2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
olsun canım allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsin...bu kadar sıkıntıya karşılığını güzel verir rabbim

Haklısın canım, iğneyi olurken off bile demiyorum, hep şükrediyorum, sağlıklı olsun da...

selam kızlar dün de yazdım ama kimse görmedi beni
benim son adet tarihim 6 ocak..yani 6hafta 3 günlüğüz...geçen hafta kesemizi gördük..bu hafta için kalp atışlarını dinlemeye gelin dedi doktor..cuma randevum var..inşllah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız..kistim varmış benim bi de 4,5 cm...sizce sorun olur mu? hepinize sevgiler

kızlar bende bugün Allah izin verirse kese görmeye gitcem. Çok merak ediyorum adetime 5 gün kala bhcg 116 çıkmıştı acaba çift mi kızlar çok heyecanlıyım. inşallah keseyi sorunsuz şekilde görürüz.

sağlık ocağına gttm dün ebe dedi ki sen kendin için emzirmeyi bırakmalısın bebeğede oğlunada zararı yok ama sen vitamin kaybı yaşıycan buda fazla artıcak hem bebek hem evdeki oğlun senden çekicek bnları hep hasta olursun toparlanamazsın dedi dün istikrarlı şekilde vermedim sabah gene sapıttı verdim mecbur nasıl yapcam bilmiyorum ama kesmem gerek kesinlikle

Aramızda kalsın ben de biraz korkuyorum :) Ben daha kese vs. de görmedim, ilk kontrolüm olacak cumartesi günü, beklentim keseyi,içinde bebişi bir de kalp sesini duymak, 3 ü birarada gibi inşallah :)

en güzeli yapmışsın valla:)3 ü bi arada çıkar 3 ayrı stres.bende keseyi görmüştüm sadece.yarın bi çılgınlık yapıp belki başka bi hastaneye gidip görünürüm. dayanamıyorum stresten ölebilirim . cuma nasıl gelicek , gelicekte hayırlı haberler alacakmıyım???

bide pıhtılı arkadaşlarıma sesleniyorum ben ilk iğnelerimi baya bi acıttım canımı taktikler geliştirdim tabi sizlerdende öğrendim.önce iğne yapıcagım yere buz koyuyorum hafif uyuşuyo,sonra etimi sıkıp,iğneyi batırıyorum,çok yavaş yavaş enjekte ediyorum ve birden iğneyi çekip hemen üstüne buz koyuyorum ,iz de çok az kalıo ,acıda yok:))))

hayırlısı olsun cnm hakkında inş sağlıkla görürsün keseyi bnmde oğlumda adetime 3 gün kala beta hcg 226 idi bzde acaba ikizmi dedik ama bu hcg yüksekliği bebişin sağlıklı olduğunu gösterrmiş

kaç gündür giremedim oğlumun diş buğdayı partisini yaptım rötarlı olarak hazırlıklar misafir derken çok yoruldum nankör oğlumda o kdr hazırlık sanki bana yapılıo azdı durdu eşek

Günaydın kuzum. Noldu bebişine birden boyle? Ne kadar da sağlıklıydı kıyamam ben sana. Üzülme sakın bozma moralini hersey yoluna girecek inşallah dualarım seninle

selam kızlar..
son adet tarihim 20 ocak. bugün adet tarihine göre 4+3 günlük hamileyim.. doktorum bu hafta gel dedi ama erken gibi sanki.. keseyi en erken ne zaman görebilirim sizce.. tüp bebek olduğundan geç kalmak da istemiyorum..

Of ya boğazlarım çok kötü. Ağırıyor.
İlaç da kullanamıyorum.
Bugün iyi değilim.

Canım çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberlerle gel..

Bende 4+3 günlükken görmüştük ama vajinal ultrasonla görmüştük. Sanırım sende görebilirsin

Vayyyy bizden öğrenip yeni yeni taktikler geliştirmeler ve bize öğretmeler :)))

Saol canım verdiğin bilgi için, akşam ben de buz olayını bi deneyim,iğneyi batırmakta zorlanıyorum çünkü canım acıyacak diye...İğneyi hızla çekemem sanırım, korkuyorum ondan :)

Herkese merhaba..
Iki uc gundur fark ettigim bir degisiklik var..
Aksam gec saatte migde bulantisina benzer bisey oluyor.
Yani tam migdem de bulanmiyor ama bi gariplik hiss ediyorum.
Sabah esimi ise gonderiyorum namazimi kilip tekrar yatiyorum.
Bu sefer kalamiyorum yataktan butun gun uyusam ancak yeter gibime geliyor.
Bende anemie oldugu icin haplarimda bi kac gundur bitti ona bagliyorum.
Cuma gunu kansizlik ve demir hapi yazdiricam tekrar.
Herkese hayirli saglikli bir gun dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…