2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

6+1deyiz bugun tatlim... İnsallah en kisa zamanda gecer agrilarimiz:)

4+3 tü bugün iğneye hemen başlamak için erkene randevu almıştım. Doktor karından baktı ve keseyi gördü 0,33 cm imiş yani 3 milim değerim normal mi sizce? Doktor fazla birşey demedi dış gebelik olmadığını anlamış olduk dedi 10 gün sonra erken ama kalp atışı için şansımızı deniyeceğiz dedi. Bu arada clexane 0,4 lük 10 tane iğne yazdı. Sonrakiler için rapor almamı istedi. 30 luk yazacakmış ilk iğnemi acilde oldum. Ama koldan yaptılar karından nerelerden yapabileceğimi anlatmadılar. Bir sürü tahlil yazdı kan falan verdim. core aspirin ve folik asite de devam. Ya ilişki yasağı varmı diye soramadım ya utandım

Bana şu iğne konusunda bir yardımcı olun ne olur nasıl yapacağım kendim? 45 derecelik açıyla dedi hemşire ama fazla bir şey anlatmadı. Göbek deliği hizasında mı yapacağım?

4+3 tü bugün iğneye hemen başlamak için erkene randevu almıştım. Doktor karından baktı ve keseyi gördü 0,33 cm imiş yani 3 milim değerim normal mi sizce? Doktor fazla birşey demedi dış gebelik olmadığını anlamış olduk dedi 10 gün sonra erken ama kalp atışı için şansımızı deniyeceğiz dedi. Bu arada clexane 0,4 lük 10 tane iğne yazdı. Sonrakiler için rapor almamı istedi. 30 luk yazacakmış ilk iğnemi acilde oldum. Ama koldan yaptılar karından nerelerden yapabileceğimi anlatmadılar. Bir sürü tahlil yazdı kan falan verdim. core aspirin ve folik asite de devam. Ya ilişki yasağı varmı diye soramadım ya utandım

Bana şu iğne konusunda bir yardımcı olun ne olur nasıl yapacağım kendim? 45 derecelik açıyla dedi hemşire ama fazla bir şey anlatmadı. Göbek deliği hizasında mı yapacağım?

Hayirli. Ugurlu olsun cnm Allah kalp atislarini duymayi da nasip etsin insallah...
Clexani gobek deliginin 3 parmak kadar sag sol ve asagisindan vurabilirsin cnm gobek deligini cevreleyebilirsin dedi bana doktorum...bas parmaginla isaret parmaginin arasina etini iyice skistrip igneyi vurma islemi bitene kdr gevsetme ve ilaci mumkun oldugunca yavas ver o zaman daha az yakiyo cnm...

Göbek deliğinin 3-4 parmak çevresine yapabilirsin. Oradaki yağı iki parmağın arasında sıkıştırıp iğneyi dik olarak sokacaksın. İlaçı yavaşça boşatman gerekiyor. Youtubede videolar var. İncele istersen.

iyi akşamlar kızlar doktordan geldim şimdi allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum..nasıl mükemmel bi duydu rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ayy çok mutluyummmmmmmmmmmmmm darısı duymayanların başına inşallahhhh

Normal tatlım normal benimde almış hatırlamıyorsam 0,4 çıkmıştı. 4+3 günlükken gitmiştik keseyi görmeye vajinal ultrasonla. Bence 2 hafta sonra git çünkü ben tam 2 hafta sonra duymuştum kalp atışını. Bu arada bize kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasaktı sonrada yapamadık zaten aman birsey olur belki diye.

Herkese merhaba. Cok şükür dualarımız kabul oldu. Dua eden etmeyen herkese cok teşekkür ederim. Annanem 3 saatlik ameliyatın ardından sağsalim çıktı ameliyattan, şükürler olsun. Inanılmaz mutluyum suanda. Annanem benimle kızlar sonunda bizimle :))

maşallah canım.. benim de kontrolüm yarın.. Allahım inşallah bize de nasip eder bebeğimizin kalp atışlarını duymayı..

maşallah canım.. benim de kontrolüm yarın.. Allahım inşallah bize de nasip eder bebeğimizin kalp atışlarını duymayı..

amin canım inşallah yarın sende bu mükemmel duyguyu tadarsın bu arada videoya çekmeyi unutma sakın..ben durmadan açıp dinliyorum bebeğimin pıt pıtlarını:emir_bebek:

kızlar hamsinin dışında hangi balık hamilelere iyi gelir ? bir de mevsiminde olan tabi sanırım.. de mi mevsiminde olan daha mı iyi olur..tadından çok faydası bakımdan tabi.

Son düzenleme:

Gozunuzaydin tatlimm cokk cokk sevindimm:)

Ohh cok sukuur gozunaydin cnmm darisi bizlerin baisna insallah:)

kızlar hamsinin dışında hangi balık hamilelere iyi gelir ? bir de mevsiminde olan tabi sanırım.. de mi mevsiminde olan daha mı iyi olur..tadından çok faydası bakımdan tabi.

Çinekop, lüfer, palamut, uskumru, sardalya, istavrit, hamsi olabilirmiş. Karides, midye, tekir, barbun, dil, pisi, kalkan dipte yaşarmış hamileler yememeliymiş. Deniz levreği veya çuprası da yenebilirmiş yetiştirme ise yenmemeliymiş.

Son düzenleme:
amin canım inşallah yarın sende bu mükemmel duyguyu tadarsın bu arada videoya çekmeyi unutma sakın..ben durmadan açıp dinliyorum bebeğimin pıt pıtlarını:emir_bebek:

benimde aklıma geldi eşime söyledim videoya çeksin diye.. çok heyecanlıyım..

Gözünüz aydın çok sevindim.

İlk zor viraj dönülmüş maşallah.

Çok sevindim canım maşallah diyim allahım devamını getirir inşallah canım fazla takip edemiyorum sende pıhtılaşma varmıydı .bide karındanmı baktı bide kaç haftalıktı??baya bi soru sordum sanırım

hoşbulduuuuuk, bugün ilk defa doktora gittim ve bebişimin ilk resmini gördüm :)) kese oluşmuş, 5+1 haftalık boyu da 0.75 mm. :)) o kadar heyecanlandım ki kalbim dakikada 120 atmış :)) Allah hepimizin hamileliğinin sorunsuz geçmesini ve bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah kızlar :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…