- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Allah sabır versin. Peki neden kendi evinize çıkmıyorsunuz? Maddi durumlardan ötürü mü? Eşine söylesen ya kayınalidenin bu tutumunu? Sonucta sen bir annesin ve kimse senden daha iyi koruyaMazki senin çocuğunu?Hamilerim ve kayınvalidemden çok çekiyorum az yürüyüşe çıksam açılma olurda torunum erken gelirse suçlusu sensin diyor ev işi yapmıyorsun diye dır dır ediyor ben yapmaya kalkınca pis yapıyorsun diye dır dır temizlik sonrasında ya erken doğum olursa diyip dıra başlıyor zaten hamilelik dönemi insan duygusal Allah herkesi kaynana dır dırından korusun
Bana dün cevap yazmıştı sanırım hersey yolundadır inşallahkızlar ilerya dan haber yok mu ne zamandır gelmiyor. eve geldi diye hatırlıyorum ama ondan sonra pek yazmadı.
Maşallah masalımız koca kız olmuş annesi:) her şey de yolunda çok şükür:)
Canım doktor çatı muayenesi hakkında birşey dedi mi? Ne zaman yapacak falan.
Herkese hayırlı sabahlarrr:))) bugün şafak 18-çankırı:))) bu haftasonunu da es geçiyoruz, diğer haftasonu kurucaz yatağı:) 1 hafta kala hazır olsun dedik:))
Sen hayırlısıyla bi doğumunu yap iki haftam kalıyor artık canım:))) kızınla seni nerede görebiliriim pazartesi günü facebooka fotoğraf eklersin değil mi. Bizi merakta bırakma eşin bi tane foto eklesin mutlaka tamam mı:))18 miCok az kalmış hadi biran once geçsin gitsin zaman
İnşallah canım sağolasın:)az kalmış canım.maşallah.
temiz temiz yatsın tontiş..
Eşim nazar değecek korkusuyla hayatta eklemez ben face deki Eylül Ekim annelerinde paylaşırım muhtemelen görürsün sende. Onun dısında bir yerde paylaşırmıyım şuan için bilemiyorum âmin canımcım âmin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimizin bebişleriniSen hayırlısıyla bi doğumunu yap iki haftam kalıyor artık canım:))) kızınla seni nerede görebiliriim pazartesi günü facebooka fotoğraf eklersin değil mi. Bizi merakta bırakma eşin bi tane foto eklesin mutlaka tamam mı:))
Bütün dualarına kocaman Aminnnnn diyorum, bende sezaryan olacağım için aynı şeyleri diliyorum Rabbimden.Yaaa deme oyle bak cok duygulandım gözlerim doldu yazını okurkencanımmm iyiki varsın. Benimle beraber hepiniz heyecanlısınız bu benim inanılma hoşuma gidiyor ne güzel arkadaşlıklar kurduk burda biz hiç birimiz kaydolmayalım olur mu doğumdan sonra. Ben her zaman yanınızda olacağım siz benim için inanılmaz değerlisiniz benim yol arkadasım oldunuz hepiniz iyiki varsınız. Rabbim hepimizin yanında olsun bana cok cok dua edin nolursunuz cok acımasın canım cok bulantım olmasın hemen lavabo ihtiyacımı yapıyım da eve geçiyim sütüm coook cok gelsin inşallah sizleri cok cok seviyorum azure canım sana da cok az kaldı bence sen 15 lerde değil tahminime göre 20-25 i arası bebişini kucağına alacaksın
Siz yine takip edin de geçen gün bana da aynısı oldu, insan ağrı çekerken geçsin diye geçince de gelsin diye dua eder mi? Hamileyken edermiş:) sonuç ağrılarım geri geldiGünaydınn herkese :)
Çok iyi düşünmüşsün senin mesajı eşime okudum.Bizde aynı şeyi düşünüyoruz :)
Dün geceden beri sürekli nedensizce ağlıyorum duygularım karman çorman zor durdurdum...
Dün akşam kasıklarımdaki çatı ağrısı neredeyse tamamen geçti. Bu durum ağrı açısından iyiydi de bi huylandım sorun mu var neden aylardır olan ağrım yok dedim. Ondan heralde sinirlerim bozulduysa ağlayıp durdum bilmiyorum.Şimdi de bebeğim eskisi kadar aşırı hareketli değil.Eşim de huylanmış durumda takipteyiz şuan...
Dini olarak değil de 40 gün ya da ortalama 6-8 hafta anne ve bebeğin düzeninin oturması ve toparlanmaları için ideal süre olarak kabul ediliyorarkadaşlar bebek 40 gün evden çıkartılmaz diyorlarya bunun dini bir açıklaması varmı? yoksa batılmı? bu konuda bilgisi olan varmı ?
, Allah yardımcın olsun, her evde sıkıntılı biri oluyor sizdeki de Kayınvalden sanırım. Sen hamikeyken mi bu tavra başladı yoksa hep mi böyleydi?Hamilerim ve kayınvalidemden çok çekiyorum az yürüyüşe çıksam açılma olurda torunum erken gelirse suçlusu sensin diyor ev işi yapmıyorsun diye dır dır ediyor ben yapmaya kalkınca pis yapıyorsun diye dır dır temizlik sonrasında ya erken doğum olursa diyip dıra başlıyor zaten hamilelik dönemi insan duygusal Allah herkesi kaynana dır dırından korusun
ya benm hıc yalancı sancım olmuyor.sanslımıyım dglmıyım sevınmmı uzulımmı bulemedm.bu sefer de doğum sancısı gelmezse dıye korkuyorumSiz yine takip edin de geçen gün bana da aynısı oldu, insan ağrı çekerken geçsin diye geçince de gelsin diye dua eder mi? Hamileyken edermiş:) sonuç ağrılarım geri geldi
Dini olarak değil de 40 gün ya da ortalama 6-8 hafta anne ve bebeğin düzeninin oturması ve toparlanmaları için ideal süre olarak kabul ediliyor
, Allah yardımcın olsun, her evde sıkıntılı biri oluyor sizdeki de Kayınvalden sanırım. Sen hamikeyken mi bu tavra başladı yoksa hep mi böyleydi?
Aminnn. Tamam canım sen eşine çaktırmadan bi foto ekle:) benim kocişim de görse izin vermez ama ben de gizliden paylaşıcam sizinle:)Eşim nazar değecek korkusuyla hayatta eklemez ben face deki Eylül Ekim annelerinde paylaşırım muhtemelen görürsün sende. Onun dısında bir yerde paylaşırmıyım şuan için bilemiyorum âmin canımcım âmin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimizin bebişlerini
Bence olmak zorunda da değil. Normalde hamilelik günlüklerinde daha 20. Haftalarda başlar diyor ama yakın zamana kadar ben birşey hissetmiyordum ki her hamilelik diğerinden farklı ve kendine özgüdür. Sancı çekerken bugün söylediklerin aklına gelince acıyla karışık güleceksin gör de bak :)ya benm hıc yalancı sancım olmuyor.sanslımıyım dglmıyım sevınmmı uzulımmı bulemedm.bu sefer de doğum sancısı gelmezse dıye korkuyorum
Evet canım ben bunu gordüm ama Kadıköy'e bağlı olman gerekiyormuş gelip eşyaları almaları için. Zaten sağolsun ataşehir Belediyesi kendi bağlı oldugum belediye olmasa da gelip aldı eşyalarımı. Inşallah ihtiyacı olanlara ulaşır.Bu arada geçen günlerde kıyafet verme konusunu konuşuyorduk ya az önce Facebook'ta gördüm paylaşayım dedim Eki Görüntüle 1235958
Evet canım ben bunu gordüm ama Kadıköy'e bağlı olman gerekiyormuş gelip eşyaları almaları için. Zaten sağolsun ataşehir Belediyesi kendi bağlı oldugum belediye olmasa da gelip aldı eşyalarımı. Inşallah ihtiyacı olanlara ulaşır.
Siz yine takip edin de geçen gün bana da aynısı oldu, insan ağrı çekerken geçsin diye geçince de gelsin diye dua eder mi? Hamileyken edermiş:) sonuç ağrılarım geri geldi
Dini olarak değil de 40 gün ya da ortalama 6-8 hafta anne ve bebeğin düzeninin oturması ve toparlanmaları için ideal süre olarak kabul ediliyor
, Allah yardımcın olsun, her evde sıkıntılı biri oluyor sizdeki de Kayınvalden sanırım. Sen hamikeyken mi bu tavra başladı yoksa hep mi böyleydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?