Slm kizlar dogum cantasina neler kattiniz ayrintili yazarmisniz ben...1 hastane cikisi kundak battaniye bez emzik islak havlu pecete ..kendim icin ic camasir pijhama takimi..terlik corap ince hirka birde sal..bukadar nasip olursa normal dogum olcak hadtanede 5 6 ssaat kalip eve geliriz diye dusunuyorum burda dogumdan sonra 5 saat kaliniyor sorun yoksa cikisyorsun
Tam anlayamadım kim yarın gelecekler dedi.heryerı cillop ettım.bır banyok kaldıda yorldm dinlenirken sıze bakaym dedım.bu arada erkekler her an atak yapabılır,bır adım gerıdeler :))) Allahtan evım temızdıde çabuk bıtırdım.bırde yrn gelcekler demezmı dogumgunu partısını haftaya hafta ıcı yap dıe.sanku kendileri cmrtsıyı ıstememıs gbı.ben bu halimle o kadar hazırlıklar yapmışım,olduuu keyflerıne ertelıcem.banane ısteyen gelsın ıstemeyen gelmesın.ben esımle bas basada kutlarım.hem annemle kardsmde gelcek.
Selam kızlar benim bebiş halen dönmedi kendimi sezaryen e alıştırmaya başladım bilesezaryen sonrası süt 10gün kadar geç gelebiliyormus hastane çantası için mama almayı düşünüyorum bu aptamillerin pre si mi 1 numarası mi alınmalı ne dersiniz??
Burda kalinmiyor enfazla 5 saat mudahale sonra bebisimizi alip cikiyoruZ :)
Ahh cool ne güzel anlattın öyle :)Aynı zevklere keyiflere sahibiz...Biraz üşüsek di mi pike falan alsak üstümüze toprak kokusu olsa yağmur yağsa ne güzell :) Okuyacağım kitapları bile planladım ohh kafam rahat damlanın önerdiği de listemde genelde o tarz kitaplar konsepte uygun yani
Fazla ilgi olunca bende utanıyor sıkılıyorum...Snow sen ben ne kadar da aynı duyguları paylaşıyor muşuz bu konularda :)
hahaha aynen ya :) topu topu 1-2 haftamız var ayakları uzatıp oturmak için :S sonra gelsin uykusuz geceler..
allah iyiliğini versin canım ya :)) ben içimde hissetmeyi kıpırdanmasını cok seviorum.ama sadece fiziksel görüntüm benim hoşuma gitmiohayatta en sevdiğim şeyler arasında alışveriş yapmak varken şimdi mağazalara giresim gelmio.bide bizi iğneler zorluo bence .stresli bi hamillek geçiyoruz.göbeğimde az olsada catladı..
süt izinlerini birleştirecek misin canım? Onları da toplu kullanırsan 5 aydan biraz fazla oluyor
Kesinlikle katılıyorum iyi muhabbet olur. Bir konuda daha zevkimiz ortakmış...Bende geceleri çok severim hatta 4 sene gece vardiyasında çalıştım :) Tam bana göre iştiEvet canım, gerçekten aynı zevklere sahipmişiz.En iyisi emzirme dönemimiz bitince birgün birşeyler içelim,askerlik anılarımız gibi dertleşiriz
Ben uykusuz geceleri çok severim.Hatta geceleri,gündüzlerden daha çok severim.O nedenle gecenin bir yarısı beni forumda görebilirsiniz :)
Haklısın iğneler artık çok acıtıyor, son 2 aydır kolumdan yapıyorum.İlk zamanlar iyiydi ama artık acıyor.Benim bir de hamilelikteki ameliyat ve de diabet çıkınca iyice dayanılmaz bir hal aldı hamilelik.Bebeğe birşey olmasın,buna da şükür tabi ama,daha da birşey çıkmasın inşallah :)
Ben bizzat konuşmadım ama doğum yapan arkadaşım söyledi. Sezeryan 1000 normalde ya 800 ya da 600 dü net hatırlamıyorum. Öyle bir şey :)simlaa dogum ucretlerı ne kadar orda
Hahaaa cidden komiksin...Ama olmayacak birşey değil. Büyüklerimiz utanacakları için bu konudan bahsetmiyordur bence bahsettiğin gibi durumlar yaşanıyordur gibime geliyor :) Ben yaşarsam anlatırım utanmam... Çok b..ktan bi doğum hikayesi olurbelki sıze çok aptalca komık ve ıgrenc gelcek ama ben normal olursa ıkınırkeb büyük wc mı yaparsam dıe dusunuorum doktorun elıne :)) ay ne gulesım geldı ya.gercı doğumdan önce lavma yapıolarms ama dusuncesı bile hoşuma gitmedi
Kesinlikle katılıyorum iyi muhabbet olur. Bir konuda daha zevkimiz ortakmış...Bende geceleri çok severim hatta 4 sene gece vardiyasında çalıştım :) Tam bana göre işti
kızlar , biraz canım sıkkın. bebeğim etkilensin üzülsün istemiyorum. bana doğal yollu sakinleştirici birşeyler önerebilirmisiniz.? evde tekim dışarı da çıkamam. çay olur karışım olur...
Tatlım istersen uyumayı dene.Bu durumda sakinleştirici olarak önerebileceğim hiçbir şey aklıma gelmiyor.En iyisi bir duş alıp,uyu.Hem sinirlerin yatışır hem de uyanınca sakinleşmiş olursun.Üzülme hiçbir şeye lütfen,sorun neyse düzelir...
denemedim ama geçen bir prog sakinleşme metodu diye gösterdiler. Bir dene istersen anlatıyım..İşaret parmaklarınla kulaklarını tamamen kapatıyorsun gözlerini de sakin şeyler düşünerek burnundaan nefes alıp yine burnundaan 10 sn olacak şekilde aağırca nefesi geri veriyor bunu tekrarlıyorsun..kızlar , biraz canım sıkkın. bebeğim etkilensin üzülsün istemiyorum. bana doğal yollu sakinleştirici birşeyler önerebilirmisiniz.? evde tekim dışarı da çıkamam. çay olur karışım olur...
denemedim ama geçen bir prog sakinleşme metodu diye gösterdiler. Bir dene istersen anlatıyım..İşaret parmaklarınla kulaklarını tamamen kapatıyorsun gözlerini de sakin şeyler düşünerek burnundaan nefes alıp yine burnundaan 10 sn olacak şekilde aağırca nefesi geri veriyor bunu tekrarlıyorsun..
söylediklerine göre bu durum analizi yapmanı daha sakin düşünmeni sağlıyormuş.
Aklıma başka birşey gelmiyor. Ben sinirli olunca online 101 okey açıp oynuyorum dikkatim dağılıyor.İyi geliyor. senin de ilgini çeken başka bir şey varsa onunla ilgilenebilirsin dans etmek yüksek sesli müzik v.s.
Gece çalışmak mükemmeldi. Ortam da muhabbette ayrı güzel oluyor bankadaydım ben. Gündüzleri dans provam vardı hafta sonu da tiyatro... İnsanlar ne zaman uyuduğumu merak ediyordu. Biraz zayıf düşmüştüm ama yaşamdan yararlanmak budur tadını çıkardım zamanınValla her zaman gece çalışmayı istemişimdir ama tabi bayanlar için gece yapılabilecek iş sayısı çok az... Gece çalışsam kesinlikle başarım 2 katına çıkar :)
Tatlım istersen uyumayı dene.Bu durumda sakinleştirici olarak önerebileceğim hiçbir şey aklıma gelmiyor.En iyisi bir duş alıp,uyu.Hem sinirlerin yatışır hem de uyanınca sakinleşmiş olursun.Üzülme hiçbir şeye lütfen,sorun neyse düzelir...
Bence cok nadir olan bir durum bu. Bende yanıma pompa alıyorum ama cok zorunlu olmadığım taktir de mama vermeyi düşünmüyorum. Bence hiç alma şimdiden uğraş sütünü çıkartmak için. Bu Arada bende sezeryan olcam
Evet odada 2 tane koltuk var birinde otururum artık. Güzel öneri oldu benim için cok sağol. Bende mutlaka oyle olurum. Yok ben sezeryandan korkmuyorum desem sanırım Buda yalan olur korkuyorum dikişlerden iç dikiş dış dikiş bunlardan cok korkuyorum en korktuğum seyde dikişleri patlatmak. Ne biliyim kabız falan olursam ameliyattan sonra büyük tuvalete çıkarken ıkındım diyelim patlar diye çok korkuyorum. Onun dısında ameliyata girmeden rahman veriyorlarmış sanırım sana da verdiler mi ben bu ilacında içmek istemiyorum. İötim diyip atıcam muhtemelen sence zorunlumuyum içmeliöiyim? Hersey. zorunlumuyumtekkür ederim canımcım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?