Bende artık bedenimde kıyafet gitmek istiyorum altına istediğim şekilde alışveriş yapmak istiyorum kızımın tekmelerine bayılıyorum ama fiziğimde beni benden alıyor. Kalçamda da hafif çatlaklar oldu sanırım sevmedim ben de hamileliği. Ama bende konuşamıyorum kızımla. Babası hergğn benden cok öpüyor konuşuyor ediyor kızım da oma karşılık direk tekmeler atıyor. Daha anne karnında babasıyla cok iyi anlaşmaya basladı. Galiba eşim benden daha heyecanlıallah iyiliğini versin canım ya :)) ben içimde hissetmeyi kıpırdanmasını cok seviorum.ama sadece fiziksel görüntüm benim hoşuma gitmiohayatta en sevdiğim şeyler arasında alışveriş yapmak varken şimdi mağazalara giresim gelmio.bide bizi iğneler zorluo bence .stresli bi hamillek geçiyoruz.göbeğimde az olsada catladı..
Ayaklarım için birtane patik aldım yün bide penye çorap aldım. Bende yaptırmadım nasıl oluyor onu da bilmiyorum netten okudum ben ama doktoruma da hiç sormadım salı günü saati falan belirleyeceğiz ama ben heyecan yaptım şimdiden :) bende sabah alırlar diye düşünüyorum ama inşallah öğlene falan bırakmazlar beni yoksa ölürüm bn açlıktan ve susuzluktan. Ameliyattan sonra veriyorlar dimi o fitili?Yok canim bana hic lavman yapmadılar gece 12 den sonra yemek ve su yasak dediler Sabahta zaten erkenden hastanede oluyorsun ebeler hastanede buyuk abdestini yaptinmi diye soruyorlar fitil veriyorlar o cok rahatlatıyor birde koridorda cok yurutuyorlar onunda faydasini göreceksin ayaklarini sicak tutmaya calis narkozdan uyaninca usuyebilirsin bide ameliyathane soğuk oldugu icin biraz öksürük olabilir bu yasima kadar lavman yaptirmadim bildiğim kadarıyla lavmani makattan yapiyorlar ama emin degilim
heryerı cillop ettım.bır banyok kaldıda yorldm dinlenirken sıze bakaym dedım.bu arada erkekler her an atak yapabılır,bır adım gerıdeler :))) Allahtan evım temızdıde çabuk bıtırdım.bırde yrn gelcekler demezmı dogumgunu partısını haftaya hafta ıcı yap dıe.sanku kendileri cmrtsıyı ıstememıs gbı.ben bu halimle o kadar hazırlıklar yapmışım,olduuu keyflerıne ertelıcem.banane ısteyen gelsın ıstemeyen gelmesın.ben esımle bas basada kutlarım.hem annemle kardsmde gelcek.Bende de aynı endişe var nedense pufff... Eğer gelmezse Dr sezeryan falan derse diye ödüm kopuyor...Çoğu sezeryan rahat diyor ya ben de tam tersi sezeryandan çok korkuyorum resmen kesiyorlar ameliyat izi falan Allah kolaylık versin. İlk sütün gelmesi falan bi dünya zahmet.. Normal olmasını öyle çok istiyorum ki.. Ağrı eşiğime güveniyorum da sert ıkınabilir miyim diye endişem var benim de..38.39.hafta da gelsin istiyorum Terazi burcu olsun
belki sıze çok aptalca komık ve ıgrenc gelcek ama ben normal olursa ıkınırkeb büyük wc mı yaparsam dıe dusunuorum doktorun elıne :)) ay ne gulesım geldı ya.gercı doğumdan önce lavma yapıolarms ama dusuncesı bile hoşuma gitmediBende de aynı endişe var nedense pufff... Eğer gelmezse Dr sezeryan falan derse diye ödüm kopuyor...Çoğu sezeryan rahat diyor ya ben de tam tersi sezeryandan çok korkuyorum resmen kesiyorlar ameliyat izi falan Allah kolaylık versin. İlk sütün gelmesi falan bi dünya zahmet.. Normal olmasını öyle çok istiyorum ki.. Ağrı eşiğime güveniyorum da sert ıkınabilir miyim diye endişem var benim de..38.39.hafta da gelsin istiyorum Terazi burcu olsun
Ayaklarım için birtane patik aldım yün bide penye çorap aldım. Bende yaptırmadım nasıl oluyor onu da bilmiyorum netten okudum ben ama doktoruma da hiç sormadım salı günü saati falan belirleyeceğiz ama ben heyecan yaptım şimdiden :) bende sabah alırlar diye düşünüyorum ama inşallah öğlene falan bırakmazlar beni yoksa ölürüm bn açlıktan ve susuzluktan. Ameliyattan sonra veriyorlar dimi o fitili?
simlaa dogum ucretlerı ne kadar ordaAyşe Funda Demir ablamın doğumuna girmiştim normal doğum kadın 2 dk da bebeği alıverdi :)Kendimi riske atamak istemedim bende onca yolu çektim hep ona gittim. Huzur verici tatlı sakin bir bayan...
evet normal dogumda yapılıor o lavmancanım benim bildiğim kadarı ile lağman normal doğumda yapılan bir şey ve makattan yapılıyor.. Sezaryen normal bir ameliyat gibi değerlendiriliyor ve aç gitmen isteniyor anestezi için. Sen sabah yaptır doğumunu gerçi yükselen burcu da önemli :)
Evet devroluyor, hangi tarihte doğum yaparsan yap doğum anından itibaren 8+5 günlük iznin oluyor
evet canım. Yani şöyle 37.haftada ayrıldığın için 16 hafta 19 eylülde başlayacak bu tarihten itibaren saymalısın haftaları..
İşyerimde herkesle vedalaştım. 15 dakikaya kadar çıkıcam. Çok ilginç geliyor insana, yerini 7 ay başka birine bırakmak. Sonrası dönüşü de ayrı zor olacak. Bebeğimi bırakarak.. 3 kere normal doğum yapan bi bayan, sana şöyle bi baktım dedi:) Siz benim başıma neler geleceğini biliyorsunuz dedim:) Biliyorum dedi:) Bakalım hakkımda hayırlısı olsun.. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.
Allah bugünleri her isteyene yaşatsın.
banada sölermiisn canım ya bende tedirginim
teşekkürler kızlar baya 4 aya kadar ücretli iznim olcak o zaman, şimdi habire çalışıyorum ama sonrasını düşünmek biraz da olsa rahatlatıyor beni
NEYSE SAOLUN CVP VERDIGINIZ ICIN :)))
Ayaklarım için birtane patik aldım yün bide penye çorap aldım. Bende yaptırmadım nasıl oluyor onu da bilmiyorum netten okudum ben ama doktoruma da hiç sormadım salı günü saati falan belirleyeceğiz ama ben heyecan yaptım şimdiden :) bende sabah alırlar diye düşünüyorum ama inşallah öğlene falan bırakmazlar beni yoksa ölürüm bn açlıktan ve susuzluktan. Ameliyattan sonra veriyorlar dimi o fitili?
En az 7 ay canım. 1 yıla kadar ücretsiz izin kullanabilirsin dedi müdür. Duruma göre bakıcam.İnsan doğuma bir adım daha yaklaştığını hissediyordur eminim canım. ilginç gerçekten. Sen 7 ay mı çalışmayacaksın?
Amin hakkımızda hayırlısı..
ne sormuştun canım?
En az 7 ay canım. 1 yıla kadar ücretsiz izin kullanabilirsin dedi müdür. Duruma göre bakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?