- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Bence eşini uyandır ve git cnm. Hastanede bir baksınlar. Daha açılma yoksa zaten eve gönderebilirler ya da sen kendin eve gitmeyi isteyebilirsin. Eviniz hastaneye yakın mı tabi orasını bilemem. Senin doğumda bugün olacak anlaşılan. Allah kolaylık versin.Kizlar saat6dan beri kasilmalar ve sancim var!! Bazen 5er dak bazen daha uzun aralikli.. esimi daha uyandrmadm ben kendm brz basa cikaym dedim.. 1saatlik sanciyla hastaneye gtsem orada coook mu bekletecekler beni napsak bilemedim..
Lale nasılsın, takvimin görünmüyor artık. Geldi mi Erdem oğlan?:)Bence eşini uyandır ve git cnm. Hastanede bir baksınlar. Daha açılma yoksa zaten eve gönderebilirler ya da sen kendin eve gitmeyi isteyebilirsin. Eviniz hastaneye yakın mı tabi orasını bilemem. Senin doğumda bugün olacak anlaşılan. Allah kolaylık versin.
Evet benzermiş cidden :) Bende normalde pek konuşmam resmi ve serinimdir. Ne kadar samimi olunursa o kadar baş ağrıyor sonrasında çok örnek gördüm. Senin akrabaların seni biliyordur zaten gereksiz hareketler :)Durumlarmz aynı ya nerdyse kdnla aramzda 15 yaş var nerdyse hala bi çekememezlik falan çok sinrlenyorm.nrmald agzm var dilm yok ama artk dayanamyrm yani özellhkle jendi akrblarmın yanında yapxo bide bunlaqı.gerçi hareketndn knuşmasndan falanda belli edyo kisilikszligni.nyse ya koskoca 9 ayı muhtaç olmadan atlattm bu zamanlarda geçer inş.yarn tekqar hastnxe cagrdlaq bkalm ne olbk
duşa girdm bi, eşimi de uyandrdım.. sancılar dwm edio bzn 3 dak.da bzn 7dak.da..düzensiz mi derler acaba? brzdan gtcez hastaneye bakalm ne dicekler.. bana da dua etmeyi unutmayn kızlarBence eşini uyandır ve git cnm. Hastanede bir baksınlar. Daha açılma yoksa zaten eve gönderebilirler ya da sen kendin eve gitmeyi isteyebilirsin. Eviniz hastaneye yakın mı tabi orasını bilemem. Senin doğumda bugün olacak anlaşılan. Allah kolaylık versin.
Benim 40 haftam dün bitti sancı bekliyorum canım. Senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İnş bizde doğurur 14 günlük oluruz. Kamuran kartal ilerya havva elifsen nilkon doğum yaptı. Aklıma gelenler bu isimler. Normal doğum için bekleyenler var.Herkese günaydın,
uzun bir aradan sonra yeniden buraya gelebilmek benim için çok sevindirici:)
19/09/2014 'te doğan Elif'im bugün 14 günlük, az önce yine bir açlık atağıyla uyanıp minicik midesini doyurup mışıl mışıl uykuya döndü yine.
Çok şükür emiyor, benim sütüm de sezaryan olmama rağmen hemen geldi ama tabi ilk zamanlar yetmedi, uzuuuuuunnn emme seanslarından sonra şimdilerde daha iyi çok şükür.
Doğum hikayemi yazacam ama doğumdan sonraki bir hafta hem sağlık sorunlarım hem duygusal buhranlarla çok zor geçti. Gaz sancısı bende ayyuka çıktı ve türlü türlü ilaçlarla ancak 7.gün bağırsaklarım normal düzenine döndü,o acıyla birde bebeği sürekli emzirmek durumunda olmak falan derken, ilk hafta neye uğradığımı şaşırdım, şimdi daha iyiyim çok şükür.
Hamilelik; içinde bir can büyütmek, onun gelişimini izlemek, ultrason muayeneleri için gün saymak zor ama tabi çok keyifliydi, annelik ise çok çok ötesinde... Her gün hareketleriyle uyandığımız, son zamanlarda ellerine ayaklarına dokunduğumuz bebeğimizin gözlerini dikip bize bakması, kedi gibi mırıldanmaları, belli belirsiz gülüşleri... herşeyi harika.
Rabbim bizim gibi bekleyen herkese bu duyguları yaşatsın. bize de hakkıyla şükredebilmeyi nasip etsin.
Geçmişi okuyamadım, biri özetlerse çooook minnettar olurum ama doğum yapmışlara Allah analı babalı büyütsün diliyorum, yapacaklara da En kolay ve keyifli doğumlar nasip olsun inşallah.
İnş.canım..benimde yarın kontrolüm var..güzel haberler getirirsin inş...Günaydin kızlar, benim de bu gün dr. Kontrolüm var bakalim ne diyecek, insallah beenim de dünkü arkadasın gibi 5 cm acilmam vardir
Canım sancı acı verici olsa da sonu doğum gibi tatlı olunca insan seviniyor :) Bir çoğuumuzun ilk deneyimi benim öyle yerinde olsam bende buraya sorardım belki de..10 dk da bir geldiğinde hastaneye gidin deniyor.Düzenli olması önemliymiş. Umarım herşey yolunda gider. Habersiz bırakma biziKizlar saat6dan beri kasilmalar ve sancim var!! Bazen 5er dak bazen daha uzun aralikli.. esimi daha uyandrmadm ben kendm brz basa cikaym dedim.. 1saatlik sanciyla hastaneye gtsem orada coook mu bekletecekler beni napsak bilemedim..
Maşallah, eli kulağında demek ki. Allah sizi de sağlıkla kavuştursun canım.Kamuranın doğumunu suni sancıyla başlattılar. Sen düşünmüyor musun öyle bir alternatifi?Benim 40 haftam dün bitti sancı bekliyorum canım. Senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İnş bizde doğurur 14 günlük oluruz. Kamuran kartal ilerya havva elifsen nilkon doğum yaptı. Aklıma gelenler bu isimler. Normal doğum için bekleyenler var.
Kızlar bu arada mide yanması ve bulantı bende yaşıyorum. Özellikle akşamları. Ve alt tarafta uyuşma yanma gibi bişeyler oldu dün akşam. Doğumda birşey olursa endişesi anlaşılan hepimizde var. Bende şu son günler daha çok yaşıyorum bu endişeleri.
Azurecim merhaba,hayırlı olsun doğumun .ne güzel anlatmışsın anneliği bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.Herkese günaydın,
19/09/2014 'te doğan Elif'im bugün 14 günlük, az önce yine bir açlık atağıyla uyanıp minicik midesini doyurup mışıl mışıl uykuya döndü yine.
Çok şükür emiyor, benim sütüm de sezaryan olmama rağmen hemen geldi ama tabi ilk zamanlar yetmedi, uzuuuuuunnn emme seanslarından sonra şimdilerde daha iyi çok şükür.
Doğum hikayemi yazacam ama doğumdan sonraki bir hafta hem sağlık sorunlarım hem duygusal buhranlarla çok zor geçti. Gaz sancısı bende ayyuka çıktı ve türlü türlü ilaçlarla ancak 7.gün bağırsaklarım normal düzenine döndü,o acıyla birde bebeği sürekli emzirmek durumunda olmak falan derken, ilk hafta neye uğradığımı şaşırdım, şimdi daha iyiyim çok şükür.
Hamilelik; içinde bir can büyütmek, onun gelişimini izlemek, ultrason muayeneleri için gün saymak zor ama tabi çok keyifliydi, annelik ise çok çok ötesinde... Her gün hareketleriyle uyandığımız, son zamanlarda ellerine ayaklarına dokunduğumuz bebeğimizin gözlerini dikip bize bakması, kedi gibi mırıldanmaları, belli belirsiz gülüşleri... herşeyi harika.
Rabbim bizim gibi bekleyen herkese bu duyguları yaşatsın. bize de hakkıyla şükredebilmeyi nasip etsin.
Geçmişi okuyamadım, biri özetlerse çooook minnettar olurum ama doğum yapmışlara Allah analı babalı büyütsün diliyorum, yapacaklara da En kolay ve keyifli doğumlar nasip olsun inşallah.
İnşallah eli kulağındadır =)) aminnn. Doktorum normal düşünüyorsan şimdi suni sancı verirsek sezeryanı tetikleyebilir dedi. 41. Haftanın bitiminde hala olmazsa suni sancı verecek. Sık sık kontrole gidip takip ettiriyoruz.Maşallah, eli kulağında demek ki. Allah sizi de sağlıkla kavuştursun canım.Kamuranın doğumunu suni sancıyla başlattılar. Sen düşünmüyor musun öyle bir alternatifi?
Maşallah canım:) Darısı başımıza. İnşallah biz de bu güzel duyguyu tadarız. Ay bana hiç gelmicekmiş gibi geliyor o günler nedense garip yani.Herkese günaydın,
Canım Allah yardımcın olsun, Ne güzel çifte bayram yaşayacaksın inş. :)Hastanedeyz smdi, nstye bagladilar ama agrilarm azalmsti ebe de eve yollarz dedi ama dedm sabah cok agrim oldu hem duzenlydi.o zaman bi alttan bakalm dedi ve oo 4cm acilman var dedi yatisini yapalm..hastane de bayram oncesi tiklim tiklim bekliyoruz kafeteryada saka gbi hehe.. arada bi sanci gelio sonra gecio..akliniza geldikce dua edin kizlar kolaycacik doguversn kizim!! Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah!!
Hayırlısı canım inşallah kolaycacık yavrunu sağlıkla alırsın kucağına. Dualarımız seninle. Çok heyecanlı canım ya :)Hastanedeyz smdi, nstye bagladilar ama agrilarm azalmsti ebe de eve yollarz dedi ama dedm sabah cok agrim oldu hem duzenlydi.o zaman bi alttan bakalm dedi ve oo 4cm acilman var dedi yatisini yapalm..hastane de bayram oncesi tiklim tiklim bekliyoruz kafeteryada saka gbi hehe.. arada bi sanci gelio sonra gecio..akliniza geldikce dua edin kizlar kolaycacik doguversn kizim!! Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?