Çok güzel bir isim düşünmüşsün ya niye uzlaşmıyor anlamak imkansız canım Allah başka dert vermesin..
Minik kahraman tabi, bizim kuzular daha doğmadan hergün iğne yiyerek survivor oldular maşallah ama seninki birde ameliyat gördü geçirdi yani aslan gibi olacak inşallah:) İsmi de çok tatlıymış, Nazım Hikmeti sever misin bilmiyorum ama ondan dolayı çok karizmatik ve romantik bir isim gibi geliyor kulağaCan da iyi bi ekleme olmuş,tebrik ediyorum seni arkadaşım:)
İnşallah hayırlı ve müjdeli haberlerini alırsın bebişinin canım. Allah kavuştursun:)
Kızlar biz bugün kıyafetlerini yıkadık kızımızın. Kıyafetler küçültülmü gibi geldi eşimle banaütüleyince düzelir mi?size de öyle gelmiş mişydi? 30 derecede hassas yıkamada 40 dk ykandı. 600 devirde sıktı. Siz nasıl yaptınız
Kızlar biz bugün kıyafetlerini yıkadık kızımızın. Kıyafetler küçültülmü gibi geldi eşimle banaütüleyince düzelir mi?size de öyle gelmiş mişydi? 30 derecede hassas yıkamada 40 dk ykandı. 600 devirde sıktı. Siz nasıl yaptınız
herkese merhaba.. arkadaşlar 7. aydan sonra çoğu hamilenin göğsünden süt gelirmiş benim tanıdığım hamilelerden de duymuştum ama bende tık yok. Siz ne durumdasınız
bende de yok canım ama bunu sorun etmiyorum. Nasılsa gelecek
bende öyle düşünüyorum belki son haftalara doğru gelir diye düşünüyorum yada tam doğumfan sonra ama bana akrabalar arkadaşlar soruyorlar yok diyorum aaa nasıl olmaz diyorlar içime korku saldılar
herkese merhaba.. arkadaşlar 7. aydan sonra çoğu hamilenin göğsünden süt gelirmiş benim tanıdığım hamilelerden de duymuştum ama bende tık yok. Siz ne durumdasınız
bende de yok canım ama bunu sorun etmiyorum. Nasılsa gelecek
slm kızlar naslsınz :) benım son zamanlarda backlarmda kollarmda agrılar oluyo devamlı iş yapmş gbi agrıyo ellerim uyuşuyo avuçlarm karıncalaşyo. bide bir haftadr heryerim kaşınyo kırmızı benekler olmaya başladı acaba hamilelikten mi oluyo budurumu yasayan varmı acaba ?
Bende de henüz süt yok arkadaşlar.Emzirmeyi çok önemsiyorum ama şuana kadar hiç korkmadım sütüm gelmezse diye.Önceliğim sağlıkla bebeğimi doğurabilmek, ondan sonra düşünürüz süt geliyor mu gelmiyor mu diye...Endişelerimi sıraladım,emzirmeye daha var :)
canım bak bu dönemde ve doğumdan sonra herkes bi şey söyleyecek ama sen şunu unutma her kadın farklıdır, hatta her hamilelik farklıdır. Onun gelmiş olabilir senin gelmeyebilir. Sütte en önemli şey moral.. Eğer strese girip bunu şimdiden dert edersen sütün hiç gelmez. Hiç takma he de geç..
Bende de henüz süt yok arkadaşlar.Emzirmeyi çok önemsiyorum ama şuana kadar hiç korkmadım sütüm gelmezse diye.Önceliğim sağlıkla bebeğimi doğurabilmek, ondan sonra düşünürüz süt geliyor mu gelmiyor mu diye...Endişelerimi sıraladım,emzirmeye daha var :)
aynen canım ben de kesinlikle öyle düşünüyorum. bir de bu konuda çok okudum, sütü arttıran şey emzirmekmiş o yüzden bol bol emziricez ki sütümüz çoğalsın, gelsin. Şimdiden gelmesini beklemiyorum zaten. Ben beynime henüz o sinyali vermedim :)
kızlar nasılsınız? 2 gün önce çamaşırımda kan vardı, nst ye bağladılar her şey normaldi. Ama gelen şey nişan olabilirmiş, o yüzden hep tetikteyiz.. doktor bu haftadan sonra doğum olursa durdurmayız her şey normal merak etme dedi.. internetten baktm biraz nişan geldikten 1-2 hafta sonra da doğuranlar oluyormş.. inşallah 2 hafta daha bekler kızım dua edin!
kızlar nasılsınız? 2 gün önce çamaşırımda kan vardı, nst ye bağladılar her şey normaldi. Ama gelen şey nişan olabilirmiş, o yüzden hep tetikteyiz.. doktor bu haftadan sonra doğum olursa durdurmayız her şey normal merak etme dedi.. internetten baktm biraz nişan geldikten 1-2 hafta sonra da doğuranlar oluyormş.. inşallah 2 hafta daha bekler kızım dua edin!
dogru diyosun canim zaten büyklere sorunca aynı cevbı verıyorlar yükün çogaldgndan kemiklere baskı oluyor dye . kontrlume daha var dr umda iznde zaten ama bktım hala devam ediyo bşka dr a gözükurm .Ben de bilek ve bacak ağrısı oluyor arada ama geçen bahsettiğim gibi zaten artık ağrımayan bir yerimiz kalmadı, çünkü vücudumuzun yükü ağırlaştı canım. Uyuşma ve karıncalanma da normaldir muhtemelen ama kontrolün yakın değilse bir aile hekimine gidip sor istersen, gerekirse kan tahlili de veririsin, aklın kalmaz.
benimde uyusma yeni başladı canım haftaya dr a gdince söylicem bkalm . ben esmer tenliym canim ama beneklendim ve kaşınyorum hele gece çok tutyo eşim ble dayanamayp kızıyo artk yeter kaşınp durma diye .Canim bendede agri var ama avuclarimda bisey yok sukur kirmizi benekler genelde acik tenlerde muhakkak oluyormus
ay hç blmiyorum vala canım ilaç kullanyorum ben ama anlamadm bende öyle otrudugum yada yattgm yerdn kalknca zor basıyom ayaklarmin ustnebi kaşntı bşladı gecmek blmyo bide beneklendm kirmzı renkli çıktılar . ellerm uyusmaya da bşladı haftaya gdince dicem dr uma bkalm ne dicekkesinlikle hamilelikten bende de olmuştu kaşıntı şimdilerde geçti ama ağrılar devam ediyor hatta daha çok şiddetleniyor bacaklarım özellikle zaman geliyor adım atamıyorum kalsiyum mu kalmadı vücudumuzda acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?