- 2 Aralık 2012
- 452
- 284
- 123
Canım aynı illetle ben de uğraştım yaklaşık bir yıl çok sıkıntılı bir süreç seni çok iyi anlıyorum. Çok şükür bitti ama hala bazı zorlukları oluyor değil mi bu muayene olayları falan. Ben de çok korkuyorum çatı olayından. ama burada yaptıranlar genelde acımıyor saniyelik bir şey diyorlar. Sen normal doğum mu düşünüyorsun canım? Normalde ve sonrasında sıkıntı yaşar mıyız diye tedirginim ben ama normal düşünüyorum. Doktorunla falan konuştun mu bu durumu ne diyor?
Canım o kadar güzel bi duygu ki gercekten tarifi allahım bizim gibi riskli gebelik yaşıyan pıhtılı arkadaslarım hiç ama hiç stres yapmasınlar doğum hikayemi paylaşıcam sizlerle sizi seviyorum .bu arada kızım 3.300 51 cm doğdu ameliyatta doktorum selfie bile yaptım meleğim dünyalar güzeliCanimm dunden beri seni o kadar merak ettim ki sukurler olsunnn iyiymissinizzz guzel kizini benim icin opup kokla bol bol :))
Tatlimm sen nasilsinn minnaklarr nasilll:)
cnm hurma yıyeblrsin yemedık dıye geç kalmadn.ac karna gdo suz,hormonsuz sabah aç karna üç,4tane ye.haftan dolunca ornegın 38tamamlanınca günde 7tane sabah aç aksam aç karna ye.en az 7 medıne hurması.senın 37 yenı bıtmıs fazla abanma 3 en idealı.catı muayenesı bazıları acıdı bazıları acımadı dıor bnde daha olmadm.sanrm doktorun nazıklıgı ve bunyeyle alakalı bır durum
iyiakşamlar teyzoşlarişalperen dogdu biz bugün geldik evimize carsamba doktora gittik sezeryan saatini öğrenmeye nst de sancım çıktı 1 cm de açılma yalnız bende tık agrı yok doktor yatışını yaptır dedi eve geldik eşyaları aldık gittik 1 gece yattık serumla yalnız doktor gece olursa açılma 6-7 cm normal yaptırırım dedi yine sancı ve açılma olmadı sabaha aldılar sezeryana çok korktum giderken anesteziciyide daha önceki ameliyatta geç uyandım diye uyarmıştım öyle bi norkoz vermişki son dikişleri yaparlarken uyandım bagırıyorum sandım yüzüm kapalı sesimi duyan yok dikiyolar sonra bi bagırdım anestezici yüzümü açtı ben kusmaya başladım hemen kafami yana attı adam doktorda tam çıkıyomuş tekrar çagırdılar aspiratörü getirin ciğerlerini temizleyelim dedi neyseki yana kustu dediler gerek kalmadı o sırada beni apar topar postaladılar ameliyattan odama çıktım korkudan kaskatıyım agrım aşırı kötü gözüm bulanık görüyo kocama anneme ha bire saydırıyorum anlıcanız çok manyak ayıldım neyse o gün agrı kesici etkisiyle atlatıldı 2. gün yine agrım oldu bi nebze azaldı ilk güne göre .bugün üçüncü günümüz öglen baya agladım evim 3. kat merdivenli ve ben mecburen çıktım dikişler çok sancıdı her neyse kızlar gelelim bebişe çokkkkkkkkkkk tatlı yakuşuklu bi oğlum var fotosunu eklicem bekleyenlere nasip olsun inşallah
Kizlar ayin 19 unda tansiyon yukselmesi ile acil dogum yaptim genel anestezi ile.kizim 3.140 gram 50 cm dogdu daha 28 gun kalmasina ragmen.bende armut buyuklugunde myom varmis.kizimin tam sirtinin ordaymis.dr nasil 9 ay boyunca gorememis anlayamadik..bebegin nefes alip vermesinde sorun var 5 gun kuvezde kalicaktansiyonum halen duzene tam girmedi arada bir yukseliyo.ilac kullanip bgn taburcu olucam.kizim icin dualarinizi eksik etmeyin.optum hepinizi....
Kızlar Perşembe'den beri canım cok sıkkın.. Dr.bi tanıdığımızla konuşurken bebeğimin halen dönmediğini ve sezaryen olmak zorunda olduğumu söylemiştim laf arasında,o da sağolsun "gel bi bakayım ben de" dedi. Perşembe günü gittim sağlık ocagı gibi bi yerdeydik ultrasondan sadece kafa çapını ölcüp 33h3gün dedi fakat bizim yaklaşıık 2hafta önceki ölcümlerimizde cıkan değerdi bu. Ultrason cihazında mı bi sorun vardı,ölcüm yapan kişi mi hata yaptı yoksa bebeğimde gelişme geriliği mi oldu bu dönemde kafam allak bullak oldu.Carsamba günü dr kontrolumuz var içim içimi yiyor 3gün nasıl bekliycem bu düşüncelerle bilemiyorumHicbir sorun yokken aniden böyle bişey olabilir mi ki?
Kızlar bebeğime Allah'a çok şükürler olsun sağlıkla kavuştum.dualarınız hepinize cok teşekkür ederim.ve tabi doğum anında hepinize dua ettim
canım cok gecmis olsun. Ben hamileligin 3. Ayında bronşit olmuştum. Gece gündüz öksürdüm. Doktor ateşini kontrol et, onun dışında sıkıntı olmaz demişti. Sen yine de doktoruna danış istersen.Kızlar çok oksuruyorum nasıl gecicek bilmiyorum. Ihlamur ictim.kuru durtu kaynatip içtim.ssiyah turplu balli kür yaptim oda fayda etmedi başka ne yapsam ki bilemedim. Boğaz ağrım yok sadece kuru öksürük inşallah bu öksürügun bebegime bi zarari olmaz
Kimbilir kaçıncı haftada geliyordu ama bizim 40 dolacak diye ödümüz kopuyor.. Gerçi ne onlarda ki hareket ne onlarda ki gibi sağlıklı beslenme var bizde.. Bu durumda normal.. Günde yaptığımız 1 saat yürüyüşü hareketten sayıyoruz. Bizim köyde gözlerimle gördüm bildiğin doğurdu doğuracak kadın sırtına almış 80 kilo çay taşıyor. Hala unutamıyorum bacaklarında damarlar fırlamıştı. Gerçi o da akıl işi değildi ama öyle yapıp bebeğini de sağlıkla doğurdu ya sözün bittiği yerEskiden kadınların sancısı geliyormuş doğuruyorlarmış. Şimdi milletin sancısı gelmiyor. İlginç değil mi. Neden yani bilmiyorum ki:/
Hahahaha süper mutlaka görürsünüz bence :)Valla biz deniyoruz da daha bi faydasını göremedik
Evet canım bende artık sancı demesem iyi .. Vücudumuzu kandırabiliyormuşuz demek :)Ay sağolsun kv sen doğum yapıp odaya gelene kadar kimselere haber vermeyelim dedi. Canıma millet kimseleri çekebilecek durumda olacağımı düşünmüyorum
O yazıyı ben de okudum, zaten bu yüzden doğal doğumcular sancı değil doğum dalgası diyorlar adına. Vücudunuza çarpan deniz dalgaları gibi düşünün. Ayaklarınızdan başlayıp yavaş yavaş yükselen. Ve hakikaten bunu hayal edin her kasılmada, bana huzur veriyor bunu hayal etmek:)
Günaydınnnn herkese iyi haftalar bekleyenlere isteyenlere sağlıklı doğumlarGünaydın kizlar...
Canım çok geçmiş olsun abim süte zencefil ve bal ekleyip içiyor öksürüğe fln çok iyi geliyormuş. Birde sarımsakları limonla karıştırıyor hazırladığı bu suyu ara ara içiyor. Sende bir araştır istersen bunların yapılışlarını fln. Çok işe yarıyormuş. Senin çocuklar da bu sıralar pek hastalandı onlarada doğal şifa olur. Abim hastalanmadan içiyor hiç de hastalanmıyor artık.Kızlar çok oksuruyorum nasıl gecicek bilmiyorum. Ihlamur ictim.kuru durtu kaynatip içtim.ssiyah turplu balli kür yaptim oda fayda etmedi başka ne yapsam ki bilemedim. Boğaz ağrım yok sadece kuru öksürük inşallah bu öksürügun bebegime bi zarari olmaz
hayırlı olsun canım. inşallah tez zamanda bebişin sag salim büyür. ben de medipol megada doğum yapacam inşallah. doktorun kimdi canım?
Lebriz hale aktun dr çok memnun kaldım cnm.
benim normal doğum olacak inşallah. normal doğumda ilgileri nasıl acaba.
iyiymiş :):) Kelin ilacı olsa başına sürermiş. Ben de daha bulamadım kafayı yiyeceğim. Önerilen her isme bir kulp takıyorum. Çocuk isimsiz kalacak. :)
Canim hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun inşallah tez zamanda yavruna kavusursun.bende Allah izin verirse medipol mega da yapıcam doğumu sansina nasıl oda düştü bize genelde küçük oda düşer dedi oda baya küçük geldi gözüme ilgi alaka nasıl memnun kaldinmi
Hepimiz iyiyiz çok şükürTatlimm sen nasilsinn minnaklarr nasilll:)
Herkes yavrusunu sağlıkla kucaklasın inşallah. 9 ay boyunca her gün kendine iğne yapmak hiç de kolay bir şey değil. Yaşayan bilir. Rahat bir doğum yaptığını bilmek daha da mutlu etti beni.Canım o kadar güzel bi duygu ki gercekten tarifi allahım bizim gibi riskli gebelik yaşıyan pıhtılı arkadaslarım hiç ama hiç stres yapmasınlar doğum hikayemi paylaşıcam sizlerle sizi seviyorum .bu arada kızım 3.300 51 cm doğdu ameliyatta doktorum selfie bile yaptım meleğim dünyalar güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?