Canım bende de var. Yaklaşık bir haftadır belim ağrıyor. Bir kaç gündür de bel ağrım sağ bacağıma vurdu. Topallayarak yürüyebiliyorum ancak. Bir de gece ellerim çok kötü uyuşuyor. Ağrıyor. Öyleki uykudan uyanıyorum. Bir taraftan da çatı ağrıları bunlar doğuracağım inşallah diye seviniyorum. :)Kızlar belim okadar çok agriyorki sizlerde de oluyor mu
bende de var o bel ağrıları iki üç gündür doktor normal dedi bebek ağırlaşıyor o nedenle beline vuruyor sancısı dediKızlar belim okadar çok agriyorki sizlerde de oluyor mu
maşallah inşallah güzel haberlerle dönersin benimde yarın kontrolüm var bakalım sezeryan mı normal doğummu olacağı belirginleşecek çok muallaktayım ne karar vermeliyim hiç bilmiyorumSafak 7 arkadaş lar
Allah izin verirse yarın son kontrolum var bakalım bizden haberler nasıl gelcek
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza bu doğum hikayelerini okudukça salya sümükağlıyorumHerkese günaydın,
uzun bir aradan sonra yeniden buraya gelebilmek benim için çok sevindirici:)
19/09/2014 'te doğan Elif'im bugün 14 günlük, az önce yine bir açlık atağıyla uyanıp minicik midesini doyurup mışıl mışıl uykuya döndü yine.
Çok şükür emiyor, benim sütüm de sezaryan olmama rağmen hemen geldi ama tabi ilk zamanlar yetmedi, uzuuuuuunnn emme seanslarından sonra şimdilerde daha iyi çok şükür.
Doğum hikayemi yazacam ama doğumdan sonraki bir hafta hem sağlık sorunlarım hem duygusal buhranlarla çok zor geçti. Gaz sancısı bende ayyuka çıktı ve türlü türlü ilaçlarla ancak 7.gün bağırsaklarım normal düzenine döndü,o acıyla birde bebeği sürekli emzirmek durumunda olmak falan derken, ilk hafta neye uğradığımı şaşırdım, şimdi daha iyiyim çok şükür.
Hamilelik; içinde bir can büyütmek, onun gelişimini izlemek, ultrason muayeneleri için gün saymak zor ama tabi çok keyifliydi, annelik ise çok çok ötesinde... Her gün hareketleriyle uyandığımız, son zamanlarda ellerine ayaklarına dokunduğumuz bebeğimizin gözlerini dikip bize bakması, kedi gibi mırıldanmaları, belli belirsiz gülüşleri... herşeyi harika.
Rabbim bizim gibi bekleyen herkese bu duyguları yaşatsın. bize de hakkıyla şükredebilmeyi nasip etsin.
Geçmişi okuyamadım, biri özetlerse çooook minnettar olurum ama doğum yapmışlara Allah analı babalı büyütsün diliyorum, yapacaklara da En kolay ve keyifli doğumlar nasip olsun inşallah.
güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bugün randevumuz var çok heyecanlıyız artık gelmesini istiyorum kızımın dayanamaz oldum sanki hareketleri çok çok çok azaldı kuzumun belkide yerleşti yerine diye düşünüyorum bakalım dr teyzemiz ne dicek herşeyin hayırlısı
Doğum hikayelerini salya sümük okuyorum ki kendimi düşünemiyorum kucağımda olucak minik yavrum herşey çok güzel olucak inşallah hepimizi Allah kolay kurtarsın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
bizim doğum tarihlerimiz yakın canımmerak etme yanlız değilsin arkanda dağ gibi ben varım :)Herkese günaydın:)
Dün hiç bakamadım buraya kv geldi de dün. Bakalım 2 ay bizimle nasıl olacak? Annemin evi de bana yakın 2 ay bir sorun çıkmadan geçer inş.
Dün İLERYA ve KAMURAN doğuma gidecekti nasıl oldular haberiniz var mı?
Benim bugün 3 te kontrolüm var, daha çatı muayenesi bile olmadım ben, yapar mı sizce bugün?? Herkes doğuracak ben daha geriden geliyorum sankiKi şimdiden sabırsızlanıyorum bir yandan da korkuyorum.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sıkıntı yaşamadan biran önce doğumu atlatırsın inşallah dualarımız seninleHastanedeyz smdi, nstye bagladilar ama agrilarm azalmsti ebe de eve yollarz dedi ama dedm sabah cok agrim oldu hem duzenlydi.o zaman bi alttan bakalm dedi ve oo 4cm acilman var dedi yatisini yapalm..hastane de bayram oncesi tiklim tiklim bekliyoruz kafeteryada saka gbi hehe.. arada bi sanci gelio sonra gecio..akliniza geldikce dua edin kizlar kolaycacik doguversn kizim!! Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah!!
bende de var o bel ağrıları iki üç gündür doktor normal dedi bebek ağırlaşıyor o nedenle beline vuruyor sancısı dedi
maşallah inşallah güzel haberlerle dönersin benimde yarın kontrolüm var bakalım sezeryan mı normal doğummu olacağı belirginleşecek çok muallaktayım ne karar vermeliyim hiç bilmiyorum
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza bu doğum hikayelerini okudukça salya sümükağlıyorum
güzel haberlerini bekliyoruz
bizim doğum tarihlerimiz yakın canımmerak etme yanlız değilsin arkanda dağ gibi ben varım :)
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sıkıntı yaşamadan biran önce doğumu atlatırsın inşallah dualarımız seninle
ben hep normal doğum istedim ama 30. haftadan itibaren her kontrole gittiğimde doktor iri bir bebek deyip durdu son kontrolde de normal doğum için uygun olmayan bir bebek dedi sezeryan olması daha iyi olur dedi ney konuşmadık 38. haftada kesinleştiririz dedi ama %90 4 kiloyu aşacak dedi ben zaten normal doğumdan korkuyordum birde doktor böyle deyince iyice korktum çevremdeki herkeste ısrar etme normal doğuma vajinanda bir sürü yırtık olduktan sonra normal doğum yapmanın ne anlamı var diyorlar sanırım sezeryan olucamCanım evet aramızda 2 gün var. Biz ekimin sonuna kadar buralardayız herhalde:) gerçi sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama sezeryan mı normal mi? sezeryan olursa erken oluyor ya biraz daha. Ben henüz tam bir karar vermedim bugün doktorumla konuşacağım bakalım ne diyecek??
Dvet cnm aynen öyle.boşveryrm uzmyorm kendmi kmse içn.bugun hastndydm 3 cm falan açlmam ve sancm varms 3gune kadar falan gelr ddi çok korkyrm ve heycnlym yaaaEvet benzermiş cidden :) Bende normalde pek konuşmam resmi ve serinimdir. Ne kadar samimi olunursa o kadar baş ağrıyor sonrasında çok örnek gördüm. Senin akrabaların seni biliyordur zaten gereksiz hareketler :)
Bitti artık bitti günler sonra bebeğin kucağında olacak inş. Allaha şükür bilinçli araştıran insanlarız çoğu konuda şu noktada muhtaç olmadan bebeğimizle ilgilenebiliriz :) Boşver..
iyiakşamlar kızlar telden kk ya giremiyorum bilgisayarıda kucagıma alacak ne halim ne de vaktim oldu kusuruma bakmayın yoldaşlarım .ben iyi olmaya çalışıyorum umarım hepiniz iyisinizdir Eki Görüntüle 1254278 oglumuz bu tatlı sıpacık kızlar maşallah demeyi unutmayın
canım maşallah bebğin çok güzel allah analı babalı büyütsün
sezaryen olan birisi olarak merak etme geçecek acıların 20. günü bekle
inan 20 den sonra düzeliyorsun. o yapıştırma, estetik dikişten bende çektim kenarlar çok acıdı yandı
şimdi çok şükür iyiyim
sütün gelmesede sürekli ver bebeğine oturduğun yerden seninle bağ kursun.
burdan diğer annelere de hayırlı olsun diyorum.
bütün yenidoğanlar çok tatlı maşallah
ben hep normal doğum istedim ama 30. haftadan itibaren her kontrole gittiğimde doktor iri bir bebek deyip durdu son kontrolde de normal doğum için uygun olmayan bir bebek dedi sezeryan olması daha iyi olur dedi ney konuşmadık 38. haftada kesinleştiririz dedi ama %90 4 kiloyu aşacak dedi ben zaten normal doğumdan korkuyordum birde doktor böyle deyince iyice korktum çevremdeki herkeste ısrar etme normal doğuma vajinanda bir sürü yırtık olduktan sonra normal doğum yapmanın ne anlamı var diyorlar sanırım sezeryan olucam
Merhaba kızlar bebekleri doğanlar a allah analı babalı uzun ömürler versin.bugun kontrole gittim de 36 haftalik 3200 olmuş Tosun. Sezeryan olcak iri bebek galiba.erkek bebekler de pek önceden gelmiyo herhalde 38 lerde falan..dogumu 22 ekim tarihine yakın birileri var mı ? Ben en sondayim galiba ekim anneleeinde:)
sanırım hamıle oldgmz ıcın ıyı yada kotu ıcımızden ne geçirsek tutuorDenizyild sen haklı çıktın :) nasıl midem yanıyor anlatamam
35. haftada 3090 dı 36 da 3800 çıktı ama artık yanlış ölçüm oluyor ortalama 3400-3500 civarı dedi tamamen karın çevresine göre kilo tahmininde bulunuyorlar ama ne zaman ultrasyonu karnıma tuttsa tabi çok hastası olduğundan beni hatırlamadığından hey maşallah ne iri bir bebek diyordu yarın kontrolüm var bakalım tarihi yarın belli olacak sanırımCanım benim kız da iriydi en son 34. haftada 2400kg idi ama şimdi nasıl bilmiyorum sanki çok kilo almamış gibi hissediyorum çünkü benim kilo alışım durdu sanki iştahım da kapandı nedense bugün öğrenicem inşallah. Kaç kilo idi senin en son o zaman hatırlıyor musun? Benim doktor iri falan demedi ama maşallahı var dedi. Ben de normal istiyordum ama hem korkum var hem de bebek iri olur mu diye endişe ediyorum. Tarih belli mi canım senin?
smdı gördüm çok sevimdım,ilk atagı sen yaptın.hadıbdogurursun kolayca ınsssss.dua edıorum sana sende bıde et cnmduşa girdm bi, eşimi de uyandrdım.. sancılar dwm edio bzn 3 dak.da bzn 7dak.da..düzensiz mi derler acaba? brzdan gtcez hastaneye bakalm ne dicekler.. bana da dua etmeyi unutmayn kızlar
Aa benim takvim de 30 ekim gosteriyor:)ama sezeryan olursa 22 ekimYok canım en son değilsin bak benim takvim 28 ekim gösteriyor:)
Süper bir durum. Cidden çok heyecanlı yanii bayramda doğurmayı göze aldın..Suni verelim alalım da demediler di mi? Yarın bana baktıklarında aynen 3 cm açılma varsasuni verip alalım diyecekler ben kabul etmeyi düşünüyorum. Aslında 3-4 gün varsa bebeğin kendi zamanında gelmesini beklemek isterdim. Kafam bu konuda cidden karışık...Dvet cnm aynen öyle.boşveryrm uzmyorm kendmi kmse içn.bugun hastndydm 3 cm falan açlmam ve sancm varms 3gune kadar falan gelr ddi çok korkyrm ve heycnlym yaaa
Canim bence o sancı değil dün aynısı bana da oldu.ama bugün yokKızlar ilk defa bugün kasıklarıma ve alt taraflara bıçak saplanır gibi ince bir sızı girip çıkıyor ama çok kısa süreli bir anlık. Bu sancı dediğimiz olay mı acaba???
:)sanırım hamıle oldgmz ıcın ıyı yada kotu ıcımızden ne geçirsek tutuor
İnş.canım..benimde yarın kontrolüm var..güzel haberler getirirsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?