- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Günaydın kankiş :)günaydın kankalarım :) hepimize güzel bir perşembe olsun :)
Yok canım zararlıymış halı. Bende buyüzden tüm her yerden kaldırdım. Yazın bizdede halı yok aslında sadece salonda bi tane vardı ama oda yok şimdi. Halısız ev cok sevmesemde kızım için ne olur ne olmaz diye sermeyeceğimbebek odasına halı sermeyi hiç mi düşünmüyorsun canım? Ben de yaz aylarında halıları kaldırıyorum kışa girerken seriyorum.
Cool cum butikbebe'de moje diye markada 60*120 alez var bak istersen
Bezi ve ıslak mendilini molfix aldım canım. 2 numara aldım. Üstünde 3-6 kilo yazıyor. Diğeri 2-5 miydi neydi. Göbek bağını falan sıkmasın dedim. Kıyamadım şimdiden miniğime.
Kızlar gecenin bi vakti yine sancıyla uyandım. Yine aynı sancı oldu alt tarafımda. Artık bu sancıları ciddiye almak lazım herhalde. Doktoruma kesin söylemem gerekiyor bunları. Şuanda ezan okunuyor. Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah, kolay doğumlar nasip etsin. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım. Daha şimdiden annelik ne zormuş.
Ve şafak 34-İstanbul. Artık 36. Haftadayız. O büyük güne çok yaklaştık hepimiz. Allah yardımcımız olsun. Amin.
Ben de uni baby dışında bide senin gibi pamuk aldım ıslatıp sillcem.maşallah oğluşuna büyümüş, hangi marka bez ve mendil aldın?
ben ıslak mendil yerine organik pamuk aldım,ıslatıp kullanıcam
Nolmuş güle?canım bozma moralini Allah çözümsüz dert vermesin. İnşallah bişey yoktur haber ver mutlaka
canım ben bu siteden 15 liraya aldım 60-120Cool cum butikbebe'de moje diye markada 60*120 alez var bak istersen
Ben yürüdüğüm için sanırım oyle şiddetli beni uyandıracak kadar ağrım olmuyor. Ama uyanıkken gercekten nefesim kesiliyor. Cok zormuş ya bu sancıların gerçeğini düşünmek istemiyorum. Eşimde zavallım sürekli panik halinde. Her sancımda akşamları yanıma koşuyor arabayı getireyim mi askım iyimisin geliyor mu kızımız diye soruyor. Ama o boyle olunca ben daha çok panik oluyorum. Bende huggies almıştım eskiden ama köpeğimizin altına kullanınca gittik molfix doğum hazırlık paketi aldık. Sende bundan alsaydın keske.
Ben de uni baby dışında bide senin gibi pamuk aldım ıslatıp sillcem.
Ekliyorum hemen :) sarı olan golden annemin ama alman kurdu bizim :)
Eki Görüntüle 1228647
canım ben bu siteden 15 liraya aldım 60-120
http://www.n11.com/ask-i-nevresim-sivi-gecirmez-bebek-alezi-yatak-koruyucu-P13885393
Nolmuş güle?
Eki Görüntüle 1228647
Teşekkürler canım, bu siteden daha önce birşey almamıştım,ona da bakıyorum hemen şimdi.
Amin canım amin sizde her daim mutlu olursunuz inşallah :) vermez ki annem bizde bile kalamıyor bize de vermiyor :) evet oyuncaklarımızın hazır :) aynen oyle ben beyazım eşim kara :) bakalım bizim aileye mi çekecek onların aileye mi en cok bende bunu merak ediyorum ü. Benim gözlerim yedim eşimin kahverengi hatta bebekken lacivertmiş gözlerim 4-5 yasına kadar sonra yaşlı olmuşlar, bi de kızımın en cok göz rengini merak ediyorumayy annen sarı goldenı bana verse:):) köpişlere bayılıyorum. bu köpişler tam dost canlısı,sıcak kanlı,sevimli. ayyy yerim bunları beeeen:) bebişinin oyuncakları hazır senin:) tatlım Maşallah eşinizle çok yakışmışsınız,Allah her daim mutlu etsin sizi. sen sarışınsın eşin esmer. ben esmerim eşim sarışın bebişlerimiz acaba nasıl olacak çok merak ediyorum:) hatta eşime sezeryan olursa doğum ben ayılır ayılmaz bebişimiz esmer mi sarışın mı söyle diye tembihledim:))
Hee benimde cok şişiyor yürüyüş yapamadığım ve yere sarkıttığım zaman. İnşallah birsey yoktur. Bende bi ara deli gibi kısmıyordum. Karaciğer enzimlerime falan bakıldı ama birsey çıkmadı sonuc olarak sıcaklar kasındıryormuş beni bunu bulduk doktorla. Şimdi vantilatörle dolaşıyorum :)ayakları şişmiş ve çok kaşınıyormuş canım bişey olacağını sanmıyorum ama çok artmış son günlerde.
Teşekkür ederiz :) evet kurt baska birsey ya. Boyle koruyucu bir kız ben daha görmedim asırı duygusal kıskanç ve koruyucu. Bakalım kızıma nasıl alıstırcazçookk tatlılar. Alman kurduna bayılırım :) benim için de ısır onu :)
Ben yürüdüğüm için sanırım oyle şiddetli beni uyandıracak kadar ağrım olmuyor. Ama uyanıkken gercekten nefesim kesiliyor. Cok zormuş ya bu sancıların gerçeğini düşünmek istemiyorum. Eşimde zavallım sürekli panik halinde. Her sancımda akşamları yanıma koşuyor arabayı getireyim mi askım iyimisin geliyor mu kızımız diye soruyor. Ama o boyle olunca ben daha çok panik oluyorum. Bende huggies almıştım eskiden ama köpeğimizin altına kullanınca gittik molfix doğum hazırlık paketi aldık. Sende bundan alsaydın keske.
Ben de uni baby dışında bide senin gibi pamuk aldım ıslatıp sillcem.
Eki Görüntüle 1228647
kızlar nasılsınız? 2 gün önce çamaşırımda kan vardı, nst ye bağladılar her şey normaldi. Ama gelen şey nişan olabilirmiş, o yüzden hep tetikteyiz.. doktor bu haftadan sonra doğum olursa durdurmayız her şey normal merak etme dedi.. internetten baktm biraz nişan geldikten 1-2 hafta sonra da doğuranlar oluyormş.. inşallah 2 hafta daha bekler kızım dua edin!
Kızlar ekim anneleri dogum hikayeleri diye topigimiz açılmış bakalım ilk hikayeyi yazmak kime nasip olcak gidişat damla'yi gösteriyor ama kısmet gorucez müjdeyi kim verecek
Kızlar devlet hastenesine gittik bugün. Oğluşum çok şükür iyi. Kilosu 2700 olmuş kuzumun:) plesentamı iki doktor iyice inceledi. Rahimin ağzında değil. Biraz yanda duruyor. Ama mesafe çok yakın değil. Normal doğum benim için bir risk midir dedim. Hayır risk değil, bu plesenta previa değil dedi biri. Diğeri de alttan bakalım dedi. Ama ben baktırmadım. Temiz değil hastane. Ben umuttaki doktoruma alttan bakmasını rica edicem pazartesi günü. Bakalım o ne diyecek. Ona güvenip bu belirsizlikten kurtulucam..
Bugün oğlumuzun bezini ve ıslak mendilini de aldık. Artık lohusa tacım dışında bi eksiğim yok. Şu belirsizlik de ortadan kalkarsa artık dinlenmeye geçebilirim.
Kızlar biz doktordan geldik doktorun acil ameliyatı cikmis ve bayagi bekledik neyse asil konuya gelelim muayeneye tartilarak başladım ve toplam 10 kg almisim sira muayeneye geldi ve erken doğum riskim devam ediyor en son gittigimde bebek oturur pozisyona dönmüştü ama şimdi yine kafayi aşağıya dayamis progestani gunde iki sefere cikardi artik dışarı bile cikmak yok evdede hep istirahat ediceksin dedi şu önümüzdeki 3 haftayi doldurman gerek dedi 35 hafta dogsa hicbir problem kalmaz dedi suan dogmasi hem size zarar hemde bebeğe dedi erken doğan bebekte sarilik cok olur ve kuvezde kalır dedi ve kilomuza gelelim artik bebeğin gelişimi 34 hafta 6 günlük cikti yine erken döllenmeden dolayi iki hafta onden cikti 2150 grammis doktorum bebegin gelişiminin önde olmasi bizim için bonus dedi simdilik bukadar arkadaşlar su riskli üç haftayida atlatirsam cok rahatlicam bidaha ki rendavum 35.ci haftada artik kontrollerde siklasti herkese iyi geceler kizlar
Müdahale edilmesi gereken birşey varsa en iyi şekilde önleyecektir Bülent Bey canım, o konuda çok güveniyorum ben ona. Sana da gerekirse güvenli bi ilaç verip rahatlatacaktır inşallah seni. Son haftalarda bu tip şetler olabiliyor canım korkma lütfen.Bu dönemde istirahat çok önemli yormayalım kendimizi ,
İnşallah kaşıntı için bir şey çıkmaz canım ama nedeni nedir onuda merak etmekteyim , hemen vereceği ilacı kullanmak istiyorum yarın sonuçları götürücem bakalım ne diyecek
Gunde en az 4-5 bez bitiyomus canim. Ben de 52 li paket aldim 1 numara...bir haftada biter heraldearkadaşlar yeni doğan bir bebek acaba günde kaç bez kirletir fikri olan varmı ?
yeni doğan bezi aldım içinde 40 tane var, kaç gün yeter acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?