- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 323
- 35
Kızlar biz doktordan geldik doktorun acil ameliyatı cikmis ve bayagi bekledik neyse asil konuya gelelim muayeneye tartilarak başladım ve toplam 10 kg almisim sira muayeneye geldi ve erken doğum riskim devam ediyor en son gittigimde bebek oturur pozisyona dönmüştü ama şimdi yine kafayi aşağıya dayamis progestani gunde iki sefere cikardi artik dışarı bile cikmak yok evdede hep istirahat ediceksin dedi şu önümüzdeki 3 haftayi doldurman gerek dedi 35 hafta dogsa hicbir problem kalmaz dedi suan dogmasi hem size zarar hemde bebeğe dedi erken doğan bebekte sarilik cok olur ve kuvezde kalır dedi ve kilomuza gelelim artik bebeğin gelişimi 34 hafta 6 günlük cikti yine erken döllenmeden dolayi iki hafta onden cikti 2150 grammis doktorum bebegin gelişiminin önde olmasi bizim için bonus dedi simdilik bukadar arkadaşlar su riskli üç haftayida atlatirsam cok rahatlicam bidaha ki rendavum 35.ci haftada artik kontrollerde siklasti herkese iyi geceler kizlar
günaydın güzel anneler
kızlar nasılsınız? 2 gün önce çamaşırımda kan vardı, nst ye bağladılar her şey normaldi. Ama gelen şey nişan olabilirmiş, o yüzden hep tetikteyiz.. doktor bu haftadan sonra doğum olursa durdurmayız her şey normal merak etme dedi.. internetten baktm biraz nişan geldikten 1-2 hafta sonra da doğuranlar oluyormş.. inşallah 2 hafta daha bekler kızım dua edin!
Kızlar devlet hastenesine gittik bugün. Oğluşum çok şükür iyi. Kilosu 2700 olmuş kuzumun:) plesentamı iki doktor iyice inceledi. Rahimin ağzında değil. Biraz yanda duruyor. Ama mesafe çok yakın değil. Normal doğum benim için bir risk midir dedim. Hayır risk değil, bu plesenta previa değil dedi biri. Diğeri de alttan bakalım dedi. Ama ben baktırmadım. Temiz değil hastane. Ben umuttaki doktoruma alttan bakmasını rica edicem pazartesi günü. Bakalım o ne diyecek. Ona güvenip bu belirsizlikten kurtulucam..
Bugün oğlumuzun bezini ve ıslak mendilini de aldık. Artık lohusa tacım dışında bi eksiğim yok. Şu belirsizlik de ortadan kalkarsa artık dinlenmeye geçebilirim.
Kızlar biz doktordan geldik doktorun acil ameliyatı cikmis ve bayagi bekledik neyse asil konuya gelelim muayeneye tartilarak başladım ve toplam 10 kg almisim sira muayeneye geldi ve erken doğum riskim devam ediyor en son gittigimde bebek oturur pozisyona dönmüştü ama şimdi yine kafayi aşağıya dayamis progestani gunde iki sefere cikardi artik dışarı bile cikmak yok evdede hep istirahat ediceksin dedi şu önümüzdeki 3 haftayi doldurman gerek dedi 35 hafta dogsa hicbir problem kalmaz dedi suan dogmasi hem size zarar hemde bebeğe dedi erken doğan bebekte sarilik cok olur ve kuvezde kalır dedi ve kilomuza gelelim artik bebeğin gelişimi 34 hafta 6 günlük cikti yine erken döllenmeden dolayi iki hafta onden cikti 2150 grammis doktorum bebegin gelişiminin önde olmasi bizim için bonus dedi simdilik bukadar arkadaşlar su riskli üç haftayida atlatirsam cok rahatlicam bidaha ki rendavum 35.ci haftada artik kontrollerde siklasti herkese iyi geceler kizlar
günaydın güzel anneler
Kızlar devlet hastenesine gittik bugün. Oğluşum çok şükür iyi. Kilosu 2700 olmuş kuzumun:) plesentamı iki doktor iyice inceledi. Rahimin ağzında değil. Biraz yanda duruyor. Ama mesafe çok yakın değil. Normal doğum benim için bir risk midir dedim. Hayır risk değil, bu plesenta previa değil dedi biri. Diğeri de alttan bakalım dedi. Ama ben baktırmadım. Temiz değil hastane. Ben umuttaki doktoruma alttan bakmasını rica edicem pazartesi günü. Bakalım o ne diyecek. Ona güvenip bu belirsizlikten kurtulucam..
Bugün oğlumuzun bezini ve ıslak mendilini de aldık. Artık lohusa tacım dışında bi eksiğim yok. Şu belirsizlik de ortadan kalkarsa artık dinlenmeye geçebilirim.
Günaydın canım valla nst ye girme ta ben inanmıyorum onun zararsız olduguna beni zorla söküyorlar her hafta ama inan girmeme gibi bir şansım olsa girmem ki bu gidişimde yani salı günü gitmeyeceğim nst ye. Bence de erkenden git. Bende daha cok akşamları hissediyorum sancıyı ama artık öğlenleri de artmaya basladı. Bu arada geçmiş olsun canım sabahları bende uyandığımda bazen oyle oluyorumgünaydınlar,
herkese bol neşeli güzel haberli günler dilerim.
bugün 8.ayımızı bitiyoruz.
allah hepimize sağlıcakla doğumu nasip etsin.
ayy şu geniz akıntısından nefret ediyorum. aslında akıntı yok ancak boğazım acayip rahatsız durumda..
dr bana nst ye gerek yok demişti geçen hafta.. şükür geceleri olmuyor ama akşam ve bazen hafiften kasıklarımda hissediyorum sancılar başladı galiba diyorum.
özele eylülün kaçında gitsem bilemiyyorum. 1,ctms mi 2.cts mi.. 1.cts erken olur mu.. ya da belki de geç..
en iyisi erken olsun da geç olmasın mantığıyla ilk cts günü gitmek olsun..
neyse kahvaltımı yapıyımı geliyim.belki şu pc de düzelir o zamana kadar.. gelişine yazıyorum çünkü..
Almadım canım anlamayacğim da ben hatta evdeki tüm halıları temizlemeye verdim geri de sermeyeceğim bir süre.kızlar bebek odası halınızı nereden aldınız?
ay hç blmiyorum vala canım ilaç kullanyorum ben ama anlamadm bende öyle otrudugum yada yattgm yerdn kalknca zor basıyom ayaklarmin ustnebi kaşntı bşladı gecmek blmyo bide beneklendm kirmzı renkli çıktılar . ellerm uyusmaya da bşladı haftaya gdince dicem dr uma bkalm ne dicek
Almadım canım anlamayacğim da ben hatta evdeki tüm halıları temizlemeye verdim geri de sermeyeceğim bir süre.
Günaydın canım valla nst ye girme ta ben inanmıyorum onun zararsız olduguna beni zorla söküyorlar her hafta ama inan girmeme gibi bir şansım olsa girmem ki bu gidişimde yani salı günü gitmeyeceğim nst ye. Bence de erkenden git. Bende daha cok akşamları hissediyorum sancıyı ama artık öğlenleri de artmaya basladı. Bu arada geçmiş olsun canım sabahları bende uyandığımda bazen oyle oluyorum
Benim 2 haftadır oldu canım ve gittikçe artıyor , çok moralim bozuk
Kontrollere gidiyorum zaten canım zaten son bir kontrolümüz kaldı oda salı günü. Doktor sonra doğuma dedi :) ama nst benim canımı sıkıyor yani. Hiiiiç girmek istemiyorumistemiyorumcanım nst ye ben 20 haftalıkken girmiştim. hastane yatarken arada getiriyorlardı. o cihazı çekerlerken içim bir tuhaf oluyordu.
sancıya baktıkları için aslında önemli birşey olduğunu düşünüyordum şartları zorlayıp hani iki haftada bir gitmem lazım ama gidemiyorum diye kendimi strese sokuyordum. . yanlış anlaşılmasın önemli birşeydir yoksa niye baksınlar ama az önce lhuzurum un doğum hikayesini okudum da nişanı gelmiş. nst ye almışlar sancı çıkmamış..
yani sancı vs yokken de sırf nsty giriyim diye gitmek de beni yoruyor. olmayan sancıyı çıkarır.
ama kontrolüme gidiyim.
canım sen de kontrollerine git.. nst için birşey diyemem. çünkü yanlış yönlendirmeyim.
ama şu var kızımız biraz daha dursun da eğer sancı vs başlarsa yani gelmeye karar verirse zaten hemen sezeryana alırlar..
neyse canım duruma göre dr unun söyledikleri verdiğimiz kararlar hep iyi olsun.
canım sana da geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?