Iyi geceler kızlar yarim saat once yine doktordan geldik küçük kızım bugün yine ateslendi doktorumuz antibiyotigi yeni bitti ateslenmemesi gerek dedi ve kan tahlili yaptilar kaninda enfeksiyon cikti 3 tane igne yazdi doktor yavrum kanini alırken de igne yapilirkende nasil agladi onun cani yandikca benimki daha cok yandı annelik cok başka sey kızlar bunu yakın zamanda göreceksiniz suan karninizda hic bir problem yok ama dogunca asil annelik ozaman.
sabah saatin 5 i herkese günaydınlar...
karın ağrısı adet sancısı gibi başlayan bir ağrım var. dolaşıyorum olmuyor.dikkatimi dağıtmak istiyorum olmuyor.
doğum başlangıcı değildir inşallah.. daha küçük kızım..
akşam yatmadan önce de fenaydım. ben de de kabızlık var. popom yanıyordu. diyorum acı birşey de yemiyorum diye böyle yanma hissediyorum orada.. birkaç seferdir öyleydim. şimdi aynı şikayetleri okuyunca malum hamileliktenmiş..
karnıma bir zeytinyağ sürüyorum 3gündür ihmal ediyorum. kaşıntı fena.. hani çatlağın 15cm kadar yakınında böyle benek benek şeyler çıkmış..
neyse sonra makineye beyazları atacağım.
yani siz harıl harıl yazıyorken ben uyuyor olabilirim. yani umarım:)
bugün kontrole gidecek olanlar var mı? güzel haberlerle gelsinler inşallah...
Hayırlı sabahlar:) bugün şafak 30-Hakkari:)
Bugün inşallah netleşeceğim bir gün olacak:) Dua edin kızlar:) rüyamda gördüm kilosunu öğrenmeyi unutmuşum:))) bugünkü randevum rüyama bile geldi yani bilinçaltıma yerleşmiş:)
Ben suni sancıyla normal sancı arasındaki farkı şöyle biliyorum: normal sancı ara ara geldiği ve kademe kademe arttığı için alışma ve dinlenme evreleri oluyormuş, ama sunide birden geldiği ve şiddeti aynı olduğu için daha yorucu oluyormuşsunı sancının acısı yapay oldgndan ötürü mu çok yüksek acaba.Allah yardmcmz olsun
Olur canım ben de 36da bozduracağım, sordum aradaki 4 haftayı doğum sonrasına ekletiyorlar.Çalışan annelere bir sorum var.....
32+0 da çalışabilir raporu aldıktan sonra 37 ye değil de 35 e kadar çalışsam, doğum sonrasına ekleme oluyor mu..kafam karıştı....
Geçmiş olsun canım. Vejeteryan mısın yoksa? Benim de serbest t4 değerim son 1 aydır sınırın biraz altında çıkıyor ama yapacak birşey yok. Sanırım dediğin gibi demir hapı ve elevitle etkileşimden oluyor. Çünkü tsh ve st3 normal, dozu arttıramam. Gebelikte de aynı dozda devam ettim ben. Tiroid zor ya, yoruyor bünyeyi. Umarım çocuklarımızda çıkmaz.
Midenin de maşallah varmış, nazar değmesin. Mide asidi az salgılanan insanlarda b12 eksikliği olabileceğini okumuştum. Emilim yeteri kadar olamayabiliyormuş. Bunu araştırdın mı?
Iyi geceler kızlar yarim saat once yine doktordan geldik küçük kızım bugün yine ateslendi doktorumuz antibiyotigi yeni bitti ateslenmemesi gerek dedi ve kan tahlili yaptilar kaninda enfeksiyon cikti 3 tane igne yazdi doktor yavrum kanini alırken de igne yapilirkende nasil agladi onun cani yandikca benimki daha cok yandı annelik cok başka sey kızlar bunu yakın zamanda göreceksiniz suan karninizda hic bir problem yok ama dogunca asil annelik ozaman.
karın ağrısı adet sancısı gibi başlayan bir ağrım var. dolaşıyorum olmuyor.dikkatimi dağıtmak istiyorum olmuyor.
akşam yatmadan önce de fenaydım. ben de de kabızlık var. popom yanıyordu. diyorum acı birşey de yemiyorum diye böyle yanma hissediyorum orada.. birkaç seferdir öyleydim. şimdi aynı şikayetleri okuyunca malum hamileliktenmiş..
karnıma bir zeytinyağ sürüyorum 3gündür ihmal ediyorum. kaşıntı fena.. hani çatlağın 15cm kadar yakınında böyle benek benek şeyler çıkmış..
Bugün inşallah netleşeceğim bir gün olacak:) Dua edin kızlar:) rüyamda gördüm kilosunu öğrenmeyi unutmuşum:))) bugünkü randevum rüyama bile geldi yani bilinçaltıma yerleşmiş:)
Merhaba canım. Evet Pazartesi doğumum var inşallah hayırlısıyla kucagımıza alcaz kızımızı. Toplamda 14 kilo aldım. Kalçamda cok hafif çatlak oluştu okadar Allah'tan ilerlemedi. Ee sen kac kilo aldın?Selam kizlar, damlacigim pzt gunu dogumun mu var masallah ne cabuk geci zaman...
toplam kac kilo aldin? catagin varmi
Bir de cuma biz de doktora gittik herşey yolunda. 2184 gr olmuş kızımız. Nstye girdik sorun yok, 2 hafta sonra yine randevumuz var. Bu arada doktoruma perine masajını da sordum. "Eski haline dönebilme açısından ben tavsiye etmiyorum. Perinede yumuşaman vajinanın toplanmama gidik daha yüksek. Ama epizyotomide ne kadar açtıysan o kadar dikiyorsun ve eskisi gibi oluyor. Devlette pek epizyo yapmıyorlar çünkü orada doğum sayısı çok olduğu için uğraşmak istemiyorlar, yırtılmazsa mesele yok yırtılırsa dikeriz mantığıyla hareket etmek zorunda kalıyorlar" dedi.
Günaydın canım sanada. Ay bence sıkılmaz. Ne güzel son haftalarını evde geçireceksin iştekızlar hepinize günaydın çok mutluyum yarın son iş günüm.böle diorumda inşallah evdede sıkılmam.:)herkesin keyfi yerindedir umarım geçmişi okumadım henüz..
Bendende herkese günaydın.
Bir saattir ayaktayım. Hiç uyuyamadım. Bir haftadır evdeyim. Evde durmaya alışamadım çok sıkılıyorum.
Sanada günaydın:)herkese günaydın,
sağlıklı bir hafta dilerim...
Herşeyin yolundaymış ne güzel.Terlik olarak bence bir tane sıcak tutması için yumuşak birde wc ye gitmek için tuvalet terliği iyi olur ama parmak arası alma ablam öyle almıştı ama doğumdan sonra ayaklara kalın çorap giydirdikleri için parmak arası zor oluyor.Bu arada Ella çok güzel bir isim bayılırım kızlarda değişik isimlere :)Son olarak ben de kızımızın ismini söyleyeyim. Ilk ismi ailede çok tartışmalara neden oldu ama kimseyi dinlemedik dinlemiyoruz da çok beğendik anlamını da tınısını da Ella Defne koyacağız. Ella sonsuzluk demekmiş
Bende bu cümleyi kurmak istiyorum artık.İşe gelmekten sıkıldım...kızlar hepinize günaydın çok mutluyum yarın son iş günüm.böle diorumda inşallah evdede sıkılmam.:)herkesin keyfi yerindedir umarım geçmişi okumadım henüz..
Bir de cuma biz de doktora gittik herşey yolunda. 2184 gr olmuş kızımız. Nstye girdik sorun yok, 2 hafta sonra yine randevumuz var. Bu arada doktoruma perine masajını da sordum. "Eski haline dönebilme açısından ben tavsiye etmiyorum. Perinede yumuşaman vajinanın toplanmama gidik daha yüksek. Ama epizyotomide ne kadar açtıysan o kadar dikiyorsun ve eskisi gibi oluyor. Devlette pek epizyo yapmıyorlar çünkü orada doğum sayısı çok olduğu için uğraşmak istemiyorlar, yırtılmazsa mesele yok yırtılırsa dikeriz mantığıyla hareket etmek zorunda kalıyorlar" dedi.
Evet bende cok sinir oldum sizin adınıza. Millet intihar ediyor cezasını siz çekiyorsunuz. Benimde köprü trafiğininden dolayı araba korna seslerinden başım şişti. Bi daha köprüye yakın biyerde oturmak istemiyorum ya bu ne ses sabah sabahGünaydın kader arkadaşlarım,
Sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı, köprüdeki intihar girişimi yüzünden işe tam 1,5 saate geldikşimdi bişeyler atıştırdım, açlıktan öldüm yolda..
35.haftamıza girdik artık, sancılar yoklamaya başladı..
Herkese günaydınlar :)Kızlar bizde isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Kızım isimsiz kaldı.... Ben en başta Masal Melek. Olsun istedim. İki isim olmaz dedi. Melek ismini istemiyor... Modern olsun istiyor... Sonra o sadece Bahar olsun dedi... Bide masal yada rüyada olabilir dedi... Ama bunlar kuranda geçmiyor bende isminin dini anlamında olsun istiyorum... Sonra anlaşamadık... Doğsun aklımıza ilk geleni koyarız dedik... Bide babaannesinin ismi var gülcîhan.... Baktım sizler tartışıyorsunuz banada yardımcı olun... Kızımın ismi içime sinmeyen bir isim olacak bu gidişle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?