aynı istek bende de var.. ben de ablam olmasını isterdim. ama maalesef insanın içinde hep bir eksiklik oluyor di mi..
Profilinde kız gibi görünüyor pardon yaa allahım hayırlısından gönlümüze göre versin
yalnız değilim demek ki. halen daha sabah ilk lokmamda ağrıyor ama gün içinde devam etmiyor çok şükür. aynen dediğin gibi ölüyordum sandım herhalde midemde bi şey var dedim. bide ben yürüdükçe o da yürüyor sallanıyor sanki midem öle hissediyodum işte 1 hafta geçti yrni yeni düzeliyorum benim bebiş daha 3 haftalık. senin ki?
4+3 tü bugün iğneye hemen başlamak için erkene randevu almıştım. Doktor karından baktı ve keseyi gördü 0,33 cm imiş yani 3 milim değerim normal mi sizce? Doktor fazla birşey demedi dış gebelik olmadığını anlamış olduk dedi 10 gün sonra erken ama kalp atışı için şansımızı deniyeceğiz dedi. Bu arada clexane 0,4 lük 10 tane iğne yazdı. Sonrakiler için rapor almamı istedi. 30 luk yazacakmış ilk iğnemi acilde oldum. Ama koldan yaptılar karından nerelerden yapabileceğimi anlatmadılar. Bir sürü tahlil yazdı kan falan verdim. core aspirin ve folik asite de devam. Ya ilişki yasağı varmı diye soramadım ya utandım
Bana şu iğne konusunda bir yardımcı olun ne olur nasıl yapacağım kendim? 45 derecelik açıyla dedi hemşire ama fazla bir şey anlatmadı. Göbek deliği hizasında mı yapacağım?
4+3 tü bugün iğneye hemen başlamak için erkene randevu almıştım. Doktor karından baktı ve keseyi gördü 0,33 cm imiş yani 3 milim değerim normal mi sizce? Doktor fazla birşey demedi dış gebelik olmadığını anlamış olduk dedi 10 gün sonra erken ama kalp atışı için şansımızı deniyeceğiz dedi. Bu arada clexane 0,4 lük 10 tane iğne yazdı. Sonrakiler için rapor almamı istedi. 30 luk yazacakmış ilk iğnemi acilde oldum. Ama koldan yaptılar karından nerelerden yapabileceğimi anlatmadılar. Bir sürü tahlil yazdı kan falan verdim. core aspirin ve folik asite de devam. Ya ilişki yasağı varmı diye soramadım ya utandım
Bana şu iğne konusunda bir yardımcı olun ne olur nasıl yapacağım kendim? 45 derecelik açıyla dedi hemşire ama fazla bir şey anlatmadı. Göbek deliği hizasında mı yapacağım?
iyi akşamlar kızlar doktordan geldim şimdi allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum..nasıl mükemmel bi duydu rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ayy çok mutluyummmmmmmmmmmmmmdarısı duymayanların başına inşallahhhh
maşallah canım.. benim de kontrolüm yarın..Allahım inşallah bize de nasip eder bebeğimizin kalp atışlarını duymayı..
Herkese merhaba. Cok şükür dualarımız kabul oldu. Dua eden etmeyen herkese cok teşekkür ederim. Annanem 3 saatlik ameliyatın ardından sağsalim çıktı ameliyattan, şükürler olsun. Inanılmaz mutluyum suanda. Annanem benimle kızlar sonunda bizimle :))
iyi akşamlar kızlar doktordan geldim şimdi allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum..nasıl mükemmel bi duydu rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ayy çok mutluyummmmmmmmmmmmmmdarısı duymayanların başına inşallahhhh
kızlar hamsinin dışında hangi balık hamilelere iyi gelir ? bir de mevsiminde olan tabi sanırım.. de mi mevsiminde olan daha mı iyi olur..tadından çok faydası bakımdan tabi.
amin canım inşallah yarın sende bu mükemmel duyguyu tadarsın bu arada videoya çekmeyi unutma sakın..ben durmadan açıp dinliyorum bebeğimin pıt pıtlarını: emir_bebek:
Gözünüz aydın çok sevindim.Herkese merhaba. Cok şükür dualarımız kabul oldu. Dua eden etmeyen herkese cok teşekkür ederim. Annanem 3 saatlik ameliyatın ardından sağsalim çıktı ameliyattan, şükürler olsun. Inanılmaz mutluyum suanda. Annanem benimle kızlar sonunda bizimle :))
Aramıza hoşgeldin canım :)
Hayırlı olsun, sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim
Aramıza hoşgeldin, sayıca çoğalıyoruz ne güzel :)
İzin ne demek, sayımız arttıkça mutlu oluyoruz biz, hoşgeldin :)
Canım yaşadığın korku ve endişeyi tahmin edebiliyorum ama çok şükür ki bebeğe birşey olmamış.Doktoru dinle ve lavabo ihtiyacı dışında sakın kalkma canım,sana yardımcı olabilecek biri vardır inşallah.Dualarım seninle,Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak inşallah canım...
Hoşgeldin canım
Canım bugün ameliyat günü ve dualarım seninle,inşallah sağ salim anneannen bu amelşyattan çıkacak ve senin bebeğini görecek:) Sen de kendine dikkat et bitanem, bebeğine birşey olduğunu sanmıyorum bence zor günler geçiriyorsun ve haklı olarak psikolojin de bundan etkilendi, bir yandan da bebeğe birşey olacak diye korktuğun için daha az hissediyorsun.Tüm bu olumsuz düşünceleri bırak, biz senin yanındayız ve dualarımız seninle...İyi haberlerini bekliyoruz canım
Holgeldin canım
Allah'tan umut kesilmez, inşallah birşey olmaz canım,dualarımız seninle, iyi haberlerini bekliyoruz
Canım belki geç döllenme olmuştur, sonuçta kese ile kan sonuçları uyumluysa, kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum.İnşallah hiçbir şey olmayacak Allah'ın izniyle.Dualarımız seninle,iyi haberlerini bekliyoruz canım
Çok faydalı bilgiler teşekkürler...
Arkadaşlar herkese günaydın, haftasonu giremedim ama şimdi okudum genelini, bu hafta inşallah iyi haberler vereceiz birbirimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?