2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bebek odasına halı sermeyi hiç mi düşünmüyorsun canım? Ben de yaz aylarında halıları kaldırıyorum kışa girerken seriyorum.
Yok canım zararlıymış halı. Bende buyüzden tüm her yerden kaldırdım. Yazın bizdede halı yok aslında sadece salonda bi tane vardı ama oda yok şimdi. Halısız ev cok sevmesemde kızım için ne olur ne olmaz diye sermeyeceğim

Ben yürüdüğüm için sanırım oyle şiddetli beni uyandıracak kadar ağrım olmuyor. Ama uyanıkken gercekten nefesim kesiliyor. Cok zormuş ya bu sancıların gerçeğini düşünmek istemiyorum. Eşimde zavallım sürekli panik halinde. Her sancımda akşamları yanıma koşuyor arabayı getireyim mi askım iyimisin geliyor mu kızımız diye soruyor. Ama o boyle olunca ben daha çok panik oluyorum. Bende huggies almıştım eskiden ama köpeğimizin altına kullanınca gittik molfix doğum hazırlık paketi aldık. Sende bundan alsaydın keske.

maşallah oğluşuna büyümüş, hangi marka bez ve mendil aldın?
ben ıslak mendil yerine organik pamuk aldım,ıslatıp kullanıcam
Ben de uni baby dışında bide senin gibi pamuk aldım ıslatıp sillcem.

ayyy köpişin mi var senin?:) fotoğrafını eklesene:)

Ekliyorum hemen :) sarı olan golden annemin ama alman kurdu bizim :)
Eki Görüntüle 1228647

ayy annen sarı goldenı bana verse:):) köpişlere bayılıyorum. bu köpişler tam dost canlısı,sıcak kanlı,sevimli. ayyy yerim bunları beeeen:) bebişinin oyuncakları hazır senin:) tatlım Maşallah eşinizle çok yakışmışsınız,Allah her daim mutlu etsin sizi. sen sarışınsın eşin esmer. ben esmerim eşim sarışın bebişlerimiz acaba nasıl olacak çok merak ediyorum:) hatta eşime sezeryan olursa doğum ben ayılır ayılmaz bebişimiz esmer mi sarışın mı söyle diye tembihledim:))

Amin canım amin sizde her daim mutlu olursunuz inşallah :) vermez ki annem bizde bile kalamıyor bize de vermiyor :) evet oyuncaklarımızın hazır :) aynen oyle ben beyazım eşim kara :) bakalım bizim aileye mi çekecek onların aileye mi en cok bende bunu merak ediyorum ü. Benim gözlerim yedim eşimin kahverengi hatta bebekken lacivertmiş gözlerim 4-5 yasına kadar sonra yaşlı olmuşlar, bi de kızımın en cok göz rengini merak ediyorum

ayakları şişmiş ve çok kaşınıyormuş canım bişey olacağını sanmıyorum ama çok artmış son günlerde.
Hee benimde cok şişiyor yürüyüş yapamadığım ve yere sarkıttığım zaman. İnşallah birsey yoktur. Bende bi ara deli gibi kısmıyordum. Karaciğer enzimlerime falan bakıldı ama birsey çıkmadı sonuc olarak sıcaklar kasındıryormuş beni bunu bulduk doktorla. Şimdi vantilatörle dolaşıyorum :)
çookk tatlılar. Alman kurduna bayılırım :) benim için de ısır onu :)
Teşekkür ederiz :) evet kurt baska birsey ya. Boyle koruyucu bir kız ben daha görmedim asırı duygusal kıskanç ve koruyucu. Bakalım kızıma nasıl alıstırcaz

beklerken zaman geçmiyor sanki , bebişlerimize sağlıkla kavuşsak artık :)

arkadaşlar yeni doğan bir bebek acaba günde kaç bez kirletir fikri olan varmı ?
yeni doğan bezi aldım içinde 40 tane var, kaç gün yeter acaba?

inşallah zamanlı gelir canım, bak hemen olmayabiliyormuş zaten rahat olmaya çalış ama bu haftalarda artık hazırlıkları bitirip istirahat etmemiz lazım hepimizin. yine de bugünlerde bol protein tüketmeye çalış, et, tavuk yumurta ve tahıllara ağırlık ver ki bebeğin güzel gelişsin inşallah.

Kızlar ekim anneleri dogum hikayeleri diye topigimiz açılmış bakalım ilk hikayeyi yazmak kime nasip olcak gidişat damla'yi gösteriyor ama kısmet gorucez müjdeyi kim verecek

Ay inşallah birbirinden güzel hikayelerle dolar o sayfada, hep beraber zevkle okuruz..

Maşallah herşeyin yolunda olması çok güzel, pazartesi nerleşince sen de rahatlarsın inşallah Kamuran, ikiniz içinde hayırlısı olsun..

Hadi inşallah bu 3 haftayı da güzelce geçirir ve sealametle atlatırsınız canım.
Müdahale edilmesi gereken birşey varsa en iyi şekilde önleyecektir Bülent Bey canım, o konuda çok güveniyorum ben ona. Sana da gerekirse güvenli bi ilaç verip rahatlatacaktır inşallah seni. Son haftalarda bu tip şetler olabiliyor canım korkma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…