2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım kusura bakma ama söylemeden duramıcam, senin eşin hiç dayak yememiş galiba , onun eşşek sudan gelene kadar bi dövülmesi lazım, sonra eşşeği tekrar suya gönderip bir daha dayak atmak lazım, bence doğumda hastaneye gelmeyi bile hak etmiyor, herkes tekken rahattır evliliği ne sanıyor bu adam anlamış değilim,

maşallah canım her şey yolunda çok şükür. Bu Yakup bey ablanın doktoru muydu? Artık karar vermen gerekiyor gerçekten canım.. Memnun kaldın mı doktordan?

inşallah canım,benimki bebişimi görecek olmanın verdiği heyecan yoksa zamanından önce gelmesinler tabi...zaten sezaryenden dolayı bi 8-9 gün önce olacak daha da öncesi olmasın ... evet ya tamamen bebeğe endeksli bir yaşam ve artık 3 kişilik bir aile olacak olmanın değişik duygu durumlarını yaşıyoruz herhalde bir de içimde hep bebeğim sağlıklı olacak mı , bir sorunu olacak mı falan diye sorular var, tabi ultrasonda kontrollerde falan herşeyin yolunda gittiğini söylüyor dr amcası ama yine de bu korkulardan sorulardan kendimi alamıyorum , acaba tüm anne adayları böyle mi yoksa ben mi sadece böyleyim ve fazla evham yapıyorum ?

Aynen valla 30yaşında

Küçük de değilmiş tatlım ya Ben 23-24 yaşlarında falan sanmıştım.Bu şekilde anlamsız inatlaşmalar yarattığından.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.Neyse hiç benimsememesi daha kötü olurdu ama sende diceksin ki isim koymak dışında benimseyip ne yapıyor ki...Haklısın...

Yani hamilelik döneminde bu tarz izinler olabilir canım,sonuçta elinde olmayan sebeplerden alıyorsun izni.Söylersin 30'una randevu almıştım,tatil diye iptal olduğunu belirtirsin.

Çok saol canım.İki ismi kullanmayız sanırım ben Can dicem,eşim Nazım :)))

ay öyle mi diyosun canım :) bakalım görücez inşallah hayırlı doğumlarımız olur canım

araştırıcam canım ben de yazarım burda sana. Ben de boyatmadım hamileliğimde ama beyazlarım var. Esas emzirirken boya daha zararlıymış emzirirken hiç boyatmamak gerekiyormuş saçları. Bakalım dayanabilecek miyim :/

aynen canım :) bir yandan kocamla geçirdiğim başbaşa zamanları düşünüyorum bir yandan bebeğimin mutluluğu karman çorman oldum iyice :S bende o tarz tedirginlikler olmadı canım ya her şey Allah'tan. Allah'a sığınıp hayırlısını dilemek lazım..

tabi ki zaten bir şey demezler de ben biraz sorunluyum bu konuda sanırım :) izin almak oldum olası zor gelir sanki hakkım değil gibi.. Ay çocuğun kafası karışıcak desene :) iki isim uzun oluyor bence zaten

Arkadaşlar bugun akşam 9 da rendavum var bir ayi gecti bebegimi görmeyeli en son gelişimi erken dollenmeden dolayi iki hafta önden gidiyor du bakalim son durumu ne oldu zamamda geçmiyor sanki vucut temizliğinden bahsetmissiniz ben hep agda yapardim ama hamilelikte zor oluyor ya jilet kullanıyorum yada makineyle alıyorum esime yaptıramam hem utanirim hemde ovaziyette beni görmesini istemem.bugunlerde doktora gidenlerden hep iyi haberler aldik inşallah bendende güzel haberler gelir

iyi haberlerini bekliyoruz canım inşallah her şey yolundadır :) bu arada 9 ne kadar geç bir saat öyle..

ben de eşime yaptıramam, kaşımı bile almam yanında.. Bi şekilde halledicez artık

maşallah bebeğine cnm kocaman olmuş:) peki bu gittiğin dr içine sindi mi? yani bunla mı devam edeceksin?

maşallah canım her şey yolunda çok şükür. Bu Yakup bey ablanın doktoru muydu? Artık karar vermen gerekiyor gerçekten canım.. Memnun kaldın mı doktordan?

Sağolun kızlar..Ablamın doktoru bu evet iyi doktor zaten herşey yolunda olduğu içinde baktı ve yolladı 2 hafta sonrada dönmezse sezeryan için bazı testler yapıcam dedi ve 39. hafta içinde bir zamanda da alıyormuş.. dönerse normal dedi..Dönmesi için yapacağım birşeyler olur mu acaba duydunuz mu böyle birşey?

İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım bayağı olmuş gitmeyeli özlemişssindir oğlunu:) büyük kızına da geçmiş olsun bu arada geçen yazamadım hep aklımdaydı.. iki çocukla hamile kalmak zordur Allah kolaylık versin inşallah.

iyi haberlerini bekliyoruz canım inşallah her şey yolundadır :) bu arada 9 ne kadar geç bir saat öyle..

ben de eşime yaptıramam, kaşımı bile almam yanında.. Bi şekilde halledicez artık

Evet canim saat biraz geç oldu bu aksam nöbeti oldugu icin o saate aldım yoksa cumartesi yi beklemek zirunda kalicaktim oda cok uzun gelirdi aslında geçen cumartesiydi rendavum ama kizim hastaninca iptal etmek zorunda kalmıştım tesadudte bu aksam nöbetçi rahat rahat giderim artik valla cok merak ediyorum sanki ilk hamileligim gibi heyecan var.

o daha düşünmemişki :) bende kerem diye düşündüm iki isimkoyalım diyorum onada yok diyor allah sabır versin
çok dengesizmiş..
hani çocukla çocuk olma diyeceğim çocuk değil. deliyle deli olma desem mi bilemedim.

en mutlu günlerini en huzurlu olman gerekli günlerini öfkelenerek geçirme..
evrakları verme desem çıngar çıkarır amacı o zaten. seni huzursuz etmek.. isim koymakla anne- baba olunmuyor. evrakları istediğinde kararlı bir birşekilde ben ismininin kerem olmasını istiyorum dersin. veya siziinkiler der.
o da ne koyarsa koysun..

önemli olan bundan sonrası. sen kendine yeni bir hayat kurarsın.. ondan sonrasını zaman gösterir..
hakkınızda hayırlısını versin allah..

[QUO="yesiim, post: 36655460, member: 429838"]İnşallah sende güzel haberlerle gelirsin canım bayağı olmuş gitmeyeli özlemişssindir oğlunu:) büyük kızına da geçmiş olsun bu arada geçen yazamadım hep aklımdaydı.. iki çocukla hamile kalmak zordur Allah kolaylık versin inşallah.[/QUOTE]
Ayy canım cok sagol babasi dun doktora götürdü bogazlari sismis bugün cok şükür iyi. Iki cocukla hamilelik cok zor inanki ev kadinligi çalışmaktan daha zor hiç isim bitmiyor aslında bende çalışan biriydimilk hamileligimde 8.ci ayima kadar çalıştım tekrar is başı yapicaktim ama ciktigim yerle geri anlasamadim başka yerede gitmedim böylelikle ev hanimi olduk bide saglikciyim yani meslegimde var ortopedi teknisyeniyim belki ilerde çocuklar buyuyunce bişeyler yapabilirim ayyy cok uzattim nerden nereye atladım kusura bakma canım

canım yapabileceğin bir şey yok bildiğim kadarı ile ama doğum sırasında bile dönen bebekler olduğunu duymuştum. Hayırlısı olsun sizin için :)

canım yapabileceğin bir şey yok bildiğim kadarı ile ama doğum sırasında bile dönen bebekler olduğunu duymuştum. Hayırlısı olsun sizin için :)
evet bende biraz araştırdım da yapılacak yöntemler telkin akupuntur gibi şeyler ama kesinliği yokmuş.. 39. haftada alıyormuş zaten o zamana dönmezse riske atmam çünkü en tehlikelisi makat gelişiymiş baş en son çıktığı için sıkışabiliyormuş Allah korusun..Hepimiz için hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah kafaya takmıycam artık.

Ayy canım cok sagol babasi dun doktora götürdü bogazlari sismis bugün cok şükür iyi. Iki cocukla hamilelik cok zor inanki ev kadinligi çalışmaktan daha zor hiç isim bitmiyor aslında bende çalışan biriydimilk hamileligimde 8.ci ayima kadar çalıştım tekrar is başı yapicaktim ama ciktigim yerle geri anlasamadim başka yerede gitmedim böylelikle ev hanimi olduk bide saglikciyim yani meslegimde var ortopedi teknisyeniyim belki ilerde çocuklar buyuyunce bişeyler yapabilirim ayyy cok uzattim nerden nereye atladım kusura bakma canım[/QUOTE]
Ne kusuru canım olur mu.. Mesleğin var ne güzel sende çocuklarını büyütürsün gönlün isterse çalışırsın senin işin şimdi çalışanlardan fazla.. Benimde bebeğime bakacak kimsem olmadığı için işten çıkma durumum var ama bakalım şimdilik net değil.Hayırlısı hakkımızda..

o daha düşünmemişki :) bende kerem diye düşündüm iki isimkoyalım diyorum onada yok diyor allah sabır versin
Çok güzel bir isim düşünmüşsün ya niye uzlaşmıyor anlamak imkansız canım Allah başka dert vermesin..
Minik kahraman tabi, bizim kuzular daha doğmadan hergün iğne yiyerek survivor oldular maşallah ama seninki birde ameliyat gördü geçirdi yani aslan gibi olacak inşallah:) İsmi de çok tatlıymış, Nazım Hikmeti sever misin bilmiyorum ama ondan dolayı çok karizmatik ve romantik bir isim gibi geliyor kulağa Can da iyi bi ekleme olmuş,tebrik ediyorum seni arkadaşım:)

İnşallah hayırlı ve müjdeli haberlerini alırsın bebişinin canım. Allah kavuştursun:)

Kızlar biz bugün kıyafetlerini yıkadık kızımızın. Kıyafetler küçültülmü gibi geldi eşimle bana ütüleyince düzelir mi?size de öyle gelmiş mişydi? 30 derecede hassas yıkamada 40 dk ykandı. 600 devirde sıktı. Siz nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…