kızlar bi kaç gündür göbişim iyice sertleşti baya aşağı indi , oturunca bacaklarımın arasına sıkışıyo artık göbeğim ve sivrileşti dışa doğdu . sizin de öylemi acaba sancılarımda oluyo bazen düzenli bi ağrım oluyo ama sıklaşmıyo kısa sürüp geçiyo doğum yaklaştı sanırım heycan yapmaya başladımdoğumlarda başladı sitres yaptım galiba nezaman gelcek oğluşum diye
buraya haftasonu hiç giremedim ama face deki sayfada bayağı bir doğum haberi vardı. ben de dün çok gezdim gece 12 de eve gittim şimdi de işteyim:) sanırım şansımı fazla zorluyorum:))
Herkese hayırlı sabahlar:)
Son 17 :))))
Herkese günaydın,
Çalışanlara kolaylık, evde olanlara keyifli istirahatler diliyoruö.
Kızlar bir konuda yardımcı olur musunuz? Bebeğin biberon ve emziği ile kendi göğüs kalkanım ve koruyucumu beraber sterilize edebilir miyim? Birde bu sterilizasyon işini nasıl yaptınız?
enimde erken doğum riskim var ama doktor iğne yapalım felan demediEvet canım, doktorda 37yi doldurunca alalım dedi sezeryan olcam çünkü .. zaten her an doğum olur diye akciğerleri için iğne yapıldı.. inşallah şuandan sonra doğarsa sıkıntı olmayacak
Evet şimdi o makineleri almayı düşünmedim ben de ama nasıl kaynatacam ki?Günaydın canım :) ben henüz girmedim o işlere ama bence kaynatabilirsin, hemen steril makinesi ile yapmana gerek yok diye düşünüyorum.
Evet şimdi o makineleri almayı düşünmedim ben de ama nasıl kaynatacam ki?Kaynar suya atıp 5 dk kaynatayım mı, yoksa normal suya koyup kaynamasını mı bekliym? Acemiliğin dibindeyim sanırım
Canım kaynar suya atıp 5 dk kaynat ben öyle yapacağım, sorduğum anneler de öyle yapmış :) hepimiz acemiyiz tatlım ya öğrenicez işte yavaş yavaş
Ok çok sağol tatlım, bugün onu da halledeyim o zaman. Hani birşey oldacağından değil de dursun dimi artık?:)
Herkese günaydın,
Çalışanlara kolaylık, evde olanlara keyifli istirahatler diliyoruö.
Kızlar bir konuda yardımcı olur musunuz? Bebeğin biberon ve emziği ile kendi göğüs kalkanım ve koruyucumu beraber sterilize edebilir miyim? Birde bu sterilizasyon işini nasıl yaptınız?
Günaydın göbekdaşlarım :)
Bu hafta iş yerinde son haftam. Hem seviniyorum hem burukluk var, döndüğümde burayı aynı bulamayacağım diye korkmuyor değilim ama hayırlısı olsun bakalım.. Bakalım bu hafta kimler doğum yapacak
Canım ben mothercare e gittiğimde süt sağma makinesinin plastk borusunu vs. sterilizatöre atabili miyim dediğimde,kaynatsanız daha iyi olur dediler.Dolayısıyla sanırım biberon ve emzik dışında bir şey konulmuyor diye düşünüyorum.
Canım ilk defa bugün evdeyim,darısı çalışan tüm annelerin başına :)İnşallah haftaya sen de izne çıkacaksın ve rahat edeceksin.Geçen hafta ben de duygulanıyordum işten ayrılacağım için ama şimdi rahat kıyafetlerle evde oturunca o duygusallık hemen geçiyor inan :)
Herkese günaydın arkadaşlar :)
ne güzeldir dimi canım rahat rahat oohhh :) darısı başımaben en çok 6:30da kalkmayacağım için seviniyorum aslında :) yoksa yapılacak çok iş var onlarla uğraşırım gün içinde. Sen hallettin mi işlerini?
Ok çok sağol tatlım, bugün onu da halledeyim o zaman. Hani birşey oldacağından değil de dursun dimi artık?:)
Canim ya valla baya sıkıntı cekmissin bende evimin düzenine karisilmasini istemem benim görümcem yok bitane eltim var Allah 'tan kv.beni cok iyi tanımiski evimim düzenine bana karismazlar ev konusunda titiz oldugumu bilirler ona göre davranirlar ama sende çok sanslisinki eşin sana destek olmuş ve konusmus eşinin yanında olmasi cok güzel bos ver takma canim bebek olunca zaman öyle gecicekki bi bakmissin tek kaldin zaman su gibi geçiyor canım
Aynen canım ben de 6:30 da kalkıyordum, bugün 9 da uyandım, hem de acele etmeden rahat rahat uzandım yatağa...İşe giderken saat çalıyordu hemen dikiliyordum ayağa,bir daha uyurum korkusuyla :)
Ben henüz evi toparlıyorum canım:) Haftasonu eşimleyken bir şey yapmadım nasıl olsa evdeyim diye.Birtek bebeğin kıyafetlerini 0-3, 3-6 diye ayırdım. İlk etapta ilk 3 ay kullanacaklarımı yıkayıp dolabına asacağım.Etiketlerini kestim.Tüm yıkanacak ne varsa hazırladım.Yıkamak için erken mi diye düşünüyorum ama burada doğumları okudukça bir yandan da panik oluyorum :)
işte en güzeli alarmsız kalkmak :) bence yıka canım ya anca olur. ben yıkadım ütüledim, ayırıp poşetledim annemi bekliyorum. Gelecek hafta annem, kayınvalidem ve ben merasimle yerleştiririz artık
hem kendini yormadan ağır ağır yaparsın canım. Odası gelmiş miydi senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?