İleryacım bende öğretmenim seminere gidiyorum sürekli yürüyorum okulun bahçesinde yinede çok şişiyo ayaklarım ve bacaklarım bende haftaya gidip derslerin başladığı haftayı rapor almayı düşünüyorum aynı senin gibi bu arada branşın neydi canım sanırım izmirde yaşıyosun bende aydındayım
Herkese merhaba, biz geldik doktordan :) her şey yolunda çok şükür. Kızımız 2462 gr olmuş, 47 cm. Suyum çok iyiymiş. İdrar tahlili verdik. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Nst'ye girmedik. Bizden haberler böyleee :)
Meyve kesinlikle en iyisi:) isteyerek yiyoruz en azıdan:) ama cevizde de kndimizi zorlayalım arada bi canımAfiyet olsun canım :)
Bende cevizi zor yiyorum.Hamilelikte böyle oldu.. Fındık ne kadar yesem de öyle olmuyor cevizden çok soğudum bende...
Bence meyve en iyisi
Ayça dansa Tanem daha iyi bence...Bende rüyamda Maya gördüm.Ama köpeklere de bu ismin verildiğini görünce acaip soğudum.ismini dogduktan sonra verecegim galiba yüzüne bakıp.
kızlar gogıs ucuna yara olmasın dıye ne krem aldınız ?lansınohtan memnun kalmamış agustos annelero.oysa çok ovuluordu o krem,sız ne dıosunuz,bnde alcsm ama ne alaym blmıorum
İş dediniz de ben daha odayı süsleyecektim hayırrrr unuttum
Maşallah herkes iyi haberlerle gelmiş bizde gittik doktora ama ultrasona sokmadı cumartesileri bakmıyorum hamilelere dedi bnde bilmiyordum işten bir daha haftaiçi izin almayayım diye bugün gitmiştimHerkese merhaba, biz geldik doktordan :) her şey yolunda çok şükür. Kızımız 2462 gr olmuş, 47 cm. Suyum çok iyiymiş. İdrar tahlili verdik. 2 hafta sonra tekrar gidicez. Nst'ye girmedik. Bizden haberler böyleee :)
Eşimle iyice huylandık Dr a gittik.
İçim rahatladı resmen huzur buldum :)
Bebeğim iyi durumdaymış çok şükür suyu, duruşu, herşeyi yolunda...
2926 gr boyu da 50 cm olmuş.Uzun olacak dedi Dr :)Artık her hafta gidecekmişiz...
Kendi Dr um da biten hafta tatildeymiş Pazartesi tatili bitiyor iş başında ama Perşembeye kadar randevusu dolu olduğundan kapalıymış bana yanlış bilgi vermiş çağrı merkezi..
Canım ya bende sınıf öğretmeniyim ve aynı 2. Sınıf olduk bu yıl aynı duygulardan ötürü bende başlamayı düşünmüyorum şimdi beni görürlerse daha da üzülüp ben gidince de okuldan soğuyanlar olabilir ki aşırı derece bağlı öğrencilerim mevcut eminim onlar sıkıntu yaratacak ama napayım çok özledim bende aslında ilk gün uzaktan izlemek istiyorum onlarıCanım evet İzmir'deyim, sınıf öğretmeniyim. Sınıfımı başka bir arkadaşıma devrettim. Yani okula gitsem de ilk hafta ders ücretim olmayacak zaten. Bir de çocuklarımı çok seviyorum. Onlarla vedalaşma ortamı oluşursa çok ağlarım ben. Hiç görmeden izne çıksam daha iyi. Çünkü öğretmenimiz gelmezse gitmeyiz okula diyorlarmış annelerine. Daha çok ufaklar ve çok bağlılar bana. 2008 doğumlular ve bu sene 2. sınıf öğrencisi olacaklar minnaklarım. Offff bak yine dertlendim, yaz boyu özledim onları. Çalışabilir raporun var değil mi? Benim beklenen tarihten önce 38+4'te sezeryan olacağı için yani kısmetse öyle planlandığı için aradaki 10 gün de sonrasına eklenecekmiş okuduğum kadarıyla. Sen normal doğum mu istiyorsun?
https://www.joker.com.tr/urun/bebe-confort-gr0-creatis-fix-oto-koltugu-confetti-203
Kızlar bu ana kucaklarının kılıfları yıkanıyor mu? Bizimki Bebeconfort Creatis oto koltuğu diye geçiyor sanırım. İçinde yumuşak kısım var, sanırım ped dedikleri yer orası. Onu çıkardık, yıkayacağız. Ama iskelete bağlı olan kılıfın bazı yerleri vidalı, e hep silinecek mi bu böyle? İçme sinmez ki benim. Bir de ana kucağını da yıkayalım temiz temiz olsun dedik ama iskeletin içi köpük. Islanırsa iyi olmaz sanırım. Ben bu ana kucağını sokakta ortalıklara koyup da eve sokmam gibime geliyor. Zaten çok ağır, babası taşır, bebek arabasına bağlar. Başka türlü çok kullanışlı değil gibi.
Canım maşallah ne güzel herşeyi ne kadar da normalGüzel haberler getirmişsin :)
Maşallah herkes iyi haberlerle gelmiş bizde gittik doktora ama ultrasona sokmadı cumartesileri bakmıyorum hamilelere dedi bnde bilmiyordum işten bir daha haftaiçi izin almayayım diye bugün gitmiştimsadece nst ye girdim onda da sancı çıktı biraz magnezyum ilacı verdi haftaya gel dedi bakalım..
Buralardayım kızlar. Düşündüğünüz için teşekkür ederim. Okullar açıldı, seminerler başladı ya çok zorlanıyorum. Çok uzak eve okulum, ayaklarım feci şişiyor. Okulda klozet yok, tutuyorum çişimi, sancım oluyor. 2 hafta daha var 37 nin dolmasına. Önümüzdeki haftayı da idare edip, son hafta rapor almayı düşünüyorum kısmetse. Arkadaşlar, yolda gören teyzeler falan kızıyor, bu halde ne işin var dışarıda diye. Bebişimle doğduktan sonra daha fazla vakit geçirebilmek için katlanmaya çalışıyorum ama çok zor. Umarım zarar vermem oğluma.
Kızlar ben de evin tüm pencerelerini bi de koltuklarımı sildirmek için kadın çağırıcam da sadece bunun için gelirler dimi? Eşim annesine kıyamıyor, kadın çağır silsin diyor. Öyle yapıcam artık.
Balık mevsimi açıldı artık yemek lazım. Biz de yicez bugün:) ben hurmalarımı yemeye başlıyım artık. İyiki hatırlattın canım:) ben de meyve canavarıyım. Bi de süt canavarıyım:) çok yiyorum. CeviZ yemek için gözümü kapatıp başka bi şey yediğimi düşünüyrum. Hiç sevmiyorum cevizi ya
Maşallah herkes iyi haberlerle gelmiş bizde gittik doktora ama ultrasona sokmadı cumartesileri bakmıyorum hamilelere dedi bnde bilmiyordum işten bir daha haftaiçi izin almayayım diye bugün gitmiştimsadece nst ye girdim onda da sancı çıktı biraz magnezyum ilacı verdi haftaya gel dedi bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?