2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bendende herkese günaydın.
Bir saattir ayaktayım. Hiç uyuyamadım. Bir haftadır evdeyim. Evde durmaya alışamadım çok sıkılıyorum.

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah,

geçmiş olsun, dikkat et kendine, çamaşırla felan uğraşıp yorulma bence

hadi hayırlısı bakalım,inşallah iyi haberlerle gelirsin,
bizim şafağımızda 31 :)

sunı sancının acısı yapay oldgndan ötürü mu çok yüksek acaba.Allah yardmcmz olsun
Ben suni sancıyla normal sancı arasındaki farkı şöyle biliyorum: normal sancı ara ara geldiği ve kademe kademe arttığı için alışma ve dinlenme evreleri oluyormuş, ama sunide birden geldiği ve şiddeti aynı olduğu için daha yorucu oluyormuş

Çalışan annelere bir sorum var.....
32+0 da çalışabilir raporu aldıktan sonra 37 ye değil de 35 e kadar çalışsam, doğum sonrasına ekleme oluyor mu..kafam karıştı....
Olur canım ben de 36da bozduracağım, sordum aradaki 4 haftayı doğum sonrasına ekletiyorlar.

Kızlar günaydın 4 gündür geçmişi okuyup güncele yetişmeye çalışıyorum arada yaptığım alıntıların hepsi gitmiş. Doktorlardan güzel haberlerle dönmüşsünüz hayırlısı az kaldı hepimize. Maşallah herkes yıkama ütüleme işine de girmiş. Biz daha alışverişi kolaylaşdık sadece. Şimdi de canım annem geldi, kızıma bir sürü şey aldı, benim geceliklerimi, pijamalarımı, emzirme sütyenlerimi aldı. Dolabımızın içine örtülerini dikmekle meşgul. Kaynar malzemesi aldık Eminönü'nden sütü arttırsın diye sizin de haberiniz olsun. Çukurova'da çok yaparlar lohusa içsin diye.
Bebek arabamızı da aldık nuna peps kampanyadaydı set halinde. Ana kucağımız ve süslemeleriniz kaldı, bir de bana terlik. Siz terlik işini ne yaptınız, nasıl birşey aldınız? Fikir verecek olan

Bir de cuma biz de doktora gittik herşey yolunda. 2184 gr olmuş kızımız. Nstye girdik sorun yok, 2 hafta sonra yine randevumuz var. Bu arada doktoruma perine masajını da sordum. "Eski haline dönebilme açısından ben tavsiye etmiyorum. Perinede yumuşaman vajinanın toplanmama gidik daha yüksek. Ama epizyotomide ne kadar açtıysan o kadar dikiyorsun ve eskisi gibi oluyor. Devlette pek epizyo yapmıyorlar çünkü orada doğum sayısı çok olduğu için uğraşmak istemiyorlar, yırtılmazsa mesele yok yırtılırsa dikeriz mantığıyla hareket etmek zorunda kalıyorlar" dedi.

Son olarak ben de kızımızın ismini söyleyeyim. Ilk ismi ailede çok tartışmalara neden oldu ama kimseyi dinlemedik dinlemiyoruz da çok beğendik anlamını da tınısını da Ella Defne koyacağız. Ella sonsuzluk demekmiş

canım Erzurumluyum ben, ıspanak yemeğine bile et koyan bir annem var benim:)) doktor b12 düşüklüğünün troidle alakalı olduğunu söyledi. midemle ilgili asit olsa rahatsız etmez mi beni? hamilelikte bile yanma sıkıntım filan olmadı hiç. 25mg levotrion kullanıyordum hamilelikte 150 mg oldu. benimki çok sıkıntılı. troid sıkıntısı olan ve ilaç kullanan gebelerin bebeklerine doğumdan sonra kan tahliliyle bakılıp troid hastası olup olmadığına bakılıyormuş. sanırım önlem amaçlı ilaç da veriliyormuş bebeğe. doktorunla konuş istersen. ben söyledim doğumdan sonra tahlil yapacağız bebeğe dedi. troid yaman hastalık, elimi kolumu kımıldatacak halim olmuyor bazen, çok yoruyor. biraz strese girsen üzülsen mahvediyor.hayatta ne yazık ki her zaman güllük gülistanlık olmuyor:)

kızlar hepinize günaydın çok mutluyum yarın son iş günüm.böle diorumda inşallah evdede sıkılmam.:)herkesin keyfi yerindedir umarım geçmişi okumadım henüz..

Günaydın canım kıyamam ben ona uuu nasıl akıyordur o yaslar o gözlerinden inşallah hemencecik iyileşir

Günaydın mı desem iyi uykular mı desem bilemedim :) ben de sabah cok kotu bir sekilde karın agrısıyla uyandım ama gece üşüttüm diye düşündüm hiç doğum olacakmış gibi falan gelmiyor bekleyecek benim kızım inşallah pazartesiyi.

Günaydınlar canım ayy bende cok kotu rüya gordüm İlayımı kaybediyordum doğumda. Daha kızım doğmadan ömrünü uzattım sanırım. Senin randevun kaçta?

Selam kizlar, damlacigim pzt gunu dogumun mu var masallah ne cabuk geci zaman...

toplam kac kilo aldin? catagin varmi
Merhaba canım. Evet Pazartesi doğumum var inşallah hayırlısıyla kucagımıza alcaz kızımızı. Toplamda 14 kilo aldım. Kalçamda cok hafif çatlak oluştu okadar Allah'tan ilerlemedi. Ee sen kac kilo aldın?

Maşallah kuzucuğuna annesi. Bende doğal bitkileri aldım karıştırdım kavanozda şimdiden onları içiyorum süt yapsın diye bakalım

kızlar hepinize günaydın çok mutluyum yarın son iş günüm.böle diorumda inşallah evdede sıkılmam.:)herkesin keyfi yerindedir umarım geçmişi okumadım henüz..
Günaydın canım sanada. Ay bence sıkılmaz. Ne güzel son haftalarını evde geçireceksin işte

Geçmiş olsun canım çocukların hasta olması çok fena gerçekten insan çok çaresiz kalıyor yiğenlerimden biliyorum keşke ben hasta olsam diye geçiriyor insan içinden..çocuklar daha güçlü ama iki güne kalmaz toparlar kendini merak etme..

Yorma kendini bak sinyaller geliyor ufak ufak..Umarım biz bunları yazarken geçmiştir ağrıların:)

Hadi hayırlısı bize hemen haber ver merak içindeyim gerçekten doğumlar yaklaşınca hepimiz için çok heyecanlanıyorum..Hayırlısı olsun hakkında inşallah:)

Bendende herkese günaydın.
Bir saattir ayaktayım. Hiç uyuyamadım. Bir haftadır evdeyim. Evde durmaya alışamadım çok sıkılıyorum.

İş alışkanlığı işte bende evde oturmak isiyorum ama daha 2.5 haftam var

herkese günaydın,
sağlıklı bir hafta dilerim...
Sanada günaydın:)

Herşeyin yolundaymış ne güzel.Terlik olarak bence bir tane sıcak tutması için yumuşak birde wc ye gitmek için tuvalet terliği iyi olur ama parmak arası alma ablam öyle almıştı ama doğumdan sonra ayaklara kalın çorap giydirdikleri için parmak arası zor oluyor.Bu arada Ella çok güzel bir isim bayılırım kızlarda değişik isimlere :)

Bende bu cümleyi kurmak istiyorum artık.İşe gelmekten sıkıldım...

Herkese Günaydın güzel bir hafta olsun inşallah:)

canım nst ye girmek için erken değil mi? günlerimiz aynı ben de cuma günü doktora gittim nst ye 36 haftadan sonra sokarız dedi.

Günaydın kader arkadaşlarım,

Sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı, köprüdeki intihar girişimi yüzünden işe tam 1,5 saate geldik şimdi bişeyler atıştırdım, açlıktan öldüm yolda..

35.haftamıza girdik artık, sancılar yoklamaya başladı..

Evet bende cok sinir oldum sizin adınıza. Millet intihar ediyor cezasını siz çekiyorsunuz. Benimde köprü trafiğininden dolayı araba korna seslerinden başım şişti. Bi daha köprüye yakın biyerde oturmak istemiyorum ya bu ne ses sabah sabah

Herkese günaydınlar :)
Öncelikle oldukça inançlı biriyimdir. Araştırmalarım sonucu şunu net olarak söyleyebilirim ki Kuran isim kitabı değildir ve dini isim diye aslında bir kavram yoktur. İsimin anlamı güzel olmalı ve toplum tarafından çocukla dalga geçilmesini sağlayacak bir söylenişi olmamalı..Daha bir çok özellik de sayılabilir.
Ama gelenekler ve alışkanlıklarımız kaynaklı Kuran dan olmadığında nedense içimiz huzursuz oluyor :) Bildiklerimiz hissettiklerimizden bağımsız oluyor :) Kızım olsaydı biz Nisa koymayı düşünüyorduk fikir açısından söyliyim dedim :)
Masal bence çok hoş bir isim eşin de beğenmiş...Düşünülebilir derim

günaydın kızlar hayırlı sabahlar benimde aağrı değilde daha çok alt tarafıma kramplar gırıyo bugunde sağ göğsüm ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…