2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar hanımlar nasilsiniz bakalimmm

Koku yok kaşıntıda yok canım idrarımı yaparken yanma oluyo arada bide fena kabızım ya napcam bilmiyorum gaz sancımda çok

Canım benim de gaz sancım fena. Birkaç önlem aldım kendimce: mesela sütümü ılıtıp içiyorum, yemekleri daha yavaş yiyorum, birşey yerken konuşmamaya da maksimum gayret gösteriyorum ki sonuncusu çok zor biraz hafifletti gibi. Sen de dene istersen

Canim sende ilk muayeneye gidecekmissi bende cuma gunu ilkine gidecegim :) insaAllah guzel haberlerle doneriz :)

Allahin izniyle hic bir sey olmayacak canim gonlunu ferah tut Rabbime emanet bebeklerimiz insaAllah saglikla sihatle kavusacagiz onlara..

Beni de alın aranıza. Ben hamile olduğumu 14 subatta öğrendim. ilk bebeğim olacağı için hamileyim demek bile garip geliyor. su andda 2014 annelerinin son kuşaıyız topikte Güzel paylaşımlar yapabilmek dileğiyle.

Canim sende ilk muayeneye gidecekmissi bende cuma gunu ilkine gidecegim :) insaAllah guzel haberlerle doneriz :)

Yaşasın, benim gibi dr yüzü görmeyen biri daha çıktı :)) sen bana cıma günü iyi haberler verirsen, cumartesi de ben de sana güzel haberler veririm :)

Cuma-cumartesi çok kişi varmış dr a giden, inşallah herkes iyi haberlerle döner

Sevgili pıhtıdaşlarım,

İlk kez iğnemi evde kendim oldum. İğneyi yavaşça mı sokmak lazım yoksa hızlıca saplamak mı bilemedik. Ben göbeğimi sıktım eşim sapladı ben ittirdim yavaş yaptığımız halde bayağı bir yandı. İğne çok yakıyor gerçekten. Pamukla bir kaç dakika üzerine bastırdım. Doğru yapmışım değil mi?

Neyse ilk gün için yinede iyiydi bence, inş morarmaz.. Herhalde sonraları kendi kendime daha rahat yaparım..

Hayırlı akşamlar..

Tebrik ederim canım,evde daha rahat olmuştur kesin :) ben göbeğimi sıkıp iğneyi yavaş yavaş sokuyorum, ilacı da yavaş yavaş enjekte ediyorum.aynen dediğin gibi de pamukla bastırıyorum.

Evet, iğne yakıyor maalesef ama 5 dk sonra birşey kalmıyor

İyi akşamlar kızlar, ben de inş. ekim annesi olacağım. Daha geçmişi bitiremedim. Maşallah baya yazılmış.
Kızlar ben de çok fazla baş dönmesi oluyor. Sizde de oluyor mu? Normal mi?

Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin.

Geçmiş olsun. İlk iğneyi yapmak en zoru. En iyisi senin yaptıkların olacak. Morarmaması için sakın ovalama.
Bir de hanımlar yazmayı unuttum doktorum sırtına da yapabilirsin dedi bana Çok yere ihtiyacımız olacak kol, bacak, göbek, sırt hepsini kullanacağız dedi. Ben kolonyayla siliyorum sağlık ocağındaki ebe de eczaneden saf alkol bulup alkollü pamukla bastırırsan daha az morarır dedi.

Alıntı yapmayı unuttum bir arkadaşımız da beta hcg mi sormuştu 6+0 da 349 çıktı. Epey az yani.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar, ben de inş. ekim annesi olacağım. Daha geçmişi bitiremedim. Maşallah baya yazılmış.

Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin. Herkes farklı yaşıyor. Başının döndüğünü yazanlar olmuştu. Oturduğun, yattığın yerden aniden kalkma sakın.

Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin. Herkes farklı yaşıyor. Başının döndüğünü yazanlar olmuştu. Oturduğun, yattığın yerden aniden kalkma sakın.

Sağol canım, dikkat ederim inş. Çok ilginç bir süreç hala inanamıyorum.

Allahin izniyle hic bir sey olmayacak canim gonlunu ferah tut Rabbime emanet bebeklerimiz insaAllah saglikla sihatle kavusacagiz onlara..

Aminn cnm insallah sagsalim kucagimiza aliriz evlatlarimizi:)

Tebriklerr cnm:) bence esin sıkıp sen igneyi batirsan ve ilaci da sen enjekte etsen daha ii olur kendine sokarsan daha az acitiyosun emin ol:) ama yine de ilk deneme icib basarili yani:)

Aramiza hosgeldin:) Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin arkadasim:)

Valla canım ben zaten kesinlikle süt içemiyorum nefret ediyorum ayran içiyorum bol bol ben yemekleri hızlı yiyiyorum onu deniyim bi bakalım saol canımm

Napalım hep aynı şeyi söylüyoruz bebekler iyi olsunda razıyız bu sancılara

Gözünüz aydın canım, zor bir dönem atlattınız, Allah şifa versin bir daha da yaşatmasın inşallah..

Kızlar pıhtılaşması olupta bebişinin kalp sesini duyan varmıydı???

Biz duyduk canım çok şükür, 7+2 de gitmiştik.

Hayırlı olsun canım, sizinki ekstra mutluluk veriyor bize, Allah tamamına erdirsin...

Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar, düşünmemeye çalışın, bende zor sabrediyorum ama 3-4 günde bir ziyaret, bir iş çıkarıp oyalıyorum kendimi:)

bende varım cuma günü :) inşallah güzel haberler veririz:)

Hayırlı olsun canım seni farketmemişim, Allah selamet versin size de.

Kızlar benim bulantılar iyice kapattı midemi, sıcak yemeklerin kokusuna dayanamıyordum, şimdi görmeye de dayanamıyorum, serin soğuk yemekleri hatırlamaya çalışıyorum, bu akşamki menümü söylemiyim, canınız çekmesin:) ama markette kuzu kulağı gördüm, ekşi ekşi çok güzeldi, onu tavsiye edebilirim:)

Kızlar şimdi Ankara'daki doktorumla konuştum, bendeki pıhtılaşmanın teşhisini o koymuştu, o zaman da çok pozitif davranmıştı, çözümü en kolay durum demişti. Kendisi profesör, bulguların normal canını sıkma ilaçlara devam et dedi. Olumsuz bir şey söyleyecek diye ödüm kopmuştu. Çok heyecanlandım şimdi.

Kaçıncı Çocuk ; 2
Son Adet Tarihi : 20 ocak
Tahmini Doğum Tarihi: 18 ekim

Unutmusum listeye ekletmeyi..herkese mutlu umutlu bol guzellik dolu bir gun diliyorummm...

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…