2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
çok geçmiş olsun canım sevindim annannenin iyi olmasına..

saol cnm teşekkür ederim.. bende pıhtılaşma yoktu..evet karından baktı 6+5 desin dedii haftasına göre uyumlu dedi..

Merhaba arkadaşlar, nasipse ben de ekim annesi olacağım. Yaklaşık bir yıldır pko tedavisi görüyordum. Allah'ım mucizemi verdi. İnşallah Rabbim gebeliğimizi sağ salim tamamına erdirir.

kesinlikle eksiklik olmaz olur mu.ablası olanlar çok şanslı gerçekten

Öyle ya, abi sahibi olmak da güzeldir eminim ama abla başka. Bugün kırk kere izin alıp gelmeyi teklif etti, işten çıkınca da sırf kafam dağılsın diye çıkıp geldi. Abladan başka bi de anne yapar herhalde bunu

Yaş 29 şehir izmir kaçıncıçocuk:1.
Son adet tarihi:5ocak
Tahmini doğum tarihi:12ekim
Bende 12ekim doğumu bekleyenim:)listeye eklenmem için ne yapmm gerekiyor??

kızlar beni de ekleyin listeyee =)

sat:28 Aralık, izmir, 29,ilk bebek, 4 ekim, cinsiyet belli değil =)

listeye beni de ekleyin lütfen..
izmir 38 yaş ilk çocuk 3 ocak - 10 ekim 2014 inşallah

kızlar beni de ekleyin listeyee =)

sat:28 Aralık, izmir, 29,ilk bebek, 4 ekim, cinsiyet belli değil =)

listeye beni de ekleyin lütfen..
izmir 38 yaş ilk çocuk 3 ocak - 10 ekim 2014 inşallah

konu sahibinin bir mesajını alıntılayıp cevaplayın hanımlar. böyle arada kaybolur, farkedemez.

yarın mı gidiyorsunuz pıtpıt duymaya? =)) Biz de haftaya pztesi..bz de video çekelim iyi fikirmş, inşallah görürüz nasip olur =)

evet canım.. inşallah yarın duyucaz ilk kez.. siz daha önce gittiniz mi?

Tatlımm bugun bizim güzel günümüz :)) dünyanın en güzel ritmini duymuşssun. O ritmin bir ömür boyu seninle çarpması dileğiyle. Bak korktuğun hiç birsey olmadı. Bebeğin seninle beraber sağlıkla yaşıyor. Cok sevindim tatlım annanemin sevincinden doktorda geldim mesajını görememişim. Hadi hadi gözünaydın şimdi sırada cinsiyet haftası var umutla bekliyorum bende o günleri. Rabbim nazarlardan sakınsın sizi

abi elbette herşey ama bir bayana en yakını ablasıdır..iyi ki annem var Rabbim ona uzunn ömürler versin inş.

Merhaba,
Daha oncenyazmistim ama beni atlamissin sanirim:)
Mugla,30,sat 5 ocak,beklenen dogum12/10/2014,ilk bebek

benini de listeye ekleyin lütfen..

izmir yaş:38 - ilk bebek - 3 ocak - 10 ekim 2014

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…