2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bugun dogum yapanlar, hayirlisiyla kavusmustur insallah, bende sabaha kadar cok agrilarim oldu hatta Sabah cok siddetli adet agrisi ve bel agrisi... gun icerisinde kasiklarimda yanma vardi, geldi gelecekler ama nazlaniyolar :), surekli dualar ediyorum kuran okuyorum cok sukur korkularimi yeniyor gibiyim ama ya bebegime bisey olursa saglikli gelmesse diye kafama takiliyo sizde de boyle endise var mi?? hepinizi opuyorumm rabbim yar ve yardimcimiz olsun :)

peki sen sancı hissediyormuydun cnm? ben de yrn nst ye gircem de acaba sancı çkcak mı merak ediyrm

kzlar sağsağlim doğurmadan geldim eve =)) o akıntı nişan mıydı acaba?? karnmda sızlamalar oluo arada ama gaz sancısı gibi de..anlayamıyorm..yrn nst de ne çıkacak bakalm..

Kızlar belim okadar çok agriyorki sizlerde de oluyor mu
canim benimde 2 gundur cok kotu belim agriyo sanki ortada ikiye ayriliyor, evin islerini bitiremiyorum bile ardindan kasilmalar ve adet sancilari falan... artik son gunler gayet normal bence, ki senin 3.cu olacak... hayirlisisyla kavussaydik miniklerimize :)

kzlar sağsağlim doğurmadan geldim eve =)) o akıntı nişan mıydı acaba?? karnmda sızlamalar oluo arada ama gaz sancısı gibi de..anlayamıyorm..yrn nst de ne çıkacak bakalm..
canim senin gunun cumartesi tamamlaniyor bende sende 1 gun sonrayim takvimde ayin 5 i olmasi lazim 4 yaziyor, hayirlisi bayrama kalirsak hala burdamisin sorusunu herkesten duyacagiz :) neyse gec olsun guc olmasin napalim...

Olmaz mı :) herkes de az ya da çok olabiliyor. Ablam bile rahattır ama bebeği görünce ilk yaptığı parmaklarını saymak olmuş :)
Facedeki bir arkadaş paylaştı bizden yine.. sancı sırasında okunması gereken dua diye. Bende burdan yazıyim. Sümmes sebile yesserah. Doğum sırasında doğumu kolaylaştırıyormuş.

Denizyild sen haklı çıktın :) nasıl midem yanıyor anlatamam

Durumlarmz aynı ya nerdyse kdnla aramzda 15 yaş var nerdyse hala bi çekememezlik falan çok sinrlenyorm.nrmald agzm var dilm yok ama artk dayanamyrm yani özellhkle jendi akrblarmın yanında yapxo bide bunlaqı.gerçi hareketndn knuşmasndan falanda belli edyo kisilikszligni.nyse ya koskoca 9 ayı muhtaç olmadan atlattm bu zamanlarda geçer inş.yarn tekqar hastnxe cagrdlaq bkalm ne olbk

3,5 saat sonra uyanıp hastaneye gitmem için hazırlanmam lazım ama beni uyku tutmadı. doğuma giderken uyumayan var mıydı?

dr a troit ilacını sormadım az bir suyla içmek gerekiyor ancak ben yinede yanımda götürüyüm orada içerim.

Heyecandan uyuyamaman çok doğal, beni değil doguma giderken 1hafta oncesinden uyku tutmuyor. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inş.

Kizlar saat6dan beri kasilmalar ve sancim var!! Bazen 5er dak bazen daha uzun aralikli.. esimi daha uyandrmadm ben kendm brz basa cikaym dedim.. 1saatlik sanciyla hastaneye gtsem orada coook mu bekletecekler beni napsak bilemedim..

Hayrılı olsun şimdiden sağlıkla kucağına al.

Mide yanması ve bulantı bende de var artık, neden acaba?
Doğum yaklaştığı süreçte bulantı hatta kusma olabiliyormuş.Mide yanması kapakcıkla ilgili bebek aşağı indiğinde azalması gerekir de sanırım ben çok yedim biraz da ondan kaynaklı oldu sanırım :)

Herkese günaydın,
uzun bir aradan sonra yeniden buraya gelebilmek benim için çok sevindirici:)
19/09/2014 'te doğan Elif'im bugün 14 günlük, az önce yine bir açlık atağıyla uyanıp minicik midesini doyurup mışıl mışıl uykuya döndü yine.
Çok şükür emiyor, benim sütüm de sezaryan olmama rağmen hemen geldi ama tabi ilk zamanlar yetmedi, uzuuuuuunnn emme seanslarından sonra şimdilerde daha iyi çok şükür.
Doğum hikayemi yazacam ama doğumdan sonraki bir hafta hem sağlık sorunlarım hem duygusal buhranlarla çok zor geçti. Gaz sancısı bende ayyuka çıktı ve türlü türlü ilaçlarla ancak 7.gün bağırsaklarım normal düzenine döndü,o acıyla birde bebeği sürekli emzirmek durumunda olmak falan derken, ilk hafta neye uğradığımı şaşırdım, şimdi daha iyiyim çok şükür.
Hamilelik; içinde bir can büyütmek, onun gelişimini izlemek, ultrason muayeneleri için gün saymak zor ama tabi çok keyifliydi, annelik ise çok çok ötesinde... Her gün hareketleriyle uyandığımız, son zamanlarda ellerine ayaklarına dokunduğumuz bebeğimizin gözlerini dikip bize bakması, kedi gibi mırıldanmaları, belli belirsiz gülüşleri... herşeyi harika.
Rabbim bizim gibi bekleyen herkese bu duyguları yaşatsın. bize de hakkıyla şükredebilmeyi nasip etsin.
Geçmişi okuyamadım, biri özetlerse çooook minnettar olurum ama doğum yapmışlara Allah analı babalı büyütsün diliyorum, yapacaklara da En kolay ve keyifli doğumlar nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…