2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım net hatırlamıyorum ismini ama hamileler ve Emziren anneler için yapılmış bir ilaçmış. Ne yazıkki için de folikasittevar Buda bende mide bulantısı yapıyor. Onun dışında bir ilaç kullanmadığım için ben alıyorum bu ilacı mecbur cok düşük değerim ameliyatta kan takılsın istemiyorum bu yüzden uğraşıyorum. Sende madem kansızsan soyle serum taksınlar sana. Ben iki günde bir taktırdım gerçi oda iğrenç birsey ya neyse.

ooo maşallah annene bu durumda senin stres yapmana hiç gerek yok :)
evet ebru hn doktorum

aslında en güzelini yapıyorsun, hiç kasmadan rahat davranıyorsun. mesela bir kere gidip öpmeye sarılmaya çalışayım soğuk davranırsa bi daha gitmiyorum o gelsin istiyorum. oldum olası gurur budalasıyım zaten ne çizimi yapıyorsun canım? bakalım 1 ay sonra da bebeğe sarıp beni unutmaz İnşallah:)

geçen gün karşılaştık tatlı bir bayana benziyor. ilgili mi nasıl? sezeryan olacak senin değil mi?
ben çok memnunum, hem ilgili hemde sakin, bebeğimden bahsederkende çok sevecen ve olumlu konuşuyor, muayeneye başlarken bakalı oğluşumuz nasıl diyor ve bu da beni çok memnun ediyor, büyük ihtimalle sezeryan olacak

Canım benden çok gururlu olma hiç sevmediğim bir özelliğimdir. Ama aşkta gurur olmaz ben eşime karşı özellikle bu tarz konularda hiç gurur yapmıyorum. Eşim soğuk davranırsa çocuk gibi ağlarım heralde pek nazlıyım saolsun iyi çekiyor beni :))) 3dmax de iç dış mimari dekorasyon görselleştirmesi yapıyorum.
O bebeğe bakıp seni unutması mümkün mü sakın öyle kötü düşünceleri getirme aklına...O mucizeyi aylarca sen taşıdın.. o mucizenin bir parçası sensin..
Eşim evlenmeden önce öyle acılar çektirdi ki bana psikoloğa gittim hap kullandım. Yılan hikayesi gibiydi.Ama Allahıma şükür şimdi çok mutluyum..
İyi bir adam mı eşin güvenilir mi vicdanlı mı seni sevdiğini biliyor musun o zaman işte için rahat olsun herşey yoluna girer

canım daha önce bir düşüğüm oldu. en ufak bir hareketimde kahverengi akıntı geliyor. ister istemez iş yapıyorsun akıntılarım oluyor. iki adım yürüyemiyorum. bacağımı atamıyorum. kasıklarım ağrıyor.. riskli gebelik grubundayım. eşim hergün işe gidiyor.

annem eşim yeter.. ama sonuçta eşiminde kv de annesi.. . yani ben taraflı olmayıorum. ben nasıl annemi ilgi ve desteğini istiyorsam annemin yanında daha rahatsam eşim de kendi annesinin yanında rahattır. onu ister.. bu yüzden biraya geldiğimizde huzurlu olalım.. isityorum.

ayrı bir ev kurmanın önemi büyük.. ayrı bir aile oluyorsun .burası eşim ve benim evim.. yani bizim aile burası.. işleri de sorumlulukları da bize ait. ama ihtiyaç var..nasıl annem burası damadın ve kızın evi kızım yapamıyorsa damat yapsın demiyorsa düzenimizi bozmadan yardım ediyorsa sevdiği yemek ve tarzlarına önem veriyorsa onun annesinden beklerim. elbette ben ondan bir ömür istemiyorum şurda 1-2 gün.. ki ben onu hep iyi hatırlayım. yetişemediğinde yorulduğunda ben yardım da ederim. ama yapmak zoruna gidiyorsa bunu hissetiriyorsa gösteriyorsa işte ben o zaman takılıyorum. ayrıca insanlık öldü mü sevap da.. başkasına da yardım edersin..

küçük şeyler ama elektrik süpürgüseni biz onun odasına koymuştuk. hem geniş hem de o o da kullanılmıyor diye.. o geldi süpürgeyi araya çıkardı.dediğim gibi 2 gece kaldı.. ve görüntüsü güzel durmuyor. sonuçta banyo yanı bir şekilde takılıyorsunda ..

ben bu açıdan iyi hatırlayım diye.. ben de onun hakkında biz rahat edelim diye elinden geleni yapıyor demek isterim.. yoksa evli evine köylü köyüne.. herkes kendi yoluna yani.. sonuçta aile büyüğümüz. bir şekiled iletişimiz oluyor.. saymak da sevmek de içimizden gelsin istiyorum.

Kızlar her gün yürüyüş yapıyor musunuz?

Erken doğum olmasın diye yapmamaya çalışıyorum. Ama yürümeyince de rahat edemiyorum. Akşamları yarım saat kadar yürüyoruz eşimle. Fazla yürütmüyor adamcık korkusundan. Bu akşam daha çok yürüyebilirim. Çünkü yürüyüşü azaltınca ayağım şişiyor.

Haftada 2-3 gün yapıyorum. Yaklaşık yarım saat bazen az ya da daha çok oluyor. Ağır ağır yürüyebiliyorum umarım bir işe yarar...
Doktorum her gün bir saat yürüyüş diyor ama çok zor geliyor bana. Benim oturduğum yerde yürüyüş yapabileceğim düzgün bir yer bile yok ayrıca.

Maşallah canım harikasın gerçekten. Bende başlayım diyorum ama benim keyifle yürüyebileceğim bir yer yok oturduğum yerde. Nerde nasıl yürürüm bilemiyorum.

Ya kızlar ben 2 haftadır sürekli üzüm yemek istiyorum ve yiyorum da bir öğün. ama sürekli yemek istiyorum :/ neden böyle oldu ya

Doktorum her gün bir saat yürüyüş diyor ama çok zor geliyor bana. Benim oturduğum yerde yürüyüş yapabileceğim düzgün bir yer bile yok ayrıca.
Kötüymüş canım, ama az da olsa yürümelisin bir şekilde, cidden iyi geldiğini hissediyorum. 1 saat olmasa da en azından 20 dk fln bir markete gitmen bile yürüyüş olurdu o kadarcık da yürüyecek mesafen yok mu?

Canım var da
Market dibimde :) Ama akşam yemekten sonra ne olursa olsun çıkacağım artık mecburum.

Ayy kızlar herkes kv sikayet etmiş valla benim kv dede iki haftadir ankara da bir an once gelsin de cocuklarimla ilgilensin diyorum biliyorsunuz erken dogum riskim var disari bile yasak babamizda gec geliyor cocuklarim evde sikildi enazindan kp cocuklari parka goturuyor hastaneye vs başka isim oldugunda cocuklari bırakıyorum ve 10 gun sonra okullar acildiginda inşallah daha çok yardımcı olacaklar.

Canım var da

Market dibimde :) Ama akşam yemekten sonra ne olursa olsun çıkacağım artık mecburum.
Artık son zamanlar yapmamız gerekenleri mümkün olduğunca yapmaya çalışmalıyız...Normal doğumdu senin değil mi?

Ya kızlar ben 2 haftadır sürekli üzüm yemek istiyorum ve yiyorum da bir öğün. ama sürekli yemek istiyorum :/ neden böyle oldu ya
Ara ara bende de bazı meyvelere karşı bu durum oldu ama ben doyana kadar yedim hiç kısıtlamadım kendimi...Neden sadece bir öğün yiyorsun..Eğer canın o kadar istiyorsa şöyle doyana kadar ye tadını çıkar hamilesin sen ara sıra olur bu tarz abartmalar :) şeker fln mı var bir zararı mı vardı sana?
Kilo kilo çilek yedim bir dönem şu sıralarda kavun yiyorum sürekli :)

Maşallah canım harikasın gerçekten. Bende başlayım diyorum ama benim keyifle yürüyebileceğim bir yer yok oturduğum yerde. Nerde nasıl yürürüm bilemiyorum.
Benim var aslında burhanfelek spor salonu var, validebağ korusu var ama köpeklerle buralarda yürümek zor oluyor diye biz genelde cadde de yürüyoruz. Köpekler elimizde hergün uzun uzun turlarla Acıbadem'e çıkıp geri geliyoruz. Bilmiyorum sende kendine göre bir parkur yaratabilirsin. Yürümek cok yararlı geliyor bana. Valla eşimde bana da cok kızıyor fazla yürüyorum diye ama en dinleniyorum sancılı sancılı banamısın demeden yürümeye devam ediyorum :)

bizimki evlenmeden önce mutluluktan uçurdu evlendikten sonra odunlaştı:) evlenmeden önce küçük sorunlar harici birbirimize karşı öyle büyük sorunlarımız olmadı. bakalım inşallah eskisi gibi olur, yarısı olsa da kabulüm:))) iyi birisi, çok adildir mesela. en sevdiğim özelliğidir bu. vicdanlıdır da ama mantığıyla birlikte. valla şimdilik güveniyorum inşallah böyle devam eder sapıtmaz sonrasında:) amin canım inşallah.

Cok şekerli canım üzüm ya. Hararetin vardır muhtemelen onun yerine nektar falan yesen

ben de çok zorunlu kalmadıkça kimsenin yanında emzirmem. başlarda zaten odamda emziririm. bebeği oda dışına üstelik kalabalıksa hiç çıkarmam.

off ya akşama ne yemek yapacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…