Ben de merak ettim. En son dün sabah yazmış mesaj ama olumsuz bir şeyden bahsetmemiş. İnşallah herşey yolundadır.
Evet vardı 6+0 da gittik küçük bir kese gördük, beta hcg' de düşüktü. 1 martta tekrar gideceğiz inşallah her şey yolunda giderse o zaman kalp atışı duymayı umuyorum. Takip edebildiğim kadarıyla ekim anne adaylarından pıhtılı olup da kalp atışı duyan yok henüz. İlk firstfb ve sen duyacaksınız inşallah cuma günü.
Ben de merak ettim. En son dün sabah yazmış mesaj ama olumsuz bir şeyden bahsetmemiş. İnşallah herşey yolundadır.
Evet vardı 6+0 da gittik küçük bir kese gördük, beta hcg' de düşüktü. 1 martta tekrar gideceğiz inşallah her şey yolunda giderse o zaman kalp atışı duymayı umuyorum. Takip edebildiğim kadarıyla ekim anne adaylarından pıhtılı olup da kalp atışı duyan yok henüz. İlk firstfb ve sen duyacaksınız inşallah cuma günü.
Dun sabah burdaydi ama ogleden sor bi gitti bida hic gormedim
cool seni merak ettim cnm neden gelmiyorsun ?
bi ekim anneleri grubu daha varmışburaya da geleyim
ben ilkayilk bebeğim 25 yaşındayım .. sat 11 ocak, bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 18 ekim :97: denizli'de yaşıyorum
cool seni merak ettim cnm neden gelmiyorsun ?
Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Hoşgeldin aramıza :)
Firstfb...
Canım nasılsın, bir daha lekelenme vs. olmadı değil mi ? Bu hafta seni güldürcektim bak, unutmadım :)
Kuzum neredesin sen? Cok merak ettim bir sorunun yok dimi hersey yolunda dimi?
Amaannn birakk guldurmeyi meraktan öldurcektin be canim Allaha sukur ki iyiymissin cok sevindim:)
Bende sorun yok merak etme leke de yok sadece gaz ve kabizlik feci durumda :)
Haklısın canım çok özür dilerim ama nasıl uyudğumu görmen lazım anlamadım...
Leke olmasın da...Gaz ve tuvalet sorunu bende de var, karın ve kasık ağrılarım geçen haftaya göre daha az çok şükür.
Sen cuma, ben cumartesi iyi haberler vereceğiz inşallah... Tüm pıhtılılara umut vereceğiz :)
Leke olmasın da...Gaz ve tuvalet sorunu bende de var, karın ve kasık ağrılarım geçen haftaya göre daha az çok şükür.
Sen cuma, ben cumartesi iyi haberler vereceğiz inşallah... Tüm pıhtılılara umut vereceğiz :)
Kızlar ya şu bayram olayı kafamı karıştırdı. Hakikaten doğumlarımız bayrama denk gelirse ne olacak, doktor bulabilecek miyiz, bulsak bile istediğimiz doktor olacak mı???
bende varım cuma günü :) inşallah güzel haberler veririz:)
Pıhtı derken bende de kan pıhtılaşması var...ilk hamileliğimde 35.haftaya kadar coraspin içmiştim...şimdide içiyorum...siz birşey kullanıyormusunuz
tüm pıhtılılar ne demek canım :44: burada yeni olduğumdan bilmiyorum :26:
seninle neredeyse aynı tarihlerdeyiz, benimde dünden beri kasık ağrılarım azaldı
Berkandamla'ya
Canım çok şükür iyi haberlerini okudum ve çok sevindim.Allah bir daha hastalık göstermesin anneannene, uzun, sağlıklı bir ömrü olur inşallah.Ellerinden öpüyorum çok..
ve artık bebişle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?