herkese merhaba.. arkadaşlar 7. aydan sonra çoğu hamilenin göğsünden süt gelirmiş benim tanıdığım hamilelerden de duymuştum ama bende tık yok. Siz ne durumdasınız
Arkadaşlar bugun akşam 9 da rendavum var bir ayi gecti bebegimi görmeyeli en son gelişimi erken dollenmeden dolayi iki hafta önden gidiyor du bakalim son durumu ne oldu zamamda geçmiyor sanki vucut temizliğinden bahsetmissiniz ben hep agda yapardim ama hamilelikte zor oluyor ya jilet kullanıyorum yada makineyle alıyorum esime yaptıramam hem utanirim hemde ovaziyette beni görmesini istemem.bugunlerde doktora gidenlerden hep iyi haberler aldik inşallah bendende güzel haberler gelir
bende de yok canım hatta 2-3 gün önce bnde sordum dert etmeye gerek yok inşallah gelecek sütümüz her bünye farklı inan yeter..herkese merhaba.. arkadaşlar 7. aydan sonra çoğu hamilenin göğsünden süt gelirmiş benim tanıdığım hamilelerden de duymuştum ama bende tık yok. Siz ne durumdasınız
canim icini ferah tut benim dogumun nisan geldikten 3 hafta kadar sonra suyumun gelmesi ile basladi bende cok korkmustum ama nisan geldikten sonra dogum hemen baslar diye bisey yok hem belkide nisan degildir hakkinizda hayirlisi olsn inskızlar nasılsınız? 2 gün önce çamaşırımda kan vardı, nst ye bağladılar her şey normaldi. Ama gelen şey nişan olabilirmiş, o yüzden hep tetikteyiz.. doktor bu haftadan sonra doğum olursa durdurmayız her şey normal merak etme dedi.. internetten baktm biraz nişan geldikten 1-2 hafta sonra da doğuranlar oluyormş.. inşallah 2 hafta daha bekler kızım dua edin!
herkese merhaba.. arkadaşlar 7. aydan sonra çoğu hamilenin göğsünden süt gelirmiş benim tanıdığım hamilelerden de duymuştum ama bende tık yok. Siz ne durumdasınız
kızlar nasılsınız? 2 gün önce çamaşırımda kan vardı, nst ye bağladılar her şey normaldi. Ama gelen şey nişan olabilirmiş, o yüzden hep tetikteyiz.. doktor bu haftadan sonra doğum olursa durdurmayız her şey normnlar al merak etme dedi.. internetten baktm biraz nişan geldikten 1-2 hafta sonra da doğuranlar oluyormş.. inşallah 2 hafta daha bekler kızım dua edin!
yok cnm öyle bi iğne yapmadı.. inetrnette okuduğuma göre bu haftaya kdr akciğerler gelişmiş oluyormş, şu an tek umudum nişan sonrası hemen doğumun başlamaması..ya da o kanlı akıntının başka basit bir sebebi olması..yok canım onlar akıntı vs dir. süt zaten doğumda da hemen gelmeyebiliyor özellikle sezeryanla olanlar.. bir de ilk başta ağız mı öyle birşey denen sıvı geliyormuş. ki bu çok yararlı.
dolayısıyla çok erken.
canım inşallah zamanlı gelir. peki dr akciğer geliştirici iğnesi yaptı mı sana?
Bu dönemde istirahat çok önemli yormayalım kendimizi ,Bülent bey henüz doğumla ilgili detaylı konuşmadı canım, hastanede onun hastası olduğumu söyleyince fiyat vermedi, doktorunuz bilgi verecek dedi, bi dahaki kontrol 2 eylülde o zaman netleşir artık. Bebek doğum pozisyonunu almış onun dışında bi sıkıntısı yok ama ctesi Nst de 2 sancı çıktı, doktor da istirahat et ve kasılmalarını takip et deyince bizimki pinpiriklendi iyice. Yatak döşek yatmıyorum ama günlük işleri falan eğilmemek kaydıyla yapıyorum artık.
Kaşıntı için de karaciğer enzimlerine bakacaktır canım, inşallah birşey çıkmaz. facete bi arkadaşın da bayağı kaşıntısı olmuş da bugün gidince gebeliğe bağlı değil egzamaymış demişler, kremle de geçiyormuş zaten. geçmiş olsun şimdiden..
Tutuyorum canım neler yapıyorum dün gecede dut pekmezi sürdüm düşün artık , yarını iple çekiyorum bir ilaç verir umarım ilgine teşekkür ederimgeçmiş olsun canım. yanlış birşey söylemek istemiyorum ama ben kaşıntı vs olunca suya tutuyorum. ne biliyim yoğurt ye panzehirdir çünkü..
zaten tahlil istemiş dr.. inşallah temiz çıkar.. hamilelikten kaynaklanan birşey olacağını endişelenme.
geçmiş olsun canım.
bilmiyorum ki canım neden olur. dr a göstermen lazım. çünkü hamilelik döneminde sıkı takip edilmemiz gerekiyor. özellikle bu son aylarda..hatta günlerde..
Benim 2 haftadır oldu canım ve gittikçe artıyor , çok moralim bozukcanım bir ara bende de olmuştu şimdi geçti.. Bence ayakların şişmesi ve kan dolaşımından kaynaklanıyor, endişe etme
Dokdorun uçmuş canım nedir bu fiyat böyle , umarım bizim ki bize bir süpriz yapmaz . O fiyatları ben kabul edememEvet ben doktorun kliniğine ödeyeceğim onlar anlaşacakmış... Sen öğrende haber ver bakalım. Benim doktorum doçent kendi fiyatı 5000 zaten , memorialda 9000 mış. Beni o hastaneye yönlendirdi....
Nst de normal ise bu ne dir acaba ? Ayy doğumlar başlıyor galiba hayırlısı olsun canımkızlar nasılsınız? 2 gün önce çamaşırımda kan vardı, nst ye bağladılar her şey normaldi. Ama gelen şey nişan olabilirmiş, o yüzden hep tetikteyiz.. doktor bu haftadan sonra doğum olursa durdurmayız her şey normal merak etme dedi.. internetten baktm biraz nişan geldikten 1-2 hafta sonra da doğuranlar oluyormş.. inşallah 2 hafta daha bekler kızım dua edin!
Maşallah , doktorunla konuş bakalım normal doğum diyecek mi . Aldıkların hayırlı olsun canım hangi marka aldınKızlar devlet hastenesine gittik bugün. Oğluşum çok şükür iyi. Kilosu 2700 olmuş kuzumun:) plesentamı iki doktor iyice inceledi. Rahimin ağzında değil. Biraz yanda duruyor. Ama mesafe çok yakın değil. Normal doğum benim için bir risk midir dedim. Hayır risk değil, bu plesenta previa değil dedi biri. Diğeri de alttan bakalım dedi. Ama ben baktırmadım. Temiz değil hastane. Ben umuttaki doktoruma alttan bakmasını rica edicem pazartesi günü. Bakalım o ne diyecek. Ona güvenip bu belirsizlikten kurtulucam..
Bugün oğlumuzun bezini ve ıslak mendilini de aldık. Artık lohusa tacım dışında bi eksiğim yok. Şu belirsizlik de ortadan kalkarsa artık dinlenmeye geçebilirim.
Canım kendini yorma , çok dikkat et mümkün oldukça yatmaya bak . Oğluşun zamanını bekler umarım bari 3-4 hafta daha dursun afacanKızlar biz doktordan geldik doktorun acil ameliyatı cikmis ve bayagi bekledik neyse asil konuya gelelim muayeneye tartilarak başladım ve toplam 10 kg almisim sira muayeneye geldi ve erken doğum riskim devam ediyor en son gittigimde bebek oturur pozisyona dönmüştü ama şimdi yine kafayi aşağıya dayamis progestani gunde iki sefere cikardi artik dışarı bile cikmak yok evdede hep istirahat ediceksin dedi şu önümüzdeki 3 haftayi doldurman gerek dedi 35 hafta dogsa hicbir problem kalmaz dedi suan dogmasi hem size zarar hemde bebeğe dedi erken doğan bebekte sarilik cok olur ve kuvezde kalır dedi ve kilomuza gelelim artik bebeğin gelişimi 34 hafta 6 günlük cikti yine erken döllenmeden dolayi iki hafta onden cikti 2150 grammis doktorum bebegin gelişiminin önde olmasi bizim için bonus dedi simdilik bukadar arkadaşlar su riskli üç haftayida atlatirsam cok rahatlicam bidaha ki rendavum 35.ci haftada artik kontrollerde siklasti herkese iyi geceler kizlar
Bezi ve ıslak mendilini molfix aldım canım. 2 numara aldım. Üstünde 3-6 kilo yazıyor. Diğeri 2-5 miydi neydi. Göbek bağını falan sıkmasın dedim. Kıyamadım şimdiden miniğime.Nst de normal ise bu ne dir acaba ? Ayy doğumlar başlıyor galiba hayırlısı olsun canım
Maşallah , doktorunla konuş bakalım normal doğum diyecek mi . Aldıkların hayırlı olsun canım hangi marka aldın
Canım kendini yorma , çok dikkat et mümkün oldukça yatmaya bak . Oğluşun zamanını bekler umarım bari 3-4 hafta daha dursun afacan
Dun gece benimde kasilmalarim cok slk oldu elim ayagima dolasti. Hemen netten arastirdim yine. Daha once baska bi tarafimla Okumusum megerBezi ve ıslak mendilini molfix aldım canım. 2 numara aldım. Üstünde 3-6 kilo yazıyor. Diğeri 2-5 miydi neydi. Göbek bağını falan sıkmasın dedim. Kıyamadım şimdiden miniğime.
Kızlar gecenin bi vakti yine sancıyla uyandım. Yine aynı sancı oldu alt tarafımda. Artık bu sancıları ciddiye almak lazım herhalde. Doktoruma kesin söylemem gerekiyor bunları. Şuanda ezan okunuyor. Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah, kolay doğumlar nasip etsin. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Daha şimdiden annelik ne zormuş.
Ve şafak 34-İstanbul. Artık 36. Haftadayız. O büyük güne çok yaklaştık hepimiz. Allah yardımcımız olsun. Amin.
Kızlar devlet hastenesine gittik bugün. Oğluşum çok şükür iyi. Kilosu 2700 olmuş kuzumun:) plesentamı iki doktor iyice inceledi. Rahimin ağzında değil. Biraz yanda duruyor. Ama mesafe çok yakın değil. Normal doğum benim için bir risk midir dedim. Hayır risk değil, bu plesenta previa değil dedi biri. Diğeri de alttan bakalım dedi. Ama ben baktırmadım. Temiz değil hastane. Ben umuttaki doktoruma alttan bakmasını rica edicem pazartesi günü. Bakalım o ne diyecek. Ona güvenip bu belirsizlikten kurtulucam..
Bugün oğlumuzun bezini ve ıslak mendilini de aldık. Artık lohusa tacım dışında bi eksiğim yok. Şu belirsizlik de ortadan kalkarsa artık dinlenmeye geçebilirim.
Kızlar devlet hastenesine gittik bugün. Oğluşum çok şükür iyi. Kilosu 2700 olmuş kuzumun:) plesentamı iki doktor iyice inceledi. Rahimin ağzında değil. Biraz yanda duruyor. Ama mesafe çok yakın değil. Normal doğum benim için bir risk midir dedim. Hayır risk değil, bu plesenta previa değil dedi biri. Diğeri de alttan bakalım dedi. Ama ben baktırmadım. Temiz değil hastane. Ben umuttaki doktoruma alttan bakmasını rica edicem pazartesi günü. Bakalım o ne diyecek. Ona güvenip bu belirsizlikten kurtulucam..
Kızlar biz doktordan geldik doktorun acil ameliyatı cikmis ve bayagi bekledik neyse asil konuya gelelim muayeneye tartilarak başladım ve toplam 10 kg almisim sira muayeneye geldi ve erken doğum riskim devam ediyor en son gittigimde bebek oturur pozisyona dönmüştü ama şimdi yine kafayi aşağıya dayamis progestani gunde iki sefere cikardi artik dışarı bile cikmak yok evdede hep istirahat ediceksin dedi şu önümüzdeki 3 haftayi doldurman gerek dedi 35 hafta dogsa hicbir problem kalmaz dedi suan dogmasi hem size zarar hemde bebeğe dedi erken doğan bebekte sarilik cok olur ve kuvezde kalır dedi ve kilomuza gelelim artik bebeğin gelişimi 34 hafta 6 günlük cikti yine erken döllenmeden dolayi iki hafta onden cikti 2150 grammis doktorum bebegin gelişiminin önde olmasi bizim için bonus dedi simdilik bukadar arkadaşlar su riskli üç haftayida atlatirsam cok rahatlicam bidaha ki rendavum 35.ci haftada artik kontrollerde siklasti herkese iyi geceler kizlar
yok cnm öyle bi iğne yapmadı.. inetrnette okuduğuma göre bu haftaya kdr akciğerler gelişmiş oluyormş, şu an tek umudum nişan sonrası hemen doğumun başlamaması..ya da o kanlı akıntının başka basit bir sebebi olması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?