2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Allah sabır versin. Peki neden kendi evinize çıkmıyorsunuz? Maddi durumlardan ötürü mü? Eşine söylesen ya kayınalidenin bu tutumunu? Sonucta sen bir annesin ve kimse senden daha iyi koruyaMazki senin çocuğunu?

18 mi Cok az kalmış hadi biran once geçsin gitsin zaman
Sen hayırlısıyla bi doğumunu yap iki haftam kalıyor artık canım:))) kızınla seni nerede görebiliriim pazartesi günü facebooka fotoğraf eklersin değil mi. Bizi merakta bırakma eşin bi tane foto eklesin mutlaka tamam mı:))

Eşim nazar değecek korkusuyla hayatta eklemez ben face deki Eylül Ekim annelerinde paylaşırım muhtemelen görürsün sende. Onun dısında bir yerde paylaşırmıyım şuan için bilemiyorum âmin canımcım âmin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimizin bebişlerini

Bütün dualarına kocaman Aminnnnn diyorum, bende sezaryan olacağım için aynı şeyleri diliyorum Rabbimden.
Bence de kaybolmayalım, benim ilk bebeğim olacak inşallah ama ilk gebeliğim değil bu biliyorsun, o yüzden burayı ve sizi karşıma Allahın çıkardığını düşümüyorum, daha öncekilerde bu kadar korkum yoktu ve böyle bi platformda hiç aklımda yoktu. bu defa hep elim yüreğimde geldim bugünlere çok şükür ama kimseyle paylaşamadığım hislerimi burda paylaştım ve birçok yoldaşım ve sırdaşım oldu, hepiniz iyi ki varsınız.
Benim 38. haftam 19unda bitiyor, ondan sonra bekleyip beklemeyeceğimize karar verecek artık doktorumuz. Bugünlerde aşağıda çok baskı hissediyorum, oturduktan sonra kalkınca zor yürüyorum ama inşallah vaktiyle ve sağlıkla gelir kızım..

Siz yine takip edin de geçen gün bana da aynısı oldu, insan ağrı çekerken geçsin diye geçince de gelsin diye dua eder mi? Hamileyken edermiş:) sonuç ağrılarım geri geldi

arkadaşlar bebek 40 gün evden çıkartılmaz diyorlarya bunun dini bir açıklaması varmı? yoksa batılmı? bu konuda bilgisi olan varmı ?
Dini olarak değil de 40 gün ya da ortalama 6-8 hafta anne ve bebeğin düzeninin oturması ve toparlanmaları için ideal süre olarak kabul ediliyor

, Allah yardımcın olsun, her evde sıkıntılı biri oluyor sizdeki de Kayınvalden sanırım. Sen hamikeyken mi bu tavra başladı yoksa hep mi böyleydi?

ya benm hıc yalancı sancım olmuyor.sanslımıyım dglmıyım sevınmmı uzulımmı bulemedm.bu sefer de doğum sancısı gelmezse dıye korkuyorum

Aminnn. Tamam canım sen eşine çaktırmadan bi foto ekle:) benim kocişim de görse izin vermez ama ben de gizliden paylaşıcam sizinle:)

ya benm hıc yalancı sancım olmuyor.sanslımıyım dglmıyım sevınmmı uzulımmı bulemedm.bu sefer de doğum sancısı gelmezse dıye korkuyorum
Bence olmak zorunda da değil. Normalde hamilelik günlüklerinde daha 20. Haftalarda başlar diyor ama yakın zamana kadar ben birşey hissetmiyordum ki her hamilelik diğerinden farklı ve kendine özgüdür. Sancı çekerken bugün söylediklerin aklına gelince acıyla karışık güleceksin gör de bak :)

Bu arada geçen günlerde kıyafet verme konusunu konuşuyorduk ya az önce Facebook'ta gördüm paylaşayım dedim

Kaynanamın tutumunu eşimde görüyor torununu korumak için annem biraz sana söyleniyor diye geçiştiriyor kaynanamlan aynı evdeyiz maddi durum ayrı eve çıkamıyoruz bekarlara sesleniyorum evlenmeden önce kaynanalarını eşlerinden daha iyi tanısınlar evlilikte ailelerde evlenir derlerdi inanmazdım haklılarmış

Snowcum sadiye abla gercekten mükemmel ama dediğin gibi gunü yokmuş. Haber verecek boşalırsa bana. Baska bildiğin var mı sadiye abla gibi güzel temizlik yapan? Kızlar size de soruyorum gercekten mükemmel temizlik yapıyor dediğiniz birileri var mı cevreniz de? Ay bir oturtamadım bu temizlik olayını

Bu arada geçen günlerde kıyafet verme konusunu konuşuyorduk ya az önce Facebook'ta gördüm paylaşayım dedim Eki Görüntüle 1235958
Evet canım ben bunu gordüm ama Kadıköy'e bağlı olman gerekiyormuş gelip eşyaları almaları için. Zaten sağolsun ataşehir Belediyesi kendi bağlı oldugum belediye olmasa da gelip aldı eşyalarımı. Inşallah ihtiyacı olanlara ulaşır.

Hımm neyse önemli olan da ihtiyaç sahiplerine ulaşması, kimin aracılığıyla olursa olsun :)

o zaman iyi hissedersem beklememe gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…