2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ende senin gibi düşünmüştüm ama bebeğin kıyafetleri sırt çantasında bozulabilir düzgün durmaz sanki

Ben bebek çantası olarak da bu çantayı kullanmayı düşünüyorum. Bence düzgün konursa hiç bişey olmaz ya da istersen kıyafetlerini kendi valizine koy ıvır zıvırları ayır canım

Kızlar bizde isim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Kızım isimsiz kaldı.... Ben en başta Masal Melek. Olsun istedim. İki isim olmaz dedi. Melek ismini istemiyor... Modern olsun istiyor... Sonra o sadece Bahar olsun dedi... Bide masal yada rüyada olabilir dedi... Ama bunlar kuranda geçmiyor bende isminin dini anlamında olsun istiyorum... Sonra anlaşamadık... Doğsun aklımıza ilk geleni koyarız dedik... Bide babaannesinin ismi var gülcîhan.... Baktım sizler tartışıyorsunuz banada yardımcı olun... Kızımın ismi içime sinmeyen bir isim olacak bu gidişle...

damlacığım samimi fikrimi söyleyim mi..belki kızanlar da olabilir..
bu konulara çok takılma bence.. düşünme.
şimdi çok sıkmayım diye biraz uzun yazdım :) kısaca dr lar ne uygun görüyorsa senin ve sizlerin için ne zaman uygunsa o zaman olsun canım..

astrolojiyi bilim dalı olarak gösteriliyor ama aslnıda öyle değildir. tamam hepimiz burcumuz var takip ederiz yükseleni sorarız vs ama nedir ne değildir herkes aşağı yukarı aynıdır. duruma göre şartlara göre değişiklik gösterir herşey.

herşey imkanlara bağlı aslında.. tamam çok çizgi hatlı olmasa da imkanlar şartlar belirlemiyor mu herşeyi.. başarıyı mesala..
imkanınız varsa her türlü kursa gönderirsiniz. yeteneğini bilgisini geliştirirsiniz.. . çok gezen mi çok okuyan mı hesabı gezen de gittikleri yerlerin nerde olduğunu orada neler olduğunu bilir.
yurt dışına gönderirsiniz veya orada yaşıyorsanaz veya yabancı dil ağırlıkli bir işlerle meşgulse yabancı dili daha çok bilir.
paranız varsa iyi bir ekiple çalışır eğitimini alır albüm bile çıkarır sonra konser konser gezersiniz.. yok mu örnekleri..

imkanlarının yanında aileden, çevreden gördüğü veya genlerden gelen huylar davranışlar vardır.

bazen sinirlilikle karşılaştığımız bir olayı bazen sakinlikle karşılarız. tersi de olur. yani o an ki duygularımıza düşüncelerimize yaşadıklarımızaa ve şartlarımıza bağlıdır herşey.

Kızlar bugün sürekli yattım. Popomda hemoroid oldu ağrıyor alt tarafa vuruyor. Popo kemiklerim ağrıyor bacağıma bile vuruyor... Vajina girişimi ne irşada şişlik ve ağrı var... Zaten kasılmalarda oluyor... Sizler böyle şeyler yaşıyormusunuz, erken doğacak diye ödüm kopuyor... Gelişme geriliği de var... Böyle bir ağrı vajinada daha önceden yaşadım doktor varis demişti o zamanda hemoroidde olmuştum. O yüzden ona bağladım gitmedim doktora, popomdan muayene olmak istemiyorum.... :-(

kendini yormazsan herşey yolunda gider inşallah, okulların açoılmasıda iyi olur insan çalışırken kendini unutuyor, ben çalışmasam bu süreçte kafayı yerdim,
çok şükür bende de bir sıkıntı yok, artık iyice doğum havasına girdik, bugün bütün bebek eşylarını yıkadım, haftayada inşallah ütüleyip bavul hazırlıcam, sonra oturup şafak sayıcaz :)

canım en mahrem yer, muayene olucam yanında olamam de dışarda beklesin, ben kendi annemi bile istemem yanımda

b12 çok düşük çıkıyor gyno ferro yetmiyor hem b12 hapını kullanıyorum hem iğnesini vuruluyorum. hamilelikten önce de çok düşüktü. ferritin ve demir de çok düşük benim. sanırım guatrımla alakalı emilim yapmıyor ilaçlar. guatr seviyem de çok kötü oldu hamilelikte sürekli kontrol altında tutuluyorum ilaç seviyem 8-9 kat arttırıldı. bu kadar rahatsızlığa rağmen midem çok sağlam ilaçlar etki etmiyor Allah'a şükür:)

Geçmiş olsun canım. Vejeteryan mısın yoksa? Benim de serbest t4 değerim son 1 aydır sınırın biraz altında çıkıyor ama yapacak birşey yok. Sanırım dediğin gibi demir hapı ve elevitle etkileşimden oluyor. Çünkü tsh ve st3 normal, dozu arttıramam. Gebelikte de aynı dozda devam ettim ben. Tiroid zor ya, yoruyor bünyeyi. Umarım çocuklarımızda çıkmaz.
Midenin de maşallah varmış, nazar değmesin. Mide asidi az salgılanan insanlarda b12 eksikliği olabileceğini okumuştum. Emilim yeteri kadar olamayabiliyormuş. Bunu araştırdın mı?

Geçmiş olsun. 2 gündür ben de aynı dertten muzdaribim. Son zamanlarda kabızlık sorunu yaşadığım için tuvaletimi yaparken kanama oldu makatta. Çok bitkinlik yapıyor hemoroid. Daha önce patlıcanı ocakta közleyip, o bölgeye yakmayacak şekilde sarmıştım, rahatlatmıştı. Mutlaka zeytinyağı sür sık sık. Kurursa çok canın yanar. Hatta yağlı pamuk bırak o bölgende. Sıcak su banyosu yap yine oraya. Zeytinyağı da iç sabah aç karnına. Ben ilaç kullanmadan atlatmaya çalışıyorum. Ama gebeliğin ortalarında çok fena olmuştum. O zaman at kestanesi merhemi sürmüştüm doktora danışmadan. Dayanamamıştım acısına. Doktoruna danışırsan uygun bir ilaç yazacaktır. Dayanamazsan kullanırsın. Hemoroid oldum dersen alttan muayene etmez sanırım. Ama bir de vajina civarında bir kist türü oluyor, bartolin kisti diye. Öyle birşey mi diye muayene etmesi gerekebilir. Çekinme bence, sağlık bu. Allah şifa versin.

Göbek deliğimin altı öyle kaşınıyor ki. Pütür pütür oldu ya kaşımaktan mıdır nedir. Yarın olsun bir an önce doktora sorayım. Çok fena kaşınıyor batıyor

o kadar çok isim alternatifi var ki canım insan karar vermekte zorlanıyor, bakalım sonunda ne olacak bebişimizin ismi... Sanırım son ana kadar kesinleştiremeyeceğiz biz bu isim olayını ...

wuuuuuuuuu çok güzel bunlar, özellikle kapı süsüne hayran kaldım, ben de kendim yapmayı düşünüyorum kapı süsünü ve keçeden bebek şekerini inşallah başarabilirim ...

Göbek deliğimin altı öyle kaşınıyor ki. Pütür pütür oldu ya kaşımaktan mıdır nedir. Yarın olsun bir an önce doktora sorayım. Çok fena kaşınıyor batıyor

Kamuran yarın aktardan sabun gibi kalıp şeklinde kakao yağı alıyorsun. Şişede olanlardan değil. Sonra benmari usulü eritip, yağlanıyorsun. Kakao yağı çok yoğun, çok rahatlatıyor. Çatlaklara da faydalıymış. 3-4 günde bir sürüyorum, kaşıntı olmuyor pek. İstersen zeytinyağı ile karıştırıp da sürebilirsin. Yalnız biraz çikolata gibi kokuyorsun kakao kakao, bence çok sorun değil. Dene bak, rahatlayacaksın.

o kadar çok isim alternatifi var ki canım insan karar vermekte zorlanıyor, bakalım sonunda ne olacak bebişimizin ismi... Sanırım son ana kadar kesinleştiremeyeceğiz biz bu isim olayını ...

Bazı arkadaşlar demişti kucağına aldığında o an isminin ne olacağına karar veriyorsun. Çocuğunu görünce netleşir belki. Hayırlısı olsun, ismiyle büyüsün.

canim benimde o bolgemde varis olustu 2.5 ay olacak nerdeyse bide sislik var dogumda sislik kayboluyo ama bacaklara yayilan varisler kalici olabiliyomus, temizlik, yemek bide oglumun arkasinda dolasmak beni yipratiyo bazen cok sancim oluyo bugun yemek yaparken ayakta duramadim 4 buklum oldum ve bazen uzun suruyor, dinlenmem gerektigini anliyorum, ama bunlar henuz dogum sancilari degil tabi oglumdada bu sekilde sancilarim oluyodu ve gunumuzu tamamiyla doldurmustuk yani erken falan gelmedi, dogum sancisi daha siddetli 2/3 saat boyunca 5 dk da bir siklasinca anlasiliyor bide nefes alip vermekte zorlasiyor, yinede doktora baktirmanda fayda var...

Bende de şişede olandan vardı geçen yazdan kalma. Onu sürüyorum iki gündür ama işe yaramıyor. Kalıp şeklinde olduğunu bilmiyordum. Alırım yarın ya yeter ki rahatlatsın. Çok fena kaşınıyor. Yara yaptım kaşıya kaşıya kabardı. Doktor da kızar belki de bana yarın. Ama dayanamıyorum ki. İnşallah işe yarar canım ya alıcam yarın eve dönüşte.

Iyi geceler kızlar yarim saat once yine doktordan geldik küçük kızım bugün yine ateslendi doktorumuz antibiyotigi yeni bitti ateslenmemesi gerek dedi ve kan tahlili yaptilar kaninda enfeksiyon cikti 3 tane igne yazdi doktor yavrum kanini alırken de igne yapilirkende nasil agladi onun cani yandikca benimki daha cok yandı annelik cok başka sey kızlar bunu yakın zamanda göreceksiniz suan karninizda hic bir problem yok ama dogunca asil annelik ozaman.

sabah saatin 5 i herkese günaydınlar...
karın ağrısı adet sancısı gibi başlayan bir ağrım var. dolaşıyorum olmuyor.dikkatimi dağıtmak istiyorum olmuyor.
doğum başlangıcı değildir inşallah.. daha küçük kızım..

akşam yatmadan önce de fenaydım. ben de de kabızlık var. popom yanıyordu. diyorum acı birşey de yemiyorum diye böyle yanma hissediyorum orada.. birkaç seferdir öyleydim. şimdi aynı şikayetleri okuyunca malum hamileliktenmiş..

karnıma bir zeytinyağ sürüyorum 3gündür ihmal ediyorum. kaşıntı fena.. hani çatlağın 15cm kadar yakınında böyle benek benek şeyler çıkmış..

neyse sonra makineye beyazları atacağım.

yani siz harıl harıl yazıyorken ben uyuyor olabilirim. yani umarım:)

bugün kontrole gidecek olanlar var mı? güzel haberlerle gelsinler inşallah...

Hayırlı sabahlar:) bugün şafak 30-Hakkari:)
Bugün inşallah netleşeceğim bir gün olacak:) Dua edin kızlar:) rüyamda gördüm kilosunu öğrenmeyi unutmuşum:))) bugünkü randevum rüyama bile geldi yani bilinçaltıma yerleşmiş:)

Selam kizlar, damlacigim pzt gunu dogumun mu var masallah ne cabuk geci zaman...

toplam kac kilo aldin? catagin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…