2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yanılmıyorsam internette alıyorlar diye okumuştum ama eşim girmek istemediği için sormamıştım, unutmazsam pazartesi sorarım

Sorarsan benide bilgilendirirmisin canım nedense ben doktora gittiğimde herseyi unutuyorum bende çarşamba yada persembe gidicem unutmazsam bende sorarım

Sorarsan benide bilgilendirirmisin canım nedense ben doktora gittiğimde herseyi unutuyorum bende çarşamba yada persembe gidicem unutmazsam bende sorarım
:) :) :) bende genelde unutuyorum, bugün bir şey soracaktım unuttum, şimdi ne soracağımı bile hatırlamıyorum, inşallah doğum dan çıkınca haber vericem ya o zaman en azından eşimde vardı veya yoktu diye yazarım

BSEYLUL 'E,

Canim cok merak ettim hem seni hem bebisi... Nete girebildiginn ilk anda hemen bize haber ver olmaz mii???

:) :) :) bende genelde unutuyorum, bugün bir şey soracaktım unuttum, şimdi ne soracağımı bile hatırlamıyorum, inşallah doğum dan çıkınca haber vericem ya o zaman en azından eşimde vardı veya yoktu diye yazarım

Tamam canım sen hastaneyle ilgili benden tecrübeli olacaksın ama herseyi ayrintisiyla bekliyorum senden birde spinale doktorunmu karar verdi yoksa anestezi uzmanimi kaç gece kalcaksin bellimi

Canim birde ne dicem sezeryan günü direk nereye gidicen doktorun yaninami yoksa başka birilerimi yönlendiriyor

yüzde yüz hurma yapıyor.sancı veriyor.ben bızzat test edıp takıp edıorum.dun hurmam bıttı bugun sancım yok saolsın kocış aldı.o dglde hurmaya dadanıp sezeryan olursam çok koyar bee :mad:

:) sende normal istiyorsun benim gibi hayırlısı ne ise o olsun canım sezeryandan cok korkuorum ben gunde ne kadar yiyosun peki hurmayi. Eşime dedim boyle boyle sanciyi hurma yapiomus die o zaman yemesene nie aci cekiosn dio :)

2parmagnı sokuor.bna kurtaj olcsgm gun yapılmstı ve sn yelık olay.kasmazsan hıc acımıor.acımamstı ıns bundada acımaz
Yok kasmam ben hiç az kaldı zaten yarın bana da bakacaklar bakalım ne dicek cidden çok merak ediyorum.

cnm yrn yaz muayenı.bnde ya salı yada dıer hafta olcam ıns catık geniş çıkar .
Mutlaka yazıcam canım...Çatımın dar çıkacağını hiç sanmıyorum bizim ailede yok öyle birşey.. Hele ki dar der sezeryan falan deme gafletinde bulunur.. Sert kayaya çarpar işte o zaman :) Dar bile olsa bu sezeryan için kesinlikle bir gerekçe değil ne darlar nasıl doğuruyor.. Neyse hele bir yarın olsun :)

Mutlaka yazıcam canım...Çatımın dar çıkacağını hiç sanmıyorum bizim ailede yok öyle birşey.. Hele ki dar der sezeryan falan deme gafletinde bulunur.. Sert kayaya çarpar işte o zaman :) Dar bile olsa bu sezeryan için kesinlikle bir gerekçe değil ne darlar nasıl doğuruyor.. Neyse hele bir yarın olsun :)
bu konuda sana katıldgmı bılıyosun. Dar derse sadece ınsanın keyfı kacıor.dedıgın gbı ne darlar doguruor.ya benm bır tandgm var köy kızı,yanı köyden tekırdaga gelın geldı.kız evlendı hemen hamıle kaldı oğlu oldu.emzırrken hamıle kaldı blmeden ılac ıctı düşük yaptı.hemen gene kaldı kızı oldu.emzırırken gene kaldı oğlu oldu.gene kaldı oğlu olcaktı üç ayıkken kalbı durdu kürtaj oldu.bugun ogremdm gene hamıle oğlu olcakmıs nerdeyse dpgurcakms.anam dıorum bu kadın hıc mı skntı çekmez bulanmaz.annem sormuş :KK57:annesıne yok demıs kızım hıc bulanmıor hıc bır skntı cekmıor patır patırda normal dogruor.yok buz köyde yetısmelıymısız ben hamıle kalmaya calısıodum kadın bnden önce gene kalma hemde bebeklerı bır ıkı ayıkken hamıle kalıor.ben bır tanesını zor :KK53:getırıorum

:) sende normal istiyorsun benim gibi hayırlısı ne ise o olsun canım sezeryandan cok korkuorum ben gunde ne kadar yiyosun peki hurmayi. Eşime dedim boyle boyle sanciyi hurma yapiomus die o zaman yemesene nie aci cekiosn dio :)
evet cnm kısmet olursa bnde normal ıstyrm ama herkes sen normal yapamazsın deyıp sezeryanı bana sevımlı göstermeye calısıor.oysa ben bır buçuk hafta şiddetli doğum sancıısı 24saat çektim zaten.ne ve nasl oldgnu blıorum ve buna rağmen genede normal ıstıorum.sezeryandan bnde korkuom Rabbım mecbur brakmasn.hurmaya gelince sancı yapması ıyı oluor.oksitorin varmış ıcınde tabı yanlış yazmadysam ısmını aklmda tutamıorum :) sancı yapması rahmi hazrlıor.ben bır kaç saat önce yedım ve birden sızı seklınde sancı başladı.ben aç karna sabah üç tane yıyorum bazende sabah aksam üçer tane yıyorum.cnm benm haftam dolmadgı ıcın fazla abanmıorum.bıde bebısım bır hafta gerıde.38 ve 39dolsun hurmayı enaz 7ye cıkarcam.bebegm bır hafta gerıye dusmeseydı 38bıtımnde hurmayı cogaltcaktım

• su ana kadar bır kez yesıl erık ve tursu asermıstım aylar önce ama bu 9.aya gırdık grelı felaket cnm tursu ıstıor.hatta ne duysam cnm istıor ya.kanalturkte neşeli günler var ayyy bır tursu cektıkı cnm .evdede yenı bıttı bu aşerme nasl bseymiş

M Mavilim34 -- canım ben bir arkadaşımdan duymuştum. Arkadaşı yapmış. Göğsüne ve göğsünden omuzlarına doğru olan kısma soğan sürmüş.. hani göğse gelen damarlarına falan.. ne kadar gün yaptı bilmiyorum ama bi kaç gün hatta bi hafta dene.. sütü artırıyormuş, şimdi sütü resmen şıp şıp damlıyormuş..

Sende yap, inşallah sütün gelir, bebişin bi an önce çıkar küvezden

iyiakşamlar teyzoşlariş :KK19: alperen dogdu biz bugün geldik evimize:KK45:carsamba doktora gittik sezeryan saatini öğrenmeye nst de sancım çıktı 1 cm de açılma yalnız bende tık agrı yok :KK43: doktor yatışını yaptır dedi :KK57: eve geldik eşyaları aldık gittik 1 gece yattık serumla yalnız doktor gece olursa açılma 6-7 cm normal yaptırırım dedi yine sancı ve açılma olmadı sabaha aldılar sezeryana çok korktum giderken anesteziciyide daha önceki ameliyatta geç uyandım diye uyarmıştım öyle bi norkoz vermişki son dikişleri yaparlarken uyandım bagırıyorum sandım yüzüm kapalı sesimi duyan yok dikiyolar sonra bi bagırdım anestezici yüzümü açtı ben kusmaya başladım hemen kafami yana attı adam doktorda tam çıkıyomuş tekrar çagırdılar aspiratörü getirin ciğerlerini temizleyelim dedi neyseki yana kustu dediler gerek kalmadı o sırada beni apar topar postaladılar ameliyattan odama çıktım korkudan kaskatıyım agrım aşırı kötü gözüm bulanık görüyo kocama anneme ha bire saydırıyorum anlıcanız çok manyak ayıldım :KK53: neyse o gün agrı kesici etkisiyle atlatıldı 2. gün yine agrım oldu bi nebze azaldı ilk güne göre .bugün üçüncü günümüz öglen baya agladım evim 3. kat merdivenli ve ben mecburen çıktım dikişler çok sancıdı :KK51: her neyse kızlar gelelim bebişe çokkkkkkkkkkk tatlı yakuşuklu bi oğlum var fotosunu eklicem bekleyenlere nasip olsun inşallah :KK50:

iyiakşamlar teyzoşlariş :KK19: alperen dogdu biz bugün geldik evimize:KK45:carsamba doktora gittik sezeryan saatini öğrenmeye nst de sancım çıktı 1 cm de açılma yalnız bende tık agrı yok :KK43: doktor yatışını yaptır dedi :KK57: eve geldik eşyaları aldık gittik 1 gece yattık serumla yalnız doktor gece olursa açılma 6-7 cm normal yaptırırım dedi yine sancı ve açılma olmadı sabaha aldılar sezeryana çok korktum giderken anesteziciyide daha önceki ameliyatta geç uyandım diye uyarmıştım öyle bi norkoz vermişki son dikişleri yaparlarken uyandım bagırıyorum sandım yüzüm kapalı sesimi duyan yok dikiyolar sonra bi bagırdım anestezici yüzümü açtı ben kusmaya başladım hemen kafami yana attı adam doktorda tam çıkıyomuş tekrar çagırdılar aspiratörü getirin ciğerlerini temizleyelim dedi neyseki yana kustu dediler gerek kalmadı o sırada beni apar topar postaladılar ameliyattan odama çıktım korkudan kaskatıyım agrım aşırı kötü gözüm bulanık görüyo kocama anneme ha bire saydırıyorum anlıcanız çok manyak ayıldım :KK53: neyse o gün agrı kesici etkisiyle atlatıldı 2. gün yine agrım oldu bi nebze azaldı ilk güne göre .bugün üçüncü günümüz öglen baya agladım evim 3. kat merdivenli ve ben mecburen çıktım dikişler çok sancıdı :KK51: her neyse kızlar gelelim bebişe çokkkkkkkkkkk tatlı yakuşuklu bi oğlum var fotosunu eklicem bekleyenlere nasip olsun inşallah :KK50:
Canim allah anali babali buyutsun.kotu bir sezeryan tecrubesi olmus ama super bir annelik tecrubesi seni bekliyor.fotografini bekliyoruz.

cnm ben anlamadm.narkozu azmı vermıs kı uyanıp kustun.nasl öyle bır hata yaparlar kı ya.ben de okurken kotu oldum kendmı senin yerine koydum.Allah göstermesin bana travma yanı.ama her seye rağmen oğlusuna çok şükür kavuştum.resım ekle görelim kuzunu.bole doğum hikayeleri okudukça daha da sabrszlanıorum

OTE="nilkon4246, post: 36996938, member: 431177"]iyiakşamlar teyzoşlariş :KK19: alperen dogdu biz bugün geldik evimize:KK45:carsamba doktora gittik sezeryan saatini öğrenmeye nst de sancım çıktı 1 cm de açılma yalnız bende tık agrı yok :KK43: doktor yatışını yaptır dedi :KK57: eve geldik eşyaları aldık gittik 1 gece yattık serumla yalnız doktor gece olursa açılma 6-7 cm normal yaptırırım dedi yine sancı ve açılma olmadı sabaha aldılar sezeryana çok korktum giderken anesteziciyide daha önceki ameliyatta geç uyandım diye uyarmıştım öyle bi norkoz vermişki son dikişleri yaparlarken uyandım bagırıyorum sandım yüzüm kapalı sesimi duyan yok dikiyolar sonra bi bagırdım anestezici yüzümü açtı ben kusmaya başladım hemen kafami yana attı adam doktorda tam çıkıyomuş tekrar çagırdılar aspiratörü getirin ciğerlerini temizleyelim dedi neyseki yana kustu dediler gerek kalmadı o sırada beni apar topar postaladılar ameliyattan odama çıktım korkudan kaskatıyım agrım aşırı kötü gözüm bulanık görüyo kocama anneme ha bire saydırıyorum anlıcanız çok manyak ayıldım :KK53: neyse o gün agrı kesici etkisiyle atlatıldı 2. gün yine agrım oldu bi nebze azaldı ilk güne göre .bugün üçüncü günümüz öglen baya agladım evim 3. kat merdivenli ve ben mecburen çıktım dikişler çok sancıdı :KK51: her neyse kızlar gelelim bebişe çokkkkkkkkkkk tatlı yakuşuklu bi oğlum var fotosunu eklicem bekleyenlere nasip olsun inşallah :KK50:[/QUOTE]
Canim öncelik hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun kötü bur sezeryan tecruben olmus ama bi yandanda ne mutluku sağlıcakla bebeğini kucağına aldın darısı bizlere olsun inşallah fotoyu bekliyoruz

Gözünüzaydın :) Allah sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin Alperen' a ;) Bizim de bir Alperen'imiz oalcak inşallah..

Allah analı babalı büyütsün:) darısı bizim başımıza inş.

Back
X