Acaba son kez idrar tahlili yaptırmak gerekiyor mu canım? Bi şikayetim yok ama.Aynen canım kurun da çıksın aklından. Hadi inşallah iyi çıkar canım senin deben de yarın idrar yaptırıcam bakalım artık her şey doğuma yönelik :)
Şimdi serilmeyecek canım. Onu ortaya çıkarıcam ki bana o halimde nerde diye sormasınlar.Canım ben Hibor kullanıyorum, etkisi 24 saat, iğneyi de yavaş yavaş sezaryan saatine çekiyor ki doğum sabahı iğne olmasam da pıhtılaşma tetiklenmesin. yani en son bir önceki gün iğne yapmış olacam.
Damlacım ben daha önce spinal anesteziyle küçük bir ameliyat geçirdim, ameliyattan sonra kesinlikle boool boool su iç, bitter çikolata ve nescafe de iç demişlerdi ama ben az içtim galiba, taburcu edilecekken başımı ağrıdan kaldıramadım yastıktan ve taburcu oluşumu ertelediler, o başağrısına yakalanmamak için suyu sakın unutma canım.
Eylüle bir bilet daha:) Allah selamet veesin sizede ...
inşallah sorun olmaz canım ya, zaten bülent bey merak etme birşey olsa seni eve göndermez yatışını yapardım dedi, rahatladım biraz:) bi sonraki 13 eylülde, sizin ne zaman?
Valla benim karnım da gittikçe aşağı iniyor ama ben yatak takımlarını falan hep yıkayıp ütüleyip dolabına kaldırdım, biz hastanedeyken veya eve gelince bile serilir hemen, şimdi erken bence kızlar.
Sezeryana dair tecrübelerini yazar mısın?Lakito ben eşime söylettim; kırkım çıkana kadar kimse gelmesin gitmesin dedim, arkadaşlarıma da rica ettim. Sadece annem geldi, 3 gün kaldı, sezaryen olduğum için. 40 gün kafam rahat, kızımla ilgilendim. Ondan sonra misafir ağırladım. En güzeli bu bence.
Acaba son kez idrar tahlili yaptırmak gerekiyor mu canım? Bi şikayetim yok ama.
cikartilirken aci olmuyormus herhalde cnm.bugun konustum daha arkadaşımla. cok memnundu sadece katater alerji yapmış bir sure sonra kaşıntısi olmus cikartmislar , ama epiduralden cok memnun kaldigini söyledi. O alerji de cok nadiren oluyormus zaten. Ben de doktor önerdiği için kombin yapabilirim. ..Ya benimde problemim sadece o aletin çıkartılması. Nasıl birsey hiç bilmiyırum. Uğraşmak istemiyorum sonra acım olur çıkarılırken falan diye ama kararsızım hala bende ikisini kombin yapmayı düşünüyorum aslında ama o alet problem oluyor bende sadece
Benimki de 16sında geliyor :) ben de o geldikten sonra halıları falan vericem yıkamaya, kadın gelir detaylı temizlik olur ben de hep doğuma yönelik düşünüyorum :)
Ben alıştım senin sürekli akşam girmene hatta yemekten sonra dur bakayım gül gelmiştir diyorum :)
Doktorumuz sorun olmaz dediyse güvenmelisin ona .Canım ben Hibor kullanıyorum, etkisi 24 saat, iğneyi de yavaş yavaş sezaryan saatine çekiyor ki doğum sabahı iğne olmasam da pıhtılaşma tetiklenmesin. yani en son bir önceki gün iğne yapmış olacam.
Damlacım ben daha önce spinal anesteziyle küçük bir ameliyat geçirdim, ameliyattan sonra kesinlikle boool boool su iç, bitter çikolata ve nescafe de iç demişlerdi ama ben az içtim galiba, taburcu edilecekken başımı ağrıdan kaldıramadım yastıktan ve taburcu oluşumu ertelediler, o başağrısına yakalanmamak için suyu sakın unutma canım.
Eylüle bir bilet daha:) Allah selamet veesin sizede ...
inşallah sorun olmaz canım ya, zaten bülent bey merak etme birşey olsa seni eve göndermez yatışını yapardım dedi, rahatladım biraz:) bi sonraki 13 eylülde, sizin ne zaman?
Valla benim karnım da gittikçe aşağı iniyor ama ben yatak takımlarını falan hep yıkayıp ütüleyip dolabına kaldırdım, biz hastanedeyken veya eve gelince bile serilir hemen, şimdi erken bence kızlar.
Şişmelerin çok mu canım? Ayaklarda olması normalmiş. Ama bacaklarda olmaması lazımmış. Benim aile hekimim hep bakıyorbacaklarıma falanŞikayetin yoksa gerek olduğunu sanmıyorum canım. Benim şişmeler falan var diye yapalım dedi
Bizim ki kurulu da nevresimleri falan ne zaman sersem acaba ? 1 hafta daha bekleyim diyorum amaDoğru söylüyorum canım haftasonu eşime kurdurturum. Zaten iki hafta kalıyor o zaman. Canım benden son kez kan aldılar. İki tüp. Genel değerlere bakıyorlar. Kan değeri vitamin değeri tiroit tahlilleri falan. Bakalım ne çıktı. Tsh testin süper çıkmış maşallah canım darısı başıma:)
Benim de öğleden sonra çok uykum geliyor canımkahve içmek zorunda kalıyorum yoksa hiç konstantre olamıyorum işlere neyse 2 haftam kaldı inşallah. Sen napıyosun evde? Yatışta msn :)
Annen bir yolunu bulur gelir canım düşünme çok fazla . Gelmezse de eşin sana bakar sen de bebeğine bakarsın artıkCanım ben anlamıyorum ama büyükler anlıyor. Yada tecrübeli olanlar diyim. Ya benim doğum da okullar açıldıktan sonra oluyor. Okula giden kardeşim de var. Annem nasıl kalacak bende onu düşünüyorum. Yatağıma sereceğimiz dantelli pike takımımı meydana çıkarıcam. Onu serecek annem eve dönüşümde.. Ayyy hiç iş bitmiyor ama yine de evde sıkılmayı başarıyoruz. Ben evde durdukça da her şey batıyor bana. Bi ara koltukları sileyim dedim. Sonra delirme dedim. Kayınvalidem gelecek silecek. Diğer hafta çağırıcam onu pencereleri de silsin. Şu iki işi bi kafamdan atayım.
Elbette. Spinal sezaryende iğne acıtmıyor. Zaten verilen ilaçlar yarı ayık yarı baygın yapıyor insanı. Bebeğim hemen aldı memeyi ama 3 gün yeterli süt gelmedi yine de sık sık emzirdim. Benim başım, belim ağrımadı, ama beni gaz çıkarmak zorladı. 3-4 gün sonra kendime yeter oldum çok şükür. Ama kız kardeşim hiç gaz sorunu yaşamazken, bel ve baş ağrısı çekti bir süre. Ancak o da 3-4 gün sonra her işini kendi yapabilir hale geldi. Bir de dikişli karınla yatağa yatıp kalkarken 1-2 hafta zorlandığımı hatırlıyorum, bunlar haricinde her şey iyiydi şükürler olsun.Sezeryana dair tecrübelerini yazar mısın?
16 tısı geç olmasın . Halıcılar çok yoğunlar bilgin olsun .
Bana bakmana çok sevindim canım , bazen üzülüyorum beni unutacaklar diyorum kendimce . Ama sevindim şimdi
Doktorumuz sorun olmaz dediyse güvenmelisin ona .
Ayyy ben randevu almayı unuttum , bir sonraki 2 hafta sonra gel dedi
Geçen randevum 2 eylül de idi ben 1 eylül zannettim gittim ama baktı Bülent Bey sağolsun ,
Yani seninle karşılaşacaktık aslında :)
Çok güzel , ama biz gelene nasıl gelmeyin deriz kiLakito ben eşime söylettim; kırkım çıkana kadar kimse gelmesin gitmesin dedim, arkadaşlarıma da rica ettim. Sadece annem geldi, 3 gün kaldı, sezaryen olduğum için. 40 gün kafam rahat, kızımla ilgilendim. Ondan sonra misafir ağırladım. En güzeli bu bence.
Şişmelerin çok mu canım? Ayaklarda olması normalmiş. Ama bacaklarda olmaması lazımmış. Benim aile hekimim hep bakıyorbacaklarıma falan
Aaa doğum yapmadan bi karşılaşsak ne iyi olurdu aslında, malum ben önden gireceğim için hastaneye, orda pek mümkün olmayacak gibi:)16 tısı geç olmasın . Halıcılar çok yoğunlar bilgin olsun .
Bana bakmana çok sevindim canım , bazen üzülüyorum beni unutacaklar diyorum kendimce . Ama sevindim şimdi
Doktorumuz sorun olmaz dediyse güvenmelisin ona .
Ayyy ben randevu almayı unuttum , bir sonraki 2 hafta sonra gel dedi
Geçen randevum 2 eylül de idi ben 1 eylül zannettim gittim ama baktı Bülent Bey sağolsun ,
Yani seninle karşılaşacaktık aslında :)
Annesi kahve içmesen ya da sırf süte birazcık kahve atsan. Yalancıktan kahve içsen. Zararlı kahve minnaklarımıza.
TeşekkürlerYaaa geç mi diyosun, dur bi araştırayım bu işi ben bi sorayım kaç günde teslim ederlermiş. Ay aşkolsun unutur muyuz seni hiç canımm duymamış olayım :*
çoğu zaten birbirinden duydu, bir de anlayışlı insan halden anlıyor. söylememe gerek kalmadan kırkımın çıkmasını bekleyen de oldu. ben bir de sohbet arasında araya söyledim: 40 gün kimse rahatsız etmese, kendimi toparlasam filan diye. ee aklı olan anlamıştır :)Çok güzel , ama biz gelene nasıl gelmeyin deriz ki
Doğru analiz etmişim. Drun iyiymiş çatı muayenesi sonrası problem oluşabiliyor hep böyle okuyorum. Kalça genişliği muhabbeti doğruymuş demek gayet mantıklı...hehee:))))
olabilir ama canım o zaman direk kalçayı ölçerlerdi...geniş mi dar mı ona bakılırdı. çünkü dr bana şimdi bakmayalım hem küçük etkilenmesin.bebği rahatsız etmeyelim dedi.. su falan gelir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?