nıye ertelendı kı ?bnm 16sında cabuk zaman gecsın ıstyrmpazartesi doktorda randevum vardı yine ertelendi
aynen öyle,ıhtyac sahıplerıne ulassında. Benmde esim 40gun cıkarmıxakmıs evden.20gun yeter dıorum yok anlatamıorum.kafayı yedırtcek banaEvet canım ben bunu gordüm ama Kadıköy'e bağlı olman gerekiyormuş gelip eşyaları almaları için. Zaten sağolsun ataşehir Belediyesi kendi bağlı oldugum belediye olmasa da gelip aldı eşyalarımı. Inşallah ihtiyacı olanlara ulaşır.
Kendisi beklesin 40 gün evde çocukla bakalım kolaymı oluyormuş :)aynen öyle,ıhtyac sahıplerıne ulassında. Benmde esim 40gun cıkarmıxakmıs evden.20gun yeter dıorum yok anlatamıorum.kafayı yedırtcek bana
aynen bende öyle dedim de ben calısıorm dıor :) enfeksıon kapar dıye korkuormus.aman ben smdi bunalıorum ,biraz halım olsa cıkcam dışarı,4o gün hıc dusunemıormKendisi beklesin 40 gün evde çocukla bakalım kolaymı oluyormuş :)
Alışsın ya mikrobada alışsın herseye alışsın. Bizim kociste üşür çıkartmayalım diyordu ama bebiş uyku rutinine oturduktan sonra valla üşümüş falan pek umursamıyorum. Üşüsün cunku. Yurtdısında yok boyle seyler. Türklerin adeti bunlaraynen bende öyle dedim de ben calısıorm dıor :) enfeksıon kapar dıye korkuormus.aman ben smdi bunalıorum ,biraz halım olsa cıkcam dışarı,4o gün hıc dusunemıorm
doktorumun yine ameliyatı varmışnıye ertelendı kı ?bnm 16sında cabuk zaman gecsın ıstyrm
Snowcum sadiye abla gercekten mükemmel ama dediğin gibi gunü yokmuş. Haber verecek boşalırsa bana. Baska bildiğin var mı sadiye abla gibi güzel temizlik yapan? Kızlar size de soruyorum gercekten mükemmel temizlik yapıyor dediğiniz birileri var mı cevreniz de? Ay bir oturtamadım bu temizlik olayını
ben bugünlerde çok halsızım ya.yemek yapmak bole ıstemıor cnm.iştahszm cnm bsey cekmıor.som hftalar dıyemı blmyrm.nefes alıp vermek bile zorlanıorum.daha kalkıp yemek ypmam gerek bn saatlerdir uzanmış yatagma sızı okuyorum
Snowcum sadiye abla gercekten mükemmel ama dediğin gibi gunü yokmuş. Haber verecek boşalırsa bana. Baska bildiğin var mı sadiye abla gibi güzel temizlik yapan? Kızlar size de soruyorum gercekten mükemmel temizlik yapıyor dediğiniz birileri var mı cevreniz de? Ay bir oturtamadım bu temizlik olayını
benm ablam kısın ortasında atletle gezdırırdı evde çocukları.herked aman üşür derdı ablam bunyesı sağlam olsun derdı.sonuc :gerçekten tas gbı bunyelerı oldu MaşallahAlışsın ya mikrobada alışsın herseye alışsın. Bizim kociste üşür çıkartmayalım diyordu ama bebiş uyku rutinine oturduktan sonra valla üşümüş falan pek umursamıyorum. Üşüsün cunku. Yurtdısında yok boyle seyler. Türklerin adeti bunlar
Kaynanamın tutumunu eşimde görüyor torununu korumak için annem biraz sana söyleniyor diye geçiştiriyor kaynanamlan aynı evdeyiz maddi durum ayrı eve çıkamıyoruz bekarlara sesleniyorum evlenmeden önce kaynanalarını eşlerinden daha iyi tanısınlar evlilikte ailelerde evlenir derlerdi inanmazdım haklılarmış
bende taze fasulye bulgur yapaym dıorum ,kendıme kalk su yataktan dıorum,yok bedenım söz dınlemıor.su son haftalarıda atlatsaydık,artık eskı dınc halımı ozledımtemizlik işine mi başlasam ben de ne yapsam. baksana kadının boş günü yokmuş. iyi bak sen de kurtuldun bu dertten işe bulamasam doğumdan sonra ankaradan ben geliyim
ben de öyleyim. hele bu sabah troit ilacımı içtim 7de. (gece 4den belli ayaktaktaydım) tekrar uyudum. saat 10buçuk falan olmuş tuvalet ihtiycım olmazsa kalkmaya hiç halim yoktu. 11 den sonra kahvaltı yaptım.
dün bezelye patates havuç vs yaptım yanına sadece salata... pilav yapmaya gözüm kesmedi.
bugün de makarna yapacağım valla.
al bndende o kadar.aynıyız cnm aynı.ev almıs basını gıdıor,yemek malzemelerı mutfakta benı beklıorben çok yorgunumuykum var, yapman gereken birsürüde iş var ama elim ayağım kalkmıyor
Hayatımda ilk defa bu kadar güzel temizlik yapan birini gordüm ilk defa bunu yapmamısız sunu yapmamısız demiyorum arkasında koşturmuyorum ama işte Buda doluBeğenmene çok sevindim canım :) kızı falan gelmez mi acaba? Yok ki canım başka bildiğim
al bndende o kadar.aynıyız cnm aynı.ev almıs basını gıdıor,yemek malzemelerı mutfakta benı beklıor
Dimi :) oyle valla canım boş günü yok kadının ama müthiş temizliyor yada ben mi abarttım acaba yok yok gayet iyi ilk defa birisini beğendim bu kadartemizlik işine mi başlasam ben de ne yapsam. baksana kadının boş günü yokmuş. iyi bak sen de kurtuldun bu dertten işe bulamasam doğumdan sonra ankaradan ben geliyim
ben de öyleyim. hele bu sabah troit ilacımı içtim 7de. (gece 4den belli ayaktaktaydım) tekrar uyudum. saat 10buçuk falan olmuş tuvalet ihtiycım olmazsa kalkmaya hiç halim yoktu. 11 den sonra kahvaltı yaptım.
dün bezelye patates havuç vs yaptım yanına sadece salata... pilav yapmaya gözüm kesmedi.
bugün de makarna yapacağım valla.
İş dediniz de ben daha odayı süsleyecektim hayırrrr unuttumvalla ben yemekte yapamadım, eşim hazırladı, akşama ne yicez bakalımşu bavulumu hazırlasaydım bebeğin eşyalarını yerleştirseydim ne iyi olacaktı,inşallah doğumdan sonra kendime gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?