- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Bizde kan pıhtılaşması sorunu var canım, bu da düşük yapmamıza neden oluyor maalesef.Bunu engellemek için hamile kaldığımızdan beri iğne vuruyoruz kendimize,inşallah faydalı olacak ve bebişler düşmesin diye...
Sanırım o haftaya özgü bir ağrı o zaman,çok şükür geçsin de canım, insanın morali bozuluyor, bebeğe birşey olacak diye
Aramıza hoşgeldin, son günlerde giremediğimden kaçırmışım canım seni...Evet ben de hergün coraspirin ve clexane 0,4 iğne kullanıyorum.Sanırım sen iğne kullanmıyorsun o zaman, sadece coraspirin mi?
Canım arkadaşlarım korkmayın kötü birşey yok.Dün sabah işe geldim hatta foruma da girdim ama sonrasında baya halsizleştim ve korkup izin aldım eve gittim,hep yattım ve uyuyakaldım sürekli. Bugün de işe biraz geç geldim ve tabi dünkü işleri yetiştireyim derken bir türlü fırsat bulamadım.
Çok özür dilerim sizi merakta bıraktım ama endişenmeyin bugün iyiyim.Ve sizleri çook özledim
Haklısın canım çok özür dilerim ama nasıl uyudğumu görmen lazım anlamadım...
Leke olmasın da...Gaz ve tuvalet sorunu bende de var, karın ve kasık ağrılarım geçen haftaya göre daha az çok şükür.
Sen cuma, ben cumartesi iyi haberler vereceğiz inşallah... Tüm pıhtılılara umut vereceğiz :)
Şimdi gördüm ben yazını ki :)) evet artık annanem iyi maşallah hatta simdi otutturduk yarın yürütcez sonrada Rabb'imin izni ile taburcu olacakmışız hastahaneden :)) zaman bebişle ilgîlenme zamanıdır. Rabbim kimseye göstermesin oyle kötü günler. Ee sana noldu dün neden fenalaştın sen birden?
kızlar pıhtı olup olmadığını nerden anlıosunuz hangi testle
Evet cnm cok haklisin :) bende dun yine progestan igne vuruldum sabah oglen gozlerimi acamiyodum uyuyakalmisim...tum gun gecmeyen bi mide bulantim var benim ya ama boyle ogurme seklinde diil icten icten midemi biseyler kemiriyo sanki ve surekli kaziniyo ama yemek cekmiyo xanim hele aklima et falan gelince misem bulaniyoneyse pitirciklar iyi olsun da o kadar igneye coraspine folic asite alistik mide bulantilarini da cekeriz napalim:)
saol canım hoşbulduk...evet sadece coraspin kullanıyorum...iğne vermedi doktor...gerek görmedimi acaba bilmiyorum...ben ilk hamileliğimde de sadece coraspin içtim
heh cool gelmiş, aman cnm dikkat et kendine, izin alıp ta eve gitmekle çok iyi yapmışsın dinlen fırsat buldukça
Ben de daha bulantı vs. yok. Ben de dün göbeğime iğneyi batırdım,ilacı yavaş yavaş verirken baktım ki hiç yanma yok, Allalalaa dedim yanlış mı yapıyorum acaba dökülüyomu ilaç falan derken,şırıngaya bir bastırdımmmm,bi canım yandıııı :))))10 dk. kendime gelemedim :))
Heh dedim şimdi rahatladın cool, acı çekmeye alıştık ya, acı olmayınca sorun var gibi geliyo :)))
Anlamadım ki canım, tansiyonum çok düştü o nedenle de çok halsizleştim ama şimdi çok şükür iyiyim.
Bebişlere bir şey olmasın da :)
Geldim canım, kadro tamam, çok şükür kimseden de kötü haber yok...
Fırsat buldukça uyuyorum artık, zaten eve gidip yemek yedikten sonra resmen bayılıyorum koltukta :))
Bravooo tatlimmm:)) senin o yaptigini bi kerede ben yaptim kendime demek herkeste ayni tedirginlik en azindan 1 kere olabiliyomus:)) aman mide bulantisi insallah hic olmaz cnm cok zor biseydir eminim ki benimki oyle sabah yataktan kalkar kalkmaz baslamiyo kahvaltisan sonra ne bicim mide varsa artik bnde:)
Ben de seninkini kız hissediyorum :)Kizlaaar :))
Cuma gunu icin randevu aldim esimle gidicez insaAllah hersey yolundadir doktor neler soyleyecek merak ediyorum ilk muayenemiz cunku
Ben de kiz hiss ediyorum babamizda kiz hiss ediyor
Senin mide demekki kahvaltı istemiyo, bir umutla ne yicez bakalım bugün diyor ve kahvaltıyı görünce de "yine miii" diip bulanıyo :)))
Yarın sabah başka birşey ye bence :)))
O zaman ilk güzel haberleri siz ikinizden alacağım ben :) Senin cuma günü kaç hafta+kaç günlük oluyor ? Benim 6+2 olacak dr kontrolüne gittiğimde..Acaba kalp atışını duyar mıyız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?