Canim bende ara ara kremsi bir akinti oluyor ama sumuksu degil.sen nisandan mi supheleniyorsun?Iyim Aksamlar kızlar bir sorum olucakdi Bız 38 haftalik olduk 07.10.doğum tarihimiz inşallah. Ama son 3_4 gündür aferdesiniz ama sumuksu krem rengi bir akinti oluyor ama yogun bir şekilde kaşıntı yada iltihabim yok sizlerede böyle olan varmi?? Kafam çok karisdi önemli bir şey yokdur diye dusunuyorum ama yinede merak ediyorum..
Bu da doğum belirtisi olabilir.. Doğumdan önce insan bi enerjik oluyor diyorlar. Evet inş. 40ı geçmez endişeli bir süreç olur. Hayırlısı ben ilk kamuran sonra senden haber bekliyorumbu hafta tamamlayalım:)
Saol cnm bende çok sevindim. Ben sürekli senden haber bekliyorum. Ultrason verilerine çok güvenme derim. Tabii riske atılacak bir konu da değil. Şu noktadan sonra artık dr umuza güvenmek en mantıklısı. Firstfb facebook da doğumu hızlandırmanın yollarını paylaşmıştı ne yalan diyim ben uyguluyucamCanım açıklığın başlamış çok sevindim. Bebeğin fazla bekletmicek seni inşallah. Ben de hurma yiyorum, doktorum bebeğin kilosuna 3500 dedi, bana fazla geldi. Tekrar cumartesi ölçtürücem de 4e yakın olursa normal beni düşündürür açıkçası. İnşallah benim de glprenses ve lalenin de açıklığımız başlar da bu ara doğururuz..
Ewet ilk başlarda bende de öyleydi Ma şimdi bayagi koyu kıvamlı int araştırdım açılma olduktan sonra sumuksu bir akinti olabilir diyor. .carsamba günü. Randevum vardı ama burda çatı muanesi fln yapmıyorlar alt tarafdanda bakmiyorlar açılma fln oldumu diye..Canim bende ara ara kremsi bir akinti oluyor ama sumuksu degil.sen nisandan mi supheleniyorsun?
Herkez herşeyi söyler alakası yok bence.. Komik belki ama ben bu koca göbeğimle dans ediyorum :) bugün saatlerce dolaştık eşimle bende bi enerjiğim çok şükür :) ama bu hafta sonuna kadar inş.bebeğimi kucağıma alacağımı düşünüyorum:) doğum eşittir ağrı değil. Sancı dersen sancı çekersin. Eşim bir yerde okumuş yurtdışında doğum olayı diyorlardı daha az ağzıyla doğum oluyormuş çünkü sancı kelimesi bile yokmuş hayatlarında... Düşünce gücüne inanıyorum. Acısız sağlıkla normal doğum yapağız inşbenim hep demirim dusuktu ve hep halsizdim ben simsi o tamamlandi diye bu enerji boyle sanirim.cunku dogumla alakasi olsa coktan dogurmustum sanirim.tersine benim cevremde elden ayaktan dusmemi her tarafimin sismesini, agrilar icinde kalmami bekliyorlar onlara gore bu kadar aktifken dogum yakin flan degildir
canım bende 1 cm açılma var az miktarda kremsi krem rengi akıntım oluyor ne kaşıntı ne bir sorun normal bir durummuş... Ama yeni bir durum değil bende nerdeyse 1 aydır bu katılıkta...Ewet ilk başlarda bende de öyleydi Ma şimdi bayagi koyu kıvamlı int araştırdım açılma olduktan sonra sumuksu bir akinti olabilir diyor. .carsamba günü. Randevum vardı ama burda çatı muanesi fln yapmıyorlar alt tarafdanda bakmiyorlar açılma fln oldumu diye..
Canim oncelikle gozun aydin cooook gecmis olsun insallah en kisa surede kizin da sen de sagliginiza kavusursunuzKizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicaktansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
Ben de de galiba açılma var dediğiniz gibi 1 aydır krem rengi akinti vardı son günlerde akinti daha katı ve yoğun oldu..hayırlısı bakalım inşallah yakındır doğum:):)canım bende 1 cm açılma var az miktarda kremsi krem rengi akıntım oluyor ne kaşıntı ne bir sorun normal bir durummuş... Ama yeni bir durum değil bende nerdeyse 1 aydır bu katılıkta...
Hadi bakalım ilk haber kimden gelecek bu son günler çok heyecanlı... Bu yaşadığım en uzun ama en tatlı bekleyiş...:)Ben de de galiba açılma var dediğiniz gibi 1 aydır krem rengi akinti vardı son günlerde akinti daha katı ve yoğun oldu..hayırlısı bakalım inşallah yakındır doğum:):)
Ewet çok tatlı bir heyecan senin doğum tarihin ne zmnHadi bakalım ilk haber kimden gelecek bu son günler çok heyecanlı... Bu yaşadığım en uzun ama en tatlı bekleyiş...:)
Kendi doktorumu bulabilene aşk olsun:) 24-27 eylül arası izinliymiş. Yani bu hafta doğurursam pazartesi ve salı doğurmam lazım. Yoksa bu haftayı atlayıp diğer hafta doğurmam lazım:) zaten haftaya paZartesi yada salı doktoruma gidicem. Ne yapıcaz bi konuşalım bakalım..Saol cnm bende çok sevindim. Ben sürekli senden haber bekliyorum. Ultrason verilerine çok güvenme derim. Tabii riske atılacak bir konu da değil. Şu noktadan sonra artık dr umuza güvenmek en mantıklısı. Firstfb facebook da doğumu hızlandırmanın yollarını paylaşmıştı ne yalan diyim ben uyguluyucam
Ne zaman gelirse artık bekliyoruz :) 40 hafta 12 ekimde doluyor. Eşim KV demle konuşuyor şuan KV dem daha 3 haftası var diyor ısrarla puf moralim bozuldu az korktum...Ewet çok tatlı bir heyecan senin doğum tarihin ne zmn
Kızlar bebeğime Allah'a çok şükürler olsun sağlıkla kavuştum.dualarınız hepinize cok teşekkür ederim.ve tabi doğum anında hepinize dua ettim
Gözün aydın canım. Geçmiş olsun.
http://www.gazetevatan.com/dogumu-hizlandirmanin-7-yolu-519798-super-anne/Kendi doktorumu bulabilene aşk olsun:) 24-27 eylül arası izinliymiş. Yani bu hafta doğurursam pazartesi ve salı doğurmam lazım. Yoksa bu haftayı atlayıp diğer hafta doğurmam lazım:) zaten haftaya paZartesi yada salı doktoruma gidicem. Ne yapıcaz bi konuşalım bakalım..
Benim kocişim ilk maddeyi asla yapmıyor. Bebişin kafası aşağıda olduğu için. Ben de tırsıyorum artık. İnşallah yürüyüş ve hurma işe yarar canım..http://www.gazetevatan.com/dogumu-hizlandirmanin-7-yolu-519798-super-anne/
Linkinde yazıyor herşey eda paylaşmış facebook da buldum...
KV dem 4 cm açılmadan 2 hafta sonra doğurdum Vildan 3 hafta sonra ancak doğurur diye eşime emin emin konuşmuş. Tırstım..o bu yöntemleri biliyor muydu acaba hurma yiyor muydu bastırıcan tüm kanallardan :)
Bizde yapmıyoruz ama bebeği biran önce almayı oda istiyor bilmiyorum denicez artık her yolu :)Benim kocişim ilk maddeyi asla yapmıyor. Bebişin kafası aşağıda olduğu için. Ben de tırsıyorum artık. İnşallah yürüyüş ve hurma işe yarar canım..
Ay sağolsun kv sen doğum yapıp odaya gelene kadar kimselere haber vermeyelim dedi. Canıma millet kimseleri çekebilecek durumda olacağımı düşünmüyorumElifcım senı öyle ıyı anlıorum kı.bnm esımde halasını yatıya getrcekmıs tanımıorumda.gecende akrabaları yatıya gelıordu ama Allahtan gorumcem tutturmuş bana gelın dıede gelmedıler.sonrs ben böyle nasl agrlıyım ıkı iş ypyrm yoruluorum temızlık o bu.ama adam anlamıor yok neymıs mısafr sevapmıs bn mısafr sevmıomusum.ya ben kalıp temzlkmı yapcsm mısafr gelcek dıe.halılarım yıkamada olcak,yemek derdı.bırde evım musaıt dgl nerde yatrcam ama yol anlamazlar.hastaneye bole gümbür cemaat gtcekmısız.ben sancımı annemle esımle çekmek ıstıorum of of.yanı hepımz aynıyz tek dglsın kuzum
O yazıyı ben de okudum, zaten bu yüzden doğal doğumcular sancı değil doğum dalgası diyorlar adına. Vücudunuza çarpan deniz dalgaları gibi düşünün. Ayaklarınızdan başlayıp yavaş yavaş yükselen. Ve hakikaten bunu hayal edin her kasılmada, bana huzur veriyor bunu hayal etmek:)Herkez herşeyi söyler alakası yok bence.. Komik belki ama ben bu koca göbeğimle dans ediyorum :) bugün saatlerce dolaştık eşimle bende bi enerjiğim çok şükür :) ama bu hafta sonuna kadar inş.bebeğimi kucağıma alacağımı düşünüyorum:) doğum eşittir ağrı değil. Sancı dersen sancı çekersin. Eşim bir yerde okumuş yurtdışında doğum olayı diyorlardı daha az ağzıyla doğum oluyormuş çünkü sancı kelimesi bile yokmuş hayatlarında... Düşünce gücüne inanıyorum. Acısız sağlıkla normal doğum yapağız inş
Valla biz deniyoruz da daha bi faydasını göremedikBizde yapmıyoruz ama bebeği biran önce almayı oda istiyor bilmiyorum denicez artık her yolu :)
Umarım işe yarar 3 hafta dogurmazsam ben 90 bebek de 5 kilo olur Allah yardımcımız olsun herkes herşeyi diyor etkileniyoruz...
Eskiden kadınların sancısı geliyormuş doğuruyorlarmış. Şimdi milletin sancısı gelmiyor. İlginç değil mi. Neden yani bilmiyorum ki:/Bizde yapmıyoruz ama bebeği biran önce almayı oda istiyor bilmiyorum denicez artık her yolu :)
Umarım işe yarar 3 hafta dogurmazsam ben 90 bebek de 5 kilo olur Allah yardımcımız olsun herkes herşeyi diyor etkileniyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?