Canim hayirlisiyla insallah bu hafta senden habr gelicek gibi hissediorum. Benim bayram sonu ama haftaya olur die bekliyorum bakalim annesini cok bekletmez insallah. Allahim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
aklıma geldi.doktorun 40.hafta dogrursuj demıs ya hıc bellı olmaz.bnm kuzenm doktora gittı.1cm açıklık var bır kaç haftaya doğum olur dedı.kız evde gttı 2saat sonra sancılandı ve 2saat evde sancı cektı.ve gene doktora baktıralım dedıler hastaneye varır varmaz doğum yaptı.az kalsın arabada dogurcakmıs.Allah bzede böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin inşşşşş Aminİnş cnm kalmaz :) bende öyle düşünüyorum da senin de böyle düşünmen heyecanlandırdı. Açıkçası ben bende açılma olduğunu tahmin ediyordum hissediyordum sızlıyor o bölgem ve bir gerilme var gibime geliyordu haklı çıktım:) umarım yakında doğum haberiyle beraber oğlumun fotosunu paylaşırım...
İlk doğumumuydu maşallah:) benimde son 9 günaklıma geldi.doktorun 40.hafta dogrursuj demıs ya hıc bellı olmaz.bnm kuzenm doktora gittı.1cm açıklık var bır kaç haftaya doğum olur dedı.kız evde gttı 2saat sonra sancılandı ve 2saat evde sancı cektı.ve gene doktora baktıralım dedıler hastaneye varır varmaz doğum yaptı.az kalsın arabada dogurcakmıs.Allah bzede böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin inşşşşş Amin
ilk cnmİlk doğumumuydu maşallah:) benimde son 9 gün
Slm benimde 10 gunum kaldi...ama belirtiler bende basladi ..bol bol yurudum dun gece kasilmalarim var bakalim hayirlisiİlk doğumumuydu maşallah:) benimde son 9 gün
Kasılmalar nasıl oluyor. Böyle bi taraf şişiyor sert oluyor o mu kasılma?Slm benimde 10 gunum kaldi...ama belirtiler bende basladi ..bol bol yurudum dun gece kasilmalarim var bakalim hayirlisi
benı nstye 35.haftamdsyken bağlamaya başladı.yarında çatı muayenesi yapcak 37+3olcam yrn.senınde yapar dıye dusunuorumkızlaaar banada cvp veringünler yaklaştıkça korkularım başladı 37 hafta olcak yarın kontrol var nst ye bağlarlarmı sizce yada vajinal muayene yapılırmı
ya benm bır yerım şişior top gbı oluor sertlesior bebek ıttırıormus gbı.buna hep kasılma dıolar ama haftalardr nstde bır sancı bile çıkmadı.ben anlam veremedm kııııııKasılmalar nasıl oluyor. Böyle bi taraf şişiyor sert oluyor o mu kasılma?
Evett ooo ama kasilma uzun suruyor...eskiden 5 sn felandi simdi bazen 20 sn bazen daha fazla duzenli olursa dogum kasilmasiymis..ben gecen gece 5 dk bir 30 sn kasiliyordum bilemedim..heran alttan su veya nisan gelecekmis gibi oluyordu yuruyemedim...ebe dogum kasilmalari dedi ama ben biraz korkunca durduKasılmalar nasıl oluyor. Böyle bi taraf şişiyor sert oluyor o mu kasılma?
Benimde nst fazla cikmadi sanci..ama doktr ultronla bakarken sanci oldugunu anladiya benm bır yerım şişior top gbı oluor sertlesior bebek ıttırıormus gbı.buna hep kasılma dıolar ama haftalardr nstde bır sancı bile çıkmadı.ben anlam veremedm kıııııı
ndnse banafa öyle gelıor.e doğumlar peş peşe.herkes bebeişyle ılglenıor.mesela damlayı baz aldı.24saat burdaydı ama kızı oldgndan berı yuzunı gören cennetlik.bnce bızde tadını cıkaralm bebısler olunca pek fırsat bulcagmzı sanmıorumYa kızlar burası gittikçe tenhalaşmaya mı başladı, bana mı öyle geliyor?
İşte bu... böyle güzel hikayeler duymak istiyorum :) iyi geliyor iyiyi düşünüyorum... Gece çok ağrım vardı karnım iyiden iyiye aşağı indi zaten.. Baskısı arttı. Her geçen gün böyle artıyor. İnş. Hafta sorununa kadar gelir...aklıma geldi.doktorun 40.hafta dogrursuj demıs ya hıc bellı olmaz.bnm kuzenm doktora gittı.1cm açıklık var bır kaç haftaya doğum olur dedı.kız evde gttı 2saat sonra sancılandı ve 2saat evde sancı cektı.ve gene doktora baktıralım dedıler hastaneye varır varmaz doğum yaptı.az kalsın arabada dogurcakmıs.Allah bzede böyle güzel kolay doğumlar nasip etsin inşşşşş Amin
valla blmyrm bn o kasılmaları eşimede gösterdim hatta elını koydurup hıssettrdım ama bebek ıttırior ayaklaryla bnce dedı.ne bılım bnde bnde sancı çıksın artık ıstıorum .bnde tık yok böyle gıdıorBenimde nst fazla cikmadi sanci..ama doktr ultronla bakarken sanci oldugunu anladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?