2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım evet İzmir'deyim, sınıf öğretmeniyim. Sınıfımı başka bir arkadaşıma devrettim. Yani okula gitsem de ilk hafta ders ücretim olmayacak zaten. Bir de çocuklarımı çok seviyorum. Onlarla vedalaşma ortamı oluşursa çok ağlarım ben. Hiç görmeden izne çıksam daha iyi. Çünkü öğretmenimiz gelmezse gitmeyiz okula diyorlarmış annelerine. Daha çok ufaklar ve çok bağlılar bana. 2008 doğumlular ve bu sene 2. sınıf öğrencisi olacaklar minnaklarım. Offff bak yine dertlendim, yaz boyu özledim onları. Çalışabilir raporun var değil mi? Benim beklenen tarihten önce 38+4'te sezeryan olacağı için yani kısmetse öyle planlandığı için aradaki 10 gün de sonrasına eklenecekmiş okuduğum kadarıyla. Sen normal doğum mu istiyorsun?

Canım maşallah ne güzel herşeyi ne kadar da normal Güzel haberler getirmişsin :)

Afiyet olsun canım :)
Bende cevizi zor yiyorum.Hamilelikte böyle oldu.. Fındık ne kadar yesem de öyle olmuyor cevizden çok soğudum bende...
Bence meyve en iyisi
Meyve kesinlikle en iyisi:) isteyerek yiyoruz en azıdan:) ama cevizde de kndimizi zorlayalım arada bi canım

https://www.joker.com.tr/urun/bebe-confort-gr0-creatis-fix-oto-koltugu-confetti-203

Kızlar bu ana kucaklarının kılıfları yıkanıyor mu? Bizimki Bebeconfort Creatis oto koltuğu diye geçiyor sanırım. İçinde yumuşak kısım var, sanırım ped dedikleri yer orası. Onu çıkardık, yıkayacağız. Ama iskelete bağlı olan kılıfın bazı yerleri vidalı, e hep silinecek mi bu böyle? İçme sinmez ki benim. Bir de ana kucağını da yıkayalım temiz temiz olsun dedik ama iskeletin içi köpük. Islanırsa iyi olmaz sanırım. Ben bu ana kucağını sokakta ortalıklara koyup da eve sokmam gibime geliyor. Zaten çok ağır, babası taşır, bebek arabasına bağlar. Başka türlü çok kullanışlı değil gibi.

Bende rüyamda Maya gördüm.Ama köpeklere de bu ismin verildiğini görünce acaip soğudum.ismini dogduktan sonra verecegim galiba yüzüne bakıp.
Ayça dansa Tanem daha iyi bence...
Bende çok zorlanmıştım isim koyarken beğendiğim isimlerin listesini yaptım sonra çize çize nedenleriyle beni iyi tanıyan en iyi dostumla beraber eledik. Finale kalanları da tek tek eledik. Bu da bir yöntem :)

Maşallah herkes iyi haberlerle gelmiş bizde gittik doktora ama ultrasona sokmadı cumartesileri bakmıyorum hamilelere dedi bnde bilmiyordum işten bir daha haftaiçi izin almayayım diye bugün gitmiştim sadece nst ye girdim onda da sancı çıktı biraz magnezyum ilacı verdi haftaya gel dedi bakalım..

maşallah binmaşallah..
anne baba da uzun mu ondan mı geliyor acaba.. her hafta nst için mi çağırdı.

Canım ya bende sınıf öğretmeniyim ve aynı 2. Sınıf olduk bu yıl aynı duygulardan ötürü bende başlamayı düşünmüyorum şimdi beni görürlerse daha da üzülüp ben gidince de okuldan soğuyanlar olabilir ki aşırı derece bağlı öğrencilerim mevcut eminim onlar sıkıntu yaratacak ama napayım çok özledim bende aslında ilk gün uzaktan izlemek istiyorum onları
Benim sınıfım 3 e bölündü arkadaşlar aldı çünkü mevcudum 12 idi extra öğretmen istemek israf olucaktı idare öyle karar verdi ve arkadaşlarım eminim çok ilgilenecektir
Evet çalışabilir raporum var şuan normal düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa zaten 37. Haftadan itibaren sonrasına aktarılmıyo diye biliyorum ben ama

Canım bizimki maxi cosi biz çıkartıp yıkadık, ama anladığım kadarıyla sizinki çıkmıyor. Eğer düşünürsen bikaç arkadaşım oto yıkamacıya vermişti..

Aaa tüh canım neyse artık sıklaştı kontroller haftaya girersin kontrole. Artık kararını verdin değil mi dr konusunda? Ben çok memnun kaldım hatta keşke baştan beri buna gitseydim dedim.. Beni sokmadı nst'ye bi dahakine girerim sanırım.

tatlım yorma yani yormamaya çalış ne deyim allah kolaylık versin. ben çalışmadığım halde yoruluyorum. markete gittim yürümediğim halde marketin içinde gezerken yoruldum. Ama Dalan roxy buldum:))) ayy çok sevindim. eşime eğilemiyorum şu arkalarda var mı dedim. ters çevrilmişler vardı. onlara bak dedim. çıktı.. eşim diyor ki nasıl mutlu oldun öyle...

allah size güç versin. hayırlısıyla alıp raporunu dinlenirsin inşallah.. Deniz imiz kıymetli bizim.

benim eşimde annesine kıyamıyor. geçen düğüne gidecekler. eşim gömleğini vs hazırlıyor. gömlek dolapta ütülüydü aslında ama biz odaları değiştirince o esnada biraz kırışmış. gelmiş bana diyor ütü yapsana.. benim ütü yapamadığımı biliyor. ütüyü annem yapıyor. ben mecbur kalırsam bir iki tshirti vs ütülüyorum. o da annem gelmezse..

öyle diyorsunuz da ben markette ceviz alıyım dedim. kilosu 43tl. durdum.ne zamandır yemiyorum.cevizlerinizin kıymetini bilin yeyin..

canım sancı çıkıyor dikkat et kendine yorma. magnezyumu mutlaka al..

Kızlar nasılsınız geçmişi okumadım henüz 2 gündür giremiyorum umarım aranızda doğum yapan yoktur henüz.:))

ankarada yağmur başladı kızlar. gök gürültüsü fena..
elektrik gider mi bilmem.. çünkü tv kanallar gidiyor geliyor..

dedim ya markete gittik. yağmur serpiştirirken dışarda ıslanıyım dedim. eşim gülüyor. ellerimi açtım.. yanıyor ya.. ama maalesef durmuştu yeni başladı...

dalan roxy buldum ya çok mutluyum.
ama neden ters çevirir koyarlar bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…