2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ya ben anlamıyorum hiç bu iri bebek durumu neye gore oluyor.bugun 36 benim 3200 kilosu çıktı iri bebek dedi.ayrica senin bebeğin 1 haftada 700 gr nasıl alır ki.cok saçma.ben normal doğum yapıp Rahimde 30 dikiş olanlar da duydum.oyle olacaksa sezeryan olsun ama biz bunu nasıl bilcez.ozeldeki doktorlara da artık tam guvenemiyorum

Evet hepimizde oluyor bu endişeler..
Bulantı, mide yanması yakında bitecek inş. Alt tarafta yaşadığın uyuşma yanma bebeğin oldukça aşağıda olduğunu açılma sürecinde olduğunu gösterir gibime geliyor..Hayırlısı...

Kızlar ilk defa bugün kasıklarıma ve alt taraflara bıçak saplanır gibi ince bir sızı girip çıkıyor ama çok kısa süreli bir anlık. Bu sancı dediğimiz olay mı acaba???
bana ara ara oluyor canım korkma doğum sancısı değil

kızlar bnde grıbe yakalanıoruk galıba.dun geceden berı fenayım.dislerım agrıor.burnum tıkalı.bogazm şiştı.bu hıc ıyı olmadı
ben de üç gündür grip oldum yatıyorum kızımda az hareket ediyor onuda hasta ettim diye çok üzülüyorum

yok doktorda net ölçmediğini söylüyor zaten onların iri demesi bebeğin ultrasonda ki görüntüsüne göre oluyor benim doktorum daha karın çevresini ölçmeden görüntüden iri bebek olduğunu söylüyor az çok anlıyorlar kolu bacağı karnı başı büyük olduğunu belli ediyor diye düşünüyorum ayrıca doktora güvenmek zorundayım ben üç haftalıkken bu doktora gitmeye başladım buraya kadar geldim şimdi o ne derse yapıcam ayrıca geçen sene ekimayında benim arkadaşımda bu doktorda doğum yaptı doktor 3900 demiş ama yanılma payı var demiş kız ısrar etmiş normal olsun diye bebek 4200 doğmuş ve gerçektende çok zorlu bir doğum olmuş yukarıdan bastırırken kaburga kemiği bile kırılmış vajinasında çok dikiş olmuş öyle olmasından korkuyorum

Cok tesekkur edrkm canim, Doktor bu son gunler belli olmaz ama daha 1 haftasi var dedi yani bayramdan sonraya kaldik
21 eylülde 1 cm açılmam olduğunu öğrendikten sonra ben hep acaba bugün mü düşüncesiyle yaşadım.Hergün bugün...bugün mü diye heyecan yaşatıp durdum kendime de eşime de...Ondan artık beklemek çok uzun geliyor bana çok sabırsızlandım...Doğuran annelere şahit oldukçada bir heves bir heves oldum.. Yarın dr suni sancı derse biraz da bu nedenlerden kabul etmek istiyorum. Evimi özledim 1 aydır abimle kardeşimle yaşıyoruz sorun yok ama herkes kendi düzeninde evinde mutlu ...

Maşallah canım:) Darısı başımıza. İnşallah biz de bu güzel duyguyu tadarız. Ay bana hiç gelmicekmiş gibi geliyor o günler nedense garip yani.

Çok teşekkür ederim canlar, Rabbim en kısa zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguları, müjdeli haberlerinizi bekliyorum:)

Ne güzel anlatmışsın zeynepcim. Gelde heveslenme gelde o mutlu an için sabırsızlanma..Ben bu hikayeleri okudukça bebeğimi kucağıma almak için ayrı bir heves oluyorum.
Sonunda herşey yoluna girmiş. Sezeryanda toparlanmak daha zor oluyor. Geride kaldı neyseki...Artık anneliğin tadını doyasıya yaşıyorsun...Allahım ayırmasın sizi Maşallah Elifimize :)
Darısı başımıza...

Yarin insallah umdugundan daha iyi haberler alir sunu sanciya falan ihtiyacin kalmadan dogumunu yapar bir an once hem bebisine hem yuvana kavusursun canim :)

İnşallah... doktora kanala girmişmi diye sorduğumda o hazır çıkmak için sancı bekliyor dedi.
Banada yakında doğuracakmışım gibi geliyor. Bugün yine kontrol var bakalım doktor ne diyecek...

Hadi yaa üzüldüm arkadasin için.Ben de böyle şeyler duydum hep.tabiki öyle olacaksa sezeryan olsun.ama bunu kimse kesin bilemez herhalde.allah yardımcımız olsun.senin doktoruna güvenmene İmrendim. Benimki 4 u bulmaz dedi hiç cati muayenesi yapmadan boşver sezeryan ol dedi.yani biraz keyfi gibi .o yüzden öyle dedim.

İnşallah... doktora kanala girmişmi diye sorduğumda o hazır çıkmak için sancı bekliyor dedi.
Banada yakında doğuracakmışım gibi geliyor. Bugün yine kontrol var bakalım doktor ne diyecek...
Bugün o kadar çok kişinin kontrolü var ki :) İnşallah güzel haberler getirirsiniz...
Biran önce kucağına alırsın inş. Bebek istemedikten sonra ne yaparsak yapalım gelmiyor. Hayırlısı canım :)

peki sen sancı hissediyormuydun cnm? ben de yrn nst ye gircem de acaba sancı çkcak mı merak ediyrm
Hissediyorum canım sancılarm oluyo ama düzenli degl birazda heycn yapyorum sanırm 3-4 kez geliyo sancı aralıklarla ama sıklaşmadan geri gdiyo o yüzdn stres yapmamak lazm :)

oo 4 cm demek çok çok sevindim darısı başımıza...
Dualarımız seninle canım eminim çok rahat geçecek zor olan açılma kısmı tamamlanmış.Kalanı inş.çorap söküğü gibi gelir :) Acı çekmeden bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın inş. Allah yardımcın olsun.

kızlar bnde grıbe yakalanıoruk galıba.dun geceden berı fenayım.dislerım agrıor.burnum tıkalı.bogazm şiştı.bu hıc ıyı olmadı
Canm çok geçmiş olsun..Biliyorsun bende senin gibi olmuştum şimdi sadece burun tıkanıklığı kaldı bende... Boğazıma yaptığım bir içecek çok iyi geldi kesinlikle yap işe yarayacaktır. Sütü ısıt içine zencefil ve bal ekle iç hemen etki ediyor...
Soğan haşalyıp solumak bir iki yudum içmek bunu bana söylemişlerdi işe yaradı bence sende deneyebilirsin...

bılıorum bunları ben demıstım zaten sana işe yaradysa ne mutlu bana.dun gece kalkıp bır bardak suya karabiber,sirke,tuz koyup gargara yapıp burnuma cektım.bunuda bır hemsıre demıstı bana.mıkropları kırıor.braz mıdemın sıskınlgı ınsın sut ,zencefıl,baloda yapıcam.aktar gbıyım zaten dolapta ne ararsan var

Bugün o kadar çok kişinin kontrolü var ki :) İnşallah güzel haberler getirirsiniz...
Biran önce kucağına alırsın inş. Bebek istemedikten sonra ne yaparsak yapalım gelmiyor. Hayırlısı canım :)
Aminnn. Ne güzel ya burda herkes birbirine dua ediyor=) inşallah herkes sağlıkla kucağına alır yavrusunu. Kolay doğumlar yaşarız... benim yaramaz oğluşum bayram gününü bekliyor galiba=) hayırlısı olsun. Sağlığı yerinde olsunda... o kadar sene bekledik bi kaç gün daha bekleriz

Çok güldüm yazarken bende bana da deniz mi yazmıştı diye düşünmedim değil :)
Bende senin gibiyim aktar gibiyimdir :)
İnş.biran önce toparlanırsın. Hamileyken Grip hiç çekilmiyor.bebeğin doğsa doya doya soluyamayacaksın.aynı durum bende de var...

kızlar mesajları sürekli okuyorum ama bir türlü yazamadım. benim takvimde 13 ekimde yazmışım ama 12 ekim aslında. cumartesi doktora gittiğimde çatı muayenesi yaptı açıklık yok dedi doktorum ve nst ye de girdim orda da sancı çıkmadı. daha bekleyecek gibi duruyor prenses.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…