiyor .magnezyum kullanıyor musun canım ?MERHABA ARKADAŞLAR YÜRÜRKEN BACAĞINA KRAMP GİREN VAR MI? YÜRÜYEMİYORUM HİÇ BEN..
HAYIR DOKTORUM NORMAL DEDİ AMA ALIŞVERİŞE ÇIKACAĞIZ DERKEN ARABAYA BİNMEDEN TUTUYOR KRAMP NAPICAM BİLMİYORUM?canım ben yüzerken sıklıkla giriyordu .doktorum magnezyum verdi 3 günde bir alıyorum .artık hiç kramp girmiyor .magnezyum kullanıyor musun canım ?
Süper görünüyorsun benim bebek 5 aylıkken senin gibiydim.Şimdi öyle büyüdü ki sanki ikiz taşıyorumkızlar bu da son halimiz 33+6 .ben 9 kg aldım oğlum 2500gr
kızlar bu da son halimiz 33+6 .ben 9 kg aldım oğlum 2500gr
Merhaba kızlar sizde de et beni çıkıyor mu özellikle karın ve göğüs bölgemde arttı. Biraz araştırdım doğum sonrası gidebilirmiş ancak kaladabilirmiş..
Sizde ben durumları nedir?
canım kusura bakma dün bi türlü yazamadım. Doğumgünün kutlu olsunbebişin de iyi olmasına çok çok sevindim gözünüz aydın
Senin adına sevindim. İnş.benimkilerde dökülür hiç hoşlanmıyorum...canım benim göğsümde çıktı sonra döküldü şimdi bi iki tane var..
Süper görünüyorsun benim bebek 5 aylıkken senin gibiydim.Şimdi öyle büyüdü ki sanki ikiz taşıyorum
aynı haftayız ama maşallah benim göbek seninkinin iki katımaşallah çok güzelsin, çok yakışmış hamilelik..
tabiki normal hepimizde bu aylarda kramp oluyor ama bir çoğumuza magnezyum verdi doktor. benim magnezyum ilacım magvital doktoruna sor istersen belki sana da yazarlar .çünkü bol yürüyüş yapmalıyız canım kramptan sonra bacakta bir süre ağrı kalıyor ,bu durumda yürüyemezsin .Yürümenin fiziksel katkılarını geçtim psikolojik olarak o kadar iyi geliyor ki .HAYIR DOKTORUM NORMAL DEDİ AMA ALIŞVERİŞE ÇIKACAĞIZ DERKEN ARABAYA BİNMEDEN TUTUYOR KRAMP NAPICAM BİLMİYORUM?
Canım benim 5 aylıkken hiç yoktu göbeğim iç karnım çok geniş sanıyorum .Şuanda benim 5-6 aylık hamile olduğumu düşünüyorlar
Çok teşekkür ederim canım, dediğim gibi benim iç karnım genişmiş bir de boyum 178cm belki ondan çok çıkmamıştır .Eminim sen de çok güzel bir hamilesindir.
benim face hesabım yok o yüzden sizleri göremiyorum ,sizde koysanız ne güzel olur .Ayrıca bu İstanbul buluşmanıza çok özendim keşke biz de izmir' de yapsak böyle bir buluşma
Canım benim 5 aylıkken hiç yoktu göbeğim iç karnım çok geniş sanıyorum .Şuanda benim 5-6 aylık hamile olduğumu düşünüyorlar
Çok teşekkür ederim canım, dediğim gibi benim iç karnım genişmiş bir de boyum 178cm belki ondan çok çıkmamıştır .Eminim sen de çok güzel bir hamilesindir.
benim face hesabım yok o yüzden sizleri göremiyorum ,sizde koysanız ne güzel olur .Ayrıca bu İstanbul buluşmanıza çok özendim keşke biz de izmir' de yapsak böyle bir buluşma
Olsun canım çok hızlı veriliyormuş doğumdan sonra .Ben biraz zayıftım sanırım hamile kalmadan önce keşke popom ve bacaklarım böyle kalsa çok sevdik onların yeni hallerini:)ama gider sanırım.zayıf hamile kalmışsın bir de anladığım kadarı ile. Ben tarihimin en yüksek kilosuyla hamile kaldım
valla kimse gelmiyor ki canım buluşmaya :/ benimle birlikte 4 kişiden ses çıktı sadece o kadar..
İyi tahmin etmişim cidden 5-6 aylık hamile gibisin maşallahbenim de boy 170 de sanırım iç karnım çok küçük
Herkes buluşmaya ,mreniyorda katılım bir türlü olamıyor. Sannırım bu buluşma olamıcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?