2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar ben de ekim annesiyim 34+3 üm buraya daha öncede yazdım ama ne yazıkki çok efektif kullanamadım siteyi ama hep okudum yazılanları.artık izne çıktım umarım daha sık buralarda olacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bende normal düşünüyorum. sadece bu muayene yüzünden sezaryen olmak istemiyorum açıkcası. çünkü şımarıklık olur yani. normal doğum şansım varsa onu yapmak isterim.yarın sana yazarım son durumu bakalım yarın rahat olursam halladerim diye düşünüyorum ins olabilirim. dr dan gelince yazarım canım

Canimm dunden beri seni o kadar merak ettim ki sukurler olsunnn iyiymissinizzz guzel kizini benim icin opup kokla bol bol :))

Tatlimm sen nasilsinn minnaklarr nasilll:)
Canım o kadar güzel bi duygu ki gercekten tarifi allahım bizim gibi riskli gebelik yaşıyan pıhtılı arkadaslarım hiç ama hiç stres yapmasınlar doğum hikayemi paylaşıcam sizlerle sizi seviyorum .bu arada kızım 3.300 51 cm doğdu ameliyatta doktorum selfie bile yaptım meleğim dünyalar güzeli

cok teşekkür ederim. bu hurma olayı çok aydınlatıcı oldu yemek istiyorum ama sayı konusunda kararsızdım. şimdilik 3 le başlayalım o zaman...

Canım çok geçmiş olsun. Bence anestezi uzmanından şikayetçi olmalısınız. İşini düzgün yapsaymış. Sana böyle bir travma yaşatmaya ne hakkı var?
Kendine dikkat et. Yakışıklını bizim için minnak ayaklarından öp. Maşallah ona. Sağlıkla, huzurla büyütün inşallah.

Geçmiş olsun canım. Maşallah fıstığa. İnşallah bir an önce sağlıkla çıkar küvözden. Sağlıkla kucağına al, güle güle büyüt annesi.

Dandik ultrasonuyla bakıp, senin canını sıkmış, olan bu. Takılma canım. Kadın doğumcu mu bu ölçümü yapan? Boş yere stres yapıp, üzme bebeğini annesi. Ama sonrasında da ağzının payını ver, başkalarını da üzmesin.

Kızlar bebeğime Allah'a çok şükürler olsun sağlıkla kavuştum.dualarınız hepinize cok teşekkür ederim.ve tabi doğum anında hepinize dua ettim

Canım gözünüz aydın. Merak etmiştik seni. Hayırlısıyla, sağlıkla, mutlulukla büyütün yavrunuzu. Tebrik ediyorum. Dualarında bizleri de unutmadığın için teşekkürler. Allah kabul eder inşallah.

Kızlar çok oksuruyorum nasıl gecicek bilmiyorum. Ihlamur ictim.kuru durtu kaynatip içtim.ssiyah turplu balli kür yaptim oda fayda etmedi başka ne yapsam ki bilemedim. Boğaz ağrım yok sadece kuru öksürük inşallah bu öksürügun bebegime bi zarari olmaz

canım cok gecmis olsun. Ben hamileligin 3. Ayında bronşit olmuştum. Gece gündüz öksürdüm. Doktor ateşini kontrol et, onun dışında sıkıntı olmaz demişti. Sen yine de doktoruna danış istersen.

Eskiden kadınların sancısı geliyormuş doğuruyorlarmış. Şimdi milletin sancısı gelmiyor. İlginç değil mi. Neden yani bilmiyorum ki:/
Kimbilir kaçıncı haftada geliyordu ama bizim 40 dolacak diye ödümüz kopuyor.. Gerçi ne onlarda ki hareket ne onlarda ki gibi sağlıklı beslenme var bizde.. Bu durumda normal.. Günde yaptığımız 1 saat yürüyüşü hareketten sayıyoruz. Bizim köyde gözlerimle gördüm bildiğin doğurdu doğuracak kadın sırtına almış 80 kilo çay taşıyor. Hala unutamıyorum bacaklarında damarlar fırlamıştı. Gerçi o da akıl işi değildi ama öyle yapıp bebeğini de sağlıkla doğurdu ya sözün bittiği yer

Evet canım bende artık sancı demesem iyi .. Vücudumuzu kandırabiliyormuşuz demek :)

Canım çok geçmiş olsun abim süte zencefil ve bal ekleyip içiyor öksürüğe fln çok iyi geliyormuş. Birde sarımsakları limonla karıştırıyor hazırladığı bu suyu ara ara içiyor. Sende bir araştır istersen bunların yapılışlarını fln. Çok işe yarıyormuş. Senin çocuklar da bu sıralar pek hastalandı onlarada doğal şifa olur. Abim hastalanmadan içiyor hiç de hastalanmıyor artık.

Herkese hayırlı sabahlaarr:))))
Şafak 9.
Artık tek haneli rakamlardayız. Allahıma şükürler olsun bugünleri de gördük. Oğlum gelir artık ben umutluyum. Zaten öyle ya da böyle bayramdan önce alıcam onu kucağıma Allahın izniyleee:)))

Odam çok küçük değildi ilgi çok iyı gerçekten için rahat olsun

Kızlar slm

Bebek hala yoğun bakimda hergün gidip görüyoruz anne sutunu hortuml direkt veriyorlar.inş daha iyi olacak.
Bişey sorucam size ben 64 kg hamile kalıp 69 ile doğuma girmiştim.sezeryandan çıktım 68 dim 3 gün geçti 67 oldum. Çocuk 2 kg dogdu zaten plesanta,su vs nerde kaldı neden bu kdr gök kilom kalmış olabilir kafam karıştı doğrusu.derdim kilo değil mantiksiz oluyor böyle :) kalan gaz mi yani :)

Tatlimm sen nasilsinn minnaklarr nasilll:)
Hepimiz iyiyiz çok şükür Minnaklar kıpırdadıkça ben de iyi oluyorum. Son yazdığımdan beri doktora hiç gitmedim, cumartesi ayrıntılı ultrasonum var, toplam 5 hafta sonra göreceğim, çok heyecanlıyım. Buradaki doğum haberlerini okudukça daha da heyecanlanıyorum.
Herkes yavrusunu sağlıkla kucaklasın inşallah. 9 ay boyunca her gün kendine iğne yapmak hiç de kolay bir şey değil. Yaşayan bilir. Rahat bir doğum yaptığını bilmek daha da mutlu etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…