2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

İnşallah canım çok zorluklar çektik, hala da çekiyoruz ama bugünümüze şükür, bebeklerimiz karnımızda bizimle kaldılar.Eminim ki onları görünce çektiğimiz tüm acıları,kolumuzdaki,göbeğimizdeki morlukları unutacağız.Bu arada ismini beğenmene çok sevindim :)Nazım Hikmet'i çok severim

Aynen valla bende dün 15 dklık kısa programda 30 derecede yıkdaım, asaken küçülmüş gibi geldi ama ütüleyince açılır bence, zaten minnacık şeyler biraz da büzüşünce gözümüze öyle geldi herhalde:)

canım ilk yıkadığımda bana da öyle gelmişti ama sonra ütüleyince düzeldi sanki :)

herkese merhaba.. arkadaşlar 7. aydan sonra çoğu hamilenin göğsünden süt gelirmiş benim tanıdığım hamilelerden de duymuştum ama bende tık yok. Siz ne durumdasınız

bende de yok canım ama bunu sorun etmiyorum. Nasılsa gelecek

bende öyle düşünüyorum belki son haftalara doğru gelir diye düşünüyorum yada tam doğumfan sonra ama bana akrabalar arkadaşlar soruyorlar yok diyorum aaa nasıl olmaz diyorlar içime korku saldılar

bende öyle düşünüyorum belki son haftalara doğru gelir diye düşünüyorum yada tam doğumfan sonra ama bana akrabalar arkadaşlar soruyorlar yok diyorum aaa nasıl olmaz diyorlar içime korku saldılar

canım bak bu dönemde ve doğumdan sonra herkes bi şey söyleyecek ama sen şunu unutma her kadın farklıdır, hatta her hamilelik farklıdır. Onun gelmiş olabilir senin gelmeyebilir. Sütte en önemli şey moral.. Eğer strese girip bunu şimdiden dert edersen sütün hiç gelmez. Hiç takma he de geç..

herkese merhaba.. arkadaşlar 7. aydan sonra çoğu hamilenin göğsünden süt gelirmiş benim tanıdığım hamilelerden de duymuştum ama bende tık yok. Siz ne durumdasınız

bende de yok canım ama bunu sorun etmiyorum. Nasılsa gelecek

Bende de henüz süt yok arkadaşlar.Emzirmeyi çok önemsiyorum ama şuana kadar hiç korkmadım sütüm gelmezse diye.Önceliğim sağlıkla bebeğimi doğurabilmek, ondan sonra düşünürüz süt geliyor mu gelmiyor mu diye...Endişelerimi sıraladım,emzirmeye daha var :)

kesinlikle hamilelikten bende de olmuştu kaşıntı şimdilerde geçti ama ağrılar devam ediyor hatta daha çok şiddetleniyor bacaklarım özellikle zaman geliyor adım atamıyorum kalsiyum mu kalmadı vücudumuzda acaba

aynen canım ben de kesinlikle öyle düşünüyorum. bir de bu konuda çok okudum, sütü arttıran şey emzirmekmiş o yüzden bol bol emziricez ki sütümüz çoğalsın, gelsin. Şimdiden gelmesini beklemiyorum zaten. Ben beynime henüz o sinyali vermedim :)

doğru söylüyorsun aslında zaten herşeyi kafaya takar olduk aynen ben bol bol yeşillik marul falan yiyim bol su ve süt içiyim en iyisi kafaya takmaktansa

evet allahın izniyle inşallah bebeklerimizi emzireceğiz ama işte yine de aklına takılıyor insanın

hmm sütü arttıran şey emzirmekmiş evet bende duydum neyse kafaya takmıyoruz zamana bırakıyoruz belki bende o sinyali beynime göndermemiş olabilirim sıkmaya bile korkuyorum göğsümü çünkü hem zaten bize ilk süt lazım dimi onu boşa da harcamamış oluyoruz böylece :)

kızlar nasılsınız? 2 gün önce çamaşırımda kan vardı, nst ye bağladılar her şey normaldi. Ama gelen şey nişan olabilirmiş, o yüzden hep tetikteyiz.. doktor bu haftadan sonra doğum olursa durdurmayız her şey normal merak etme dedi.. internetten baktm biraz nişan geldikten 1-2 hafta sonra da doğuranlar oluyormş.. inşallah 2 hafta daha bekler kızım dua edin!

inşallah bekler canım 37. haftayı doldursun bari

Geçmiş olsun canım 34.cu haftadan sonra gelen bebeği doktorlar durdurmuyor cunku gelişimi tanamlandigi için bence bekler canım stres yapma bol bol istirahat et valla topigimiz hizlimi cikti ne eylülde patir patir dogumlar olcak galiba

dogru diyosun canim zaten büyklere sorunca aynı cevbı verıyorlar yükün çogaldgndan kemiklere baskı oluyor dye . kontrlume daha var dr umda iznde zaten ama bktım hala devam ediyo bşka dr a gözükurm .

Canim bendede agri var ama avuclarimda bisey yok sukur kirmizi benekler genelde acik tenlerde muhakkak oluyormus
benimde uyusma yeni başladı canım haftaya dr a gdince söylicem bkalm . ben esmer tenliym canim ama beneklendim ve kaşınyorum hele gece çok tutyo eşim ble dayanamayp kızıyo artk yeter kaşınp durma diye .

ay hç blmiyorum vala canım ilaç kullanyorum ben ama anlamadm bende öyle otrudugum yada yattgm yerdn kalknca zor basıyom ayaklarmin ustnebi kaşntı bşladı gecmek blmyo bide beneklendm kirmzı renkli çıktılar . ellerm uyusmaya da bşladı haftaya gdince dicem dr uma bkalm ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…