Ya ben anlamıyorum hiç bu iri bebek durumu neye gore oluyor.bugun 36 benim 3200 kilosu çıktı iri bebek dedi.ayrica senin bebeğin 1 haftada 700 gr nasıl alır ki.cok saçma.ben normal doğum yapıp Rahimde 30 dikiş olanlar da duydum.oyle olacaksa sezeryan olsun ama biz bunu nasıl bilcez.ozeldeki doktorlara da artık tam guvenemiyorum35. haftada 3090 dı 36 da 3800 çıktı ama artık yanlış ölçüm oluyor ortalama 3400-3500 civarı dedi tamamen karın çevresine göre kilo tahmininde bulunuyorlar ama ne zaman ultrasyonu karnıma tuttsa tabi çok hastası olduğundan beni hatırlamadığından hey maşallah ne iri bir bebek diyordu yarın kontrolüm var bakalım tarihi yarın belli olacak sanırım
Evet hepimizde oluyor bu endişeler..Benim 40 haftam dün bitti sancı bekliyorum canım. Senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. İnş bizde doğurur 14 günlük oluruz. Kamuran kartal ilerya havva elifsen nilkon doğum yaptı. Aklıma gelenler bu isimler. Normal doğum için bekleyenler var.
Kızlar bu arada mide yanması ve bulantı bende yaşıyorum. Özellikle akşamları. Ve alt tarafta uyuşma yanma gibi bişeyler oldu dün akşam. Doğumda birşey olursa endişesi anlaşılan hepimizde var. Bende şu son günler daha çok yaşıyorum bu endişeleri.
bana ara ara oluyor canım korkma doğum sancısı değilKızlar ilk defa bugün kasıklarıma ve alt taraflara bıçak saplanır gibi ince bir sızı girip çıkıyor ama çok kısa süreli bir anlık. Bu sancı dediğimiz olay mı acaba???
ben de üç gündür grip oldum yatıyorum kızımda az hareket ediyor onuda hasta ettim diye çok üzülüyorumkızlar bnde grıbe yakalanıoruk galıba.dun geceden berı fenayım.dislerım agrıor.burnum tıkalı.bogazm şiştı.bu hıc ıyı olmadı
yok doktorda net ölçmediğini söylüyor zaten onların iri demesi bebeğin ultrasonda ki görüntüsüne göre oluyor benim doktorum daha karın çevresini ölçmeden görüntüden iri bebek olduğunu söylüyor az çok anlıyorlar kolu bacağı karnı başı büyük olduğunu belli ediyor diye düşünüyorum ayrıca doktora güvenmek zorundayım ben üç haftalıkken bu doktora gitmeye başladım buraya kadar geldim şimdi o ne derse yapıcam ayrıca geçen sene ekimayında benim arkadaşımda bu doktorda doğum yaptı doktor 3900 demiş ama yanılma payı var demiş kız ısrar etmiş normal olsun diye bebek 4200 doğmuş ve gerçektende çok zorlu bir doğum olmuş yukarıdan bastırırken kaburga kemiği bile kırılmış vajinasında çok dikiş olmuş öyle olmasından korkuyorumYa ben anlamıyorum hiç bu iri bebek durumu neye gore oluyor.bugun 36 benim 3200 kilosu çıktı iri bebek dedi.ayrica senin bebeğin 1 haftada 700 gr nasıl alır ki.cok saçma.ben normal doğum yapıp Rahimde 30 dikiş olanlar da duydum.oyle olacaksa sezeryan olsun ama biz bunu nasıl bilcez.ozeldeki doktorlara da artık tam guvenemiyorum
21 eylülde 1 cm açılmam olduğunu öğrendikten sonra ben hep acaba bugün mü düşüncesiyle yaşadım.Hergün bugün...bugün mü diye heyecan yaşatıp durdum kendime de eşime de...Ondan artık beklemek çok uzun geliyor bana çok sabırsızlandım...Doğuran annelere şahit oldukçada bir heves bir heves oldum.. Yarın dr suni sancı derse biraz da bu nedenlerden kabul etmek istiyorum. Evimi özledim 1 aydır abimle kardeşimle yaşıyoruz sorun yok ama herkes kendi düzeninde evinde mutlu ...Cok tesekkur edrkm canim, Doktor bu son gunler belli olmaz ama daha 1 haftasi var dedi yani bayramdan sonraya kaldik
bende de var o bel ağrıları iki üç gündür doktor normal dedi bebek ağırlaşıyor o nedenle beline vuruyor sancısı dedi
maşallah inşallah güzel haberlerle dönersin benimde yarın kontrolüm var bakalım sezeryan mı normal doğummu olacağı belirginleşecek çok muallaktayım ne karar vermeliyim hiç bilmiyorum
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizim başımıza bu doğum hikayelerini okudukça salya sümükağlıyorum
güzel haberlerini bekliyoruz
bizim doğum tarihlerimiz yakın canımmerak etme yanlız değilsin arkanda dağ gibi ben varım :)
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sıkıntı yaşamadan biran önce doğumu atlatırsın inşallah dualarımız seninle
Azurecim merhaba,hayırlı olsun doğumun .ne güzel anlatmışsın anneliği bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.
Allah analı babalı büyütsün yavrunu .bir de dua et şu duruma bir el at da Biran önce doğuralım bizde:)
İnşallah eli kulağındadır =)) aminnn. Doktorum normal düşünüyorsan şimdi suni sancı verirsek sezeryanı tetikleyebilir dedi. 41. Haftanın bitiminde hala olmazsa suni sancı verecek. Sık sık kontrole gidip takip ettiriyoruz.
Maşallah canım:) Darısı başımıza. İnşallah biz de bu güzel duyguyu tadarız. Ay bana hiç gelmicekmiş gibi geliyor o günler nedense garip yani.
Ne güzel anlatmışsın zeynepcim. Gelde heveslenme gelde o mutlu an için sabırsızlanma..Ben bu hikayeleri okudukça bebeğimi kucağıma almak için ayrı bir heves oluyorum.Herkese günaydın,
uzun bir aradan sonra yeniden buraya gelebilmek benim için çok sevindirici:)
19/09/2014 'te doğan Elif'im bugün 14 günlük, az önce yine bir açlık atağıyla uyanıp minicik midesini doyurup mışıl mışıl uykuya döndü yine.
Çok şükür emiyor, benim sütüm de sezaryan olmama rağmen hemen geldi ama tabi ilk zamanlar yetmedi, uzuuuuuunnn emme seanslarından sonra şimdilerde daha iyi çok şükür.
Doğum hikayemi yazacam ama doğumdan sonraki bir hafta hem sağlık sorunlarım hem duygusal buhranlarla çok zor geçti. Gaz sancısı bende ayyuka çıktı ve türlü türlü ilaçlarla ancak 7.gün bağırsaklarım normal düzenine döndü,o acıyla birde bebeği sürekli emzirmek durumunda olmak falan derken, ilk hafta neye uğradığımı şaşırdım, şimdi daha iyiyim çok şükür.
Hamilelik; içinde bir can büyütmek, onun gelişimini izlemek, ultrason muayeneleri için gün saymak zor ama tabi çok keyifliydi, annelik ise çok çok ötesinde... Her gün hareketleriyle uyandığımız, son zamanlarda ellerine ayaklarına dokunduğumuz bebeğimizin gözlerini dikip bize bakması, kedi gibi mırıldanmaları, belli belirsiz gülüşleri... herşeyi harika.
Rabbim bizim gibi bekleyen herkese bu duyguları yaşatsın. bize de hakkıyla şükredebilmeyi nasip etsin.
Geçmişi okuyamadım, biri özetlerse çooook minnettar olurum ama doğum yapmışlara Allah analı babalı büyütsün diliyorum, yapacaklara da En kolay ve keyifli doğumlar nasip olsun inşallah.
21 eylülde 1 cm açılmam olduğunu öğrendikten sonra ben hep acaba bugün mü düşüncesiyle yaşadım.Hergün bugün...bugün mü diye heyecan yaşatıp durdum kendime de eşime de...Ondan artık beklemek çok uzun geliyor bana çok sabırsızlandım...Doğuran annelere şahit oldukçada bir heves bir heves oldum.. Yarın dr suni sancı derse biraz da bu nedenlerden kabul etmek istiyorum. Evimi özledim 1 aydır abimle kardeşimle yaşıyoruz sorun yok ama herkes kendi düzeninde evinde mutlu ...
İnşallah... doktora kanala girmişmi diye sorduğumda o hazır çıkmak için sancı bekliyor dedi.Evet hepimizde oluyor bu endişeler..
Bulantı, mide yanması yakında bitecek inş. Alt tarafta yaşadığın uyuşma yanma bebeğin oldukça aşağıda olduğunu açılma sürecinde olduğunu gösterir gibime geliyor..Hayırlısı...
Hadi yaa üzüldüm arkadasin için.Ben de böyle şeyler duydum hep.tabiki öyle olacaksa sezeryan olsun.ama bunu kimse kesin bilemez herhalde.allah yardımcımız olsun.senin doktoruna güvenmene İmrendim. Benimki 4 u bulmaz dedi hiç cati muayenesi yapmadan boşver sezeryan ol dedi.yani biraz keyfi gibi .o yüzden öyle dedim.yok doktorda net ölçmediğini söylüyor zaten onların iri demesi bebeğin ultrasonda ki görüntüsüne göre oluyor benim doktorum daha karın çevresini ölçmeden görüntüden iri bebek olduğunu söylüyor az çok anlıyorlar kolu bacağı karnı başı büyük olduğunu belli ediyor diye düşünüyorum ayrıca doktora güvenmek zorundayım ben üç haftalıkken bu doktora gitmeye başladım buraya kadar geldim şimdi o ne derse yapıcam ayrıca geçen sene ekimayında benim arkadaşımda bu doktorda doğum yaptı doktor 3900 demiş ama yanılma payı var demiş kız ısrar etmiş normal olsun diye bebek 4200 doğmuş ve gerçektende çok zorlu bir doğum olmuş yukarıdan bastırırken kaburga kemiği bile kırılmış vajinasında çok dikiş olmuş öyle olmasından korkuyorum
Bugün o kadar çok kişinin kontrolü var ki :) İnşallah güzel haberler getirirsiniz...İnşallah... doktora kanala girmişmi diye sorduğumda o hazır çıkmak için sancı bekliyor dedi.
Banada yakında doğuracakmışım gibi geliyor. Bugün yine kontrol var bakalım doktor ne diyecek...
Hissediyorum canım sancılarm oluyo ama düzenli degl birazda heycn yapyorum sanırm 3-4 kez geliyo sancı aralıklarla ama sıklaşmadan geri gdiyo o yüzdn stres yapmamak lazm :)peki sen sancı hissediyormuydun cnm? ben de yrn nst ye gircem de acaba sancı çkcak mı merak ediyrm
Hastanedeyz smdi, nstye bagladilar ama agrilarm azalmsti ebe de eve yollarz dedi ama dedm sabah cok agrim oldu hem duzenlydi.o zaman bi alttan bakalm dedi ve oo 4cm acilman var dedi yatisini yapalm..hastane de bayram oncesi tiklim tiklim bekliyoruz kafeteryada saka gbi hehe.. arada bi sanci gelio sonra gecio..akliniza geldikce dua edin kizlar kolaycacik doguversn kizim!! Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah!!
Canm çok geçmiş olsun..Biliyorsun bende senin gibi olmuştum şimdi sadece burun tıkanıklığı kaldı bende... Boğazıma yaptığım bir içecek çok iyi geldi kesinlikle yap işe yarayacaktır. Sütü ısıt içine zencefil ve bal ekle iç hemen etki ediyor...kızlar bnde grıbe yakalanıoruk galıba.dun geceden berı fenayım.dislerım agrıor.burnum tıkalı.bogazm şiştı.bu hıc ıyı olmadı
Canım o genelde facedeki grubumuzda yazıyor...Henüz doğurmayanlar kervanında bizim gibi :)Snoww nerelerde bilen haberi olan var mı acaba umarım iyidir
bılıorum bunları ben demıstım zaten sanaCanm çok geçmiş olsun..Biliyorsun bende senin gibi olmuştum şimdi sadece burun tıkanıklığı kaldı bende... Boğazıma yaptığım bir içecek çok iyi geldi kesinlikle yap işe yarayacaktır. Sütü ısıt içine zencefil ve bal ekle iç hemen etki ediyor...
Soğan haşalyıp solumak bir iki yudum içmek bunu bana söylemişlerdi işe yaradı bence sende deneyebilirsin...
Aminnn. Ne güzel ya burda herkes birbirine dua ediyor=) inşallah herkes sağlıkla kucağına alır yavrusunu. Kolay doğumlar yaşarız... benim yaramaz oğluşum bayram gününü bekliyor galiba=) hayırlısı olsun. Sağlığı yerinde olsunda... o kadar sene bekledik bi kaç gün daha beklerizBugün o kadar çok kişinin kontrolü var ki :) İnşallah güzel haberler getirirsiniz...
Biran önce kucağına alırsın inş. Bebek istemedikten sonra ne yaparsak yapalım gelmiyor. Hayırlısı canım :)
Çok güldüm yazarken bende bana da deniz mi yazmıştı diye düşünmedim değil :)bılıorum bunları ben demıstım zaten sanaişe yaradysa ne mutlu bana.dun gece kalkıp bır bardak suya karabiber,sirke,tuz koyup gargara yapıp burnuma cektım.bunuda bır hemsıre demıstı bana.mıkropları kırıor.braz mıdemın sıskınlgı ınsın sut ,zencefıl,baloda yapıcam.aktar gbıyım zaten dolapta ne ararsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?