2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
herkese merhaba.. arkadaşlar 7. aydan sonra çoğu hamilenin göğsünden süt gelirmiş benim tanıdığım hamilelerden de duymuştum ama bende tık yok. Siz ne durumdasınız

bende de süt gelmesi olmadı..kafanı yorma herkes alim oluyo böyle zamanlarda. bana da raflara uzanm,a üstüne yatma süt gelir diyolar.odur ki bir iki kişiden süt gelsin. herkesten gelir sanıyolar.

bende sana bakmak için gelmiştim ama randevun geç saatteymiş, inşallah iyi haberlerini bekliyoruz

herkese merhaba.. arkadaşlar 7. aydan sonra çoğu hamilenin göğsünden süt gelirmiş benim tanıdığım hamilelerden de duymuştum ama bende tık yok. Siz ne durumdasınız
bende de yok canım hatta 2-3 gün önce bnde sordum dert etmeye gerek yok inşallah gelecek sütümüz her bünye farklı inan yeter..

canim icini ferah tut benim dogumun nisan geldikten 3 hafta kadar sonra suyumun gelmesi ile basladi bende cok korkmustum ama nisan geldikten sonra dogum hemen baslar diye bisey yok hem belkide nisan degildir hakkinizda hayirlisi olsn ins

yok canım onlar akıntı vs dir. süt zaten doğumda da hemen gelmeyebiliyor özellikle sezeryanla olanlar.. bir de ilk başta ağız mı öyle birşey denen sıvı geliyormuş. ki bu çok yararlı.
dolayısıyla çok erken.

canım inşallah zamanlı gelir. peki dr akciğer geliştirici iğnesi yaptı mı sana?

Kızlar devlet hastenesine gittik bugün. Oğluşum çok şükür iyi. Kilosu 2700 olmuş kuzumun:) plesentamı iki doktor iyice inceledi. Rahimin ağzında değil. Biraz yanda duruyor. Ama mesafe çok yakın değil. Normal doğum benim için bir risk midir dedim. Hayır risk değil, bu plesenta previa değil dedi biri. Diğeri de alttan bakalım dedi. Ama ben baktırmadım. Temiz değil hastane. Ben umuttaki doktoruma alttan bakmasını rica edicem pazartesi günü. Bakalım o ne diyecek. Ona güvenip bu belirsizlikten kurtulucam..
Bugün oğlumuzun bezini ve ıslak mendilini de aldık. Artık lohusa tacım dışında bi eksiğim yok. Şu belirsizlik de ortadan kalkarsa artık dinlenmeye geçebilirim.

yok cnm öyle bi iğne yapmadı.. inetrnette okuduğuma göre bu haftaya kdr akciğerler gelişmiş oluyormş, şu an tek umudum nişan sonrası hemen doğumun başlamaması..ya da o kanlı akıntının başka basit bir sebebi olması..

Kızlar biz doktordan geldik doktorun acil ameliyatı cikmis ve bayagi bekledik neyse asil konuya gelelim muayeneye tartilarak başladım ve toplam 10 kg almisim sira muayeneye geldi ve erken doğum riskim devam ediyor en son gittigimde bebek oturur pozisyona dönmüştü ama şimdi yine kafayi aşağıya dayamis progestani gunde iki sefere cikardi artik dışarı bile cikmak yok evdede hep istirahat ediceksin dedi şu önümüzdeki 3 haftayi doldurman gerek dedi 35 hafta dogsa hicbir problem kalmaz dedi suan dogmasi hem size zarar hemde bebeğe dedi erken doğan bebekte sarilik cok olur ve kuvezde kalır dedi ve kilomuza gelelim artik bebeğin gelişimi 34 hafta 6 günlük cikti yine erken döllenmeden dolayi iki hafta onden cikti 2150 grammis doktorum bebegin gelişiminin önde olmasi bizim için bonus dedi simdilik bukadar arkadaşlar su riskli üç haftayida atlatirsam cok rahatlicam bidaha ki rendavum 35.ci haftada artik kontrollerde siklasti herkese iyi geceler kizlar

Bu dönemde istirahat çok önemli yormayalım kendimizi ,
İnşallah kaşıntı için bir şey çıkmaz canım ama nedeni nedir onuda merak etmekteyim , hemen vereceği ilacı kullanmak istiyorum yarın sonuçları götürücem bakalım ne diyecek

Tutuyorum canım neler yapıyorum dün gecede dut pekmezi sürdüm düşün artık , yarını iple çekiyorum bir ilaç verir umarım ilgine teşekkür ederim

Evet ben doktorun kliniğine ödeyeceğim onlar anlaşacakmış... Sen öğrende haber ver bakalım. Benim doktorum doçent kendi fiyatı 5000 zaten , memorialda 9000 mış. Beni o hastaneye yönlendirdi....
Dokdorun uçmuş canım nedir bu fiyat böyle , umarım bizim ki bize bir süpriz yapmaz . O fiyatları ben kabul edemem

Nst de normal ise bu ne dir acaba ? Ayy doğumlar başlıyor galiba hayırlısı olsun canım
Maşallah , doktorunla konuş bakalım normal doğum diyecek mi . Aldıkların hayırlı olsun canım hangi marka aldın

Canım kendini yorma , çok dikkat et mümkün oldukça yatmaya bak . Oğluşun zamanını bekler umarım bari 3-4 hafta daha dursun afacan

Bezi ve ıslak mendilini molfix aldım canım. 2 numara aldım. Üstünde 3-6 kilo yazıyor. Diğeri 2-5 miydi neydi. Göbek bağını falan sıkmasın dedim. Kıyamadım şimdiden miniğime.
Kızlar gecenin bi vakti yine sancıyla uyandım. Yine aynı sancı oldu alt tarafımda. Artık bu sancıları ciddiye almak lazım herhalde. Doktoruma kesin söylemem gerekiyor bunları. Şuanda ezan okunuyor. Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah, kolay doğumlar nasip etsin. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Daha şimdiden annelik ne zormuş.
Ve şafak 34-İstanbul. Artık 36. Haftadayız. O büyük güne çok yaklaştık hepimiz. Allah yardımcımız olsun. Amin.

Dun gece benimde kasilmalarim cok slk oldu elim ayagima dolasti. Hemen netten arastirdim yine. Daha once baska bi tarafimla Okumusum meger basina gelmeyince insan onemsemiyor ama ilk defa isin ciddiyetini anlamis oldum. Artik korkuyorum. allah hepimizin yardimcisi olsun. Kazasiz belasiz yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim insallah.
bu arada gece slk iyanmamiz bizi dogum sonrasina hazirliyormus. Bebislerimiz gece gunduz viyaklarken uyuyakalmayalim diye. Bununda aciklamasi coook mantikli geldi. Cok sukur allahimiza bunu bile dusunmus

maşallah oğluşuna büyümüş, hangi marka bez ve mendil aldın?
ben ıslak mendil yerine organik pamuk aldım,ıslatıp kullanıcam

maşallah oğluşuna..
tabi canım içine sinen bir yer olsun..
hayırlı olsun bezleri,mendilleri..

canım buraya kadar geldik. onlar halolacak şeyler.. hayırlısıyla doğururuz inşallah.

günaydın,
aman çok dikkat et kendine çocuklarla zor olacak ama bebişte anne karnında ne kadar kalsa karmış, benim doktorum 1-2 güne bile önem veriyor

öylemiymiş canım. ben 38 den önce olursa diye iğne yapılıyor diye biliyordum. aslında bilmiyordum tam haftasını ama hani 38 de genelde alıyorlarlar. tamamlanmış oluyor.
canım inşallah bebeğin biraz daha büyüyür anne karnında. hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…