- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Çok ayakta duruyorsan ağrır CNm . Benimde ağrıyor kalçam kilitleniyor bazen hayırlısı bakalım .. Gerçi bende bel fıtığı var amaKızlar belim okadar çok agriyorki sizlerde de oluyor mu
peki sen sancı hissediyormuydun cnm? ben de yrn nst ye gircem de acaba sancı çkcak mı merak ediyrmbugun dr gttik biz kızlar paşam 3.800 gr olmuş cumrtsi gelen akıntyı dr uma anlattm nişanın gelmiş dedi ortalama bir hafta içnde gelebilr dedi simdilik herşey nrmal gözküyor dedi nst de biraz sancm çktı dr um nrmal şuanlık dedi ben daha çok heycnlandım tabi nasl sevindm anlatamam kızçeler :) ins kısa sürede hayrlsyla ogluma kavşurm bnada dua edin nolur kızlar :)
canim benimde 2 gundur cok kotu belim agriyo sanki ortada ikiye ayriliyor, evin islerini bitiremiyorum bile ardindan kasilmalar ve adet sancilari falan... artik son gunler gayet normal bence, ki senin 3.cu olacak... hayirlisisyla kavussaydik miniklerimize :)Kızlar belim okadar çok agriyorki sizlerde de oluyor mu
canim senin gunun cumartesi tamamlaniyor bende sende 1 gun sonrayim takvimde ayin 5 i olmasi lazim 4 yaziyor, hayirlisi bayrama kalirsak hala burdamisin sorusunu herkesten duyacagiz :) neyse gec olsun guc olmasin napalim...kzlar sağsağlim doğurmadan geldim eve =)) o akıntı nişan mıydı acaba?? karnmda sızlamalar oluo arada ama gaz sancısı gibi de..anlayamıyorm..yrn nst de ne çıkacak bakalm..
Olmaz mı :) herkes de az ya da çok olabiliyor. Ablam bile rahattır ama bebeği görünce ilk yaptığı parmaklarını saymak olmuş :)bugun dogum yapanlar, hayirlisiyla kavusmustur insallah, bende sabaha kadar cok agrilarim oldu hatta Sabah cok siddetli adet agrisi ve bel agrisi... gun icerisinde kasiklarimda yanma vardi, geldi gelecekler ama nazlaniyolar :), surekli dualar ediyorum kuran okuyorum cok sukur korkularimi yeniyor gibiyim ama ya bebegime bisey olursa saglikli gelmesse diye kafama takiliyo sizde de boyle endise var mi?? hepinizi opuyorumm rabbim yar ve yardimcimiz olsun :)
Mide yanması ve bulantı bende de var artık, neden acaba?Denizyild sen haklı çıktın :) nasıl midem yanıyor anlatamam
Durumlarmz aynı ya nerdyse kdnla aramzda 15 yaş var nerdyse hala bi çekememezlik falan çok sinrlenyorm.nrmald agzm var dilm yok ama artk dayanamyrm yani özellhkle jendi akrblarmın yanında yapxo bide bunlaqı.gerçi hareketndn knuşmasndan falanda belli edyo kisilikszligni.nyse ya koskoca 9 ayı muhtaç olmadan atlattm bu zamanlarda geçer inş.yarn tekqar hastnxe cagrdlaq bkalm ne olbkYuh diyorum..
Ne insanlar var iyi lafını esirgemiyorsun saygı çerçevesinde bende hep lafımı söylerim. Benimde eltim tam ev hanımı hamarat falan benimde alakam yok. Kvdemin evini fln temizliyor fena eski gelinlerden :) ..kv dem sürekli benden evini temizliyim fln fln gibi beklentilere giriyor..ben kendi evime yetemiyorum.Kvdemi de gör saçında beyaz yok gencecik maşallahlık tam bir prensestir :) Hiç işim olmaz şu noktada yanii..diğer gelin süper zaten yeter de artar :)
Heyecandan uyuyamaman çok doğal, beni değil doguma giderken 1hafta oncesinden uyku tutmuyor. Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inş.3,5 saat sonra uyanıp hastaneye gitmem için hazırlanmam lazım ama beni uyku tutmadı. doğuma giderken uyumayan var mıydı?
dr a troit ilacını sormadım az bir suyla içmek gerekiyor ancak ben yinede yanımda götürüyüm orada içerim.
Hayrılı olsun şimdiden sağlıkla kucağına al.Kızlar yarın doğuma giriyorum dua edin bize burda güzel şeyler paylaştık hepiniz benim ve miniğimin yol arkadaşı oldunuz hakkınızı helal edin dogumdan sonra vakit bulursam tecrübeleri paylaşmak için uğrarim kendinize ve bebişimin arkadaşlarına iyi bakın
Doğum yaklaştığı süreçte bulantı hatta kusma olabiliyormuş.Mide yanması kapakcıkla ilgili bebek aşağı indiğinde azalması gerekir de sanırım ben çok yedim biraz da ondan kaynaklı oldu sanırım :)Mide yanması ve bulantı bende de var artık, neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?