2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bence canım bir kilo çok fazla. Herşeyin fazlası zarar. Daha dozunda yesen

Çatı muayenesinden korkmuyorum canım ben alttan o kadar çok muayene oldum ki tedavi süresince.Ama bu muayene normal kamera gibi birşeyle olsa. Yani illa iki parmakla mı yapılıyor ya of.

Hahaa aynen öyle Konu eş olunca cidden olduğumuzdan farklı tepkiler verebiliyoruz sanırım..Mesela ben asla şımarık biri değilim.. Alakam yok..Ama eşimin yanında bildiğin şımarık nazlı bir hal alıyorum ve öyle duygusal ve hassasım ki ona karşı:))Halleri kes Bilinçli değil öyle oluyorum onun yüzünden sanırım bilmiyorum..
Bence erkekler bunu seviyor

Kızlar benim eliptik bisikletim var. Yürüyüş yerine eliptik bisiklete binsem hergün olmaz mı? Gideyim bende üzüm yeyim biraz

Çatı muayenesinden korkmuyorum canım ben alttan o kadar çok muayene oldum ki tedavi süresince.Ama bu muayene normal kamera gibi birşeyle olsa. Yani illa iki parmakla mı yapılıyor ya of.
Bende alttan muayene oldum kamera fln soktular o sorun değil..Ben bilmiyorum burada okuduklarımdan hepsi iki parmak sokuyorlarmış..
Bir de kim bu muayeneyi olsa yok sonrasında sancı olmuş yok kan gelmiş, yok erken doğum riski ardından hayırlı bir söz duymuyorum genelde ondan birazda bu isteksizliğim..Kalçam geniş annem 5, 2 ablamda 2 şer bebeği rahatça normal doğurdu bende çatı darlığı fln olduğunu hiç sanmıyorum...

Haklısın canım. Mesela eşim bir ara deli gibi vişne yiyordu. Ağacın altında yaşıyordu diyebilirim. Sonra merak ettim, vişneyi araştırdım. Antioksidanmış. Ağrı kesici, iltihap giderici özelliği varmış ve kaslara iyi geliyormuş. Eşim o ara belinden ameliyat olmuştu ve iyileşme dönemindeydi. Kas ağrıları vardı. Yarasının enfeksiyon kapmaması gerekiyordu. Aldığı narkozu da vücduttan atmalıydı. Tüm nedeni buymuş vişne ağacıyla arasındaki aşkın. O zamandan beri de o ağaca ayrı bir sevgisi var :)

Hamileliğin başında bende de benzer şeyler olmuştu. Hamile olduğumu öğrenmeden önce canım deli gibi et istedi ki normalde et yemem. Ete saldırır gibi yedim. Sonra turp otu çekti canım, gecenin birinde turp otu salatası yaptım yedim. Meğerse demir ihtiyacım olduğu için canım çekmiş bunları.

Ama yine de dozunda yemekte fayda var. Süt olsun inşallah.

kızlar sezaryen olacaklar epidural mi yoksa spinal anestezi mi yaptıracaksınız? spinalde sanırım 3 gün falan süren baş ağrısı oluyormuş ama epiduralden daha etkiliymiş... size doktorlarınız ne önerdi, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim ...

haklısın, erkekler onlarla uğraşılsın çocuk gibi istiyorlar:) Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım.

aaa süpermiş, ben de her sabah yiyorum. mübarek meyve diye yiyordum mutlaka bi faydası vardır diye:) bak varmış:) aklımı seveyim:)
Allahın hikmeti bilmeden her sabah hurma yiyeni de ilk defa duydumBende severimde normalde Ramazandan ramazana :) Bi avazda doğurursun sen

Henüz doktorumla bunu konuşmadım ama netten okuduğum doğruysa epiduralde acı yok ama dokunma hissi var. Spinalde dokunma hissi de yokmuş. Uygulamanın da farkı varmış. Bir de epidural spinal varmış. Muhtemelen benim doktorum epidural önerecek. Arkadaşlarım hep epidural oldu ve çok memnunlar. İnşallah bizler de rahat geçiririz doğumu ve sonrasını.

Allahın hikmeti bilmeden her sabah hurma yiyeni de ilk defa duydumBende severimde normalde Ramazandan ramazana :) Bi avazda doğurursun sen

valla ya, sabahları evden çıkmadan midem bulanıyor ağzıma su birikiyor hurma iyi geliyor hem de faydası olur diye yiyordum:) ayy inşallah dediğin gibi olur canım Amiiin:)

Slm ben oglumda cati muyanesi felan olmadim...inanmiyorumda acikcasi oglumda sunni sanci almistim inslh bu dogumum kendiliginden gelir:)

ben 950 ye almıştım indirim vardı baby mall de orda pembesi olmayınca toker bebe ye bu fiyata bulduk dedik onlar da indiler öylece aldık biz de

valla ya, sabahları evden çıkmadan midem bulanıyor ağzıma su birikiyor hurma iyi geliyor hem de faydası olur diye yiyordum:) ayy inşallah dediğin gibi olur canım Amiiin:)
Daha bilmediğimiz ne yararları vardır kim bilir... Akıllılık etmişsin ben bal yerken de böyle hissediyorum mesela kim bilir ne yararları vardır diyorum sabah kahvaltıda yiyorum...
İnş. cnm:)

Slm ben oglumda cati muyanesi felan olmadim...inanmiyorumda acikcasi oglumda sunni sanci almistim inslh bu dogumum kendiliginden gelir:)
Söylediğin iyi oldu ben de yaptırmak istemiyorum dicem bakalım Dr um ne dicek...İnş. cnm suni sancı çok kötü oluyormuş...

canım iğne saatini sabaha cekmek bana mantıksız geldi ama acaba yanlıs mı düşünüyorum...sonucta iğnenin etkisi 12 saat ve sizler sezaryen olacaksınız sabah sezaryene girmeden iğne olmak sacma diil mi amacımız kanamanın mümkünn oldugunca az olması diil mi neden o zaman iğneyi sabah yapıp kanamayı artırıyoruz?neyse cuma ggünü gidicem ya doktora bende bi sorarım bakalım herkes dr una sorsun da haberleselim yeniden:)

walla ben saatimi şaşırtmıyorum hiç cnm bana en fazla 15 dk farketsin iğne saatlerin demişti gittiğim bütün doktorlar sende öyle 1 saat flan ara vermemeye calıs tatlım..
ben iğneyi hala göbekten yapıyorum....koldan 1 kere yaptım cok acıdı kanadı morardı bida yapmam

evet cnm iğneye dogumdan sonrada devam edeceğimizi söledi benim doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…