Bana ananas iyi geldi hamilelikte çok faydalıymış göğüslerimin acısı ile uyanıyorum sabahları
Canım ne diyosun olsun bebeğim iyi olsunda wc de yatarım.
Kızlar ben şükür için 526 kere günde ya şekur çekiyorum
Subanallahı günde kaç kere çekmek lazım
Allahım aynı şeyleri yaşatmasin başın sağ olsun bebeklerine ve size uzun ömürler versin
demi aynen öyle:) o zaman bundan sonra ayy inşallah böyle devam eder midem bulanmıyor bugün de devri başlamıştır:))
Bunun yardımsız sadece anne tarafından çekilmesi lazımmış. Ama kolay gidiyor. Allah razı olsun, sana da okuma ve bitirme kolaylığı versin. Tefriciyeye ben de başladım ama herhalde onu doğuma kadar ancak bitiririm
Şuraya bak bebelerinin fotoğraflarını koymuşlar
Olan var olmayan var
Bana ananas iyi geldi hamilelikte çok faydalıymış göğüslerimin acısı ile uyanıyorum sabahları
Canım ben de mide bulantısı yoktu ya da çok hissetmiyordum. ama bugün oldukça hissettim..
mide ağrısı bende de var. büyük ihtimal coraspirin kullandığımdan oluyor. çünkü ben de gastrit var. test yaptırana kadar kullanacağım sonra duruma göre dr ne söylerse..
diğer sorun hakkında maalesef canım hiç bilgim yok.
Canım ben de mide bulantısı yoktu ya da çok hissetmiyordum. ama bugün oldukça hissettim..
mide ağrısı bende de var. büyük ihtimal coraspirin kullandığımdan oluyor. çünkü ben de gastrit var. test yaptırana kadar kullanacağım sonra duruma göre dr ne söylerse..
diğer sorun hakkında maalesef canım hiç bilgim yok.
Çatlamıştır annesi :))))))))))))))
Aynen canım zor olacak ne yapalım canlari sağolsun :)
Subhanallahi ve bihamdihi cekiyorum ben de mumkunse ilk 4 ay icinde 70000 diyodu her anneye lazim.adli bi kitap var orada...Bana ananas iyi geldi hamilelikte çok faydalıymış göğüslerimin acısı ile uyanıyorum sabahları
Eeeveeet o yüzden ikincisi de kız olsun istiyorum hayırlısından arkadaş gibi olsunlar kimseye ihtiyaç duymasınlar biz 3 kızız çok mutluyuz :)evet canım canları sağ olsun yeterki biz katlanırız..şöyle 4 5 yıl sonra da rahat ederiz hem bebeklerimiz arkadaş gibi olurlar:)
İyi akşamlar kızlar;
Bu gün dr randevumuz vardı. Bir müjde daha vereyim size. İki tane bebişimiz olucak inşallah. İki kese içinde iki minik bebiş.
Kalp atışlarını da duyduk allaha şükür. Şimdilik bi sıkıntı yok dedi.
Eeeveeet o yüzden ikincisi de kız olsun istiyorum hayırlısından arkadaş gibi olsunlar kimseye ihtiyaç duymasınlar biz 3 kızız çok mutluyuz :)
melek anneler bulantı bende de yok. bende bir mide ağrısı vardı 5 gün önce başladı bugün yeni yeni azalıyor 1 hafta yıllık izin aldım o kadar ki derin nefes alamıyordum yürüyemiyordum. sanki midemle karnım arasında bi kas yumagı azıcık dik dursam ağrıyordu , kimsenin midesi ağrımamış sorduğum tüm hamilelerde öle bişey yokmuş. telefonda doktoruma sordum midenin ağrıdığından emin misin dedihemde kasılma tarzında ağrıyor. kızlar bide ben bu ağrı şikayetiyle acile gittim adetime 4 gün vardı bhcg 118 çıktı sizce çoğul mudur? aşılama ile oldu.
Yok tatlım korkmaz işim ne bütün gün çekerim bebeğim rabbime emanetCanım günlük değil de 12. haftaya kadar toplamda 70.000 olacakmış. Rakam gözünü korkutmasın çok hızlı gidiyor
Subhanallahi ve bihamdihi cekiyorum ben de mumkunse ilk 4 ay icinde 70000 diyodu her anneye lazim.adli bi kitap var orada...
bu arada bnm inanilmaz mide bulantim var oglumda hic boyle olmamistm dun idrar tahlii verdm protein kacagi olabilir kadin dogumcun gorsn dediler berbat bi haldeyim
Ben varim cnm...mide agrisindan ölüyodum 1 haftadir ki ben hayatimda hic mide agrisi yasamamistim...
Kramplar girdi bilantinyapti ne yesem agrimaya basliyodu daha yeni yeni duzeliyorum...
Seninki ne olsun istiyorsun kızına kardeş :)ohh ne güzel ben de bi ablam olmasını çok isterdim abilerim var ben tekim en küçük abime diyorum bari sen kız olsaydın diye :)) abla yada kız kardeş başka bişeydir..
ayy canım benim de ikiizzz yaaben de forumda tek kaldım sanmıştım
Seninki ne olsun istiyorsun kızına kardeş :)
sor canım..yoksa normal gebelik gibi düşünüyorlar.. allah korusun düşükten sonra olunca öğrenince yazık değil mi anneye de bebeğe de.. benim ilk gebeliğimde dr ne coraspirin ne iğne düşündü ne de bu genetik testlerinden istemişti. iki düşükten sonra istiyorlarmış ama kolay mı ya düşük yapmak... önce biliniyor çaresine bakınsanıza.. gebeler gelsin bakalım ultrasonla sonra zamanı gelince doğursunlar diye bakıyorlar.hah bide bunu merak ediyorum kimi gebeler coraspin kullanıyor benim doktorum henüz bişey demedi ben de öyle çok hareketli yaşam tarzı olan biri değilim evden işe işten eve benim de kullanmam gerekir mi ki bu sefer gittiğimde sorcam ama
alın bakalım hayırlısıyla atlatalım bu dönemleri..senide alalim bulananlar kervanina..
ohh ne güzel ben de bi ablam olmasını çok isterdim abilerim var ben tekim en küçük abime diyorum bari sen kız olsaydın diye :)) abla yada kız kardeş başka bişeydir..
canım benim oğlum var sağlıklı olsun da ne olursa olsun denilir doğru ama tabi gönlüm de kızdan yana:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?