2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım günlük değil de 12. haftaya kadar toplamda 70.000 olacakmış. Rakam gözünü korkutmasın çok hızlı gidiyor

Allahım aynı şeyleri yaşatmasin başın sağ olsun bebeklerine ve size uzun ömürler versin

Allah razi olsun canim.. Aminnn...

demi aynen öyle:) o zaman bundan sonra ayy inşallah böyle devam eder midem bulanmıyor bugün de devri başlamıştır:))

Benim basladi yine.. hap ictim hemen ac karnina.. cayimida koydum kuzenlerim gelir birazdan..

Subhanallah kolay evet ama tefriciye cok zor gidiyor.. ben daha 900 deyim.. heralda bir ay surer benimde..

Şuraya bak bebelerinin fotoğraflarını koymuşlar
Olan var olmayan var

Allahin izniyle seninde olacak canim..

Yok diger topiklerde gordugumu soyluyorum.. bebisler iyi olsunda napalim cekerriz.

hah bide bunu merak ediyorum kimi gebeler coraspin kullanıyor benim doktorum henüz bişey demedi ben de öyle çok hareketli yaşam tarzı olan biri değilim evden işe işten eve benim de kullanmam gerekir mi ki bu sefer gittiğimde sorcam ama

senide alalim bulananlar kervanina..

Subhanallahi ve bihamdihi cekiyorum ben de mumkunse ilk 4 ay icinde 70000 diyodu her anneye lazim.adli bi kitap var orada...
bu arada bnm inanilmaz mide bulantim var oglumda hic boyle olmamistm dun idrar tahlii verdm protein kacagi olabilir kadin dogumcun gorsn dediler berbat bi haldeyim

Hanimlar size iyi sohbetler.. Ben kacar

evet canım canları sağ olsun yeterki biz katlanırız..şöyle 4 5 yıl sonra da rahat ederiz hem bebeklerimiz arkadaş gibi olurlar:)
Eeeveeet o yüzden ikincisi de kız olsun istiyorum hayırlısından arkadaş gibi olsunlar kimseye ihtiyaç duymasınlar biz 3 kızız çok mutluyuz :)

ayy canım benim de ikiizzz yaa ben de forumda tek kaldım sanmıştım

Eeeveeet o yüzden ikincisi de kız olsun istiyorum hayırlısından arkadaş gibi olsunlar kimseye ihtiyaç duymasınlar biz 3 kızız çok mutluyuz :)

ohh ne güzel ben de bi ablam olmasını çok isterdim abilerim var ben tekim en küçük abime diyorum bari sen kız olsaydın diye :)) abla yada kız kardeş başka bişeydir..

selam kızlar nasılsınız.. :) bebişlerle aranız nasıl bakıyım

Ben varim cnm...mide agrisindan ölüyodum 1 haftadir ki ben hayatimda hic mide agrisi yasamamistim...
Kramplar girdi bilantinyapti ne yesem agrimaya basliyodu daha yeni yeni duzeliyorum...

Canım günlük değil de 12. haftaya kadar toplamda 70.000 olacakmış. Rakam gözünü korkutmasın çok hızlı gidiyor
Yok tatlım korkmaz işim ne bütün gün çekerim bebeğim rabbime emanet

Tamam canım rabbim yardımcın olsun

Ben varim cnm...mide agrisindan ölüyodum 1 haftadir ki ben hayatimda hic mide agrisi yasamamistim...
Kramplar girdi bilantinyapti ne yesem agrimaya basliyodu daha yeni yeni duzeliyorum...

yalnız değilim demek ki. halen daha sabah ilk lokmamda ağrıyor ama gün içinde devam etmiyor çok şükür. aynen dediğin gibi ölüyordum sandım herhalde midemde bi şey var dedim. bide ben yürüdükçe o da yürüyor sallanıyor sanki midem öle hissediyodum işte 1 hafta geçti yrni yeni düzeliyorum benim bebiş daha 3 haftalık. senin ki?

sor canım..yoksa normal gebelik gibi düşünüyorlar.. allah korusun düşükten sonra olunca öğrenince yazık değil mi anneye de bebeğe de.. benim ilk gebeliğimde dr ne coraspirin ne iğne düşündü ne de bu genetik testlerinden istemişti. iki düşükten sonra istiyorlarmış ama kolay mı ya düşük yapmak... önce biliniyor çaresine bakınsanıza.. gebeler gelsin bakalım ultrasonla sonra zamanı gelince doğursunlar diye bakıyorlar.

senide alalim bulananlar kervanina..
alın bakalım hayırlısıyla atlatalım bu dönemleri..

ohh ne güzel ben de bi ablam olmasını çok isterdim abilerim var ben tekim en küçük abime diyorum bari sen kız olsaydın diye :)) abla yada kız kardeş başka bişeydir..

aynı istek bende de var.. ben de ablam olmasını isterdim. ama maalesef insanın içinde hep bir eksiklik oluyor di mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…