2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım ben de ellerim davul gibi uyanıyorum hatta şu an bile hala şiş parmaklarımı kapatmakta zorlanıyorum. Ama gün içinde iniyor senin gibi. Uyurken ellerini baş hizasında tutmaya çalış ve sabahta soğuk suyla yıka. Bana iyi geldi öyle yapınca.
Saol canım yukarıda tutmayı denicem... Ağrı oluyor mu parmak eklemlerinde o bana tuhaf geliyor

Canim ayni sorun bendede var ellerim hem cok agriyo hem cok uyusuyo ozellikle sabahlari dedigin gibi neyseki az kaldi senin dahada az kalmis Allah in izniyle kurtulucaz yakinda...
Evet az kaldı :) gece çok ağrım oldu kasıklarımda eşim bugün doğum haberi bekliyorum diyor :)
Ellerimdeki durum normalmiş demek en ufak farklılığı dikkate alıp endişelenebiliyorum :)

günaydın canım, benim de ellerim şişiyor, hatta uyuşukluk var daha çok. Doktorum vücuttaki ödem sinir uçlarına baskı yapıyor o yüzden böyle hissediyorsun dedi, tıpkı dirseğimizi çarptığımızda olduğu gibi yani, her zamanki gibi çok normal demeyi unutmadı :)
soğuk su yukarda tutup açıp kapamak beni biraz rahatlatıyor, ama bişey yapmasam da kendi kendine geçiyor
Hahaha çok doğru dr a genelde ne sorsam normal diyor:KK48: aman normal olsun zaten :) sorun olmasın hiçbirimizde...benimde iniyor ama dediklerini de denerim... Çok saol canım..

Günaydın canım. Sancın mı oluyor senin canım geçmişe bakamadım? Bizim seninle aramızda 4 gün var ama ben hiç bir şey hissetmiyorum henüz sanki daha çok varmış gibi geliyor. Bir kere nst de sancı çıkmıştı benim onu da ben hissetmedim gene o kadar.

Evet canim hem sanci hem kasilma var zaten cok erken olmamasi normal olan sanslisin 1 cm aciklikta var bende hastaneye gidiyoruz simdi doktor gozetiminde olacagiz hastaneye yatirabilirlermis stres oluyor insan ister istemez suanda dogsa sıkınti olmaz diyor gelisimi de onde kilosu da iyi ama yinede dogumu durdurabilirsek faydasi var dedi doktor belirsizlik cok kotu kendimi normal doguma hazirlamistim ama catimda dar oldugu icin sezeryan olacakmisim hayirlisi artik yavrum saglikli olsum en hayirli zamanda dogsun yeter bana

Saol canım yukarıda tutmayı denicem... Ağrı oluyor mu parmak eklemlerinde o bana tuhaf geliyor
Ağrı pek yok bende canım. Ama önemli bir şey değildir bence canım. Benim de sol tarafıma bir ağrı giriyor karnıma yatınca. Böyle bir şey yaşayan var mıydı acaba? Zaten sol tarafım kızım kafasını dayamış gibi daha şiş

Günaydın herkese.
Doğumlar birden ne kadar arttı maşallah:) Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar bir de herkes sezeryan oluyormuş gibi bana mı öyle geldi yoksa? Benim daha o bile belli değil:KK43: Doktorumla konuşmadık ben normal diyorum ama tereddütlerim var. 1 ekimde randevum var o zaman konuşurum diye düşünüyorum.
Kızlar bir de ben soluma yatınca bıçak saplanır gibi ağrı oluyor karnımda sizde oldu mu böyle bir şey, iki gündür de baş ağrısı çekiyorum:KK43:
Bana da öyle geldi sanki herkes sezeryan oluyormuş gibi... Ama değil ekim anneleri normal doğurursa ekimde doğurur diye düşünüyorum sezeryanlar genelde daha erken olduğundan şimdiden başladılar...
Bende dediğin gibi ağrı yok ama dönerken özellikle bu gece çok ağrıdı kasıklarım. Bugün de aynı şekilde çok ağrım var sancı değil bence bu çatı ağrısı ama bende şiddetli sanırım eşim iyice aşağı indiğindendir bugün haber bekliyorum diyip duruyor:KK48:az önce de yine aradı abartıyor çok gülüyorum :)
Bu durumda baş ağrısı hiç çekilmez geçmiş olsun canım... Umarım hemen geçer...

Günaydınnnn :) bugün iş yerimde son günüm. Buruk bir sevinç yaşıyorum. Bir yandan da heyecan, nedense doğumun yaklaştığını hissediyorum..
Oh sonunda bitti.. Çok sevindim... Doğumun yaklaştığını bende hissediyorum. Sanki önümüzdeki 10 gün içinde gelecek gibime geliyor.. Hayırlısıyla gelsinler inş :)

Evet canim hem sanci hem kasilma var zaten cok erken olmamasi normal olan sanslisin 1 cm aciklikta var bende hastaneye gidiyoruz simdi doktor gozetiminde olacagiz hastaneye yatirabilirlermis stres oluyor insan ister istemez suanda dogsa sıkınti olmaz diyor gelisimi de onde kilosu da iyi ama yinede dogumu durdurabilirsek faydasi var dedi doktor belirsizlik cok kotu kendimi normal doguma hazirlamistim ama catimda dar oldugu icin sezeryan olacakmisim hayirlisi artik yavrum saglikli olsum en hayirli zamanda dogsun yeter bana
Canım her işte bir hayır vardır. Hiç üzme kendini ki bebişinde üzülmesin. Dualarım seninle sağlıkla alırsın inş kucağına inş. Normal sezeryan fark etmez canım ben normal istiyorum ama ısrarcı değilim kendimi doktoruma teslim edicem o ne derse o. Hayırlı güzel haberle gel inş.

Bugün işyerimdeki son günüm, yataktan zorla kalktım ankarada hava çok gri uzun bi kış olacak bence. Tam on gün kaldı kızıma kavuşmama :) Burda akraba anne babamız falan olmadığından evde sıkılırım diye düşünerek bir sürü iş buldum kendime şimdi de yetiştiremiycem diye düşünüyorum, bu arada doğumuna daha vakti olan arkadaşlara sesleniyorum keçeden yapılan bebek şekerleri, hatıraları çok kolaymış ben bile yaptım, bitmedi gerçi ama :)
deneyin çok da zevkli
10 gün pat diye geçer sezeryan bu kısmı imrandirici :)
Ankara nın bende yeri özel eşim orda askerliğini yaptı karlı bir günde ziyaretine gitmiştim çok romantik geliyor bana Ankara :) hep öyle soğuk hatırlıyorum... İşlerini umarım yeriştirirsin yorulacağın kadar da keyif alacağına eminim;)

Ağrı pek yok bende canım. Ama önemli bir şey değildir bence canım. Benim de sol tarafıma bir ağrı giriyor karnıma yatınca. Böyle bir şey yaşayan var mıydı acaba? Zaten sol tarafım kızım kafasını dayamış gibi daha şiş
Poposunu dayamış olabilir mi... Senin bebeğin doğum kanalına girmişti diye hatırlıyorum...
Dr lar da genelde sola yatın diyorlar enteresan bir ağrı.. Umarım geçici bir durumdur.. Daha neler yaşıcaz son günlerimiz hikayemiz heran başlayabilir:)

Bana da öyle geldi sanki herkes sezeryan oluyormuş gibi... Ama değil ekim anneleri normal doğurursa ekimde doğurur diye düşünüyorum sezeryanlar genelde daha erken olduğundan şimdiden başladılar...
Bende dediğin gibi ağrı yok ama dönerken özellikle bu gece çok ağrıdı kasıklarım. Bugün de aynı şekilde çok ağrım var sancı değil bence bu çatı ağrısı ama bende şiddetli sanırım eşim iyice aşağı indiğindendir bugün haber bekliyorum diyip duruyor:KK48:az önce de yine aradı abartıyor çok gülüyorum :)
Bu durumda baş ağrısı hiç çekilmez geçmiş olsun canım... Umarım hemen geçer...
Ben de çatı ağrısı falan yok baş ağrım için de duş falan aldım sabah biraz rahatlattı ama migrenim var benim ondan oluyor. Aslında hamileyken çok azalmıştı ağrılarım. Kasıklarımda değil benim göbek hizamda solda. Sola yatıyorum olmuyor sağa yatıyorum benim kız rahatsız oluyor tekmeliyo:) ben de bu ara garip bir rahatlık sanki daha çok varmış gibi doğuma anlamadım gitti:)

Poposunu dayamış olabilir mi... Senin bebeğin doğum kanalına girmişti diye hatırlıyorum...
Dr lar da genelde sola yatın diyorlar enteresan bir ağrı.. Umarım geçici bir durumdur.. Daha neler yaşıcaz son günlerimiz hikayemiz heran başlayabilir:)
Yok canım doğum kanalına giren benimki değl. Poposu değil de başı orda galiba sol altta. Hıçkırık da oradan geliyor. Doktor da aşsğıda başı demişti. Normalde ağrı yok üstüne yatınca. Doktora sorayım gidince.

Ben de çatı ağrısı falan yok baş ağrım için de duş falan aldım sabah biraz rahatlattı ama migrenim var benim ondan oluyor. Aslında hamileyken çok azalmıştı ağrılarım. Kasıklarımda değil benim göbek hizamda solda. Sola yatıyorum olmuyor sağa yatıyorum benim kız rahatsız oluyor tekmeliyo:) ben de bu ara garip bir rahatlık sanki daha çok varmış gibi doğuma anlamadım gitti:)
Zormuş işin umarım ağrın geçer... Rahat ol zaten günler hemen geçiyor... Bende rahatım garip şekilde..en iyisi bence...bana günler hızlı geçiyor birde son ay zor geçmek bilmez diyorlardı... KV dem de arayıp bu günler geçmez ama bebeği kucağına alınca unutursun diye telkin ediyor :)
Daha düne kadar damlanın doğumuna gün sanıyorduk şimdi kendi doğumumuzu bekler durumdayız :) çok şükür eli kulağında durumundayız...

Yok canım doğum kanalına giren benimki değl. Poposu değil de başı orda galiba sol altta. Hıçkırık da oradan geliyor. Doktor da aşsğıda başı demişti. Normalde ağrı yok üstüne yatınca. Doktora sorayım gidince.
Ben pazar günü gidicem dr a nöbetçiyim gel dedi.. Çatıya bakacak diye korkudan daha geç gidecektim ama dr a kendimi bırakmaya karar verdim. Kendi sorularımı bile sormayı unutuyorum aklıma gelirse sorarım neden olur acaba... Kesin normal bu ağrılar der yine :)

Oh sonunda bitti.. Çok sevindim... Doğumun yaklaştığını bende hissediyorum. Sanki önümüzdeki 10 gün içinde gelecek gibime geliyor.. Hayırlısıyla gelsinler inş :)

aynen canım sonunda :) benim karnım hala yukarda bi arkadaşım 40ı görürsün sen dedi :/ bakalım artık hayırlısı

Zormuş işin umarım ağrın geçer... Rahat ol zaten günler hemen geçiyor... Bende rahatım garip şekilde..en iyisi bence...bana günler hızlı geçiyor birde son ay zor geçmek bilmez diyorlardı... KV dem de arayıp bu günler geçmez ama bebeği kucağına alınca unutursun diye telkin ediyor :)
Daha düne kadar damlanın doğumuna gün sanıyorduk şimdi kendi doğumumuzu bekler durumdayız :) çok şükür eli kulağında durumundayız...

Canım sen benden öncesin büyük ihtimal zaten:) Normal yapcaksın inşallah değil mi? Ay bana yaz canım fırsatın olursa tabi bebişini koklamakta:).Sorma günler çabuk geçiyor ben daha hazırlıkları bile bitirmedim:(
Damla büyüttü bile maşallah:) Allah bize de nasip etsin kuzucuklarımıza kavuşmayı

Ben pazar günü gidicem dr a nöbetçiyim gel dedi.. Çatıya bakacak diye korkudan daha geç gidecektim ama dr a kendimi bırakmaya karar verdim. Kendi sorularımı bile sormayı unutuyorum aklıma gelirse sorarım neden olur acaba... Kesin normal bu ağrılar der yine :)

Canım sorabilirsen çok sevinirim:) benim daha randevuma çok var, 1 ekimde. Doktorlar çok rahat zaten benimki de olur normal deyip durur. Çatı dan ben de korkuyorum en son alttan baktı onda bile ah uh ettim ben:( Bu çatı muayenesini de anlat bana canım kimi acıyor diyor kimi hiç bir şey yok diyor anlamadım bu işi. Gerçi mecburuz en iyisi dediğin gibi teslim olmak doktora

10 gün pat diye geçer sezeryan bu kısmı imrandirici :)
Ankara nın bende yeri özel eşim orda askerliğini yaptı karlı bir günde ziyaretine gitmiştim çok romantik geliyor bana Ankara :) hep öyle soğuk hatırlıyorum... İşlerini umarım yeriştirirsin yorulacağın kadar da keyif alacağına eminim:KK66:

umarım yetiştiririm canım, bana da öğrenciyken çok güzel gelirdi ankara ama artık çok sıktı ;) 10 yıl oldu artık biraz yüz göz olduk o özel anılar falan unutuldu gitti, belki haziranda taşınıcaz burdan o zamn ben de böyle özlerim yeniden

Günaydın herkese.
Doğumlar birden ne kadar arttı maşallah:) Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar bir de herkes sezeryan oluyormuş gibi bana mı öyle geldi yoksa? Benim daha o bile belli değil:KK43: Doktorumla konuşmadık ben normal diyorum ama tereddütlerim var. 1 ekimde randevum var o zaman konuşurum diye düşünüyorum.
Kızlar bir de ben soluma yatınca bıçak saplanır gibi ağrı oluyor karnımda sizde oldu mu böyle bir şey, iki gündür de baş ağrısı çekiyorum:KK43:
Gecmis olsun canim ben de bazen yatakta donerken agri saplaniyor ama sonra geciyor bas agrisi surekli oluyor, doktorum sancilarin dogum yaklastigi icin arasira olacagini bas agrisinda sekerimi ve tansiyonumu olcmemi dikkar etmemi soyledi gerci benim en basindan beri bas agrim baxen cok siddetli oluyor bazi gebelerde hormonlardan dolayi oluyormus...

Back
X