Sagol cnm darisi sana ve herkese ins. 6+3 haftalik olduk sen
bir de kan pıhtılaşması olan hamişler
hangi testle ilgili sorundan çıkmış oluyor.
valla kızlar bilmiyorum ki testleri dendiğine göre birkaç tane mi.. belki erken çıkan olur.dr sadece kalp atışlarını duymadan iğneye başlayamayız zaten dedi. coraspirin içiyorum. valla dr un kendi hatası önceden yaptırsaydı..şimdi de erken çıkartırsın ne yapsın etsin. yaş kriitik gebelik riskli.. ben sorarım yarın ona daha önce niye istememiş.. ama tabi böyle soramam.. sonuçta ona bağlıyım. niye atladı niye önce yaptırmadı.şimdi bunun stresine girmezdim
Bende gördüm bugün minik kesecigiii :) hersey yolunda dedi doktorumuz. Kese normal tam gununde bir gebelik dedi. Tahlillerimizi yaptirdik yarin cikacak tamami. Cok rahatladim valla cokkk.. Gecmise bakamadim malum telefon
Ben daha doktora gitmedim neteki hesaplayici 4+3 diyo gitmisken hepsini birarada cikartayim diyorum 3.cocuk olunca boyle oluyo demeki :))
benim oldu de geçti de diyebilirim ama arada oluyor.bugün kahverengi lekelenme oldu birkaç gündür süt kesiği oluyordu. ondan önce de hafif sarı..
burda olanları duydum ama çevremde kime sorsam olmadı diyor.. her yaştan kimseler.
canım herşeyden oluyor.. ilaç içiyoruz hormonlar değişiyor. vücut yapıyor atıyor diye düşün..
bol su içmeyi ihmal etme.
tebrikler ... amin canım..
he he hem ne güzel olur bir seferde iki tane çocuk olması.
benim de öyle yalnız kuzenlerden bir kişi kaldı.. bakalım hayırlısı.. sağlıklı olsun da bir tane olsun..
------
kızlar sabahtan kontrole gideceğim kalp atışlarını duyarım inşallah. bir de kan vereceğim. pıhtılaşma var mı diye..
ne olur dua edin.. herşey yolunda gitsin.. herşey ...lütfen.
Bende 2 gende heterozigot bozulma var ama tahlil sonuçlarımı buradaki doktorum aldı. Ankara'da kayınvalidemde bir örneği var ama bu saatte aramayayım şimdi. Proteinlerim normal. Bende 2 kürtaj var kese göründü, bebek görünmedi, 1 de kese görünmeden erken düşüğüm var.
İnşallah hepimiz için güzel olur.
Benim anneannem ikiz doğum yapmış. İkiz doğum anneden kıza geçer derler. Annem ve teyzelerimde ikiz yok, teyzelerimin kızlarında ve ablamda da yok. Sülalede kuzenlerden doğum yapmayan tek ben kaldım. Annem hep sen ikiz doğuracaksın der. Tekini becerdik de ikiz kaldı.
Bende gördüm bugün minik kesecigiii :) hersey yolunda dedi doktorumuz. Kese normal tam gununde bir gebelik dedi. Tahlillerimizi yaptirdik yarin cikacak tamami. Cok rahatladim valla cokkk.. Gecmise bakamadim malum telefon
benim oldu de geçti de diyebilirim ama arada oluyor.bugün kahverengi lekelenme oldu birkaç gündür süt kesiği oluyordu. ondan önce de hafif sarı..
burda olanları duydum ama çevremde kime sorsam olmadı diyor.. her yaştan kimseler.
canım herşeyden oluyor.. ilaç içiyoruz hormonlar değişiyor. vücut yapıyor atıyor diye düşün..
benim de öyle yalnız kuzenlerden bir kişi kaldı.. bakalım hayırlısı.. sağlıklı olsun da bir tane olsun..
------
kızlar sabahtan kontrole gideceğim kalp atışlarını duyarım inşallah. bir de kan vereceğim. pıhtılaşma var mı diye..
kızlar merhaba ben bugun 5+5 oldum persemöbe ınsallah keseyı gormeye gıdıcem bende hıc belırtı yok erkenmı acaba daha yoksa yasamıcakmısım gıbı gelıyor ne bas donmesı ne aserme bısey ıstemıyor canım nede en ufak bır bulantı :18:
kızlar merhaba ben bugun 5+5 oldum persemöbe ınsallah keseyı gormeye gıdıcem bende hıc belırtı yok erkenmı acaba daha yoksa yasamıcakmısım gıbı gelıyor ne bas donmesı ne aserme bısey ıstemıyor canım nede en ufak bır bulantı :18:
------
Bende de uyku hali hariç hiçbir belirti yok canım.
Bazen diyorum ki bebeğim duruyor mu hala, gitti mi yoksa hissine kapılıyorum sırf bu yüzden.
Bugün 6+4 idim, 6+5'e girdim şimdi
Kesemizi de 5+0 da görmüştük ilk, vajinal olarak, minicikti...
Bugün devlete tahlillerimi almaya gittiğimde baktı doktor, henüz bebek ve kalp atışını göremedi.
Perşembe günü kendi doktoruma gidecektim zaten, bakalım inşallah o güne görürüz...
Vajinal mi baktı canım da görmedi
Ben bugun sata göre 6+5 oldum ama ultrasona göre 6+1 bende doktora bunu soracam cumartesi kontrolüm var nasipse inşallah kalp atışlarını dinliyecez
Canım, önce karından baktı, göremeyince vajinal baktı ama yine görünmedi...
USG tarihini şimdilik baz alma canım, çünkü anlık ölçümde bile farklılık gösteriyor, keseyi ölçünce çıkıyor o tarih. Milim oynasa işaretlerken o tarih de değişiyor... +/- oynama yapar yani bir müddet daha, endişelenme sakın canım
Keşke bizim de öyle olsaydıAma tabi buna da şükür,mor ve delik göbekli anne olacağız biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?