Biraz önce aradı. Yarın geleyim mi gelmeyeyim mi dedi. Benim her zaman gittiğim yer, sen sabah sabah zahmet etme istersen dedim. Sonra eve gelirsin olmaZsa dedim. Hastaneye gelmedikten sonra eve niye geliyim dedi. Neyse gelirsem gelirim dedi. Ben olsam gelinim gel demediği sürece gitmem. Ya benim de oğlum olacak. Karısı gitsin canım muayeneye falan. Beni özellikle çağırmadığı sürece ben gitmem.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum kendimi tamamen örgüye verdim hiç örgü bilmeden internette videolarını izleyerek kızıma bir kaç model hırka ve yelek gibi şeyler yaptım daha önceden tığ işi oyuncak yaptığımdan bebek şekerlerini ve kapı süsünüde kendim ördüm umarım beğenirsiniz
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum kendimi tamamen örgüye verdim hiç örgü bilmeden internette videolarını izleyerek kızıma bir kaç model hırka ve yelek gibi şeyler yaptım daha önceden tığ işi oyuncak yaptığımdan bebek şekerlerini ve kapı süsünüde kendim ördüm umarım beğenirsiniz
benher şeyini kendim yapmak istedim tığ işini biliyordum zaten iki senedir örgü oyuncak örüyorum kanser hastası olan mikrop kapmaması gereken çocuklar için örülüyordu bunu duyunca bende katkıda bulunmak isteyip başlamıştım sonra bunu bayağı bir geliştirip ticarete bile döktüm şimdide kızıma çalışıyorum bir sürü oyuncak ördüm hiç plastik bir şey almayacağım inşallah kazak örmeyide gerçekten hiç bilmiyordum videoları izleyerek söküp örüp öğrendim ve sonuçta bunları ördüm kızıma inşallah sağlıkla giydirmeyide Allah nasip ederBunlar harika, ellerine sağlık.Hele şu kapı süsüüü, muhteşem. İnanamıyorum örgü bilmeden bu kadar zor örnekleri yapabildiğine, harikasın annesi. Maşallah sana. Biz de anca burda lak lak yapalım Neyseki anneannesi babaannesi örmüş bizim oğlana vaktinde. Yoksa üşüyecekti yavrum kış vakti
Teşekkür ederim canım, bizce de güzel ama yinede karasizlik yasiyo insan.fikirler önemli oluyor bu noktada
Üfff bu çanta konusunda ben niye bu kadar üşengeç oldum anlamıyorumbismillah diyip başlamam lazım.. Çok teşekkürler canım amin inşallah
28. haftada doktor plesentanın aşağıda olduğunu ve erken doğum riski olduğunu söyledi yürüyüşü ve cinsel ilişkiyi yasakladı çok şükür şimdilik bir problem yok şimdiye kadar korktuğum hiçbir şeyi yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam gayet sağlıklıyım yürürmemde yatmamda kalkmamda hiçbir sıkıntım yok yarında okullar açılıyor artık arkadaşlarla sohbet muhabbet kalan zamanıda bu şekilde tamamlarım inşallah sizlerin nasıl bir sıkıntı yoktur inşallahne güzel şeyler, eline sağlık,hamilelik nasıl gidiyor?
Ya gelmek istiyor işte. Özel hastane sonuçta içeriye de girer. Ben de girme diyemem ki. Zaten bu işi başıma kocam açtı. Kendi gelemediği için annesini çağırdı. Şimdi yine aradı. Gelirken menekşe getireyim mi dedi. Yani kesin geliyor artık kurtuluş yok. Napıyım ya ben belli ettim istemediğimi. Gelirse gelsin ama çıkışta kendi annemin ultrason çekimine gidicem. Bundan haberi yok. Artık gelir benimle annemin yanına.Ben kayınvalideme söyleyeceklerimi hep eşime söyletirim. Sağolsun eşim de kırmaz beni, kendi fikriymiş gibi söyler. Sonra kayınvalidem de ben istiyorum da eşim istemiyor sanırAma böyle bir durum olsaydı, arayıp bana sorsaydı senin gibi kibarca söylemezdim sanırım. Yok, gelmeni istemiyorum, rahat edemem derdim. Anneme dedim arkadaşın kayınvalidesi böyle böyle yapmış diye. İçeride ne işi varmış, hastaneye gitsin tamam ama doktorun odasına girilmez dedi.
Bence beren daha güzel canım. Benim annemin adı Asya, herkes asiye diyor. Oysa asiyenin anlamı kötü. Insanlar böyle isimleri değiştiriyor ya gıcık oluyorum. Annem de gıcık oluyor ama millet alışmış çeviremiyorsun.. Benim çevremde iki tane Asya var. Bence bu isim çok kullanılıyor, tercih etme.. Tabi sen ve eşinin kararı önemli:)Hangisi daha güzel , biz eşimle Beren isminin anlamını çok beğendik ,
Beren mi diyorsun , değiştirmeyelim mi ?
Ya gelmek istiyor işte. Özel hastane sonuçta içeriye de girer. Ben de girme diyemem ki. Zaten bu işi başıma kocam açtı. Kendi gelemediği için annesini çağırdı. Şimdi yine aradı. Gelirken menekşe getireyim mi dedi. Yani kesin geliyor artık kurtuluş yok. Napıyım ya ben belli ettim istemediğimi. Gelirse gelsin ama çıkışta kendi annemin ultrason çekimine gidicem. Bundan haberi yok. Artık gelir benimle annemin yanına.
bu arada bende bebeğin her şeyini tamamladım sadece bebek çantası kaldı ne almam gerektiğine bir türlü karar veremedim önerisi olan varsa seve seve kabul ederim çünkü çok kararsızım
canım beni yalnız bırakmamak için diye düşün geç stres yapma.daha doğrusu kafanı bunlarla meşgul etmeye değmez.Biraz önce aradı. Yarın geleyim mi gelmeyeyim mi dedi. Benim her zaman gittiğim yer, sen sabah sabah zahmet etme istersen dedim. Sonra eve gelirsin olmaZsa dedim. Hastaneye gelmedikten sonra eve niye geliyim dedi. Neyse gelirsem gelirim dedi. Ben olsam gelinim gel demediği sürece gitmem. Ya benim de oğlum olacak. Karısı gitsin canım muayeneye falan. Beni özellikle çağırmadığı sürece ben gitmem.
Ben kayınvalideme söyleyeceklerimi hep eşime söyletirim. Sağolsun eşim de kırmaz beni, kendi fikriymiş gibi söyler. Sonra kayınvalidem de ben istiyorum da eşim istemiyor sanırAma böyle bir durum olsaydı, arayıp bana sorsaydı senin gibi kibarca söylemezdim sanırım. Yok, gelmeni istemiyorum, rahat edemem derdim. Anneme dedim arkadaşın kayınvalidesi böyle böyle yapmış diye. İçeride ne işi varmış, hastaneye gitsin tamam ama doktorun odasına girilmez dedi.
Neyse ben çekinmicem doktorla da her şeyi konuşucam. Odaya girse bile. Artık kendi bilir. Ben bu sezeryan normal doğum ikileminden yarın kurtulucam ne olursa olsun.Ama özel birşey bu. Sadece sen ve eşin girebilirsiniz odaya. Eşin söylesin çekiniyor, içeriye girme diye.
vayy be yürü canım kim tutar seni..Neyse ben çekinmicem doktorla da her şeyi konuşucam. Odaya girse bile. Artık kendi bilir. Ben bu sezeryan normal doğum ikileminden yarın kurtulucam ne olursa olsun.
Ya kendi annemi bile çağırmadım. Benim eşim gelemicekse tek giderim diyordum. Uzak değil bi şey değil. Odaya mutlaka girecektir baksana hastaneye gelmedikten sonra eve niye geleyim dedi. Bir şey göremez ultrasonda ya neyse. Sonuçta 4 boyutlu olana gitmiyorum.canım beni yalnız bırakmamak için diye düşün geç stres yapma.daha doğrusu kafanı bunlarla meşgul etmeye değmez.
sonuç olarak seninle gitmek seni yalnız bırakmaması çok normal.. aslında olması gereken. çünkü bebeğimizi en iyi şekilde korumaya çalışıyoruz. yanında birisi olması bu dönemde şart.. ayrıca torununu ultrasynuda görmeyi de hakediyor. yani aranızıda büyük sorunlar olmadığını düşünerek söylüyorum.annem diye söylemiyrum annem maddi manevi çok yanımda. çok anlattım. benim her hizmetimi severek yapmaya çalışıyor. yapıyor.. o yüzden annemle gitmek denk geliyor içimden gelerek gidiyorum. kv denim emeği çok yok.. manevi maddi yok.(gerçi reçeldi kışlık tı emeği oluyor on bakımdan hakkını yemeyim. ama ben hamileiym diye değil yakınlarına veriyor vs.. )aksine çok da üzdüğünü de oldu. bunuda yazdım. en son ben bu haldeyim bizim yardımcıya ihtiyacımız var. annesi başkalarına gidiyor yardım ettim vs diyor. geziyor.. hiç önemli değil yapmasın ama yapınca emeğe de saygı diyesim var. dışardan geliyor yanında da görümcesinin gelini birşey vercek kapıdan.. ben gecelikleyim ama gecelik tshirt gibi benim.. daha üstünlüğü değiştirmemiş aynı diyor.. bundan altı ay önccede aynı durum oldu.. ben otururken kalkarken herşeyi giyemiyorum. en rahat neyse onunla durmak benim ve kızım için hangisi uygunsa onu giyerim. evim değil mi.. ayrıca rahatlığımdan sağlııcğımdan hangisi önemil.
6 ay öncesinde de kalın penye vardı.evlerine yeni taşınmıştık. 3 gün sonra memlekete gideceklerdi. ben gece gündüz bulantılardan uyuyamıyordum. onlar(benim annemde) kahvaltıyı hazırlayınca dedim bir duş alıyım hep beraber kahvaltı yapılaım daha sonra uyursam uyurum. .. ayriyetten ilki düşük oluduğu için hamileleik almak istemedim. ikinci neden maddi boyutuydu. hamilelik olmayınca hiçbirşeyi de rahat edimeiyorumdum. ne kadar bol olursa olsun bir de ön eşli olduğundan mıdır bilmiyourm. kısaca hamileyim ve rahat etitğim kıyafeti giyiorum bunda ne var . misafir gelirse gelsin.. durumum ortada.. misafir müsait olduğumu sormuş mu..
yani kv dem gelirse daha doğrusu denk gelirse birşey demem ama özellikle glesin bulunsun görsün torununu diye içimden de geçiremiyorum.
aynen ileryacım hasta doktor arasına girilmez ki ancak çağrılırsa girilir..
eşimle dr odasına giriyoruz. ultrasyona bakılırken hazır olunca eşimi çağırıyor veya annemi.
Canım sence de terazi daha iyi durmuyor mu? Ne zormuş bu işleri belirlemek boyle? Akrepte cok iyi ama hırslı cok oluyorlarmış ve katı oluyorlarmış. Gerçi bende hırslıyım ama katı bir insan değilim kızılında katı olmasını pek istemem
O zaman ben güzel bi orta boy valiz alayım.Yani o şekilde bir valize hazırlanır galiba.
Tanıdığım çocuklardan örnek vereyim. Arkadaşımın kızı Doğa Naz. Çok kaprisli, egosu yüksek ve bencil bir çocuk. Başka bir arkadaşın kızı Beren, erkek çocuklarından beter yaramaz bir kızdı ufakken. Komşumuzun torunu Asya cimcime, cilveli, çok konuşkan bir tatlıcık. Ama s harfi tercih etmiyorsun. Defne ismini çok severim ben. Bir arkadaşımın kızının ismini ben önermiştim Zeynep Defne, çok tatlı bir çocuk. İrem, Ilgın da beğendiğim isimlerden.
Snowcuğum al benden de o kadar. Yumurta kapıya dayanmadan yapsak şu işleri iyi olacak. Sanırım çok detaylı bir iş olduğundan stres yapıyor bilinçaltımız. O nedenle erteliyoruz.
Ende senin gibi düşünmüştüm ama bebeğin kıyafetleri sırt çantasında bozulabilir düzgün durmaz sankiCanım ben kendim için kabin boy valize yapıcam, bebek için ise sırt çantasına hazırlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?