2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

günaydın canım,
sanki benim karnımı tarif ettin, sert ve sivri ama çok şükür sancı yok, krampları saymazsak tabi...

Herkese günaydın,
Çalışanlara kolaylık, evde olanlara keyifli istirahatler diliyoruö.
Kızlar bir konuda yardımcı olur musunuz? Bebeğin biberon ve emziği ile kendi göğüs kalkanım ve koruyucumu beraber sterilize edebilir miyim? Birde bu sterilizasyon işini nasıl yaptınız?

Günaydın canım :) ben henüz girmedim o işlere ama bence kaynatabilirsin, hemen steril makinesi ile yapmana gerek yok diye düşünüyorum.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun güle güle bütün bebişleri bizimde son haftamız çalış çalış nereye kadar

Günaydın canım :) ben henüz girmedim o işlere ama bence kaynatabilirsin, hemen steril makinesi ile yapmana gerek yok diye düşünüyorum.
Evet şimdi o makineleri almayı düşünmedim ben de ama nasıl kaynatacam ki? Kaynar suya atıp 5 dk kaynatayım mı, yoksa normal suya koyup kaynamasını mı bekliym? Acemiliğin dibindeyim sanırım

Evet şimdi o makineleri almayı düşünmedim ben de ama nasıl kaynatacam ki? Kaynar suya atıp 5 dk kaynatayım mı, yoksa normal suya koyup kaynamasını mı bekliym? Acemiliğin dibindeyim sanırım

Canım kaynar suya atıp 5 dk kaynat ben öyle yapacağım, sorduğum anneler de öyle yapmış :) hepimiz acemiyiz tatlım ya öğrenicez işte yavaş yavaş

Canım kaynar suya atıp 5 dk kaynat ben öyle yapacağım, sorduğum anneler de öyle yapmış :) hepimiz acemiyiz tatlım ya öğrenicez işte yavaş yavaş

Ok çok sağol tatlım, bugün onu da halledeyim o zaman. Hani birşey oldacağından değil de dursun dimi artık?:)

Canım ben mothercare e gittiğimde süt sağma makinesinin plastk borusunu vs. sterilizatöre atabili miyim dediğimde,kaynatsanız daha iyi olur dediler.Dolayısıyla sanırım biberon ve emzik dışında bir şey konulmuyor diye düşünüyorum.

Canım ilk defa bugün evdeyim,darısı çalışan tüm annelerin başına :)İnşallah haftaya sen de izne çıkacaksın ve rahat edeceksin.Geçen hafta ben de duygulanıyordum işten ayrılacağım için ama şimdi rahat kıyafetlerle evde oturunca o duygusallık hemen geçiyor inan :)

Herkese günaydın arkadaşlar :)

ne güzeldir dimi canım rahat rahat oohhh :) darısı başıma ben en çok 6:30da kalkmayacağım için seviniyorum aslında :) yoksa yapılacak çok iş var onlarla uğraşırım gün içinde. Sen hallettin mi işlerini?

Aynen canım ben de 6:30 da kalkıyordum, bugün 9 da uyandım, hem de acele etmeden rahat rahat uzandım yatağa...İşe giderken saat çalıyordu hemen dikiliyordum ayağa,bir daha uyurum korkusuyla :)

Ben henüz evi toparlıyorum canım:) Haftasonu eşimleyken bir şey yapmadım nasıl olsa evdeyim diye.Birtek bebeğin kıyafetlerini 0-3, 3-6 diye ayırdım. İlk etapta ilk 3 ay kullanacaklarımı yıkayıp dolabına asacağım.Etiketlerini kestim.Tüm yıkanacak ne varsa hazırladım.Yıkamak için erken mi diye düşünüyorum ama burada doğumları okudukça bir yandan da panik oluyorum :)

Ok çok sağol tatlım, bugün onu da halledeyim o zaman. Hani birşey oldacağından değil de dursun dimi artık?:)

Azurecim evet canım d.bakirliyim ama hayatimda iki sefer gittim en son 10 seneden fazla oldu gitmeyeli esimde baska memleketli olduğu icin gidemedik kardeşlerimiz le doğma büyüme buraliyiz annemler düzenli olarak giderler ama bana nasip olmadi kısmet artik sen gidiyormusun peki anladigim kadariyla ailen orda neresindensin peki biz erganiliyiz

Valla benimki de sağolsun karışmak istediği zamanlarda bile "yanlış anlamazsan böyle böyle yapmak daha kolay olur senin için" diye başlıyor, insanı germiyor. Zaten gerecek birşey olduğunda eşim bana fırsat bırakmaz hemen kendi müdahale eder, hiç lafını esirgemez ailesinden:)

Bu arada normal doğum bekleyen annelere cuma yaşadığım olayı anlatayım: cuma nst için beni hazırladılar ama içerde doğum bekleyen biri olduğu için eşimi alamamışlardı. Kadının hafif hafif inlemelerini duyuyordum yattığım yerden. Sonra hemşire gelip benim kapımı kapayınca anladım ki doğum başlıyor. Hatta "doğum var galiba Allah yardımcısı olsun, bir avazda inşallah" vs dedim. Sıkı durun kızlar hiç abartmıyorum, karşımdaki saatten de kaç dakikam kaldığını takip ediyordum. Sadece 3 dakika sonra doktorun geldiğini ve kadının doğurduğunu duydum. Eşim "doktor resmen gittiği yoldan 1 dak sonra koşarak geri döndü" dedi. Hemşireyle de sonraki konuşmamızda "neredeyse doktor bey yetişemiyordu bile, o kadar hızlı doğdu" dedi. Sizce de süper değil mi? Darısı başımıza diyorum :)

işte en güzeli alarmsız kalkmak :) bence yıka canım ya anca olur. ben yıkadım ütüledim, ayırıp poşetledim annemi bekliyorum. Gelecek hafta annem, kayınvalidem ve ben merasimle yerleştiririz artık
hem kendini yormadan ağır ağır yaparsın canım. Odası gelmiş miydi senin?

evet odası gelmişti,şu an oda savaş alanı gibi:)) Alınan herşeyi oraya koyduk.Haftasonu inşallah yıkamayı düşünüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…