Koku yok kaşıntıda yok canım idrarımı yaparken yanma oluyo arada bide fena kabızım ya napcam bilmiyorum gaz sancımda çok
İyi akşamlar hanımlarnasilsiniz bakalimmm
Biz bi de erken öğrendik ya iğneye hemen başlayalım diye, dediğin gibi zaman hiç geçmiyor. Ben ayın 10 unda dr la tel. De kınuştum ve 22 sine randevu aldım, düşün yani 12 gün vardı kontrole, o nedenle şimdi 4 gün kalması benim için çok iyi :) hergün internete bakıyorum sınucu bilsemde bugün 5+1, bugün 5+2 oldu diye :)
İyi akşamlar hanımlarnasilsiniz bakalimmm
Ayy kiyamam yaa bende aynen oyleyim cnm ya surekli bakiyorum kac olmusum diye:)
Evet haklisin cok erken ogrendik ben ogrendigimde 3+5 tim:)su 3 ayi bi atlatabilsek hayirlisiyla tmamm tehlike hep devam edicek biliyorum ama yine de en cok bu 3 aydan korkuyorum
Canim sende ilk muayeneye gidecekmissi bende cuma gunu ilkine gidecegim :) insaAllah guzel haberlerle doneriz :)
Sevgili pıhtıdaşlarım,
İlk kez iğnemi evde kendim oldum. İğneyi yavaşça mı sokmak lazım yoksa hızlıca saplamak mı bilemedik. Ben göbeğimi sıktım eşim sapladı ben ittirdim yavaş yaptığımız halde bayağı bir yandı. İğne çok yakıyor gerçekten. Pamukla bir kaç dakika üzerine bastırdım. Doğru yapmışım değil mi?
Neyse ilk gün için yinede iyiydi bence, inş morarmaz.. Herhalde sonraları kendi kendime daha rahat yaparım..
Hayırlı akşamlar..
Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin.Beni de alın aranıza. Ben hamile olduğumu 14 subatta öğrendim. ilk bebeğim olacağı için hamileyim demek bile garip geliyor. su andda 2014 annelerinin son kuşaıyız topikteGüzel paylaşımlar yapabilmek dileğiyle.
Sevgili pıhtıdaşlarım,
İlk kez iğnemi evde kendim oldum. İğneyi yavaşça mı sokmak lazım yoksa hızlıca saplamak mı bilemedik. Ben göbeğimi sıktım eşim sapladı ben ittirdim yavaş yaptığımız halde bayağı bir yandı. İğne çok yakıyor gerçekten. Pamukla bir kaç dakika üzerine bastırdım. Doğru yapmışım değil mi?
Neyse ilk gün için yinede iyiydi bence, inş morarmaz.. Herhalde sonraları kendi kendime daha rahat yaparım..
Hayırlı akşamlar..
İyi akşamlar kızlar, ben de inş. ekim annesi olacağım. Daha geçmişi bitiremedim. Maşallah baya yazılmış.
Kızlar ben de çok fazla baş dönmesi oluyor. Sizde de oluyor mu? Normal mi?
Hayırlı olsun, aramıza hoş geldin. Herkes farklı yaşıyor. Başının döndüğünü yazanlar olmuştu. Oturduğun, yattığın yerden aniden kalkma sakın.
Allahin izniyle hic bir sey olmayacak canim gonlunu ferah tut Rabbime emanet bebeklerimiz insaAllah saglikla sihatle kavusacagiz onlara..
Sevgili pıhtıdaşlarım,
Hayırlı akşamlar..
İyi akşamlar kızlar, ben de inş. ekim annesi olacağım. Daha geçmişi bitiremedim. Maşallah baya yazılmış.
Kızlar ben de çok fazla baş dönmesi oluyor. Sizde de oluyor mu? Normal mi?
Canım benim de gaz sancım fena. Birkaç önlem aldım kendimce: mesela sütümü ılıtıp içiyorum, yemekleri daha yavaş yiyorum, birşey yerken konuşmamaya da maksimum gayret gösteriyorum ki sonuncusu çok zorbiraz hafifletti gibi. Sen de dene istersen
Herkese merhaba. Cok şükür dualarımız kabul oldu. Dua eden etmeyen herkese cok teşekkür ederim. Annanem 3 saatlik ameliyatın ardından sağsalim çıktı ameliyattan, şükürler olsun. Inanılmaz mutluyum suanda. Annanem benimle kızlar sonunda bizimle :))
Kızlar pıhtılaşması olupta bebişinin kalp sesini duyan varmıydı???
Beni de ekler misiniz arkadaşlar?
İzmir" denim.yaş :36 ilk olacak benim de Allah'ım nasip ederse
Sat 17 ocak idi.
Tahmini doğum tarihi 24 ya da 25 ekim çıkıyor.
Ben de 27 şubatta kalp atışını duymak için gideceğim nasipse.
Benimki tüp bebek.
Haklısın canım çok özür dilerim ama nasıl uyudğumu görmen lazım anlamadım...
Leke olmasın da...Gaz ve tuvalet sorunu bende de var, karın ve kasık ağrılarım geçen haftaya göre daha az çok şükür.
Sen cuma, ben cumartesi iyi haberler vereceğiz inşallah... Tüm pıhtılılara umut vereceğiz :)
bende varım cuma günü :) inşallah güzel haberler veririz:)
Kaçıncı Çocuk ; 2
Son Adet Tarihi : 20 ocak
Tahmini Doğum Tarihi: 18 ekim
Unutmusum listeye ekletmeyi..herkese mutlu umutlu bol guzellik dolu bir gun diliyorummm...
Nasılsıniz sevgili anne adayları sabah sabah kalkıp ise geldim Doğumdan Sonra bu ikinci işgünüm sabah kalkıp gelmesi kızımın arkamdan bakması zor gelse de annemin yanında olması güven veriyo
Alıntı yapmadığım için kaynamisim arada :)
Afyon yaş 27 sat 8 ocak bdt 15 ekim ikinci bebeğim ilki 7 ayı bitirecek 25 şubatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?