2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben bugünlerde çok halsızım ya.yemek yapmak bole ıstemıor cnm.iştahszm cnm bsey cekmıor.som hftalar dıyemı blmyrm.nefes alıp vermek bile zorlanıorum.daha kalkıp yemek ypmam gerek bn saatlerdir uzanmış yatagma sızı okuyorum

aynen öyle,ıhtyac sahıplerıne ulassında. Benmde esim 40gun cıkarmıxakmıs evden.20gun yeter dıorum yok anlatamıorum.kafayı yedırtcek bana

aynen öyle,ıhtyac sahıplerıne ulassında. Benmde esim 40gun cıkarmıxakmıs evden.20gun yeter dıorum yok anlatamıorum.kafayı yedırtcek bana
Kendisi beklesin 40 gün evde çocukla bakalım kolaymı oluyormuş :)

aynen bende öyle dedim de ben calısıorm dıor :) enfeksıon kapar dıye korkuormus.aman ben smdi bunalıorum ,biraz halım olsa cıkcam dışarı,4o gün hıc dusunemıorm
Alışsın ya mikrobada alışsın herseye alışsın. Bizim kociste üşür çıkartmayalım diyordu ama bebiş uyku rutinine oturduktan sonra valla üşümüş falan pek umursamıyorum. Üşüsün cunku. Yurtdısında yok boyle seyler. Türklerin adeti bunlar

temizlik işine mi başlasam ben de ne yapsam. baksana kadının boş günü yokmuş. iyi bak sen de kurtuldun bu dertten işe bulamasam doğumdan sonra ankaradan ben geliyim

ben de öyleyim. hele bu sabah troit ilacımı içtim 7de. (gece 4den belli ayaktaktaydım) tekrar uyudum. saat 10buçuk falan olmuş tuvalet ihtiycım olmazsa kalkmaya hiç halim yoktu. 11 den sonra kahvaltı yaptım.
dün bezelye patates havuç vs yaptım yanına sadece salata... pilav yapmaya gözüm kesmedi.
bugün de makarna yapacağım valla.

Beğenmene çok sevindim canım :) kızı falan gelmez mi acaba? Yok ki canım başka bildiğim

benm ablam kısın ortasında atletle gezdırırdı evde çocukları.herked aman üşür derdı ablam bunyesı sağlam olsun derdı.sonuc :gerçekten tas gbı bunyelerı oldu Maşallah

zor bir durum, ev üstüne ev zor oluyor

bende taze fasulye bulgur yapaym dıorum ,kendıme kalk su yataktan dıorum,yok bedenım söz dınlemıor.su son haftalarıda atlatsaydık,artık eskı dınc halımı ozledım

kızlar gogıs ucuna yara olmasın dıye ne krem aldınız ?lansınohtan memnun kalmamış agustos annelero.oysa çok ovuluordu o krem,sız ne dıosunuz,bnde alcsm ama ne alaym blmıorum

Beğenmene çok sevindim canım :) kızı falan gelmez mi acaba? Yok ki canım başka bildiğim
Hayatımda ilk defa bu kadar güzel temizlik yapan birini gordüm ilk defa bunu yapmamısız sunu yapmamısız demiyorum arkasında koşturmuyorum ama işte Buda dolu Bakıyım aramalara geçtim yeniden. Gerçi sakine abla bana haber verecek bir yer varmış orası çağırmazsa gelirim dedi ama biyere bağlı olmak suanda hosuma gitmiyor kocacığı da ikna ettim 2 haftada bir cagırcaktık ama olmadı :s

al bndende o kadar.aynıyız cnm aynı.ev almıs basını gıdıor,yemek malzemelerı mutfakta benı beklıor

valla ben yemekte yapamadım, eşim hazırladı, akşama ne yicez bakalım şu bavulumu hazırlasaydım bebeğin eşyalarını yerleştirseydim ne iyi olacaktı,inşallah doğumdan sonra kendime gelirim

Dimi :) oyle valla canım boş günü yok kadının ama müthiş temizliyor yada ben mi abarttım acaba yok yok gayet iyi ilk defa birisini beğendim bu kadar

valla ben yemekte yapamadım, eşim hazırladı, akşama ne yicez bakalım şu bavulumu hazırlasaydım bebeğin eşyalarını yerleştirseydim ne iyi olacaktı,inşallah doğumdan sonra kendime gelirim
İş dediniz de ben daha odayı süsleyecektim hayırrrr unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…