2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gelmişsin canım. çok şükür güzel haberlerle geldin:) Çatı olayını da atlattın maşallah darısı başıma.Alttan kamerayla bakmak gibi mi canım? Acı olmamasına çok sevindim ben de kasmam inşallah.
Çok sağol canım sormuşsun rahatlattın beni akşam gene vardı ağrım ama sürekli bir ağrı değil üstüne yatınca acıma falan bana da baskı gibi geldi. Myom olsaydı bu zamana kadar görürlerdi herhalde.
Maşallah bebeğine bu arada yerim ben onu kocaman olmuş:) Benim kız da bir hareketlense rahatlıcam akşam dışardayken çılgınlar gibi hareket etti benim kız ama bugün çok az

Canim şimdiden bunları düşünüp kendini strese sokme bak iki gün sonra bebegine kavuşacaksin hem ne öyle seni ziyarete gelenler ikindi cayina yada oturmaya gelmiyorlar hasta ziyaretine geliyorlar hem ne demişler hasta ziyaretinin kısa olanı makbuldur.ayrica sen lohusa bir kadin olarak onlarla oturma gibi bişey olmaz yat odanda boşver yoksa her kulaktan bişey çıkar hepsini duyarsak vay halimize

Saol canım :) alttan kamerayla baktığında bile daha derine giriliyor daha önce basılmıştı ondan diyorum. Abartılacak bir durum yok yani.. Ne yalan diyim bende kastım. Dr çok kastın dedi. Belkide açıklık 2 cm. Bence hafta sonu olmadan doğururum gibime geliyor bol yürüyüş yapıcam. Daha büyüsün istemiyorum zorlar.
Son günlerimiz çok önemli en ufak farklılığı dikkate almalısın. İmkanın varsa bence dr a git derim. Biraz daha uğraş inş.boşuna endişelenmişindir. Alkış uyandırıyor diye duymuştum bi dene istersen...

annem işte ben odamda kimse istemiyorum gelenleri salonda oturtursun dedim sen iyice cins oldun dedi :)
misafir çok severim aslında ama atlattığım hastalıklar galiba beni biraz değiştirdi

Canim senin psikoloji n bozulmadi. Olması gereken şeyleri istiyorsun.ozel bi istek gibi görünüyor. Ben karar verdim gerekirse kendim rica edicem yalnız olmam gerektiği zamanlarda.kimsenin yanında emzirme k zorunda degiliz.fotografciya söylemekle de çok iyi yapmışsın. Herkes çok meraklı nedense

Bunu duyduğuma sevindim:) Alttan kamerayla geçen hafta bakıldı bana da onun kadar bile değilse bu güzel haber. Hayırlısıyla yap canım doğumunu da bize de anlat:) sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.
Deneyeceğim şimdi ses falan yapayım. Tabak çanak sesine de tepki veriyordu benim kız deneyeceğim şimdi inşallah hareketlenir.

eşimin ailesine ben müsaade edermisiniz biraz dışarda beklermisiniz desem hastaneden çıkar giderler, bunu bildiğim için özellikle fotorafçıyla konuştum :) inşallah unutmaz

Maşallah kuzuna ... 1cm açıklık var ise 40 haftaya kalmaz o zaman hayırlısı olsun
Benim dr çatı muanesi yapmıyor , ben bu hafta gideyimde başka bir yerde yaptırayım bakalım ,inş açıklık başlamıştır

Her cihaz bir birini tutmuyor olabilir hata olabilir , bu düşüncelerle kendinide bebeğinide üzme lütfen

annem işte ben odamda kimse istemiyorum gelenleri salonda oturtursun dedim sen iyice cins oldun dedi :)
misafir çok severim aslında ama atlattığım hastalıklar galiba beni biraz değiştirdi

Yinede söylemekle iyi yapmışsın hastanenin fotofrafcisiylami anlastiniz dışardan gelmesi yasak çünkü

Sagolasin amin. Sende kavusursun hersey yolundaysa bol bol yuru.dr um oyle demisti. :) bebegim 36.haftada anca basasagi donunde yuruku kanala yerlessin dedi yarim saat felan(gunde) ben ev isi yaptim o gece sancisiz suyum gelmisti
Rabbim bağışlasın canım evladına kavuşan annelerden birisin ,

Canım gözün aydın evladına kavuşan bir anne sin :) Küvezden hayırlısıyla çıkar umarım , Rabbim e emnetler ... Tansiyonun stresten dolayı yükselebilir

Çok güzel iyi günlerde kullanın :)

Elifcım senı öyle ıyı anlıorum kı.bnm esımde halasını yatıya getrcekmıs tanımıorumda.gecende akrabaları yatıya gelıordu ama Allahtan gorumcem tutturmuş bana gelın dıede gelmedıler.sonrs ben böyle nasl agrlıyım ıkı iş ypyrm yoruluorum temızlık o bu.ama adam anlamıor yok neymıs mısafr sevapmıs bn mısafr sevmıomusum.ya ben kalıp temzlkmı yapcsm mısafr gelcek dıe.halılarım yıkamada olcak,yemek derdı.bırde evım musaıt dgl nerde yatrcam ama yol anlamazlar.hastaneye bole gümbür cemaat gtcekmısız.ben sancımı annemle esımle çekmek ıstıorum of of.yanı hepımz aynıyz tek dglsın kuzum

sen zaten guvenıordun kendine.rahatladm ve sevndm.ıns bbdede açıklık çıkar hıc sanmıom ama ndnse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…