- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Canım net hatırlamıyorum ismini ama hamileler ve Emziren anneler için yapılmış bir ilaçmış. Ne yazıkki için de folikasittevar Buda bende mide bulantısı yapıyor. Onun dışında bir ilaç kullanmadığım için ben alıyorum bu ilacı mecbur cok düşük değerim ameliyatta kan takılsın istemiyorum bu yüzden uğraşıyorum. Sende madem kansızsan soyle serum taksınlar sana. Ben iki günde bir taktırdım gerçi oda iğrenç birsey ya neyse.evet doğru dıosun hatrlıorum cnm.bayagı anemıyle ugrastın sende.bana doktor sürüp verdı ama o beş günde bıtıor.ozel fıyatıda 18lıra.her beş günde bır bn onu nasl yazdrayım.ılacı degısmesını ıstıcem.bu surubun ıcınde folık asıtte varmış.dun aradm doktoru ulasamadm.cebınıde vermıor kı ya.sen hangı demırı kullanuon smdı?bana dedı 14gun sonra gene kan alır bakarız.ııde 14gunde depolar dolarmıymıs hıc.kollarım delık desık oldu ya
benim doktorum kadının çat genişliği, dogurma durumu filan anneye çok çeker dedi. annen kolay yaptıysa sen de yapabilirsin:) benim annem 5.450 gr doğurdu kardeşimi:) bakalım dayanıp dayanamayacağımı bir kaç hafta sonra göreceğim:) inşallah kolay kolay doğururuz:) sen doç. dr ebru hanım'a gidiyordun değil mi?
ooo maşallah annene bu durumda senin stres yapmana hiç gerek yok :)
evet ebru hn doktorum
Ne yalan diyim ben eşimin kenesiyim hep öyleydim. Şımaracak diye korkmadım hiç...Mesela biyere kalkıyor hani öpücüğüm diyorum :) onu da kendime benzettim :)Oda alıştı uzak otursam o geliyor yanıma...
Haklısın hamilelikten sonra daha bir seviyorum hep yanımda istiyorum hemen özlüyorum. Ben herzaman içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım en güzeli...Bence herkes böyle yapmalı koltuklarımızı bile ikimiz yanyana uzanabileceğimiz şekilde aldık. Evdeyken bi sn mizi bile ayrı geçirmemeye çalışıyoruz. Şimdi annemlerde kalıyoruz abim ve erkek kardeşim var başbaşa kaldığımızda hemen öpüyorum biri gelirse diye tedirgin oluyor yaramaz diye takılıyor. Hiçbir erkek bayanın ilgisinden bence sıkılmaz. İlişkiyi dinamik tuttuğunu düşünüyorum. Ne yapiyim içimden geldiğince davranıyorum eşim değil mi niye çekiniyim...
Eşin ne kadar da yardımcı oluyormuş ne güzel...Bende bebeğimin eşime benzemesini istiyorum. Ultrasonda babaya benziyor zaten...
Bu 4 aylık izin cidden anlamsız doğur değil doğurma deniyor aslında..Yazık değil mi 4 aylık bebeği evde bırakmak.. Benim bebeğime bakacak annem ya da kv dem yok bakıcıya o kadarcık bebeği nasıl bırakırım evden çalışmaya çalışıcam da bilmiyorum nasıl olacak. Bebekle ilgilenirken yandan çizim yapmak...
Sadece sevildiğini bilmek elbette yetmez şuan şevkate ilgiye muhtaç duygusal günler yaşıyoruz...Zaman herşeyin ilacıdır bu süreçte kendini telkin etmen sakin düşünmen için böyle düşün dedim :) Yani bence geçici bir durum 1 ay sonra bitecek inş. :)
ben çok memnunum, hem ilgili hemde sakin, bebeğimden bahsederkende çok sevecen ve olumlu konuşuyor, muayeneye başlarken bakalı oğluşumuz nasıl diyor ve bu da beni çok memnun ediyor, büyük ihtimalle sezeryan olacakgeçen gün karşılaştık tatlı bir bayana benziyor. ilgili mi nasıl? sezeryan olacak senin değil mi?
Canım benden çok gururlu olma hiç sevmediğim bir özelliğimdir. Ama aşkta gurur olmaz ben eşime karşı özellikle bu tarz konularda hiç gurur yapmıyorum. Eşim soğuk davranırsa çocuk gibi ağlarım heralde pek nazlıyım saolsun iyi çekiyor beni :))) 3dmax de iç dış mimari dekorasyon görselleştirmesi yapıyorum.aslında en güzelini yapıyorsun, hiç kasmadan rahat davranıyorsun. mesela bir kere gidip öpmeye sarılmaya çalışayım soğuk davranırsa bi daha gitmiyorum o gelsin istiyorum. oldum olası gurur budalasıyım zatenne çizimi yapıyorsun canım? bakalım 1 ay sonra da bebeğe sarıp beni unutmaz İnşallah:)
Canım işte bi ortası olması lazım bunun. Fazla duyarsız olmak da kötü, fazla duyarlı olmak da kötü. Bence hiç takma. Annen, eşin yeter sana. Ayrıca 1979'lusun galiba ki yaşın da hiç öyle fazla değil. Bende 81'liyim. Benimde enerjim eskisi gibi değil. Ama ben oda oda temizlik yapıyorum ve çok yavaş yavaş. Sende öyle yap günde bir oda temizle. Zor yerleri bırak eşinden yardım iste. Bende temizlikçi çağırmadım hiç, çağırmayacağım galiba da. Onların bizden iyi temizlediğini sanmıyorum.
Kızlar her gün yürüyüş yapıyor musunuz?
Doktorum her gün bir saat yürüyüş diyor ama çok zor geliyor bana. Benim oturduğum yerde yürüyüş yapabileceğim düzgün bir yer bile yok ayrıca.Haftada 2-3 gün yapıyorum. Yaklaşık yarım saat bazen az ya da daha çok oluyor. Ağır ağır yürüyebiliyorum umarım bir işe yarar...
Maşallah canım harikasın gerçekten. Bende başlayım diyorum ama benim keyifle yürüyebileceğim bir yer yok oturduğum yerde. Nerde nasıl yürürüm bilemiyorum.Evet hergün yürüyorum. Gerçi dün yürüyüş yasaklandı bana ama Allahıma emanet napıyım evde oturamıykrum. Yürüyüş yapmadığım zaman resmen nefes alamıyorum gibi hissediyorum. Haftada 5 gün yaklaşık 2-2.30 saat yürüyorum. Haftada iki günde 1 saat yürüyorum
Kötüymüş canım, ama az da olsa yürümelisin bir şekilde, cidden iyi geldiğini hissediyorum. 1 saat olmasa da en azından 20 dk fln bir markete gitmen bile yürüyüş olurdu o kadarcık da yürüyecek mesafen yok mu?Doktorum her gün bir saat yürüyüş diyor ama çok zor geliyor bana. Benim oturduğum yerde yürüyüş yapabileceğim düzgün bir yer bile yok ayrıca.
Canım var daKötüymüş canım, ama az da olsa yürümelisin bir şekilde, cidden iyi geldiğini hissediyorum. 1 saat olmasa da en azından 20 dk fln bir markete gitmen bile yürüyüş olurdu o kadarcık da yürüyecek mesafen yok mu?
Market dibimde :) Ama akşam yemekten sonra ne olursa olsun çıkacağım artık mecburum.Kötüymüş canım, ama az da olsa yürümelisin bir şekilde, cidden iyi geldiğini hissediyorum. 1 saat olmasa da en azından 20 dk fln bir markete gitmen bile yürüyüş olurdu o kadarcık da yürüyecek mesafen yok mu?
Artık son zamanlar yapmamız gerekenleri mümkün olduğunca yapmaya çalışmalıyız...Normal doğumdu senin değil mi?Canım var da
Market dibimde :) Ama akşam yemekten sonra ne olursa olsun çıkacağım artık mecburum.
Ara ara bende de bazı meyvelere karşı bu durum oldu ama ben doyana kadar yedim hiç kısıtlamadım kendimi...Neden sadece bir öğün yiyorsun..Eğer canın o kadar istiyorsa şöyle doyana kadar ye tadını çıkar hamilesin sen ara sıra olur bu tarz abartmalar :) şeker fln mı var bir zararı mı vardı sana?Ya kızlar ben 2 haftadır sürekli üzüm yemek istiyorum ve yiyorum da bir öğün. ama sürekli yemek istiyorum :/ neden böyle oldu ya
Benim var aslında burhanfelek spor salonu var, validebağ korusu var ama köpeklerle buralarda yürümek zor oluyor diye biz genelde cadde de yürüyoruz. Köpekler elimizde hergün uzun uzun turlarla Acıbadem'e çıkıp geri geliyoruz. Bilmiyorum sende kendine göre bir parkur yaratabilirsin. Yürümek cok yararlı geliyor bana. Valla eşimde bana da cok kızıyor fazla yürüyorum diye ama en dinleniyorum sancılı sancılı banamısın demeden yürümeye devam ediyorum :)Maşallah canım harikasın gerçekten. Bende başlayım diyorum ama benim keyifle yürüyebileceğim bir yer yok oturduğum yerde. Nerde nasıl yürürüm bilemiyorum.
Canım benden çok gururlu olma hiç sevmediğim bir özelliğimdir. Ama aşkta gurur olmaz ben eşime karşı özellikle bu tarz konularda hiç gurur yapmıyorum. Eşim soğuk davranırsa çocuk gibi ağlarım heralde pek nazlıyım saolsun iyi çekiyor beni :))) 3dmax de iç dış mimari dekorasyon görselleştirmesi yapıyorum.
O bebeğe bakıp seni unutması mümkün mü sakın öyle kötü düşünceleri getirme aklına...O mucizeyi aylarca sen taşıdın.. o mucizenin bir parçası sensin..
Eşim evlenmeden önce öyle acılar çektirdi ki bana psikoloğa gittim hap kullandım. Yılan hikayesi gibiydi.Ama Allahıma şükür şimdi çok mutluyum..
İyi bir adam mı eşin güvenilir mi vicdanlı mı seni sevdiğini biliyor musun o zaman işte için rahat olsun herşey yoluna girer
Cok şekerli canım üzüm ya. Hararetin vardır muhtemelen onun yerine nektar falan yesenYa kızlar ben 2 haftadır sürekli üzüm yemek istiyorum ve yiyorum da bir öğün. ama sürekli yemek istiyorum :/ neden böyle oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?