iyiakşamlar teyzoşlariş

alperen dogdu biz bugün geldik evimize

carsamba doktora gittik sezeryan saatini öğrenmeye nst de sancım çıktı 1 cm de açılma yalnız bende tık agrı yok

doktor yatışını yaptır dedi

eve geldik eşyaları aldık gittik 1 gece yattık serumla yalnız doktor gece olursa açılma 6-7 cm normal yaptırırım dedi yine sancı ve açılma olmadı sabaha aldılar sezeryana çok korktum giderken anesteziciyide daha önceki ameliyatta geç uyandım diye uyarmıştım öyle bi norkoz vermişki son dikişleri yaparlarken uyandım bagırıyorum sandım yüzüm kapalı sesimi duyan yok dikiyolar sonra bi bagırdım anestezici yüzümü açtı ben kusmaya başladım hemen kafami yana attı adam doktorda tam çıkıyomuş tekrar çagırdılar aspiratörü getirin ciğerlerini temizleyelim dedi neyseki yana kustu dediler gerek kalmadı o sırada beni apar topar postaladılar ameliyattan odama çıktım korkudan kaskatıyım agrım aşırı kötü gözüm bulanık görüyo kocama anneme ha bire saydırıyorum anlıcanız çok manyak ayıldım

neyse o gün agrı kesici etkisiyle atlatıldı 2. gün yine agrım oldu bi nebze azaldı ilk güne göre .bugün üçüncü günümüz öglen baya agladım evim 3. kat merdivenli ve ben mecburen çıktım dikişler çok sancıdı

her neyse kızlar gelelim bebişe çokkkkkkkkkkk tatlı yakuşuklu bi oğlum var fotosunu eklicem bekleyenlere nasip olsun inşallah