2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Anneler Merhaba en başından beri sizi takip ediyorum her gün ama ilk defa yazıyorum. Buraya girmeden sizin sevinç sıkıntılarını zi paylaşmadan günüm geçmiyor. Ben 34 haftalik hamileyim oğlum 2 hafta 6 gün gelişimi önden gidiyormus.doktor direk sezeryan ol dedi.tabi beni bi yokladi nasıl istiyorsun diye ben bilmiyorum deyince 22 sine sezeryan randevusu almış şekilde buldum kendimi.hic gerek yok kendini yorma dedi off hata mi yapıyorum keyfi sezeryan olmakla bilemedim:(

Anneler Merhaba en başından beri sizi takip ediyorum her gün ama ilk defa yazıyorum. Buraya girmeden sizin sevinç sıkıntılarını zi paylaşmadan günüm geçmiyor. Ben 34 haftalik hamileyim oğlum 2 hafta 6 gün gelişimi önden gidiyormus.doktor direk sezeryan ol dedi.tabi beni bi yokladi nasıl istiyorsun diye ben bilmiyorum deyince 22 sine sezeryan randevusu almış şekilde buldum kendimi.hic gerek yok kendini yorma dedi off hata mi yapıyorum keyfi sezeryan olmakla bilemedim:KK43:
merhaba, 2 hafta önden gidiyor derken kaç kilo oldu ki doktor sezeryana karar verdi?
bu gidfişle zaten hepimiz sezeryan yapıcaz gibi

Dün tam 34 haftalik ve 2664 g di kilosu bilmiyorum ki çok mu kilolu diye sezeryan dedi

Biz bu sabah doğuma gidiyoruz:KK25:
Herkese günaydın, birazdan saat 6 olacak ve benim alarmım hastaneye gitmek için çalacak ama ben daha önce uyanıp burda sizlerin mesajlarına son alıntılarımı yapıp durumlarınızı görmek ve doğumdan önce dualarınızı almak istedim, dün son hazırlıklar derken pek girememiştim ve şimdi bir çok belli olan doğum tarihlerini görünce çok mutlu oldum.
Bu tarihlerin arasına birde ani gelecek normal doğumları da katarsak Ekim anneleri olarak artık hep beraber bu yolculuğu tamamladığımızı düşünmek daha da mutlu ediyor beni:)
Mümkün olsa bugüne kadar konuşup dertleşip herşetimizi paylaştığımız gelen giden herkesin isimlerini tek tek yazıp kucaklamak isterdim ama varlığınız benim için çok değerli ve sezaryan da olsam doğumdan önce ve sonra dua listemde ve dilimde olacaksınız.
Normalde bu saatlerde hep koca bi meyve tabağı ya da bir kase dondurma yediğim için bu gece ce 12den sonra birşey yiyip içmeyince şimdiden çok susadığımı hissediyorum, akşamdan hazırladığımız kayısı suları ianılmaz lezzetli geliyor gözüme şu an ve bir an önce doğum yapı kana kana içmek istiyorum:)
bu nazlı hallerimle nasıl doğum yapacağımı eşim çok merak ediyor ama olacak geçecek inşallah.
Doğumdan sonra ilk fırsatta haber verebilirim size inşallah, dualrınızı eksik etmeyin olur mu hamiş yoldaşlarım, benim bir beden de iki kalbin derdini ve sevincini yaşayan kader arkadaşlarım:)

(Önemli:Faceteki arkadaşlar gruba yazmayın doğuma gittiğimi olur mu, ablam gelemediği için Ctesi olduğunu sanıyor, beklerlen üzülmesini istemedik, sürpriz olacak nşallah:)
Canım şimdi okuma fırsatı buldum Allah'ım sağ salim almışsındır bebeğini kucağına inşallah .iyice bi heyecan yaptım valla

Anneler Merhaba en başından beri sizi takip ediyorum her gün ama ilk defa yazıyorum. Buraya girmeden sizin sevinç sıkıntılarını zi paylaşmadan günüm geçmiyor. Ben 34 haftalik hamileyim oğlum 2 hafta 6 gün gelişimi önden gidiyormus.doktor direk sezeryan ol dedi.tabi beni bi yokladi nasıl istiyorsun diye ben bilmiyorum deyince 22 sine sezeryan randevusu almış şekilde buldum kendimi.hic gerek yok kendini yorma dedi off hata mi yapıyorum keyfi sezeryan olmakla bilemedim:KK43:
Hayirlisi olsun benim oglusumda en son gittigimde 15 gun ondeydi zaten zorunlu sezeryan olucaktim randevum carsamba gunu bakalim ne diyecek bilemedim simdi sen boyle yazinca ben de telas oldum bana da gel doguma alalim derse :KK57: onemli olan doktoruna güveniyorsan endise etme zaten bebek icin zarari olacak olsa seni doguma almak istemezdi allah yardimcin olsjn bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah:D

dün seni göremeyince doğuma aldılar sandım, bizim bebiş maksimum 2300 civarı, sen 22sinde ben 23ünde hastanede olucaz :) gerçi bizimki yarınki nst sonucu alınabilirde, bende sürekli hareketlerini takip ediyorum, bizimkide küveze girebilirmiş ama doktor girmeme ihtimalide var dedi, bizim minikleri nasıl kucağımıza alıcaz bakalım :)

bu arada çantanı hazırladınmı, dün kuzenimle konuştum, ne olur ne olmaz hemen sütün gelmeyebilir yanına humana maması al, biberon al dedi , birde humananın süt artırıcı çayını önerdi, su ısıtıcısı al dedi, aklıma gelmişken sanada yazayım dedim
CNm hastanede ihtiyaç olursa alan olur artık, ama ısıtıcıyı iyi dedin bende yok teyzeme diyeyim getirsin... Valizimi biraz hazırladım eksikleride pazar günü eşime aldırıcam... Ben hep yattığım için gebelik boyunca gidip alamıyorum... İnşallah doğum tarihimize kadar bişey olmaz... Bu arada sen teraziyi ucundan yakaladın benimki başak olcak...

CNm hastanede ihtiyaç olursa alan olur artık, ama ısıtıcıyı iyi dedin bende yok teyzeme diyeyim getirsin... Valizimi biraz hazırladım eksikleride pazar günü eşime aldırıcam... Ben hep yattığım için gebelik boyunca gidip alamıyorum... İnşallah doğum tarihimize kadar bişey olmaz... Bu arada sen teraziyi ucundan yakaladın benimki başak olcak...

bende hep yattım :)
baksana yan gelip yatmışız ama bebişlere bakamamışız

Lale nasılsın canım ? senin facen yok galiba , benimde evde internet olmadığından giremiyorum buraya tel den takip etmeye çalışıyorum . Dün doktordan dönüş haberini okudum Maşallah Erdem imize . Nst de sancın çıkmamış ne olacak böyle bilmem bende sancı yok .
İyiyim cnm sancı yok evet yaa.. sadece bi kaç akşamdır oğluşum hareket ederken ağırlık mı desem sancı mı bişey oluyor hemen uzanıyorum öyle geçiyor. Sancı denebilir mi buna bilmiyorum. Artık bazı sert hareketleri canımı acıtıyor. Bende telden giriyor ve takip ediyorum cnm. Evde int yok.
Azure şimdi kucağındadır belkide yavrun. Tebrik ediyorum seni ve aileni. Çok heyecanlanıyorum sıra bana da gelecek birgün bende yazacağım buraya sancım var doğuma gidiyorum diye, bazen doğumum çok uzak gibi geliyor. Az kaldığını ancak takvime bakarak anlıyorum...

umarım yetiştiririm canım, bana da öğrenciyken çok güzel gelirdi ankara ama artık çok sıktı :KK66: 10 yıl oldu artık biraz yüz göz olduk o özel anılar falan unutuldu gitti, belki haziranda taşınıcaz burdan o zamn ben de böyle özlerim yeniden
Tabii canım orada yaşamak farklı... Yaşamayı tercih etmezdim deniz yok en çok da ondan... Günübirlik gelmek asker hasretini gidermek ayrı bir anı işte.. İnş. İstediğin yere taşınırken :)

Canım sorabilirsen çok sevinirim:) benim daha randevuma çok var, 1 ekimde. Doktorlar çok rahat zaten benimki de olur normal deyip durur. Çatı dan ben de korkuyorum en son alttan baktı onda bile ah uh ettim ben:KK43: Bu çatı muayenesini de anlat bana canım kimi acıyor diyor kimi hiç bir şey yok diyor anlamadım bu işi. Gerçi mecburuz en iyisi dediğin gibi teslim olmak doktora
Hamilelik takviminde bile vajinal kontrol falan diyor. Yapılması gereken birşey olmasa tüm dr lar yapmazdı diye düşünüyorum. Anlatırım tabii çok merak ediyorum herkez ayrı yorum yapıyor dr dan kaynaklanan bir durum sanırım.. Ablam hiç bişe anlamıyorum abartıyorlar dedi aynı dr zaten
... Elini sokuyor fln diyenler var... Pazar öğrenilen inş :)

Canım sen benden öncesin büyük ihtimal zaten:) Normal yapcaksın inşallah değil mi? Ay bana yaz canım fırsatın olursa tabi bebişini koklamakta:).Sorma günler çabuk geçiyor ben daha hazırlıkları bile bitirmedim:KK43:
Damla büyüttü bile maşallah:) Allah bize de nasip etsin kuzucuklarımıza kavuşmayı
Aminn cnm... Evet şimdilik herşey normal gidiyor normal olacak inş. Doğumum ardından uzun süre ağlarım gibime geliyor. Kendime gelince ilk fırsatta tüm yaşadıklarımı yazıcam inş. Sen de hazırlıklarını biran önce tamamla bence doğumlar başladı heran herşey olabilir artık :)

Hayirlisi olsun benim oglusumda en son gittigimde 15 gun ondeydi zaten zorunlu sezeryan olucaktim randevum carsamba gunu bakalim ne diyecek bilemedim simdi sen boyle yazinca ben de telas oldum bana da gel doguma alalim derse :KK57: onemli olan doktoruna güveniyorsan endise etme zaten bebek icin zarari olacak olsa seni doguma almak istemezdi allah yardimcin olsjn bebegini saglicakla kucagina alirsin insallah:D
Saol canim hepimizin insallah.Canım ekim in 22 si bu arada eylul degil.yazmamisim onu.39. Hafta d olunca yani.telas etme bi sorun olmadıkça niye hemen alalım desin sezeryana;)sen niye zorunlu sezeryan ?

aynen canım sonunda :) benim karnım hala yukarda bi arkadaşım 40ı görürsün sen dedi :/ bakalım artık hayırlısı
Hiç belli olmaz cnm... Öyle düşünme
.. First ün paylaştığı doğumu başlatmak için yapılması gerekenleri denicem hele bi 38. haftaya girelim :) rahat bırakmıcam miniğimi :)

ben de nst den geldim. sorun yok. 35. haftadayız bebeğin kafası kaburgamın altında sezeryan yapalım dedi. bayramdan sonraya kaldı kısmetse.kilomuz 2650 gr.

ben de nst den geldim. sorun yok. 35. haftadayız bebeğin kafası kaburgamın altında sezeryan yapalım dedi. bayramdan sonraya kaldı kısmetse.kilomuz 2650 gr.

maşallah bebişine,
doktordan gelen herkes sezeryan diyor zaten,inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

normal doğum taraftarıysan bence başka bir doktora daha görün derim,
aşağıda kaan kocatepenin sayfasından alıntı yaptım
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
34.haftanın bitiş tarihi:2200 (1680-2930)43

1680 ile 2930 arası normalmiş
Canim saol ilgilendigin icin.Yani aslında normal yapabilirim bi engel yok uff korku olmasa.gerci her yöntem beni korkutuyor.hepimiz için hayırlısı olsun

Back
X