2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

inşallah canım hepimiz duyarız. beta hcg kaçtı?

bi ekim anneleri grubu daha varmış buraya da geleyim

ben ilkay ilk bebeğim 25 yaşındayım .. sat 11 ocak, bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 18 ekim :97: denizli'de yaşıyorum

Dun sabah burdaydi ama ogleden sor bi gitti bida hic gormedim

cool seni merak ettim cnm neden gelmiyorsun ?

Canım arkadaşlarım korkmayın kötü birşey yok.Dün sabah işe geldim hatta foruma da girdim ama sonrasında baya halsizleştim ve korkup izin aldım eve gittim,hep yattım ve uyuyakaldım sürekli. Bugün de işe biraz geç geldim ve tabi dünkü işleri yetiştireyim derken bir türlü fırsat bulamadım.

Çok özür dilerim sizi merakta bıraktım ama endişenmeyin bugün iyiyim.Ve sizleri çook özledim

Berkandamla'ya

Canım çok şükür iyi haberlerini okudum ve çok sevindim.Allah bir daha hastalık göstermesin anneannene, uzun, sağlıklı bir ömrü olur inşallah.Ellerinden öpüyorum çok..

ve artık bebişle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz :)

bi ekim anneleri grubu daha varmış buraya da geleyim

ben ilkay ilk bebeğim 25 yaşındayım .. sat 11 ocak, bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 18 ekim :97: denizli'de yaşıyorum

Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Hoşgeldin aramıza :)

Firstfb...

Canım nasılsın, bir daha lekelenme vs. olmadı değil mi ? Bu hafta seni güldürcektim bak, unutmadım :)

Kuzum neredesin sen? Cok merak ettim bir sorunun yok dimi hersey yolunda dimi?

Hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Hoşgeldin aramıza :)

teşekkürler Allah hepimize "ayy bu çocuk beni uyutmuyor, yatağına yatıyorum ağlıyor, sürekli kucağımda" diyeceği günleri görmeyi nasip etsin

Firstfb...

Canım nasılsın, bir daha lekelenme vs. olmadı değil mi ? Bu hafta seni güldürcektim bak, unutmadım :)

Amaannn birakk guldurmeyi meraktan öldurcektin be canim Allaha sukur ki iyiymissin cok sevindim:)
Bende sorun yok merak etme leke de yok sadece gaz ve kabizlik feci durumda :)

Amaannn birakk guldurmeyi meraktan öldurcektin be canim Allaha sukur ki iyiymissin cok sevindim:)
Bende sorun yok merak etme leke de yok sadece gaz ve kabizlik feci durumda :)

Haklısın canım çok özür dilerim ama nasıl uyudğumu görmen lazım anlamadım...

Leke olmasın da...Gaz ve tuvalet sorunu bende de var, karın ve kasık ağrılarım geçen haftaya göre daha az çok şükür.

Sen cuma, ben cumartesi iyi haberler vereceğiz inşallah... Tüm pıhtılılara umut vereceğiz :)

bende varım cuma günü :) inşallah güzel haberler veririz:)

Pıhtı derken bende de kan pıhtılaşması var...ilk hamileliğimde 35.haftaya kadar coraspin içmiştim...şimdide içiyorum...siz birşey kullanıyormusunuz

tüm pıhtılılar ne demek canım :44: burada yeni olduğumdan bilmiyorum :26:

seninle neredeyse aynı tarihlerdeyiz, benimde dünden beri kasık ağrılarım azaldı

Kızlar ya şu bayram olayı kafamı karıştırdı. Hakikaten doğumlarımız bayrama denk gelirse ne olacak, doktor bulabilecek miyiz, bulsak bile istediğimiz doktor olacak mı???

tatlım bende endişeliydim bu konuda ama şimdiden canımızı sıkmaya değmez. hem kimse planlanan tarihte doğurmuyor, öncesi de olabilir yani. bir de ilk doğum yapacak biz değiliz ya elbet bi yerlerde doğururuz :))) sağlıkla gelsin de yawrular..

bende varım cuma günü :) inşallah güzel haberler veririz:)

O zaman ilk güzel haberleri siz ikinizden alacağım ben :) Senin cuma günü kaç hafta+kaç günlük oluyor ? Benim 6+2 olacak dr kontrolüne gittiğimde..Acaba kalp atışını duyar mıyız ki

Pıhtı derken bende de kan pıhtılaşması var...ilk hamileliğimde 35.haftaya kadar coraspin içmiştim...şimdide içiyorum...siz birşey kullanıyormusunuz

Aramıza hoşgeldin, son günlerde giremediğimden kaçırmışım canım seni...Evet ben de hergün coraspirin ve clexane 0,4 iğne kullanıyorum.Sanırım sen iğne kullanmıyorsun o zaman, sadece coraspirin mi?

tüm pıhtılılar ne demek canım :44: burada yeni olduğumdan bilmiyorum :26:

seninle neredeyse aynı tarihlerdeyiz, benimde dünden beri kasık ağrılarım azaldı

Bizde kan pıhtılaşması sorunu var canım, bu da düşük yapmamıza neden oluyor maalesef.Bunu engellemek için hamile kaldığımızdan beri iğne vuruyoruz kendimize,inşallah faydalı olacak ve bebişler düşmesin diye...

Sanırım o haftaya özgü bir ağrı o zaman,çok şükür geçsin de canım, insanın morali bozuluyor, bebeğe birşey olacak diye

Şimdi gördüm ben yazını ki :)) evet artık annanem iyi maşallah hatta simdi otutturduk yarın yürütcez sonrada Rabb'imin izni ile taburcu olacakmışız hastahaneden :)) zaman bebişle ilgîlenme zamanıdır. Rabbim kimseye göstermesin oyle kötü günler. Ee sana noldu dün neden fenalaştın sen birden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…