2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar belim okadar çok agriyorki sizlerde de oluyor mu
Canım bende de var. Yaklaşık bir haftadır belim ağrıyor. Bir kaç gündür de bel ağrım sağ bacağıma vurdu. Topallayarak yürüyebiliyorum ancak. Bir de gece ellerim çok kötü uyuşuyor. Ağrıyor. Öyleki uykudan uyanıyorum. Bir taraftan da çatı ağrıları bunlar doğuracağım inşallah diye seviniyorum. :)

Kızlar belim okadar çok agriyorki sizlerde de oluyor mu
bende de var o bel ağrıları iki üç gündür doktor normal dedi bebek ağırlaşıyor o nedenle beline vuruyor sancısı dedi

Safak 7 arkadaş lar
Allah izin verirse yarın son kontrolum var bakalım bizden haberler nasıl gelcek
maşallah inşallah güzel haberlerle dönersin benimde yarın kontrolüm var bakalım sezeryan mı normal doğummu olacağı belirginleşecek çok muallaktayım ne karar vermeliyim hiç bilmiyorum

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza bu doğum hikayelerini okudukça salya sümükağlıyorum

güzel haberlerini bekliyoruz
bizim doğum tarihlerimiz yakın canımmerak etme yanlız değilsin arkanda dağ gibi ben varım :)

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sıkıntı yaşamadan biran önce doğumu atlatırsın inşallah dualarımız seninle

Canım evet aramızda 2 gün var. Biz ekimin sonuna kadar buralardayız herhalde:) gerçi sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama sezeryan mı normal mi? sezeryan olursa erken oluyor ya biraz daha. Ben henüz tam bir karar vermedim bugün doktorumla konuşacağım bakalım ne diyecek??

Günaydın annecikler ve mini mini bebisler :)
Bugün 3 de kontrolüm var. Biraz heycanliyim. Ne kadar kontrole de gitsek belki dogum olur diye heyecan yapiyorum. Cantami kontrol edip herseyi koyup oyle cikicam evden. Nolur nolmaz. Nst de sanci cikarsa acilma var mi diye bakicaklar. Bayramdan sonra olsun diye istiyorm aslinda ama hayirlisi neyse o olur umarm. Insallah bugun dogumu olan ve kontrole gidecekler hayirli haberler getirirler. Bana da dua edin kizlar. Optm.

ben hep normal doğum istedim ama 30. haftadan itibaren her kontrole gittiğimde doktor iri bir bebek deyip durdu son kontrolde de normal doğum için uygun olmayan bir bebek dedi sezeryan olması daha iyi olur dedi ney konuşmadık 38. haftada kesinleştiririz dedi ama %90 4 kiloyu aşacak dedi ben zaten normal doğumdan korkuyordum birde doktor böyle deyince iyice korktum çevremdeki herkeste ısrar etme normal doğuma vajinanda bir sürü yırtık olduktan sonra normal doğum yapmanın ne anlamı var diyorlar sanırım sezeryan olucam

Dvet cnm aynen öyle.boşveryrm uzmyorm kendmi kmse içn.bugun hastndydm 3 cm falan açlmam ve sancm varms 3gune kadar falan gelr ddi çok korkyrm ve heycnlym yaaa

Merhaba kızlar bebekleri doğanlar a allah analı babalı uzun ömürler versin.bugun kontrole gittim de 36 haftalik 3200 olmuş Tosun. Sezeryan olcak iri bebek galiba.erkek bebekler de pek önceden gelmiyo herhalde 38 lerde falan..dogumu 22 ekim tarihine yakın birileri var mı ? Ben en sondayim galiba ekim anneleeinde:)

Canım benim kız da iriydi en son 34. haftada 2400kg idi ama şimdi nasıl bilmiyorum sanki çok kilo almamış gibi hissediyorum çünkü benim kilo alışım durdu sanki iştahım da kapandı nedense bugün öğrenicem inşallah. Kaç kilo idi senin en son o zaman hatırlıyor musun? Benim doktor iri falan demedi ama maşallahı var dedi. Ben de normal istiyordum ama hem korkum var hem de bebek iri olur mu diye endişe ediyorum. Tarih belli mi canım senin?

Kızlar ilk defa bugün kasıklarıma ve alt taraflara bıçak saplanır gibi ince bir sızı girip çıkıyor ama çok kısa süreli bir anlık. Bu sancı dediğimiz olay mı acaba???

Yok canım en son değilsin bak benim takvim 28 ekim gösteriyor:)

35. haftada 3090 dı 36 da 3800 çıktı ama artık yanlış ölçüm oluyor ortalama 3400-3500 civarı dedi tamamen karın çevresine göre kilo tahmininde bulunuyorlar ama ne zaman ultrasyonu karnıma tuttsa tabi çok hastası olduğundan beni hatırlamadığından hey maşallah ne iri bir bebek diyordu yarın kontrolüm var bakalım tarihi yarın belli olacak sanırım

kızlar bnde grıbe yakalanıoruk galıba.dun geceden berı fenayım.dislerım agrıor.burnum tıkalı.bogazm şiştı.bu hıc ıyı olmadı

duşa girdm bi, eşimi de uyandrdım.. sancılar dwm edio bzn 3 dak.da bzn 7dak.da..düzensiz mi derler acaba? brzdan gtcez hastaneye bakalm ne dicekler.. bana da dua etmeyi unutmayn kızlar
smdı gördüm çok sevimdım,ilk atagı sen yaptın.hadıbdogurursun kolayca ınsssss.dua edıorum sana sende bıde et cnm

Dvet cnm aynen öyle.boşveryrm uzmyorm kendmi kmse içn.bugun hastndydm 3 cm falan açlmam ve sancm varms 3gune kadar falan gelr ddi çok korkyrm ve heycnlym yaaa
Süper bir durum. Cidden çok heyecanlı yanii bayramda doğurmayı göze aldın..Suni verelim alalım da demediler di mi? Yarın bana baktıklarında aynen 3 cm açılma varsasuni verip alalım diyecekler ben kabul etmeyi düşünüyorum. Aslında 3-4 gün varsa bebeğin kendi zamanında gelmesini beklemek isterdim. Kafam bu konuda cidden karışık...

Kızlar ilk defa bugün kasıklarıma ve alt taraflara bıçak saplanır gibi ince bir sızı girip çıkıyor ama çok kısa süreli bir anlık. Bu sancı dediğimiz olay mı acaba???
Canim bence o sancı değil dün aynısı bana da oldu.ama bugün yok

sanırım hamıle oldgmz ıcın ıyı yada kotu ıcımızden ne geçirsek tutuor
:)
Dün yazdığında zaten düşünmüştüm kesin midem yanar şimdi diye de düşündüm. Dediğin çok doğru içimizden ne geçirsek birşekilde oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…