2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

anladım canım geçmiş olsun hepinize
bende ağrılarım azalınca bebek büyümüyor mu diye panikledim bi an ama sanırım normalmiş sende de azaldığına göre

Aramıza hoşgeldin, son günlerde giremediğimden kaçırmışım canım seni...Evet ben de hergün coraspirin ve clexane 0,4 iğne kullanıyorum.Sanırım sen iğne kullanmıyorsun o zaman, sadece coraspirin mi?

saol canım hoşbulduk...evet sadece coraspin kullanıyorum...iğne vermedi doktor...gerek görmedimi acaba bilmiyorum...ben ilk hamileliğimde de sadece coraspin içtim

heh cool gelmiş, aman cnm dikkat et kendine, izin alıp ta eve gitmekle çok iyi yapmışsın dinlen fırsat buldukça

Evet cnm cok haklisin :) bende dun yine progestan igne vuruldum sabah oglen gozlerimi acamiyodum uyuyakalmisim...tum gun gecmeyen bi mide bulantim var benim ya ama boyle ogurme seklinde diil icten icten midemi biseyler kemiriyo sanki ve surekli kaziniyo ama yemek cekmiyo xanim hele aklima et falan gelince misem bulaniyo neyse pitirciklar iyi olsun da o kadar igneye coraspine folic asite alistik mide bulantilarini da cekeriz napalim:)

Anlamadım ki canım, tansiyonum çok düştü o nedenle de çok halsizleştim ama şimdi çok şükür iyiyim.

Bebişlere bir şey olmasın da :)

kızlar pıhtı olup olmadığını nerden anlıosunuz hangi testle

Canim bizim tekrarlayan dusuklerimiz oldugu icin doktorlar nedenini arastirmak amacli hastanelerin tibhi genetik bolumune yonlendiriyo ve testler orda yapiliyo 20 gun 1 ay gibi bi surede de sonuclar cikiyo

Ben de daha bulantı vs. yok. Ben de dün göbeğime iğneyi batırdım,ilacı yavaş yavaş verirken baktım ki hiç yanma yok, Allalalaa dedim yanlış mı yapıyorum acaba dökülüyomu ilaç falan derken,şırıngaya bir bastırdımmmm,bi canım yandıııı :))))10 dk. kendime gelemedim :))

Heh dedim şimdi rahatladın cool, acı çekmeye alıştık ya, acı olmayınca sorun var gibi geliyo :)))

saol canım hoşbulduk...evet sadece coraspin kullanıyorum...iğne vermedi doktor...gerek görmedimi acaba bilmiyorum...ben ilk hamileliğimde de sadece coraspin içtim

Keşke bizim de öyle olsaydı Ama tabi buna da şükür,mor ve delik göbekli anne olacağız biz :)

heh cool gelmiş, aman cnm dikkat et kendine, izin alıp ta eve gitmekle çok iyi yapmışsın dinlen fırsat buldukça

Geldim canım, kadro tamam, çok şükür kimseden de kötü haber yok...

Fırsat buldukça uyuyorum artık, zaten eve gidip yemek yedikten sonra resmen bayılıyorum koltukta :))

Bravooo tatlimmm:)) senin o yaptigini bi kerede ben yaptim kendime demek herkeste ayni tedirginlik en azindan 1 kere olabiliyomus:)) aman mide bulantisi insallah hic olmaz cnm cok zor biseydir eminim ki benimki oyle sabah yataktan kalkar kalkmaz baslamiyo kahvaltisan sonra ne bicim mide varsa artik bnde:)

Anlamadım ki canım, tansiyonum çok düştü o nedenle de çok halsizleştim ama şimdi çok şükür iyiyim.

Bebişlere bir şey olmasın da :)

Benimde gecen gün hastanedeyken tansiyonum düşmüştü 7-4 dü doktor hemen su iç dedi. Akılında bulunsun tansiyonun düşünce ayran falan içemiyorsan benim gibi su iç hemen

5n1k ya...

Canım inşallah 1 Mart'ta iyi haberlerini alacağız, ben keseyle kan değerinin uyumlu olması nedeniyle kötü birşey olmayacağına eminim ama tabi doktor da inşallah böyle düşünüyordur.Dualarımız seninle ve bebişinle, sanırım senin bebiş biraz nazlı olacak :)

Sakın moralini bozma, birçok şeye üzülüyoruz sonra (inşallah) yoluna girince işler,sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz.Herşey iyi olacak,ben inanıyorum

Son düzenleme:
Geldim canım, kadro tamam, çok şükür kimseden de kötü haber yok...

Fırsat buldukça uyuyorum artık, zaten eve gidip yemek yedikten sonra resmen bayılıyorum koltukta :))

biliyomusun benim bugün 10:40 da randevum var :18: ama niye böyle heyecanlıyım ben ya , ne olursunuz dua edin canlarım, düşüp bayılmaz sam iyidir

Senin mide demekki kahvaltı istemiyo, bir umutla ne yicez bakalım bugün diyor ve kahvaltıyı görünce de "yine miii" diip bulanıyo :)))

Yarın sabah başka birşey ye bence :)))

Kizlaaar :))

Cuma gunu icin randevu aldim esimle gidicez insaAllah hersey yolundadir doktor neler soyleyecek merak ediyorum ilk muayenemiz cunku

Ben de kiz hiss ediyorum babamizda kiz hiss ediyor
Ben de seninkini kız hissediyorum :)

Hadi bakalım cuma akşamı güzel haberlerini getir bize :)

merhaba hanımlarr nasılsınız baalım..benim yine midem bulanmıyorr yaşasınn:)
yan komşum doğum yapmış sabah konuştuk çok sevindim sanki benim evime bebek geliyormuş gibi :) ben de onlara yemek hazırlıyorum şimdi

Senin mide demekki kahvaltı istemiyo, bir umutla ne yicez bakalım bugün diyor ve kahvaltıyı görünce de "yine miii" diip bulanıyo :)))

Yarın sabah başka birşey ye bence :)))

Heheheh alemsin cnm ya:)) ne yiyebiliim ki baskaa nesfit mi yesem acaba :) nasilsa doktorum ilk3 ay yemek yiyemiyosan cok uzulme zaten bebek senin yediklerinden diil depondan besleniyo demisti :)

Kızlar çok şey bilince insan daha çok paranoyak oluyor :)

Şu testleri bu kadar önemsemeyelim.

O zaman ilk güzel haberleri siz ikinizden alacağım ben :) Senin cuma günü kaç hafta+kaç günlük oluyor ? Benim 6+2 olacak dr kontrolüne gittiğimde..Acaba kalp atışını duyar mıyız ki

6+4 olucak canım benimde .inşallah duyarız hep birlikte .bizim durumumuz biraz daha stresli.cuma nasıl olucak bilmiyorum şimdiden panik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…