2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Artık son zamanlar yapmamız gerekenleri mümkün olduğunca yapmaya çalışmalıyız...Normal doğumdu senin değil mi?
Yani doğum şekline daha sonra karar vereceğiz fakat şuan için bir engel yok dedi. Alttan muayene etmeden de belli olmaz normal mi değil mi dedi. Çatı muayenesi galiba

Bende de en çok domatese karşı düşkünlük oldu.Bu aralarda mürdüm eriğine taktım :)

Daha da iyi olur merak etme...Her ne kadar yaşına göre olgun da desen 27 erkek için erken bir yaş bence.
Herkes bir değil elbette ama benim eşim 27 sinde ergen gibiydi ne hatalar ne hatalar
Madem özü mayası iyi düzelir herşey..
Bence sende o kadar önünü arkasını düşünme rahat ol yani eşine karşı gururlu olma o kadar bence...Daha samimi ol bak gör işe yarayacak...Ben eşimin özünü gördüm ve davranışlarımla ortaya çıkardım. Biraz da karşılıklı gelişiyor tutumlar...

yok canım çok şükür şeker ama üzüm şekerli bir meyve olduğu için çok yemek istemiyorum. kendimi kısıtlamıyorum bir günde 1 kiloya yakın yiyorumdur :S ben de dönem dönem taktım bazı meyvelere ama hiçbiri bu kadar uzun süreli olmamıştı :) ben de bi ara kiraza takmıştım şimdi üzüm işte..

Yani doğum şekline daha sonra karar vereceğiz fakat şuan için bir engel yok dedi. Alttan muayene etmeden de belli olmaz normal mi değil mi dedi. Çatı muayenesi galiba
Aynı durumdayız bende çatı muayenesi olmadım hiç de olmak istemiyorum eskiden var mıydı bunlar...Gerçekten bu zamanda böyle bir teknikle kontrol etmek çok geri bence hiç istemiyorumNormal doğum ihtimalim olanlar için özellikle yürüyüş önemli ondan sordum hurma da yiyorum bolca sana da tavsiye ederim...

Cok şekerli canım üzüm ya. Hararetin vardır muhtemelen onun yerine nektar falan yesen

aynen canım çok şekerli :S şimdi internetten baktım da aslında baya da faydalıymış bir sürü vitamin, kalsiyum ve potasyum varmış. Belki bu yüzden canım istiyordur. Ya harareti ben de düşündüm ama mesela dondurma falan yemek istemiyorum ya da kavun karpuz falan aklıma gelmiyor ama üzüm sürekli yerim yani

Bende de en çok domatese karşı düşkünlük oldu.Bu aralarda mürdüm eriğine taktım :)
İkisi de çok sağlıklı gıdalar.. Ne güzel...Bende bol bol domates salatalık yiyorum öğlen domates salatalık doğrayıp üstüne yoğurt döküp yedim

Ya kızlar ben 2 haftadır sürekli üzüm yemek istiyorum ve yiyorum da bir öğün. ama sürekli yemek istiyorum :/ neden böyle oldu ya

Bu hafta ben de üzüm düşkünü oldum. Damla'nın dediği gibi soğuk soğuk harareti alıyor. Bir de şekerli ya, ondan ağzımıza atınca mutlu oluyoruz. Acaba süt yaptığı için mi canımız çekiyor :)

Bende bir öğün diyince gözümde küçük bir salkım canlandı İyi yiyormuşsun :) En şekerli meyvelerden adet yazıyorlar üzüm diyince Nedenini bilmiyorum ama sanırım hepimizde ara ara oluyor bu yaşadığın durum.

canım ben bi insanın bi şeyi bu kadar istemesini hep vücutta eksik bir şeye bağlayanlardanım. O yüzden olabilir süt olayı işte neden diğer şekerli meyveler değil de üzüm değil mi? Kesin bir sebebi vardır

maalesef bir salkım kesmiyor canım diyorum ya yemek falan yemiyim sürekli üzüm yiyim istiyorum enteresan :S neyse elbet bıkıcam ama ne zaman.

Ya kızlar ben 2 haftadır sürekli üzüm yemek istiyorum ve yiyorum da bir öğün. ama sürekli yemek istiyorum :/ neden böyle oldu ya
Ayrıca çokta faydalıymış üzüm içerisinde bir sürü antioksidan varmış ve yemeklerden hemen sonrada yenebilirmiş.. ben doyamıyorum valla yemeye senin gibi bende bir ara kiraza takmıştım neredeyse hergün 1 kilo yiyordum bir yandan da korkuyordum şeker olacak diye ama olmadı korkmadan ye bence :)

Maşallah canım,aferin sana:) keşke senin gibi savaşcı olsam ben dışarıya karşı çok savaşçıyımdır. mesela eşimden büyüğüm diye ilk başta kayınvalidem istemedi beni, uğraşıp ikna ettik onu. başka sorunlar da oldu hepsiyle savaştım ama sorun sevdiğimden gelince bunu yapmamalı o diye düşünüp kabuğuma çekiliyorum. savaşamıyorum.
evet hayata biraz erken atıldı, belki bu yüzden de bocalıyor. ben de daha anlayışlı olmaya çalışayım dediğin gibi tatlı dil yılana dansözlük yaptırır:)

hurma ne işe ya
hurma ne işe yarıyor tatlım?

ben de çok zorunlu kalmadıkça kimsenin yanında emzirmem. başlarda zaten odamda emziririm. bebeği oda dışına üstelik kalabalıksa hiç çıkarmam.

off ya akşama ne yemek yapacağım bilmiyorum.

O sorun bendede var canım hergün ne yemek yapsam diye düşünüyorum ama ben daha cok buyuk kizimla karar veriyorum kaç gündür başımin etini yedi anne pizza yap anne pizza yap diye bende usendigimden hep erteliyodum artik bugun kabul ettim off ev kadınların klasik sorunları işte bu bazen ablamı.annemi arıyorum bugun ne pisirceksinuz diye onlardan fikir alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…