2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim cok gecmis olsun Allaha sukur ki bebegin seninle birlikte...kendine dikkat et ve bol bol dinlen lutfen...

Herkese günaydın arkadaşlar...

Birazcik oglen oldu ama sanada gunaydin tatlim:)

Hayirli ugurlu olsub aramiza hosgeldin arkadasim:)

Vajinal olarak hemen gorwbilirsin cnm , ben karindan 5+1 de gormustum...tebriklerr Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah:)

:)) herkeste yeni yeni taktiklerr cok iyi yaa aksam bnde denicem...bide kizlar bisey sorcam size siz igneyi geri cekerek mi cikartiyosunuz etinizden? İlac bittikten sonra enjektorun kafasina iyice bastirdiginizda igne geri gidiyo zaten siz cekmeyin o otomatik gitsin...

Gunaydin hanimlar.

Az once test sonucunu aldim. B-hcg degerine gore keseyi gorebilirmisim.

Bu durumda kesin olarak insallah 2014 ekim annesiyim. Beni de araniza alir misiniz?

Sat 18 ocak
Bdt 26 ekim
2. Cocuk

Hayirli ugurlu olsun cok cok tebrik ediyorummm:)

ben akşam biraz soğuk su içmiştim...bu kadar etkileyeceğini bilmiyordum...resmen işte uyuyacam şimdi...sanada geçmiş olsun cnm ilaç içmemek kötü
Soğuk sudan hiç hasta olmuyorum ben alışkınım. Ben cumartesi günü babaannemin Kuran'ı vardı ona gitmiştim. Çok kalabalıktı.kuzenim hastaydı. Ondan kaptım.
İlaç içemiyoruz işte. Kendiliğinden geçmesi lazım.Meyve ye bol bol. Su iç. Başka çaremiz yok.

Bende eşimden sonra yatıyorum kalkıyorum yemek yiyiyorum ve yine yatıyorum çünkü midem bulanıyo

Gözünaydınnn canımmm artık için rahatlamıştır sağlıkla büyüsün meleğin

Beni iğneyi kendim çekiyorum, sen otomatik sistem devreye girene kadar bastırıyomusun enjektörü canım ? Bir de öle daha çok acımaz mı ya ? Kafam karıştı:26:

selam kızlar nasılsınız benim midem kötü limonlu çay ve tuzlu peynir en yakın arkadaşım oldu artık annemin bendeyken 9 ay bulanmış midesi ondan korkuyorum ama inşallah bian önce geçer..

Beni iğneyi kendim çekiyorum, sen otomatik sistem devreye girene kadar bastırıyomusun enjektörü canım ? Bir de öle daha çok acımaz mı ya ? Kafam karıştı:26:

Evet cnm ben otomatik sistem devreye girene kadar bekliyorum benim
Acimiyo oyle ama igneyi kendim cikarmayi hic denemedim belki oyle de acimiyodur

[/INDENT]
selam kızlar nasılsınız benim midem kötü limonlu çay ve tuzlu peynir en yakın arkadaşım oldu artık annemin bendeyken 9 ay bulanmış midesi ondan korkuyorum ama inşallah bian önce geçer..

Benimde annemin 9 ay midesi bulanmış hem vende hemde erkek kardeşimde. Midem cok fena. Yemek yiyeceğîm saatler eziyet oldu benim için resmen. Sabah uyandım resmen midem bulanıyor ne yicez bugun ben diye. Yiyecek hiç birşeyim kalmadı herseyden miden bulanıyor tek sevdiğim sey meyve gerisi yok. Rabbim sabır versin bize

aynen bugün ne yiycem diye düşünüp duruyorum bulantımın geçmesi için bişey yememe lazım ama yemek fikri bile itici geliyor hatta geçen bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını okurken günlük yememeiz gerekenlerin olduğu kısımı okuyorum bütün bunları yemiş olma fikri bile midemi bulandırdı

Kızlar bence buz falan koymayın, ya da doktorunuza sorun öyle deneyin, cesaretli olalım dedik ama siz iyice kararttınız gözleri kankalar:) sakin olun sonra düğüm olabilir içeride Allah korusun.

öyle yapıcaz artık ne yapalım başka çare yok
zor geçecek tabi ama

Zaten o kitapta da diyor bazı yemekleri düşünmek duymak bile midemizin bulanması için yeterli oluyormuş. O kitap cok güzel. Ama bulantı için ne yapmak gerektiği yazmıyordu sanırım.

Evet cnm ben otomatik sistem devreye girene kadar bekliyorum benim
Acimiyo oyle ama igneyi kendim cikarmayi hic denemedim belki oyle de acimiyodur

Otomatik sistemi hiç farketmedim ama ilacı boşalttıktan sonra 1-2 sn bekleyip sonra çekiyorum ama çekerken hiç acımıyor ki canım sen de dene istersen.

HTML:
Zaten o kitapta da diyor bazı yemekleri düşünmek duymak bile midemizin bulanması için yeterli oluyormuş. O kitap cok güzel. Ama bulantı için ne yapmak gerektiği yazmıyordu sanırım.

normaldede yemekle arasıs çok iyi olan birisi değilim zaten evet şimdiye kadar okuduğu m yerde çözüm yazmıyorduk mecbur yaşanıcak demekki geçenlerde arkadaşım bulantının aslında bebeğin sağlıklı olduğuna işaret olduğunu söylemişti

Kızlar bence buz falan koymayın, ya da doktorunuza sorun öyle deneyin, cesaretli olalım dedik ama siz iyice kararttınız gözleri kankalar:) sakin olun sonra düğüm olabilir içeride Allah korusun.

Valla Azure canım anlamadım, birimiz buz koyalım (Bseylül) diyor, ötekimiz denemek için her an iğneyi bacağına saplayabilir (firstfb) :))))

Daha ilk ayda böyleyse, anlaşılan 5.-6. aylarda iğneleri kapıp, "Yetenek Sizsiniz"e katılıp show yapacağız :)))

Son düzenleme:

canım ben ilk yaptığım hafta yanlış yaptım sanırım cok fena morardı hatta hala mor,gecmedi tam anlamıyla.doktoruma sordum cok morardı neden acaba o da bana iğneyi yaptıktan sonra neden buz koymuyosun dedi? bende sinirlendim sanki önceden sölemişmiydin die??daha sonra aile hekimime sordum ona aynı şeyi dedi buz koy morarmasın,acımasın dedi.tabi siz yine doktorunuza danışın kızlar.ben iki doktorada sordum.

kızlar yanlış anlamayın ama bilmediğim için soruyorum bu iğneleri göbekten yapmanız şartmı

hahahahhaha:)çok güldüm öle valla canım ben katılabilirim :)))

kızlar teşekkür ederim herkese tek tek cevaplamıyorum kusura bakmayın.

iğne clexana mı öyle bir şey dedi ben almadım eşim akşam alacak..

hı kızlar kesinlikle tavsiyem ultrasona girerken su için mutlaka. ben küçük sulardan içtim karından gördü. öncekinden 8haftalık bitmiş kürtaj olduğum gün bile vajinadan baktılar.. görememişlerdi..

7tüp kan aldılar iki tane idrar birincisi önce yap dediler ikincisine de sonra yap dediler.. kültüre bakılıyormuş.

neyse kızlar..

bebişimle ilgili bir şiir şarkı sözü gibi bir şey arıyorum. face de paylaşmak için. ama tabi herkesin haberi olacak bir şey olmasın.. gizli haber gibi bir şey sunacağım yani..

ama bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…