2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Bende 15şubatta gittim canım benimde kese gözüktü herşey normal dedi 2 hafta sonra benide çağırdı 1 martta gidicez bakalım kalp atışı için inş rabbim bizlere de göstersin o pıtpıtları.

İnşallah kendimi çok hazırlamak istemiyorum, hep 2. kontrollerimde kötü haber aldım. Ama üzmüyorum da kendimi, dikkatli davranıyorum. Sadece zamanın geçmesini istiyorum.

biliyomusun benim bugün 10:40 da randevum var :18: ama niye böyle heyecanlıyım ben ya , ne olursunuz dua edin canlarım, düşüp bayılmaz sam iyidir

Güzel haberlerle gelirsin inşallah

kamuran canim kesinlikle haklisin :) ablam en rahat gecen hamileligim internetimin olmadi ve hic bir sey arastirmadigim zaman ki hamileligimdi demisti bana :))

sen bende kiz hiss ediyormussun :) ama ben sende bir sey hiss edecek kadar tanimiyorum seni insaAllah hayalini kurdugun ogluna kavusrsun ama oyle diyeyim bende :))

6+4 olucak canım benimde .inşallah duyarız hep birlikte .bizim durumumuz biraz daha stresli.cuma nasıl olucak bilmiyorum şimdiden panik oldum

Aramızda kalsın ben de biraz korkuyorum :) Ben daha kese vs. de görmedim, ilk kontrolüm olacak cumartesi günü, beklentim keseyi,içinde bebişi bir de kalp sesini duymak, 3 ü birarada gibi inşallah :)

Heheheh alemsin cnm ya:)) ne yiyebiliim ki baskaa nesfit mi yesem acaba :) nasilsa doktorum ilk3 ay yemek yiyemiyosan cok uzulme zaten bebek senin yediklerinden diil depondan besleniyo demisti :)

Tabi canım nesfit ye, formda bir bebek olsun :)) Canım ne biliyim mesela değişiklik yap börek ye ya da tarhana çorbası iç, hem faydalı da ya da menemen yap :)

Depodan mı besleniyor, valla benim depo pek sağlıklı olmayabilir bence bebişim akıllı davranıp şimdiki yediklerimden beslensin :))

Daha dun oglen tv de bi yarisma programinda kizlara menemen yaptirdilar cnm cok istedi hemen yaptim yedim:) borek falan da hic cekmiyo canim ama nesfit istedim bak simdi tahilli tahilli:)

Benim depo da pek iyi diil aslinda be canim:) ama icinde faydali seyler de bulur heralde bizim minnaklar:)

Bu arada canim tahminimce sen cumartesi kalp atisini falan da duyarsin duyamasan bile doktor kalbin attigini gorecektir sana da soyleee kactaydi randevun?

Valla benim depoda da sigara, alkollü içecekler, yağlı yemekler, fast food ne zararsan var :)Ama hamileliği öğrendiğimden beri tertemizim :) Proteinim, bakliyatım, meyvem,sütüm,kuruyemişim eksik olmuyor :)

İlk randevuyu aldım canım heyecandan, saat 9:30 da.Zaten eskiden haftasonları öğlene kadar uyurdum,artık lavabo ihtiyacından erkenden uyanıyorum :))

:))) depolarimiz cok benziyomus birbiirine...
Canimm yaa insallah cok guzel haberlerle gelice hepimi vakit de gecmiyo anasini satiyim daha 3 gun var

hosbulduk canim....amin insallah hepimizin bebisleri saglikli bir sekilde dünyaya gelir, hayirli evlatlar allahim cümlemize nasip eder

benide eklermisin lütfen:
yas 27
ilk bebisim (insallah)
yurtdisindan (almanya)
Ankaraliyim :)
tahmini dogum 15. ekim

Cumartesi gittiginde sorarsin cnm dr a canim cok sorun olcagini zannetmiyorum kasintili ve kokulu diilse...bol su icmeye calis

Koku yok kaşıntıda yok canım idrarımı yaparken yanma oluyo arada bide fena kabızım ya napcam bilmiyorum gaz sancımda çok

:))) depolarimiz cok benziyomus birbiirine...
Canimm yaa insallah cok guzel haberlerle gelice hepimi vakit de gecmiyo anasini satiyim daha 3 gun var

Biz bi de erken öğrendik ya iğneye hemen başlayalım diye, dediğin gibi zaman hiç geçmiyor. Ben ayın 10 unda dr la tel. De kınuştum ve 22 sine randevu aldım, düşün yani 12 gün vardı kontrole, o nedenle şimdi 4 gün kalması benim için çok iyi :) hergün internete bakıyorum sınucu bilsemde bugün 5+1, bugün 5+2 oldu diye :)

Ayy kiyamam yaa bende aynen oyleyim cnm ya surekli bakiyorum kac olmusum diye:)
Evet haklisin cok erken ogrendik ben ogrendigimde 3+5 tim:)su 3 ayi bi atlatabilsek hayirlisiyla tmamm tehlike hep devam edicek biliyorum ama yine de en cok bu 3 aydan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…