2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kizlar saat6dan beri kasilmalar ve sancim var!! Bazen 5er dak bazen daha uzun aralikli.. esimi daha uyandrmadm ben kendm brz basa cikaym dedim.. 1saatlik sanciyla hastaneye gtsem orada coook mu bekletecekler beni napsak bilemedim..
Bence eşini uyandır ve git cnm. Hastanede bir baksınlar. Daha açılma yoksa zaten eve gönderebilirler ya da sen kendin eve gitmeyi isteyebilirsin. Eviniz hastaneye yakın mı tabi orasını bilemem. Senin doğumda bugün olacak anlaşılan. Allah kolaylık versin.

Lale nasılsın, takvimin görünmüyor artık. Geldi mi Erdem oğlan?:)

Evet benzermiş cidden :) Bende normalde pek konuşmam resmi ve serinimdir. Ne kadar samimi olunursa o kadar baş ağrıyor sonrasında çok örnek gördüm. Senin akrabaların seni biliyordur zaten gereksiz hareketler :)
Bitti artık bitti günler sonra bebeğin kucağında olacak inş. Allaha şükür bilinçli araştıran insanlarız çoğu konuda şu noktada muhtaç olmadan bebeğimizle ilgilenebiliriz :) Boşver..

duşa girdm bi, eşimi de uyandrdım.. sancılar dwm edio bzn 3 dak.da bzn 7dak.da..düzensiz mi derler acaba? brzdan gtcez hastaneye bakalm ne dicekler.. bana da dua etmeyi unutmayn kızlar

Benim 40 haftam dün bitti sancı bekliyorum canım. Senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İnş bizde doğurur 14 günlük oluruz. Kamuran kartal ilerya havva elifsen nilkon doğum yaptı. Aklıma gelenler bu isimler. Normal doğum için bekleyenler var.

Kızlar bu arada mide yanması ve bulantı bende yaşıyorum. Özellikle akşamları. Ve alt tarafta uyuşma yanma gibi bişeyler oldu dün akşam. Doğumda birşey olursa endişesi anlaşılan hepimizde var. Bende şu son günler daha çok yaşıyorum bu endişeleri.

Günaydin kızlar, benim de bu gün dr. Kontrolüm var bakalim ne diyecek, insallah beenim de dünkü arkadasın gibi 5 cm acilmam vardir
İnş.canım..benimde yarın kontrolüm var..güzel haberler getirirsin inş...

Dewy;
Düzene girmiş bence cnm. 10 dk tut o süreçte 2-3 defa olması gerekiyor ki senin öyle oluyor sanırım. Biran önce gidin. Kolay bi doğumun olur inş.

Kizlar saat6dan beri kasilmalar ve sancim var!! Bazen 5er dak bazen daha uzun aralikli.. esimi daha uyandrmadm ben kendm brz basa cikaym dedim.. 1saatlik sanciyla hastaneye gtsem orada coook mu bekletecekler beni napsak bilemedim..
Canım sancı acı verici olsa da sonu doğum gibi tatlı olunca insan seviniyor :) Bir çoğuumuzun ilk deneyimi benim öyle yerinde olsam bende buraya sorardım belki de..10 dk da bir geldiğinde hastaneye gidin deniyor.Düzenli olması önemliymiş. Umarım herşey yolunda gider. Habersiz bırakma bizi

Maşallah, eli kulağında demek ki. Allah sizi de sağlıkla kavuştursun canım.Kamuranın doğumunu suni sancıyla başlattılar. Sen düşünmüyor musun öyle bir alternatifi?

Günaydın kızlar bugün randevumuz var çok heyecanlıyız artık gelmesini istiyorum kızımın dayanamaz oldum sanki hareketleri çok çok çok azaldı kuzumun belkide yerleşti yerine diye düşünüyorum bakalım dr teyzemiz ne dicek herşeyin hayırlısı
Doğum hikayelerini salya sümük okuyorum ki kendimi düşünemiyorum kucağımda olucak minik yavrum herşey çok güzel olucak inşallah hepimizi Allah kolay kurtarsın sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Azurecim merhaba,hayırlı olsun doğumun .ne güzel anlatmışsın anneliği bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.
Allah analı babalı büyütsün yavrunu .bir de dua et şu duruma bir el at da Biran önce doğuralım bizde:)

Maşallah, eli kulağında demek ki. Allah sizi de sağlıkla kavuştursun canım.Kamuranın doğumunu suni sancıyla başlattılar. Sen düşünmüyor musun öyle bir alternatifi?
İnşallah eli kulağındadır =)) aminnn. Doktorum normal düşünüyorsan şimdi suni sancı verirsek sezeryanı tetikleyebilir dedi. 41. Haftanın bitiminde hala olmazsa suni sancı verecek. Sık sık kontrole gidip takip ettiriyoruz.

Maşallah canım:) Darısı başımıza. İnşallah biz de bu güzel duyguyu tadarız. Ay bana hiç gelmicekmiş gibi geliyor o günler nedense garip yani.

Herkese günaydın:)
Dün hiç bakamadım buraya kv geldi de dün. Bakalım 2 ay bizimle nasıl olacak? Annemin evi de bana yakın 2 ay bir sorun çıkmadan geçer inş.
Dün İLERYA ve KAMURAN doğuma gidecekti nasıl oldular haberiniz var mı?
Benim bugün 3 te kontrolüm var, daha çatı muayenesi bile olmadım ben, yapar mı sizce bugün?? Herkes doğuracak ben daha geriden geliyorum sanki Ki şimdiden sabırsızlanıyorum bir yandan da korkuyorum.

Safak 13 gunaydin herkese guzel bir persembe sabahindan ...
Cok sukur rakamlar bir bir dusuyor asagiya rakamlar dustukce telas heyecan artiyo...
bugun dogumaa girecekler Allah yar ve yardimciniz olsun hersey cok guzel olsun insallah kontrolu olan arkadaslarda guzel haberler getirin bize ...
...

Hastanedeyz smdi, nstye bagladilar ama agrilarm azalmsti ebe de eve yollarz dedi ama dedm sabah cok agrim oldu hem duzenlydi.o zaman bi alttan bakalm dedi ve oo 4cm acilman var dedi yatisini yapalm..hastane de bayram oncesi tiklim tiklim bekliyoruz kafeteryada saka gbi hehe.. arada bi sanci gelio sonra gecio..akliniza geldikce dua edin kizlar kolaycacik doguversn kizim!! Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah!!

Canım Allah yardımcın olsun, Ne güzel çifte bayram yaşayacaksın inş. :)

Hayırlısı canım inşallah kolaycacık yavrunu sağlıkla alırsın kucağına. Dualarımız seninle. Çok heyecanlı canım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…